Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)

Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB ) er en bioteknologisk virksomhed, der producerer DNA-sekventeringsteknologi til brug i en række videnskabelige forskningsformål. Ved hjælp af Pacific Bioscience of California-maskiner er forskere i laboratorier rundt om i verden i stand til hurtigt og nøjagtigt at observere DNA i realtid, hvilket giver adgang til et komplet spektrum af genetisk information, der aldrig før var tilgængelig. Som en relativt ung virksomhed har deres hardware- og softwareudvikling allerede ført til flere betydelige videnskabelige fremskridt, og som et resultat er Pacific Biosciences of California blevet et af de mest kendte navne i bioteknologirummet.

Hvad er Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Baseret i Silicon Valley, Pacific Biosciences of California, Inc. (PacBio) er et bioteknologiselskab, der fokuserer på at skabe produkter og teknologier, der bruges til at fremme genetisk forskning. Virksomheden blev grundlagt af Dr. Stephen Turner i 2004 under navnet Nanofluidics, Inc. før det blev omdøbt et par år senere. Efter kun få korte årtier har virksomheden udvidet til over 400 ansatte og kan prale af en bred vifte af produkter, herunder sekventeringsmaskiner, analytisk software og “forbrugsvarer”, som er kemikalier, der bruges i processen med at konvertere DNA til et format, der er klar læses af sekventeringsmaskiner.

Virksomheden opererer i tre hovednicher: plante- og dyrevidenskab, human biomedicinsk forskning og mikrobiologi og infektionssygdomme. Ved hjælp af PacBio-maskiner kan plante- og dyrevidenskabelig forskning udføres på organismer så små som myg, der indeholder så lidt som 5 nanogram DNA. Gennem studiet af plante- og dyregenetik fremmer PacBios teknologi forskning, der er blevet brugt til at udforske innovative måder at forbedre mad- og energiforsyningen på. Inden for den biomedicinske videnskabssektor muliggør forskning, der bruger PacBio-produkter og -tjenester, udforskning af genetiske variationer for at bestemme potentielle skjulte arvelige årsager til sygdomme. Ved at være i stand til at lokalisere epigenetiske ændringer vil den specifikke genetiske variation, der ligger bag sygdomme, være lettere at forstå. Da denne teknologi bliver mere tilgængelig på grund af lavere omkostninger, vil lægerne være i stand til at forbedre den “løsningshastighed”, der er involveret i diagnosticering af patienter. Endelig er PacBio-maskiner stærkt afhængige af forskning i mikrobielle og infektiøse sygdomme, hvilket har ført til gennembrud i at finde kur og vacciner mod en række vira, bakterier og andre mikrobiotiske organismer..

Hvorfor gør Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Stof?

Virksomheden er kendt for at udvikle innovativ teknologi til at studere DNA, RNA og proteinsyntese og regulering. I 2011 frigav Pacific of California sit første produkt, PacBio RS, en DNA-sekventeringsmaskine, på markedet. PacBio RS var den første maskine, der brugte Single-Molecule Real-Time (SMRT) sekventeringsteknologi. SMRT er en sekventeringsteknologi udviklet af PacBio, der gør det muligt for forskere at forstå det indre arbejde i biologiske systemer gennem observation i realtid. SMRT-teknologien har evnen til at sekvensere hele genomer eller målrette mod specifikke sektioner af DNA / RNA. Teknologien gør det også muligt at spore komplekse populationer af bakterier, vira og andre sygdomme og observere reaktioner på lægemiddelbehandling. De to største fordele ved PacBios SMRT-sekventeringsmaskiner i forhold til konkurrenterne er deres lave omkostninger pr. Genom og høj outputvolumen. Efter lanceringen af ​​deres første produkt, PacBio RS, havde SMRT-sekventering evnen til at læse 1.110 baser, som er de mindste enheder af DNA. Denne teknologi gennemgik yderligere innovation gennem årene, og den seneste iteration, der hedder Sequel II-systemet, har nu evnen til at læse op til 500 millioner baser. For disse fremskridt modtog PacBio og deres Sequel II-maskine en pris fra Forskeren til top 10-innovationer i 2019.

Denne udvikling har gjort nutidens DNA-aflæsning meget hurtigere og mere omkostningseffektiv end nogen af ​​dens forgængere. De nyeste systemer udviklet af PacBio har også en nøjagtig læsning på over 99,9% nøjagtighed, hvilket er vigtigt for at sikre tillid og gyldighed inden for det videnskabelige samfund. På grund af disse fordele er denne maskine blevet det første valg af forskere, der søger meget nøjagtige aflæsninger af store dele af DNA og andet genetisk materiale.

Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Udsigter

Da genetisk sekventering bliver mere og mere overkommelig, opdages der nye anvendelser til teknologien hver dag. PacBio estimerer, at 10 millioner humane genetiske sekvenser vil blive gennemført årligt inden 2025, og at teknologien en dag bliver en rutinemæssig del af sundhedsvæsenet. Med pålidelig og pålidelig hardware og software er PacBio godt positioneret til at fortsætte sin dominans med hensyn til markedsandel og forbliver en velanset partner for virksomheder over hele verden.

SMRT-sekventeringsteknologien udviklet af PacBio er en af ​​de bedste i branchen og har fået interesse fra konkurrenter. Illumina, en anden førende inden for bioteknologisektoren, gjorde et forsøg på at købe virksomheden for $ 1,2 mia. I 2018. Handlen faldt i sidste ende igennem, hvor begge virksomheder citerede lang lovgivningsmæssig godkendelsesproces som hovedårsagen til gensidigt aftale om at opsige kontrakten. På trods af dette viser interessen fra andre virksomheder tiltrækningskraften ved SMRT-sekventeringsteknologi og den supplerende rolle, den kan spille for andre nye bioteknologiske innovationer.

Hvor kan man købe Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

En mægler, som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et førende online mæglerfirma, der tilbyder en komplet serie af investeringsprodukter og værktøjer designet til at hjælpe investorer som dig med at tage kontrol over din økonomiske fremtid. Siden grundlæggelsen i 1985 har Firstrade forpligtet sig til at levere tjenester af høj værdi og kvalitet.

Ved at kombinere proprietær handelsteknologi, en meget intuitiv brugergrænseflade, fremragende kundeservice og mobile applikationer tilbyder Firstrade en omfattende løsning til alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem af FINRA / SIPC.

Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investering i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Public.com anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampagner

Gratis aktier *

* Se webstedet for detaljer.

Kampagner

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Resumé

Som et firma, der kun har eksisteret i under to årtier, har innovationer muliggjort af SMRT-sekventeringsteknologien udviklet af PacBio allerede haft en varig indvirkning på det videnskabelige samfund. Da omkostningerne fortsætter med at falde, har DNA-sekventering potentialet til at blive en almindelig del af den daglige sundhedspleje. Den potentielle markeds rækkevidde for denne teknologi er næsten ubegrænset. Som førende inden for rummet er Pacific Biosciences i Californien meget godt positioneret til at drage fordel af den meget lovende fremtidige vækst i branchen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner