Tether-sortlister, Dogecoin bliver viral og Coinbase kan blive offentligt – Crypto News of the Week

Det har været en travl uge i blockchain- og cryptocurrency-verdenen. OKEx Insights ser på denne uges top fem kryptonyhedshistorier, du har brug for at vide om.

Ugens nyhed billede

Tether mister appel fra NY og har været sortlistet på adresser

Den igangværende juridiske saga mellem Bitfinex og New York Office of the Attorney General har startet endnu et kapitel i denne uge. En stat appel domstol regerede NYOAG, der søger dokumenter midt i en igangværende undersøgelse, er berettiget på trods af Bitfinex’s påstande om, at regulatoren ikke har nogen jurisdiktion over det.

NYOAG har hævdet, at iFinex, moderselskabet til Tether, blandede brugerfonde, mens de dækkede Bitfinex’s tab på $ 850 millioner..

Den vigtige afgørelse gik forud for rapporter om, at Tether sortliste 39 adresser – hvoraf 24 var markeret i 2020 – på Ethereum-blockchain, der besidder virksomhedens stablecoin, USDT. Ifølge analyse fra Blokken, adresserne, der er sortlistet i år, beløber sig til $ 5,51 millioner.

Nøgleudtag:

 • Den gunstige beslutning for NYOAG styrker dets myndighed til at undersøge svig i henhold til Martin Act, en streng New York-lov om bekæmpelse af svig.
 • Bitfinex, Tether og iFinex vil nu blive sat under et stærkere fokus, når den juridiske kamp fortsætter.
 • USDT er langt den mest populære stablecoin i verden, men efterspørgslen efter det USD-bundne token kan muligvis nu se et kraftigt fald.
 • Den sorte liste over Ethereum-adresser, der holder USDT, illustrerer det faktum, at Tether trods sine juridiske kampe er villig til at arbejde med retshåndhævelse og overholde økonomiske regler.

USDT’s markedsværdi dominans over for andre stablecoins. Kilde: Messari

Coinbase ønsker efter sigende at blive offentliggjort

Coinbase Inc. søger angiveligt at blive børsnoteret, hvis enhver potentiel notering godkendes af US Securities and Exchange Commission.

Ifølge kilder, der talte med Reuters, den San Francisco-baserede digitale aktivudveksling er i gang med at ansætte investeringsbanker og advokatfirmaer til at styrke en potentiel ansøgning til SEC – som kunne indgives allerede i år.  

Coinbases hensigt om at forfølge en direkte notering forbliver ubekræftet fra pressetid.

Nøgleudtag:

 • Skulle Coinbase med succes blive offentliggjort, ville det markere en betydelig milepæl i den almindelige accept af kryptokurver og digitale aktiver.
 • Navnlig vil børsen angiveligt ikke forfølge et traditionelt børsintroduktion, almindeligvis kendt som en børsintroduktion. Dette betyder, at det ikke ville sælge nye aktier.

Bitcoin-handelsvolumen på Coinbase. Kilde: data.bitcoinity.org

CFTC udvikler et omfattende sæt krypteringsbestemmelser

I et forsøg på at “udvikle en holistisk ramme for at fremme ansvarlig innovation inden for digitale aktiver” udvikler den amerikanske kommissionskommission for handel med futures et omfattende sæt kryptokurrencyregler.

Rammen er en del af derivatregulatorens afsluttet strategisk plan for 20202024.

Nøgleudtag:

 • BTC og ETH klassificeres begge som råvarer og falder som sådan under CFTC’s anvendelsesområde – derfor er der i øjeblikket juridiske futureskontrakter tilgængelige for begge.
 • Med øget klarhed over, hvilke kryptokurver der er råvarer eller værdipapirer, kan vi muligvis se en stigning i futures for digitale aktiver.
 • CFTC viser et ønske om at tilskynde til innovation ved at “undgå regler og tilgange, der afspejler forretningspraksis, der er for længst væk.”

Dogecoin stiger efter at en TikTok-video bliver viral

Dogecoin gik vild i denne uge efter at en TikTok-video om den berygtede meme-mønt blev viral og udløste massive stigninger i dens handelsvolumen og pris.

Google Trends-data for søgeudtrykket “Dogecoin.” Kilde: Google Trends

Som bemærket af Blokken, handelsvolumen på tværs af børsnotering DOGE steg 600% fra 6. juli til 7. juli. 

På samme tid steg prisen på altcoin fra et lavt niveau på $ 0,0023 til et højt på $ 0,0029, før det topper ud på $ 0,0056 den 8. juli – en stigning fra bund til top på ca. 141%.

Dogecoin-prisdiagram over de sidste 7 dage. Kilde: CoinGecko

WikiLeaks accepterer Bitcoin Lightning Network betalinger

Den officielle WikiLeaks Shop accepterer nu BTC-betalinger via Lightning Network, en Bitcoin-betalingsprotokol i andet lag.

Varebutikken er, som navnet antyder, forbundet med WikiLeaks – og alt indtægter går til finansiering af den internationale nonprofitorganisations operationer.

Vigtigste takeaway

 • WikiLeaks var især en af ​​de tidligste brugere af Bitcoin-betalinger og accepterede BTC så tidligt som i 2011. For at være tro mod formen er det nu en af ​​de tidligste leverandører, der accepterer betalinger via det stadig stort set eksperimentelle Lightning Network..
 • Øget adoption af leverandører kan hjælpe med at styrke styrken i Lightning, som ikke har brugt meget tid i rampelyset i de seneste måneder.

Bitcoin Lightning Network kapacitet i BTC (orange) og USD (blå). Kilde: Bitcoin Visuals

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner