GSR Capital investerer i tZERO til 1,5 mia. Dollar værdiansættelse

  • Op til 270 millioner dollars i tZERO-kapital (til 1,5 mia. Dollars værdiansættelse efter penge)
  • Køb af $ 30 millioner af tZERO Security Tokens fra Overstock.com
  • Op til 104,55 millioner dollars i aktier i moderselskabet Overstock.com stamaktie

SALT LAKE CITY, 9. august 2018 (GLOBE NYHED) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) og t0.com, Inc.. (“TZERO”), meddeler, at selskaberne begge har underskrevet termblade med GSR Capital, et privatejet selskab i Hongkong, for at investere op til $ 374,55 millioner til gengæld for fælles kapital i blockchain datterselskab tZERO og fælles kapital i Overstock.com. Overstock og GSR Capital har også indgået en købsaftale, hvorefter GSR Capital køber $ 30 millioner i tZERO Security Tokens fra Overstock.

Som en del af termbladaftalen køber GSR Capital op til 3,1 millioner aktier i OSTK-stamaktie med en rabat på fem procent til den afsluttende aktiekurs den 1. august 2018. GSR Capital investerer også op til $ 270 millioner i op til 18 % af tZEROs egenkapital til en værdi af $ 1,5 mia. (post-penge). Derudover vil GSR Capital i henhold til en købsaftale købe fra Overstock $ 30 millioner i tZERO Security Tokens. Disse tZERO-sikkerhedstokens blev købt af Overstock under det for nylig lukkede tZERO Security Token-udbud i en ikke-kontant transaktion, hvor Overstock tilgav $ 30 millioner i tZERO-gæld inden for virksomheden. GSRs købsaftale med sikkerhedstoken erstatter GSR’s hensigtserklæring, der tidligere blev annonceret den 29. juni 2018.

Kapitaltransaktionerne er underlagt endelig dokumentation og andre sædvanlige lukningsbetingelser. De giver også GSR Capital visse rettigheder til at allokere en del af investeringerne til tredjepartsdesignerede.

”Vi er beærede over at have GSR Capital som en strategisk investor,” sagde tZERO CEO Saum Noursalehi. ”Tokenisering af værdipapirer har potentialet til at forstyrre de globale kapitalmarkeder, der er ansvarlige for at flytte hundreder af billioner af dollars. Sammen med vores partnere vil vi globalisere vores blockchain-baserede platform, hvilket bringer mere effektivitet, likviditet og tillid til kapitalmarkederne. ”

“GSR Capital har forud for at forstå den forstyrrende kraft i blockchain kapitalmarkeder,” sagde Patrick M. Byrne, grundlægger og formand for tZERO, og grundlægger og administrerende direktør for moderselskabet Overstock.com. “De er tilpasset vores vision for fremtiden for kapitalmarkeder, der bygger på blockchains hastighed, tillid og sikkerhed. Og vigtigst af alt, de tænker stort og vil hjælpe os med at skalere denne vision globalt så hurtigt som muligt. ”

”GSR Capital er meget begejstret for at samarbejde med tZERO i bestræbelserne på at udvide det globale fodaftryk for blockchain-aktiveret aktivhandel inklusive aktier, obligationer, råvarer osv. Vi har en langsigtet opfattelse af, hvordan vi vil skalere denne platform på en globalt grundlag, ”sagde GSR Capitals formand og grundlægger, Sonny Wu.

Om Overstock.com

Overstock.com, Inc.Almindelige aktier (NASDAQ:OSTK) / Series A Preferred (Medici Ventures ’tZERO platform: OSTKP) / Series B Preferred (OTCQX:OSTBP) er en onlineforhandler med base i Salt Lake City, Utah, der sælger en bred vifte af produkter til lave priser, inklusive møbelindretningtæppersengetøj, og forbedring af hjemmet. Ud over hjemmevarer tilbyder Overstock.com en række produkter, herunder smykker, elektronik, tøj og mere, samt en markedsplads, der giver kunderne adgang til hundreder af tusinder af produkter fra tredjepartssælgere. Yderligere butikker inkluderer Pet Adoptions og Worldstock.com dedikeret til salg af kunsthåndværkede produkter fra hele verden. Forbes rangerede Overstock på sin liste over de 100 mest pålidelige selskaber i 2014. Overstock offentliggør regelmæssigt oplysninger om virksomheden og andre relaterede forhold under Investor Relations på sin hjemmeside, http://www.overstock.com.

Om tZERO

t0.com, Inc. (“tZERO”) er et majoritetsejet datterselskab af Overstock.com med fokus på udvikling og kommercialisering af finansiel teknologi (FinTech) baseret på kryptografisk sikrede, decentraliserede ledgers – mere almindeligt kendt som blockchain-teknologier. Siden starten har tZERO været banebrydende i bestræbelserne på at skabe større effektivitet og gennemsigtighed på kapitalmarkederne gennem integration af blockchain-teknologi.

Om GSR Capital

GSR blev grundlagt i 2004 af Sonny Wu og Richard Lim. I dag er “GSR Ventures”, “GSR United Capital” og “GSR Capital” tre uafhængige, men komplementære hold, der blev oprettet af partnerne i 2016 med det formål at lede sektoren og gå globalt med unikke investeringsstrategier og ressourcer. GSR Capital har kontorer i Beijing, Hong Kong og USA.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution og Worldstock er registrerede varemærker tilhørende Overstock.com, Inc. O.biz og Space Shift er også varemærker tilhørende Overstock.com, Inc. Andre servicemærker, varemærker og handelsnavne, der kan henvises til heri, tilhører deres respektive ejere.

Denne pressemeddelelse indeholder visse fremadrettede udsagn som defineret i afsnit 27A i Securities Act of 1933 og Section 21E i Securities Exchange Act of 1934. Sådanne fremadrettede udsagn inkluderer alle udsagn undtagen udsagn om historisk kendsgerning. Yderligere oplysninger om faktorer, der kan have væsentlig indflydelse på resultaterne og nøjagtigheden af ​​de fremadrettede udsagn, der er indeholdt heri, findes i selskabets formular 10-Q for kvartalet, der sluttede 31. marts 2018, som blev indgivet til SEC den 8. maj 2018 og eventuelle efterfølgende arkiveringer med SEC.

Mediekontakt:

[email protected]

Investorkontakt:

[email protected]

KILDE: Overstock.com, Inc.

GSR Capital investerer i tZERO til 1,5 mia. Dollar værdiansættelse

Kilde: Overstock.com, Inc.

Refererede aktier: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner