Yhdysvaltain ja Kiinan välinen konflikti painostaa riskivaroja – Crypto Market Daily

Riskivarat ovat yleensä laskeneet viimeisten 24 tunnin aikana kiihtyvä konflikti Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Kun entinen vaati jälkimmäistä sulkemaan Houstonin pääkonsulaatin tiistaina, Kiina ilmoitti perjantaina vastatoimenpiteestä käskemällä Yhdysvaltoja sulkemaan Chengdussa sijaitsevan konsulaatin.

Yhdysvaltain osakkeet sulkeutuivat torstaina pääasiassa teknisten varastojen laskun vuoksi. Nasdaq Composite -indeksi laski 244,71 pistettä eli 2,2%, kun taas S&P 500 laski 40,36 pistettä eli 1,23%. Kiinan osakemarkkinoiden kolme pääindeksiä laskivat yhdessä tänä aamuna, ja Shanghai Composite -indeksi laski melkein 4% – menetti 3200 pisteen rajan.

Samaan aikaan kullan futuurihinta lähestyy kaikkien aikojen korkeinta hintaa. Elokuun futuurien hinta New Yorkin kauppapörssissä nousi 24,90 dollarilla eli 1,3% ja sulki 1890 dollariin unssilta. Kuukausikaaviosta kullan hinta on tullut nousupotentiaalista kupin ja kahvan kuviosta. Seuraava vastustaso voi olla historiallinen huippu 1923 dollaria.

Sillä välin Bitcoin ei onnistunut jatkamaan nousua ja aloitti vetäytymisen saavutettuaan 9 678 dollarin korkeimman arvon OKEx BTC -indeksin hinnan mukaan. Eetteri (ETH) puolestaan ​​kasvoi vielä 3,14% johtuen optimismista, joka ympäröi ETH 2.0 -testiverkkoa.

Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo pysyi 289 miljardissa dollarissa. Samoin Bitcoinin määräävä asema on muuttumaton KolikkoGecko.

Muut suurikokoiset kryptovaluutat ovat myös siirtyneet takaisinvetovaiheeseen, kun Bitcoin Cash (BCH) ja EOS laskivat vastaavasti 1,57% ja 2,27%. ChainLink (LINK) ei rikkonut 8,00 dollarin vastarintaa ja veti takaisin 7,70 dollarin tasolle. Algorand (ALGO) laski valtavasti 6,8% viimeisen 24 tunnin aikana.

OKEx Token Index Board -taulukko klo 8.00 UTC. Lähde: OKEx

BTC-futuurien avoin avoin korko on kasvanut vielä 0,57% 4,5 miljardiin dollariin suurissa pörsseissä, ja OKEx omistaa 910 miljoonaa dollaria positioissa. Avoin kiinnostuksen jatkuva nousu aiheuttaa hermostuneisuutta kryptovaluuttamarkkinoilla, koska historialliset tiedot osoittavat, että se yleensä päättyy kaatumiseen, kun avoin kiinnostus on liian suuri.

Vaihda BTC-futuurien avoimet korot (miljardia dollaria). Lähde: vinossa

Uudet listat OKExissä

Kaksi kuumaa DeFi-tunnusta on nyt listattu OKEx: ssä.

Balancer (BAL) -talletukset ovat olleet läsnä tänään klo 7.00 UTC lähtien. BAL / USDT: n ja BAL / BTC: n spot-kauppa on saatavilla klo 2.00 UTC. Altcoin on noussut yli 30% viimeisten seitsemän päivän aikana.

Lisäksi johdannaisten likviditeettiprotokolla Synthetix (SNX) avasi spot-kaupankäynnin BTC: tä ja USDT: tä vastaan ​​tänään klo 7.00 UTC. SNX on noussut noin 75% viimeisen kuukauden aikana, mutta enempää voittoja ei ole tapahtunut viime viikolla.

Suurimmat voittajat ja häviäjät

  • DGB / USDT + 9,88%
  • ZEN / USDT + 9,32%
  • NULS / USDT + 6,34%
  • AERGO / USDT -9,28%
  • MITH / USDT -9,96%
  • BNT / USDT -10,58%

Pienikokoisilla altcoineilla ei ole ollut erityisen villiä viimeisten 24 tunnin aikana. Suurin voitto oli DigiByte (DGB) – kasvoi vielä 9,88% eilisen 11,55%: n noustua.

Horizen (ZEN) kasvoi 9,32% ja NULS 6,34%.

Suurin häviäjä on tänään DeFi-token Bancor (BNT). Se on laskenut 10,58% ja pyyhkäisi voitot tästä viikosta.

BTC tekninen analyysi

Olemme havainneet jatkuvan laskevan eroavuuden tuntikohtaisessa suhteellisen voimakkuuden indeksissä, mikä aiheuttaa paljon painetta uudelle ylöspäin suuntautuvalle liikkeelle. BTC-hinta on ollut korjausvaiheessa viime tuntien aikana, mutta se on silti yli 60 tunnin liukuvan keskiarvon.

60 tunnin liukuva keskiarvo on kynnys nykypäivän kaupankäynnissä. Tämän tason alittaminen voi johtaa myyntiin. Keskipitkän aikavälin kynnys on noin 9420 dollaria.

Jos BTC-hinta voi vakiintua tänään, on mahdollista tehdä uusi testi 9 700 dollarin ja 9800 dollarin painetasoista viikonloppuna.

Lisää BTC-kaupankäyntitietoja kauppiaat voivat tarkistaa aiemmin tänään julkaistun OKEx Insightin Futures Friday -artikkelin.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h kaavio. Lähde: OKEx, TradingView

ETH: n tekninen analyysi

ETH on nouseva malli, joka purkautuu kahden kuukauden konsolidoinnista tällä viikolla. Päivänsisäinen kynnys voidaan nostaa 266 dollariin, mutta ETH voi muodostaa uuden laskevan eron tunneittaisessa RSI-indikaattorissa.

OKEx ETH Perpetual Swap 1h kaavio. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner