Luotto- ja korkoprosentti – seuraava salaus

Tärkeimmät takeaways

  • Korko- ja luottomarkkinat voivat olla viimeinen palapeli, joka täydentää koko kryptovaluuttaekosysteemin.
  • Korkojohdannaiset voivat olla seuraava salausalan teollisuusalue, etenkin pörsseissä.
  • Panostuotot voivat olla yksi mittareista tietyn tunnuksen riskin ja volatiliteetin mittaamiseksi.

Yleiskatsaus

Salauslainaus ja panostus ovat saaneet enemmän huomiota markkinoilla tänään. DeFi: n ja tuotteen nopean kasvun ansiosta innovaatio salauspörsseistä ja lompakoista useampi salausmarkkinoiden toimija pystyy nyt hajauttamaan salkunsa tällaisilla tuotteilla tai ansaita passiiviset tulot panostamalla, säästämällä ja antamalla lainaa.

Tämä salausalueen segmentti voi olla vielä vihreä ja laajemman käyttöönoton alkuvaiheessa. Silti loppujen lopuksi tämä sektori voisi kehittyä yhdeksi kriittisimmistä osista laajempaa salaustilaa ja tarjota joitain tärkeitä tietoja markkinoille, toisin sanoen korot.

Markkinaosapuolet saattavat pystyä antamaan kolikoille ja rahakkeille tarkemman arvon ja arvion korkojensa perusteella, samalla tavalla kuin olemme tehneet perinteisillä markkinoilla. Yrityksen tai maan korot ovat tärkeä indikaattori yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Tuotekehittäjät saattavat myös pystyä rakentamaan uusia johdannaistuotteita korkojen, kuten optioiden perusteella EOSKoronvaihtosopimus tai koronvaihtosopimus, kuten on käynyt kauppaa korkotason markkinoilla.

Tässä artikkelissa tutkitaan salauskorkotilan alkuvaihetta ja mitä tämä laajemman kryptovaluuttatilan alasektori voisi kertoa meille. Lisäksi kuvittelemme, kuinka salauksen kypsytetyt koromarkkinat voivat muokata kaupankäynnin tulevaisuutta.

Salausliitoksen tuotto

Käsite koron ansaitsemisesta kryptovaluutalla aloitti vasta viime vuosina, ja panostus on yksi tapa korottaa ja se voi tuottaa ylimääräisiä tuloja sijoittajille. 2019 oli vankka panostusvuosi, ja tämä suuntaus on jatkunut ennen maaliskuussa tapahtunutta markkinoiden kaatumista. Nyt näemme, että panosmarkkinat ovat vähitellen elpymässä.

Kuva 1: Panostusmarkkinakorko vs. maailmanlaajuinen salausmarkkinakorko vs. USD, joka on lukittu panostukseen

Lähde: Staking Rewards

Vaikka sijoittajat saattavat löytää houkuttelevia tuottoja osallistumalla omaisuuden PoS-verkkoon, lisäämällä lohkoketjun tehokkuutta, tuotto voi kuitenkin olla erilainen.

Kuva 2: Vuotuiset panospalkkiot verrataan niiden Sharpe-suhdelukuihin

Lähde: Staking Rewards; Messari

Mielenkiintoista on, että korkeammat tuotto-omaisuuserät, yleensä suhteellisen heikoilla Sharpe-suhdeluvuilla, mikä tarkoittaa, että omaisuuserällä itsellään on alhaisempi riskikorjattu tuotto. Esimerkiksi IOST on saavuttanut 10,41%, mikä voisi olla houkutteleva monille sijoittajille. Sekä 30 päivän että yhden vuoden Sharpe-suhde oli kuitenkin IOST olivat negatiivisia. Oppikirjassa Sharpe-suhde on negatiivinen, kun sijoituksen tuotto on pienempi kuin riskitön korko. Verrattain, XTZ tarjoaa paljon alhaisemman palkkion (5,72%) kuin IOST, mutta molemmat XTZSharpe-suhdeluvut olivat ainakin positiiviset.

Tietenkin muut tekijät voivat vaikuttaa tuottoon ja tuottoon, kuten inflaatio, kyseisen merkin hintavaihtelu. Sijoittajat saattavat myös haluta tarkastella markkinaolosuhteita.

Luottomarkkinat

Salauslaina on toinen alue, joka on kiinnittänyt melkoisen huomion. Jälleen sijoittajat saattavat huomata, että tuotot voivat olla huomattavasti erilaiset palveluntarjoajien välillä, ja alla on vain yksi monista esimerkeistä.

Kuva 3: ETH: n ja BTC: n vuosikorko eri alustoilla

Lähde: Loanscan

Tämän lisäksi nämä korot olivat kelluvia. Se tarkoittaa, että ne muuttuvat ajoittain markkinaolosuhteiden mukaan. Nämä muutokset voivat joskus olla vaihtelevia, jopa epävakaita.

Kuva 4: ETH: n ja DAI: n vuosikorko eri alustoilla (YTD 22. huhtikuuta 2020)

Lähde: Loanscan

Uskomme, että markkinat saattavat edelleen nähdä nämä kurssivaihtelut tulevaisuudessa, kun otetaan huomioon, että kryptovaluutta pysyi suhteellisen epävakaassa omaisuusluokassa verrattuna tavanomaisiin varoihin (vaikka öljy on saavuttanut USD 0 ennen BTC). Pitkän aikavälin näkökulmasta markkinat voivat kuitenkin odottaa näiden vaihtelujen hidastuvan asteittain, kun luotonantomarkkinat edelleen kypsyvät ja kasvavat osallistujia salausinvestointeihin.

Katse eteenpäin

Salausluottomarkkinat ovat olleet yksi nopeimmin kasvavista alueista kryptovaluutta-alueella. Raportit Credmarkilta, että koko kryptoluotonanto kasvoi 52% 4Q19: ssä ja aktiivinen velka kasvoi 474% vuonna 2019.

Samalla analyytikot uskoa että panostusmarkkinoiden vahva suorituskyky voi siirtyä vuoteen 2020, koska markkinoiden odotetaan nousevan monenlaisten PoS-lohkoketjuprojektien ja siihen liittyvän infrastruktuurin kukoistavan kasvun kanssa.

Ennakoimme, että korko- ja luottomarkkinoista voisi tulla pelinvaihtaja laajemmalle kryptovaluutta-alueelle; sen vaikutus voi olla monikerroksinen.

  • Parempi hinnan löytäminen – Perinteisessä rahoitusmaailmassa velka- ja luottomarkkinat ovat tärkeimpiä mikrotekijöitä, jotka vaikuttavat arvopapereiden hintojen löytymiseen. Yritys, jolla on matalampi luottoluokitus, voi yleensä laskea liikkeeseen vain korkotuottoisia joukkovelkakirjoja, koska sillä on suurempi maksukyvyttömyysriski. Sijoittajat voisivat ottaa tämän tekijän huomioon heidän arvioidessaan yritystä. Toisin sanoen tämä ylimääräinen tieto voisi edelleen parantaa yrityksen hintatietoa. Sama idea voitaisiin ostaa myös salaustilaan. Jos olemme erääntyneet luotto- ja koromarkkinat salauksessa, korot saattavat antaa sijoittajille täydellisen kuvan kolikon / rahakkeen hinnoittelusta.
  • Korkojohdannaiset – Pörssitilat saattavat pystyä kehittämään uudenlaisia ​​johdannaistuotteita salauksen korkojen perusteella. Tällaiset tuotteet antavat elinkeinonharjoittajien suojautua tai altistua riskille PoS-protokollan mukaisesti ja voivat auttaa säästäjiä suojautumaan korkomuutoksilta.
  • Täytä salaustila – Luottomarkkinat ovat olleet yksi nykyaikaisen rahoitusjärjestelmän kriittisimmistä osista, ja silti se on nykyäänkin. Hienostuneet salamarkkinoiden luottomarkkinat voivat olla viimeinen palapeli salakuvan täydentämiseksi, mikä voi perustella kryptovaluutan tulevaa kasvua riippumatta omaisuuseräluokasta tai koko ekosysteemistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner