WaykiChain DeFi, Traditional Finance ja Killer DApp: AMA: n perustaja

AMA: n yhteenvetokuva

Torstaina 11. kesäkuuta OKEx isännöi kysy minulta (AMA) -tapahtumaa WaykiChainin (WGRT) perustajien ja toimitusjohtajan Gordon Gaon kanssa. WGRT on viimeisin projekti, joka on lisätty OKExin tunnisteiden myyntiympäristöön, Jumpstartiin. WGRT-myynti tapahtuu 17. kesäkuuta, ja se markkinoi 14. hanketta, jolla kerätään rahoitusta OKExin alustalla.

Eilisen AMA: n aikana Goa esitti kysymyksiä hajautetun rahoituksen (DeFi) ja perinteisen rahoituksen, hajautettujen sovellusten (DApps) ja estoketjun roolista nykyisessä taloustilanteessa.

DeFi ja DApps: Twitter Q&A

DeFi vs. perinteinen talous

OKEx: Aloitetaan! Ensimmäinen kysymys: DeFi on yksi kuumimmista aiheista blockchain-tilassa tällä hetkellä. Voitko jakaa mielipiteesi DeFistä? Luuletko, että DeFi häiritsee nykyistä rahoitusjärjestelmää? Mikä on WGRT: n lähestymistapa DeFi-sektoriin? (Kysymys käyttäjältä @ erol1763 Twitterissä)

Gordon Gao: Mielestäni DeFi: n ja perinteisen rahoituksen välillä on neljä suurta eroa:

1) DeFi voi muuttaa ihmisten roolia rahoitusjärjestelmässä. Perinteisessä rahoituksessa tavallisena käyttäjänä roolisi ja osallistumisprosessisi ovat hyvin rajalliset. Tämä rajoitus määräytyy kuitenkin kaikkien näkökohtien, kuten luotto-ongelman, varojen lukumäärän kynnyksen, lisenssin ja poliittisen vallan kynnyksen jne. Perusteella. Tällaiset rajoitukset tekevät tavallisista käyttäjistä usein haavoittuvia ryhmiä rahoitusjärjestelmässä. Ja huippuluokan sääntöjen mukaan rikkaus virtaa aina huipulle.

Voimme vain nähdä, että maailma laskee rahaa jatkuvasti ja käsissämme olevat rahat ovat heikentyneet, vaikka emme voi tehdä mitään. Mutta DeFi on erilainen. Annan esimerkin. WaykiChain DeFin hallintakolikko WGRT: n avulla haltijalla on sekä hallintoparametrien voima että koko järjestelmän korko- ja sakkomaksun edut. Tätä roolia et voi pelata perinteisessä rahoituksessa.

2) DeFi voi vähentää taloudellisia kustannuksia. Teollisuuden aikakauden alusta lähtien maailmanlaajuinen rahoitusrakenne on pysynyt muuttumattomana riippuen voimakkaasti erilaisista välittäjälaitoksista. Keskuspankit, investointipankit, liikepankit, arvopaperiyhtiöt jne. Voidaan sanoa, että kaikesta rahoitustoiminnasta on oltava enemmän kuin yksi välittäjävoitto.

Esimerkiksi hintaeron menetyksen lisäksi liiketoimeen sisältyvät myös välityspalkkiot, valuutanvaihtopalkkiot, sääntelyviranomaisten leimaverot jne. Näiden ns. "välittäjät" tekee heistä maailman rikkaimman luokan. DeFi käyttää kuitenkin avointa protokollaa ja tarjoaa edullisia rahoituspalveluja kaikille edulliseen hintaan, mikä vähentää merkittävästi tapahtumien kustannuksia.

3) DeFi voi parantaa rahoituksen tehokkuutta. Blockchainin avulla rahoitustapahtumat voivat saavuttaa tapahtuman selvityksen samalla, kun tapahtuma vahvistetaan. Se on ylittänyt finanssilaitosten perinteisen selvitys- ja selvitysjärjestelmän. Rajatylittävissä transaktioissa rajatylittävä siirto voi joskus kestää useita päiviä, mutta blockchain- tai DeFi-järjestelmässä varojen todellinen omistajuus on muuttunut tapahtuman tapahtuessa.

4) Haluan mainita vielä yhden asian – DeFi voi johtaa siihen, mitä perinteisellä rahoituksella ei ole. Esimerkiksi jatkuva tuotemarkkinoiden valmistaja on innovatiivinen tuote DeFi-alalla. Uskomme, että DeFi ei ole pelkästään alkuperäisen perinteisen rahoituksen parannus, vaan myös uusia innovaatioita on löydettävissä. Tiimimme CTO kirjoitti tällaisen lauseen WaykiChain-koodin esittelyyn: “blockchainin ainoa rajoitus on mielikuvitus.”

Mitä tulee WGRT, se on Waykichainin lainanantoprotokollan hallintokolikko. WGRT: n haltija on kuin keskuspankin osakkeenomistaja. He hyötyvät lainausprotokollan tuottamista koroista ja sakoista.

WaykiChain DeFi-tilassa

OKEx: Kiitos selityksestä DeFi: n ja perinteisen rahoitusjärjestelmän eroista. Seuraava kysymys: monet julkiset ketjut ajavat kohti DeFi: tä. Esimerkiksi TRON käynnisti myös JUST-projektinsa tänä vuonna. Mitkä ovat mielestäsi WaykiChainin edut ja mahdollisuudet tässä tilassa?

Gao: Olemme ammattimaisia ​​ja keskitymme tähän kiitotielle. Olipa kyseessä taloudellinen malli tai tekninen järjestelmäarkkitehtuuri, WaykiChainin DeFi-järjestelmä on ammattimainen ja kestää valvonnan. Olemme tehneet monia innovaatioita, joita ei ole markkinoilla, ja nämä innovaatiot löytävät järkevyytensä perinteisestä rahoitusjärjestelmästä.

Olemme aiemmin tutkineet joitain [muita] alueita, kuten vedonlyönti- ja peliekosysteemejä, mutta viime vuodesta lähtien olemme olleet all-in DeFi. WaykiChainin vakuusvarat ovat ylittäneet 36 miljoonan WICC: n, mikä on 17% kokonaismäärästä. Tämä suhde on korkein kaikista julkisista ketjuista. BTW, ETH: n osalta suhde on noin 1%.

Maailmantalouden epävakaus ja DeFi

OKEx: Onnittelut saavutuksesta! Kolmas kysymys: Vuoden 2020 avaaminen on hyvin kaoottista koronaviruspandemian kanssa – kaikenlaisille varoille aiheutui merkittäviä sokkeja, öljyn hinta laski, kullan hinta heilahti ja Yhdysvaltojen osakkeet kokivat useita kaupankäynnin hillityksiä jne. Mitä mieltä olet nämä epätavalliset tapahtumat DeFi: ssä?

Gao: Mielestäni se on parasta, mitä DeFille voi tapahtua. Koska kaikki nämä asiat auttavat paljastamaan taustalla olevia ongelmia, kuten [taloudellisen kuplan], valikoimattoman vipuvaikutuksen, luottokriisin, mikä voi aiheuttaa ihmisille epäluottamuksen rahoitusjärjestelmään. Ja DeFi on vallankumous perinteistä rahoitusjärjestelmää vastaan, se on täydellinen horjutus.

Paul Tudor Jones uskoo, että hallitus on laskenut liikaa liikkeeseen valuuttoja, joten hänen on siirrettävä omaisuutensa Bitcoiniin. Kriisi tarkoittaa mahdollisuutta. Perinteisellä rahoitusjärjestelmällä on jo pitkään ollut ongelmia. Suurimman osan varoista tekivät kapitalistit, toiset kohtuullisilla tavoilla, kun taas toiset ovat yksinkertaisesti ryöstö.

Mutta useimmat ihmiset eivät tienneet sitä. Henry Ford sanoi, että amerikkalaiset eivät tienneet, miten pankkitoiminta todella toimii, koska jos tekisivät, “ennen huomeniaamua tapahtuisi vallankumous”. [tämä oli Fordin – OKExin parafraasi]. Nyt kaikenlaiset mustan joutsenen tapahtumat voivat saada ihmiset tietämään riskeistä, ja ennen kuin lopullinen riski tulee, he valitsevat avoimemman ja oikeudenmukaisemman tavan osallistua rahoitukseen.

WaykiChainin tavoite DeFi: n kanssa

OKEx Hyvä on. Neljäs kysymys: WGRT on WaykiChainin hajautetun vakuuksien lainausjärjestelmän hallinto- ja pääomatunnus, ja sen sanotaan olevan tärkeä osa hajautettua talousjärjestelmää. Mikä sitten on DeFi-järjestelmän käyttöönoton WaykiChainin alkuperäinen tavoite?

Gao: Ollakseni rehellinen, aluksi halusimme vain ottaa käyttöön vakuudelliset vakuus- ja lainamarkkinat. Tuolloin ei ollut sanaa DeFi, tai oli jo, mutta sanaa ei levinnyt laajalti.

Viime vuonna keskustelimme lohkoketjun laskeutumisesta. Laskeutuaksemme meidän on pyrittävä käyttäjien kovaan kysyntään. Sitten blockchain-käyttäjien ryhmän taloudelliset ominaisuudet ovat erittäin vahvat. Jos haluat heidän pelaavan pelejä ja siirtyvän verkkokauppaan, he eivät tarvitse niitä. Ansaita rahaa ja lainata on mitä he tarvitsevat. Joten aloitimme All-in-vaihtoehdon sekä jonkin verran liiketoiminnassa saavutettua edistystä, kuten DeFi-järjestelmämme vakuusmäärä, joka nousi 36 miljoonaan, mikä on 17% WICC: n kokonaismäärästä, mikä vahvisti alkuperäisen ideaamme.

Bitcoin teki juuri valuutan tai omaisuuden, joten älykkäillä sopimuksilla julkisen ketjun käyttöönotto on luoda sääntöjä varojen ja valuuttojen välillä, eikö se ole rahoitus? Tästä näkökulmasta, jos DeFi ei onnistu, lohkoketjun laskeutuminen on näennäislause.

WaykiChainin tietoturva- ja DeFi-hakkerointi

OKEx: Loistava. Ja lopuksi tämän istunnon viimeinen kysymys: DeFi: tä kutsutaan salatun maailman seuraavaksi vallankumoukseksi, olipa kyse sitten DeFi-projektien hakkereiden viimeaikaisesta lisääntymisestä tai MakerDaon aikaisemmasta mustasta torstaina, DeFin turvallisuutta on kritisoitu laajalti. Kuinka WaykiChain DeFin turvallisuus asetetaan?

Gao: Turvallisuus on erittäin tärkeä. Ja se koostuu kahdesta osasta, taloudellisen mallin riskienhallinnasta ja teknisestä turvallisuudesta. Esittelen ensin talouden mallin riskienhallinnan. Lähes kaikki Defi-protokollat ​​alkavat jostakin vakuustasosta. Joten uskomme, että DeFi-alustan pitäisi olla vahva hintojen romahtamisen aikana.

Tämän vuoden 12. maaliskuuta koko salausvaluuttamarkkinat kärsivät vakavasta laskusuhdanteesta. Bitcoinin hinta laski yli 50% 24 tunnin kuluessa. Tänä aikana yksi Ethereumin suurimmista DeFi-protokollista, MakerDAO: n selvitystila, ei toiminut kovin hyvin ETH-verkon liikenneruuhkien ja niiden mallisuunnittelussa esiintyvien puutteiden vuoksi..

Protokolla oli melkein suljettu ja aiheutti yli 4 miljoonan dollarin luottotappiot. Tämä velaton on poistettava huutokaupalla. Ja tämä tarkoittaa, että koko MakerDao-yhteisön ja MKR-omistajien tulisi kattaa kadonneet. Kuitenkin samaan aikaan Wayki-CDP, joka on samanlainen lainausprotokolla MakerDAO: n kanssa, toimi normaalisti ilman 0 luottotappiota. Tässä on tietojen vertailu:

Suunnittelimme 4 mekanismia varmistaaksemme, että järjestelmä toimii erilaisissa tilanteissa: Vakuusmekanismi, selvitysmekanismi, riskivararahasto ja järjestelmän keskeyttäminen riskien välttämiseksi. Ja näiden mekanismien avulla malli pystyy käsittelemään yli 99,9% markkinaolosuhteista.

Teimme myös paljon parannuksia teknisen turvallisuutemme parantamiseksi. Ensinnäkin teimme jonkin verran parannusta oraakkeliin ja lohkojen tuottajat suorittavat hintojen syöttämisen loppuun. Sitten lopullinen hinta hyväksytään liikkuvan mediaanin algoritmin avulla. Tämä on sanomista, ellei aloitat 51%: n hyökkäystä blockchainiin, hakkerit eivät manipuloi hintaa.

Lisäksi määritimme 5 erilaista omaisuusstandardia lohkoketjun alimmalle kerrokselle, jotka ovat alkuperäisiä, pantattuja, ketjun ylittäviä, älykkäitä ja käyttäjien luomia varoja. Siksi WaykiChainissa sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivista ongelmista, koska standardi toimii koko ekosysteemissä.

Ethereumissa on kuitenkin paljon hyökkäyksiä, jotka liittyvät omaisuuden standardien yhteensopimattomuuteen. Esimerkiksi dForce- ja Uniswap-hyökkäys tapahtui tänä vuonna.

Killer DApps ja projektivisio: Live Q&A

Gao: Näin niin monia kysymyksiä, mutta on joitain luokkia. Visio, WICC: n ja WGRT: n suhde, tulevaisuuden suunnitelmat, tappajat:

Pitkän aikavälin visio: teemme itse asiassa maailman ensimmäisen integroidun DeFi-lohkoketjun, joka eroaa Ethereumin lähestymistavasta. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota yhden luukun kokemuspalveluja ja avoimia protokollia yleisölle. Näihin palveluihin kuuluvat lainaus, säästöt, sijoitusmahdollisuudet, omaisuuserät ja johdannaiset.

WICC: n ja WGRT: n väliset suhteet: Teemme tämän mallin saadaksemme kaksi kolikkoa synergiaa. WICC: n markkina-arvo on kuin maan BKT. Ja WUSD on kuin valuutta. Sitten WGRT: n haltija on keskuspankin osakkeenomistaja. Tämä tarkoittaa, että WGRT: n haltijat nauttivat kaikista valuuttakurssitoimintojen tuottamista eduista lohkoketjussa.

Tulevaisuuden suunnitelmat: Tuomme markkinoille uuden tuotteen nimeltä "WaykiX" heinäkuun lopussa. Tämä on synteettisten varojen kaupankäyntialusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa lähes kaikilla synteettisillä varoilla maailmassa. Sen jälkeen yritämme tuoda lohkoketjuun reaalimaailman omaisuutta, kuten kiinteistöomaisuus tai T-joukkovelkakirjat. Ja nämä varat antavat yhteisölle monipuoliset mahdollisuudet sijoittaa.

Killer Dapps: Missä seuraava tappaja Dapp on? Uskon rahoitukseen. Waykichainilla on kokemusta vedonlyöntiympäristön ja pelialustan kehittämisestä, mutta valitsimme vihdoin DeFi: n. Tajusimme, että suurin motivaatio ihmisille liittyä blockchainiin on rahan lainaaminen ja rahan ansaitseminen. Tämä ala on täynnä keinottelijoita ja sijoittajia. Ja palvelun tarjoaminen näille ihmisille on lähin tapa menestyä.

Uskon, että seuraava tappaja Dapp on DeFi-sovellus. Ja seuraavia härkämarkkinoita johtaa DeFi-kolikko.

Tätä AMA: ta on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Seuraa OKExia:

Viserrys: https://twitter.com/OKEx

FB: https://www.facebook.com/okexofficial/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/okex/

Keskitaso: https://medium.com/@OKEx

Sähke Group (englanti): https://t.me/OKExOfficial_English

Sähke Group (venäjä): https://t.me/okexofficial_ru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner