OKEx Academy: En samtale med din favorittrader-interview med Coin Buster

Velkommen til OKEx Academys nye interviewserie “En samtale med din yndlingshandler. I denne serie vil vi bringe dig korte interviews, der indeholder kryptohandlere, afslører deres indsigt, perspektiver, råd til andre handelsfolk og nogle sjove fakta om dem, som du sandsynligvis aldrig vidste om.

Hvem skal du ringe! Denne gang har vi det Mønt Buster (@Coin_Buster på Twitter), erhvervsdrivende og grundlægger af @CryptoALaCarte at dele nogle af hans råd. 

Vær venlig del med vores samfund, hvordan du starter din dag! Hvad laver du første om morgenen? Hvordan bruger du størstedelen af ​​din tid? Hvilken slags ting lægger du fokus på bortset fra handel og krypto?

Jeg vågner op hver dag omkring kl. 06.30. Det er vigtigt at stå tidligt op og have et godt overblik over, hvordan markedet vil opføre sig i løbet af dagen, så det første, jeg gør, når jeg vågner, er at kontrollere BTC-prisen, hvad det har gjort natten over, og hvordan mine handler har været (hvis jeg har nogen igangværende).

Hvis jeg har brug for at administrere en position hurtigt (da store bevægelser normalt sker en time efter, at jeg vågner op), tænder jeg min computer og åbner TradingView og de børser, jeg handler på.

Så spiser jeg en god morgenmad, læser nyhederne og går tilbage til diagrammet for at se, om jeg kan se andre gode muligheder.

I løbet af dagen bruger jeg meget tid på Crypto A La Carte, som er et projekt, jeg grundlagde med min ven og partner Rubot for omkring seks måneder siden. Det kræver meget opmærksomhed, ledelse, kundesupport og forskning for at få øje på nye talentfulde forhandlere, der kan blive med i teamet.

Normalt er det meste af eftermiddagen dedikeret til handel (intradag handler for det meste).

Jeg synes, det er virkelig vigtigt at have tid til at slappe af, fordi dette marked er 24/7, og man kan let udbrænde, så jeg forlader tastaturet omkring kl. 19 og bruger lidt tid fra til kl. 22 eller deromkring. Derefter kontrollerer jeg kortene en sidste gang, hvis jeg stadig er i handel, for at styre min position inden jeg går i seng. Jeg går normalt i seng inden kl. 23 for at få en afslappende aften.

Hvad er en overraskende kendsgerning ved dig, som folk ikke ville forvente?

Jeg spiser en skål is hver dag. En is om dagen holder lægen væk … ugr!

Inspirerede nogen dig til en handelskarriere?

@Elisa_Crypto på Twitter er en af ​​de mest indflydelsesrige forhandlere i min handelskarriere og også en af ​​de bedste forhandlere, jeg har mødt indtil videre.

Hvilke overskrifter omkring kryptokurrency (eller ikke-krypto) følger du nøje i disse dage?

Som mange mennesker har lige nu, har jeg fulgt den økonomiske situation forårsaget af COVID-19-krisen. Mens de fleste lande genåbner virksomheder og ophæver lockdowns, er jeg virkelig nysgerrig efter at se, hvad der skal ske næste gang. Ligesom hvis der kommer en anden bølge? Er der nogen konsekvenser for makroøkonomien og for markederne osv.

Jeg læser også meget om den amerikanske situation, da jeg tror, ​​at Trump genvalg eller nederlag (som naturligvis er bundet til COVID-19-kriserne) kunne have en enorm indflydelse på markederne.

Vi fortæller altid vores samfund, at det er OK at lære! Det ville være dejligt, hvis du kan dele noget af din erfaring og indsigt med vores medhandlere.

Hvad er din foretrukne / mest anvendte tekniske indikator?

Jeg bruger knap nok indikatorer, fordi jeg finder dem laggy, men den, jeg bruger mest, er RSI, når jeg ønsker at få yderligere bekræftelse på et niveau for at købe eller sælge.

Hvad har været din største fiasko inden for handel? Hvordan kom du ud af det, og hvad lærte du om noget af det?

Da jeg først handlede med margin, styrede jeg slet ikke min risiko. Jeg var tæt på at blive likvideret og følte mig så dårlig, at jeg ikke kunne genkende mig selv.

Det var et vendepunkt for mig. Fra dette øjeblik arbejdede jeg virkelig med risikostyring og har meget strenge regler nu.

Er der et must-know-sæt for rookiehandlere? Og hvad man skal undgå / almindelige fejl, når man foretager teknisk analyse?

Skærmtid er det vigtigste. Du kan bruge tusinder af timer på at lære om TA i bøger eller se videoer med nye metoder. Der er et hav af ting at lære, og selv 10 liv ville ikke være nok til at læse og se 5% af det tilgængelige materiale online.

Lær om en strategi, prøv at forfine den med dine egne observationer, du har foretaget, mens du ser diagrammerne og journaliserer dine handler. Spild ikke tusinder af timer på at se nye strategier!

Hvordan / hvor man kan få handelsideer?

Crypto A La Carte! Derfor skabte vi denne platform. Du kan vælge de handler, du vil låse op, når som helst, baseret på den erhvervsdrivendes statistik, børsen,% og R. Der er ikke noget månedligt abonnement, og informationen er fuldstændig gennemsigtig, så du kan beslutte at låse op eller ikke med alle de oplysninger, du har brug for!

Day-trading versus mellemlang / lang sigt investering, hvilken vej du foretrækker?

Jeg er for det meste en dagshandler, fordi jeg kan lide at få hurtige resultater, og vigtigst af alt kan jeg ikke lide at være i en handel natten over (når jeg ikke kan klare det).

Jeg ejer også langsigtede investeringer i en kold tegnebog, som jeg ikke engang ser på.

Investering er virkelig forskellig fra handel, og fælden er at handle din langsigtede investering dagligt. For det meste mister du tid og penge ved at gøre det.

Mange tak for delingen! Nu har vi et sjovt spørgsmål til dig! Hvor mange dage indtil $ BTC er tilbage i $ 10000’erne?

Jeg vil sige omkring en uge eller deromkring. Når det er sagt, ændres min bias et par gange om ugen afhængigt af diagrammet.

Endelig bedes du give vores samfund et sidste forslag til, hvordan man bliver en god erhvervsdrivende!

”Den største fare opstår i sejrens øjeblik” – Napoléon Bonaparte

Tak til Coin Buster, der tog dig tid til at chatte med os! Hvis du vil lære mere om kryptohandel, skal du sørge for at følge ham videre Twitter og Crypto A La Carte Telegram-gruppe!

Følg på Twitter, hvis du har spørgsmål til os!

Tilmeld dig og indbetal eller handl mindst 10 USDT i dag for at tjene 3 USDT ny brugers belønning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner