Parhaat BAT (Basic Attention Token) -lompakot Turvallisimmat BAT-lompakot vuonna 2019

Etsitkö parhaita Basic Attention Token -lompakoita pitämään Basic Attention Token -kryptovaluuttasi? Basic Attention Token (BAT) on blockchain-pohjainen projekti, jonka tarkoituksena on parantaa radikaalisti digitaalisen mainosalan tehokkuutta. Se toimii Ethereum-lohkoketjussa ja on vaihdettavissa julkaisijoiden, mainostajien ja käyttäjien kesken.

BAT: n kehittäjät uskovat, että kustantajat menettävät suuren osan tuloistaan ​​teollisuuden jatkuvasti haittaavien haasteiden takia. Esimerkiksi pelkästään viime vuosikymmenellä teollisuus menetti lähes 66% liikevaihdostaan ​​inflaatioon sopeutettuna. Tämän vuoksi julkaisijoiden tulot laskevat edelleen, koska käyttäjät tuntevat olevansa yhä enemmän loukattuja. Tämän seurauksena mainostajien kyky arvioida palvelujen tehokkuutta heikkenee.

Basic Attention Token (BAT) on ratkaisu näihin ongelmiin. Tunnus tarjoaa hajautetun, avoimen, digitaalisen mainosvaihdon, joka toimii Blockchainissa. BAT tekee yhteistyötä Brave-ohjelman kanssa, joka on nopea, avoimen lähdekoodin, tietosuojaan keskittynyt selain, joka estää kolmansien osapuolten mainoksia ja seurantaohjelmia, ja luo kirjanpitojärjestelmän, joka mittaa käyttäjien huomion palkita julkaisijoita heidän panoksensa perusteella. Katsotaanpa, mikä Basic Attention Token -lompakko sopii kryptovaluutallesi.

Brave käyttää BAT-tekniikkaa korvaamaan selaimen käyttäjille heidän huomionsa samalla kun suojellaan heidän yksityisyyttään. Kun olet ansainnut parhaan käytettävissä olevan tekniikan, tarvitset lompakon pitämään heidät turvassa. Tässä oppaassa on Basic Attention Token -lompakot, joita voit harkita BAT-varojesi turvallisuudessa ja säilyttämisessä.

Rohkea lompakko Basic Attention Token -lompakot

Lähde: basicattentiontoken.com

Rohkea lompakko | Basic Attention Token -lompakot

Brave Wallet -sivusto:https://brave.com/download

urhea Lompakon tyyppi: Verkko / Chrome-laajennus

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Brave-yhteisön kehittämä Brave Wallet on BAT: n virallinen ja paras salausverkkolompakko. Aloita lataamalla Brave-selain ja lisäämällä se laajennuksena. Kun olet ladannut Brave-selaimen, voit yksinkertaisesti lisätä BAT-tunnukset. Brave tekee yhteistyötä varmennettujen julkaisijoiden kanssa auttaakseen käyttäjiä ansaitsemaan enemmän tuloja kuin nykyisellä rikki mainosteknologian ekosysteemillä.

Tärkeää on, että sinun ei tarvitse rekisteröidä rahoittamaan BAT-lompakkoasi. Omistajana voit yksinkertaisesti lisätä varoja Bitcoinilla, Litecoinilla, Ethereumilla tai BAT: lla siirtämällä vastaavaan lompakon osoitteeseen. On tärkeää huomata, että Brave-lompakko muuntaa lompakkoon lähetetyt muut kuin BAT-varat ja BAT: lla olevan saldon. Jos haluat muuntaa fiat-valuutan BAT: ksi, voit käyttää sitä Ylös ominaisuus tai muu vaihto. Kun kuitenkin käytät muita vaihtoa, joudut maksamaan verkosta ja mahdollisesta vaihdonmaksusta. On tärkeää huomata, että Brave Wallet on yksisuuntainen. Sinänsä et voi nostaa BAT-varojasi siitä. Lompakon päätarkoitus on käsitellä palkintoja julkaisijoille, jotka liittyvät Brave Rewards -ohjelmaan.

Ledger Nano S Lompakko Perushuomiotunnuslompakot

Lähde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Lompakko verkkosivusto: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Lompakko tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Erittäin helppo käyttää

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano S on salauslaitteiston lompakko, joka on toistaiseksi markkinoiden paras turvallisuuden kannalta. Jos etsit yhtä parhaista Basic Attention Toke -lompakoista suojataksesi kryptovaluuttasi, voit harkita tätä ensin ja ainoaa itsenäisesti sertifioitua lompakkoa markkinoilla. Ledger Nano S -lompakko toimii suojatulla sirulla, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden.

Seuraavat ominaisuudet tekevät siitä yhden BAT: n parhaista harkittavista lompakoista:

 • Ylimmän tason suojaus: Aluksi tämä kryptovaluutta-lompakko ei koskaan paljasta yksityistä avainta. Avain pysyy PIN-koodilla suojatussa suojatussa sirussa, samanlainen kuin passeissa. Lisäksi Nano S -lompakolle on myönnetty täydellinen sertifikaatti ANSSI, Ranskan kyberturvallisuusvirasto.
 • Yksinkertaisuus: Lisäksi laitetta on erittäin helppo käyttää, sillä siinä on vain kaksi painiketta. Kaikki tekemäsi toiminnot vahvistetaan näytöllä. Sen mukana tulee myös Ledger Live sovellus, jonka avulla voit hallita kaikkia kryptovaluuttatapahtumia helposti.
 • Varmuuskopiointi ja palautus: Tärkeää on, että varat pysyvät turvassa, vaikka menetät laitteen. Tämä on mahdollista palautusvaihtoehdolla, joka toimii laitteen varmuuskopiona, jonka avulla voit palauttaa tilisi millä tahansa Ledger-alustalla.

Trezor-lompakko

Lähde: toshitimes.com

Atomic BAT -lompakko

Atomic-lompakko

Yksi suosituimmista ratkaisuista Basic Attention Tokenin hallitsemiseksi markkinoilla on Atomic BAT lompakko. Atomic on ei-säilöönoton monivaluuttainen lompakko, joka tukee parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa ja muita tärkeimpiä varoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot yli 500 tokenilla. Se on saatavana kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, iOS: lle ja Androidille, ja sillä on useita ominaisuuksia, jotka ovat houkutelleet sovellukseen jo yli 500 000 käyttäjää. 

Kuten jo mainittiin, voit hallita paitsi parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa myös kaikkia suosituimpia kryptovaluuttoja ja yli 500 rahaketta lisäämällä siihen, että voit ostaa, panostaa ja vaihtaa niitä yhdessä suojatussa käyttöliittymässä.

Voit ostaa suosikkikryptosi käyttämällä pankkikorttia, jossa on 17 paikallista fiat-valuuttaa, jotka ovat hyväksyttäviä kaikkialla maailmassa. Jos haluat käyttää pikavaihtoa, saat rahat takaisin yli 60 salausparin vaihtamisesta nimettömästi joka kerta, kun teet sen, älä unohda liittyä Atomic Wallet -jäsenohjelmaan. Lompakko tarjoaa myös yhden vuoden 2020 huikeimmista ominaisuuksista, joka on hajautettu panostus. Voit saada 5-23% API: lla palkintoja XTZ: n, ADA: n, ATOM: n ja muun suositun PoS: n panemisesta vastaanottamalla ne suoraan validoijilta ja tukemalla verkon hajauttamista.

Lisäksi Atomic ei koskaan tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi tai varojasi. Yksityiset avaimesi on salattu laitteellasi, ja vain sinä hallitset täysin omistamaasi salausta. Voit myös pysyä nimettömänä, koska sovelluksen käytön aloittamiseen ei tarvita KYC: tä, vahvistusta tai tilin luomista. Jos sinulla on kysyttävää, muista kysyä niistä erinomaisesta tukitiimistä, joka on käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

Trezor-lompakko | Basic Attention Token -lompakot

Trezor-lompakko verkkosivusto: https://trezor.io/

Trezor Lompakko tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Erittäin käyttäjäystävällinen

Turvallinen: Joo

Kustannus: Maksettu

Trezor on suhteellisen halvempi versio salauslaitteiston lompakosta, mutta sillä on melkein samat ominaisuudet kuin Ledger Nano S: llä. Sen avulla voit pysyä täysin hallinnassa salasanasi ja yksityisen avaimesi suhteen, mikä tekee siitä erittäin turvallisen ja yhden parhaista Basic Attention Tokenista lompakot.

Lompakon mukana tulevalla siemenlauseella voit noutaa varosi, vaikka kadotat laitteen. Trezor on yksinkertainen käyttää, hyvännäköinen ja siinä on ominaisuuksia, jotka jopa aloittelijat voivat helposti ymmärtää.

Trezorin kehittäjät uskovat, että verkossa tallennetut tiedot ovat alttiita erilaisille kolmansien osapuolten manipulaatioille; esimerkiksi joku voi helposti kopioida ja varastaa sen. Lisäksi online-kryptovaluutanvaihto on kokenut useita hakkerointeja, jotka tekevät niistä melko epäluotettavia.

Voit välttää nämä ongelmat siirtymällä offline-tilaan Trezor Walletin kanssa, koska se keksittiin antamaan käyttäjille digitaalinen vapaus turvaamalla omaisuutensa hyvin suoraviivaisella tavalla. Suosituimpia ominaisuuksia ovat:

Trezorin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Läpinäkyvä turvallisuus: Turvallisuustutkijat, kuten lompakon suoritustiedot vahvistavat, tarkastavat Trezor-lompakon.
 • 5 tähden asiakastuki: Asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua jatkuvasti.
 • Intuitiivinen ja kätevä käyttöliittymä: lompakko on suunniteltu käyttäjän itsevarmuuteen ja mielenrauhaan.

MyEtherWallet Basic Attention Token -lompakot

Lähde: chrome.google.com (sovellus)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet verkkosivusto:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Myetherwallet on ihanteellinen ERC20-rahakkeiden tallentamiseen. Verkkopohjainen, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta-lompakko pitää tiedot koneesi selaimessa, missä ne pysyvät turvassa. Lisäksi MEW toimii muiden laitteistolompakoiden, kuten Trezor ja Ledger Nano S, kanssa, mikä helpottaa käyttäjiä, jotka haluavat suuremman käyttöalueen.

Tämä salauslaitteiston lompakko laittaa Ethereum-lohkoketjun sormiesi ulottuville. Kryptovaluutta-harrastajien tiimin suunnittelema se tarjoaa turvallisimman ja intuitiivisimman tavan hallita ja tallentaa ETH-kolikoita ja ERC20-rahakkeita. Jos sinulla on ongelmia käyttäjänä, joukkue on aina valmiina auttamaan.

MEW: n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Laitteiston lompakon tuki: MEW tukee kaikkia tärkeimpiä laitteistolompakoita, kuten Ledger Nano S, Trezor ja muita.
 • Vaihtaa: Yhteistyössä Bity, Kyber Network, Changelly ja Simplex kanssa MEW antaa sinun vaihtaa fiat-valuutan ja kryptovaluutan, ETH- ja BTC-, ETH- ja ERC20-merkkien välillä.
 • MEW-yhteys: Tämä kumppanisovellus suojaa laitteistolompakkoasi Android- tai iOS-älypuhelimellasi.

Metamask Wallet Basic Attention Token -lompakot

Lähde: techllog.com

Metamask-lompakko

Metamask-lompakko verkkosivusto: https://metamask.io/

Metamask-lompakko tyyppi: Web- / selainlaajennus

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Kuten Brave-lompakko, Metamask on toinen selainlaajennus, jonka voit harkita BAT-varojesi tallentamiseksi. Se tukee pääasiassa ERC20-tunnuksia ja antaa sinun suorittaa hajautettuja sovelluksia suoraan selaimessasi. Lisäksi sinun ei tarvitse suorittaa täyttä solmua Ethereum-lohkoketjusta.

Metamask on saatavana kaikille selaimille, mukaan lukien Google Chrome, Opera ja Mozilla. Yksinkertaisesti sanottuna laajennus on silta, jonka avulla voit tarkastella huomenna jaettua verkkoa selaimessasi tänään.

Metamaskin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Avoin lähdekoodi: verkkolompakko on helposti saatavilla verkossa ja siihen on vapaa pääsy. Tämän ominaisuuden avulla kehittäjät voivat myös tarkistaa ohjelmiston ja päivittää sen vastaavasti.
 • HD-asetukset: Metamaskissa on hierarkkiset deterministiset asetukset, joiden avulla voit varmuuskopioida tilisi. Tämän ominaisuuden avulla sinulla on alkulause, jonka avulla voit lähettää kadonneita tilitietoja uudelleen.
 • Sisäänrakennettu kolikoiden osto: Metamask tarjoaa sinulle suoran linkin kahteen pörssiin, joista voit ostaa kryptovaluuttoja. Voit valita Coinbasen avulla Etherin tai ShapeShiftin ostamiseen sekä Ether- että ERC20-rahakkeista.

Muita Metamaskin erinomaisia ​​ominaisuuksia ovat huippuluokan asiakaspalvelu, yksinkertainen käyttöliittymä, paikallinen avaintallennus ja vilkas yhteisö.

Luota lompakkoon

Lähde: usethebitcoin.com

Luota lompakkoon Basic Attention Token -lompakot

Luota lompakkoon verkkosivusto: https://trustwallet.com

Luottamus Lompakko tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Trust on johtava Ethereum-lompakko, joka tukee ETH: tä, uusia ERC223-tunnuksia ja yli 30000 ERC20-tunnusta, mukaan lukien BAT; siitä tuli vielä suositumpi sen jälkeen kun Binance hankki sen.

Trust Walletin avulla yksityiset avaimesi säilyvät paikallisesti, mikä tarkoittaa, että olet ainoa BAT-varojesi säilyttäjä. Sinulla on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa Ethereum-lohkoketjun kanssa ja suorittaa hajautettuja sovelluksia (dApps).

Trust Walletin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yksinkertainen ja intuitiivinen: Sinulla on yhtenäinen mobiilisalauksen osoite, jota voit käyttää Ethereumin ja kaikkien rahakkeiden hallintaan. Samalla osoitteella voit osallistua ICO: iin tai ilmapisaroihin. Voit myös lähettää ja vastaanottaa Ethereumia.
 • Turvallinen: Trust-lompakko varmistaa, että tapahtumasi pysyvät aina nimettöminä. Nimettömyytesi tulee ensin, ja sitä ohjaavat seuraavat periaatteet:

· Palvelimeton ympäristö, joka lokalisoi kaikki asennetut sovellukset täysin

· Asiakaspohjainen infrastruktuuri, joka varmistaa, että kaikki avaimesi pysyvät paikallisesti laitteellasi

· Pankkitavan mukainen suojaus, joka suojaa digitaalisia omaisuuttasi mahdollisilta uhilta

· Sovellustason todennusjärjestelmä, joka estää kaiken luvattoman pääsyn lukitsemattoman laitteen kautta

Lopulliset ajatukset

Basic Attention Token (BAT) -alusta on jo käynnissä ja ensimmäinen vaihe, joka sisältää Brave-selaimen, on jo valmis. Brave tuo alukseen kirjanpitojärjestelmän, joka mittaa käyttäjien huomiota ja palkitsee julkaisijat tarkasti. Tämän saavuttamiseksi tehokkaasti tarvitaan tähtien Basic Attention Token -lompakoita, jotta varat pysyvät turvassa ja voit valita tämän oppaan joukosta, joka vastaa parhaiten tarpeitasi..

Voit ostaa BAT-tunnuksia Binance (suositeltu vaihto UTB-kauppiaille).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner