Bitcoin asettaa uuden ATH: n hintaan 28 000 dollaria, kun markkinat osoittavat ylikuumenemisen merkkejä

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Vuoden loppuessa Bitcoin nousi perjantaina neljännesvuosittaisten futuurien ja optioiden selvityksen jälkeen ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman hinnan, 28365 dollaria, sunnuntaina OKEx BTC -indeksin hinnan mukaan. Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio ei tutkinut Ripplea, eikä sillä näytä olevan suurta vaikutusta johtavaan digitaalivaluuttaan, koska se jatkoi uusien ennätysten asettamista viime viikolla.

Bitcoinin nousu ei kuitenkaan lisännyt altcoineja, ja BTC: n markkina-markkina-asema saavutti sunnuntaina 71,57%: n ja palasi yli 70%: iin ensimmäistä kertaa maaliskuun 2017 jälkeen. Viime kerralla Bitcoinin hallitsevuus oli lähellä 70%: n merkkiä 9. syyskuuta. , 2019, kun se saavutti 69,90%.

Erityisesti BTC-futuurien yhteenlaskettu avoin korko ei pudonnut neljännesvuosittaisen toimituspäivän, 25. joulukuuta, jälkeen, mutta sen sijaan OKExin johdolla saavutti toisen ennätyksen, 8,9 miljardia dollaria, kohti vinossa olevat tiedot. Tämä kiihtyvä avoin kiinnostus yhdistettynä suuriin määriin futuurimarkkinoilla heijastaa markkinoiden optimismia.

BTC-futuurit yhdistivät avoimen koron. Lähde: vinossa

Tämä optimismi myös työnsi BTC-futuurien vuotuisen kolmen kuukauden tason korkeimmalle tasolle helmikuun puolivälistä lähtien, kun luku nousi yli 20 prosenttiin useimmissa pörsseissä. Nykyinen korkea futuuripreemio tarjoaa arbitraasimahdollisuuksia, joissa kauppiaat voivat ostaa BTC: tä spot-markkinoilta lyhyeksi myyntiin futuurimarkkinoilla. On syytä huomata, että kaksi edellistä kertaa, kun tämä indikaattori saavutti niin korkean tason, olivat 23. kesäkuuta 2019 ja 14. helmikuuta 2020, jolloin molempien jälkeen Bitcoin näki merkittäviä vetäytymisiä viikon sisällä.

BTC-futuurit, vuositasolla liikkuva kolmen kuukauden jakso. Lähde: vinossa

Ei merkkejä altcoin-kaudesta

Suurimmat altcoiinit eivät kyenneet voittamaan Bitcoinia viime viikolla, parhaiten suoriutuneen Litecoinin (LTC) nousu 12% ja Etherin (ETH) 10%: n voitto sunnuntaina pidätyskorissa. Vaikka XRP laski 50% SEC-uutisten takia, markkinat odottavat edelleen, kuinka tämä kehittyy edelleen.

Vaikka Bitcoin on julkaissut uusia huippuja, näyttää siltä, ​​että altcoiinit saattavat tarvita enemmän aikaa alkaakseen nousta, varsinkin kun institutionaaliset sijoittajat keskittyvät suurelta osin Bitcoiniin. Tyypillisesti altcoinit alkavat liikkua, kun kauppiaat alkavat ottaa voittoja Bitcoinista ja sijoittaa ne alt-markkinoille.

Viikkotuotot tärkeimmistä altcoineista, 12 / 21–12 / 27. Lähde: TradingView

DeFiin lukittu kokonaisarvo ylitti 20 miljardin dollarin

DeFi-tilassa – jolla on ollut melko vuosi – DeBankin tiedot osoittavat, että protokolliin lukittu kokonaisarvo ylitti ensimmäistä kertaa 22 miljardin dollarin. TVL: n nykyiset kolme parasta protokollaa ovat WBTC (3,1 miljardia dollaria), Maker (2,8 miljardia dollaria) ja Uniswap (2,1 miljardia dollaria).

Kokonaisarvo lukittu DeFi: ssä. Lähde: DeBank

Palautuksen suhteen Synthetix (SNX) oli DeFi-merkkiluettelon kärjessä toisen viikon peräkkäin, ja se nousi viime viikolla 37%. Toisaalta vuotuinen rahoitus (YFI) putosi 10%, kun taas SushiSwapilla (SUSHI) ja Uniswapilla (UNI) oli vähäisiä muutoksia viikon aikana. 

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 12 / 21–12 / 27. Lähde: TradingView

Katse eteenpäin tällä viikolla

Kolme suurta USA: n osakeindeksiä nousi jo toisena päivänä peräkkäin ennen joululomaa. Samaan aikaan osakeindeksi futuurit näkivät voittoja tänään sen jälkeen, kun presidentti Trump allekirjoitti uuden 900 miljardin dollarin elvytyspaketin, ja voimme odottaa, että osa tästä tunteesta lisää myös Bitcoinia.

Katsaus vuoteen 2020 COVID-epidemia aiheutti talouden pahimman supistumisen suuren laman jälkeen. Kuitenkin sen jälkeen, kun osakemarkkinat laskivat maaliskuussa erittäin nopeasti, se käänsi sitten V-muotoisen käännöksen, ja ajoitusta hyödyntäneet sijoittajat pystyivät saamaan suurta tuottoa sekä osakkeista että Bitcoinista.

Nykyisessä tilanteessa äärimmäisen löysä rahapolitiikka ja erittäin alhainen valtionlainojen tuotto ovat pakottaneet rahat riskialttiisiin varoihin ja nostaneet hintoja korkeammalle. Vuodelle 2021 sijoittajien on kiinnitettävä enemmän huomiota Fedin taseen supistumisaikatauluun ja korkojen nousun aiheuttamaan mahdolliseen markkinoiden vetäytymiseen.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Vastuuvapauslauseke:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner