TrustSwap – DeFi-tapahtumien käsittelytavan kehittäminen ja päivittäminen

TrustSwap on eturintamassa Hajautetun rahoituksen (DeFi) markkinat innovaatioiden, turvallisuuden ja palvelujen kannalta. Yritys on tällä hetkellä yksi helpoimmista tavoista käyttäjille ja sijoittajille tehdä turvallisia ja nopeita salaustapahtumia tarvitsematta luottaa luotettuun välittäjään.

trustswap-defi-liiketoimet

TrustSwap-tausta

Yhtiön perusti nykyinen toimitusjohtaja Jeff Kirdeikis, kuka selittää, että kryptovaluuttojen alkuvaiheen Coin Offering (ICO) -aikaan vaikuttivat korkeat lakimiesten palkkiot ja tunnisteiden pumppaus- ja kaatopaikkaongelmat.

Kun pääomasijoitusyhtiö investoi salausprojektiin alennuksella, rahakkeita myyvän yrityksen on varmistettava, että kolikoita ei aio myydä heti sen jälkeen, mikä kaataa merkin hinnan markkinoilla. Lakimiehet pystyivät ratkaisemaan tämän ongelman 5–10%: n maksulla, mutta Kirdeikis katsoi, että ongelmaan voisi olla halvempi ratkaisu.

Siksi hän keksi idean älykkääseen sopimuspalveluun, joka mahdollistaisi aikaperusteiset maksut. Tämä ratkaisu auttaisi vähentämään riskipääomayritysten kielteisiä vaikutuksia, jotka myyvät hankittuja kolikoita alennuksella markkinahintaan ja aiheuttavat kaatumisen markkinoilla..

TrustSwap-tärkeimpien ominaisuuksien ymmärtäminen

TrustSwap-alustan avulla käyttäjät voivat periaatteessa vaihtaa rahaa luotettavalla ja turvallisella tavalla. Käyttäjät voivat olla 100% varmoja siitä, että maksut käsitellään oikein ja tarkasti täysin automatisoidulla tavalla. Tämä ratkaisee monia markkinoiden kysymyksiä, jotka vaikuttivat käyttäjiin ja yrityksiin.

Käyttäjät voivat myös yksinkertaisesti jakaa maksunsa ja käyttää eri päivämääriä näiden varojen lähettämiseen. On syytä ottaa huomioon, että TrustSwap toimii tällä hetkellä kaikkien markkinoilla olevien Ethereum-pohjaisten valuuttojen kanssa, mukaan lukien muun muassa stablecoins, kuten True USD (TUSD) ja DAI..

On olemassa useita virtuaalivaluuttayhtiöitä, jotka työskentelevät tällä hetkellä vakiomallien kanssa ja maksavat asiakkaille ja työntekijöille. Siksi on varmasti tärkeää, mitä TrustSwap tekee tällä hetkellä palveluillaan ja ominaisuuksillaan.

Trust swap -ominaisuudet

TrustSwap-toimintatapa

Tämä alusta tulee toimimaan hyvin yksinkertaisella ja helpolla tavalla, jotta yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa maksuja ilman, että heidän tarvitsee luottaa kolmanteen osapuoleen. Käyttämällä tätä alustaa käyttäjän on valittava maksettava summa, suoritettavien maksujen lukumäärä ja maksujen vastaanottajat.

Trust Swapiin liittyy monia yrityksiä ja käyttötapauksia. Tämä on varmasti jotain, joka mullistaa DeFi-markkinat ja jonka avulla yritykset voivat vähentää aikakäsittelymaksujaan. Prosessien automatisointi on myös tärkeä tapa standardoida yritysten ja startup-yritysten työskentelytapa parantamalla tehokkuutta ja tuottavuutta.

TrustSwap-käyttökotelot

Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä useita käyttötapauksia, jotka helpottavat yritysten ja sijoittajien varojen käsittelyä.

Yksi niistä liittyy aikalukitut rahakkeet. Perustaja- ja työntekijämerkit on mahdollista lukita aikaperusteiseen julkaisuaikatauluun, jotta voidaan lisätä sijoittajien ja käyttäjien luottamusta.

Monet ICO: t ja Inital Exchange Offerings (IEO) voivat avata luomansa tunnukset ja siirtää ne yksinkertaisesti käyttäjille, perustajille ja muille. Tämä voi olla kielteinen asia sijoittajille, jotka etsivät avoimuutta maksujen ja siirtojen käsittelyssä.

TrustSwap ratkaisee tämän ongelman antamalla keksijöille selkeän aikataulun siitä, kuinka maksut käsitellään lomakkeen tunnuksen luojille perustajille ja muille osallistujille.

Välitön tahto toteutus antaisi sinun luoda älykkään sopimuksen, joka lähettäisi varat, jotka sinulla on rakkaillesi, kun kuolet. Huolimatta siitä, että puhuminen on ehdottomasti surullista, on erittäin tärkeää tietää, että meillä olevat varat eivät katoa.

Yksi esimerkkeistä, jotka voimme mainita viime vuosina, oli asia, joka vaikutti Quadriga CX Kryptovaluutan vaihto. Pörssi ilmoitti tammikuussa 2020, että alustan omistaja Gerald Cotten kuoli hänen sairautensa vuoksi.

Pääasiallinen käyttäjiin vaikuttanut asia oli se, että Mr.Cotten oli ainoa henkilö, jolla oli tietoa salausvaluutanvaihdon yksityisistä avaimista ja yrityksen varoista. Tähän päivään mennessä ei ole ollut tietoja siitä, mikä voisi olla yrityksen hallussa olevien varojen yksityinen avain tai mitä lompakoita alusta käytti.

TrustSwap toimii, jotta nämä ongelmat eivät toistu. Jos yritykset ja käyttäjät toteuttavat tarvittavat toimenpiteet varojensa asianmukaiseen käsittelyyn, TrustSwap on valmis tarjoamaan tarvittavan infrastruktuurin näiden maksujen suorittamiseksi.

Lisäksi TrustSwap toimii myös kuukausittain ja viikoittain tilauksia. Alustaa käyttämällä käyttäjät voivat helposti luoda ja maksaa tilauksia käyttämällä suosikki kryptovaluuttansa markkinoilla. Vaikka nykyään ei todellakaan ole mahdollista automatisoida salausmaksuja perinteisillä alustoilla, TrustSwap on valmis mahdollistamaan sen.

Tämä lyhentäisi tunteja, jotka tarvitaan tilausten maksamiseen tai kuukausittaisiin ja säännöllisiin tapahtumiin, jotka yrityksiltä tai yksittäisiltä käyttäjiltä on maksettava muille kolmansille osapuolille.

Lisäksi TrustSwap sallii automatisoidut työntekijöiden maksut. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jotka liittyvät TrustSwapiin ja kuinka se auttaa salauksen aloittajia parantamaan standardejaan ja tehostamaan prosessejaan.

Palkkahallinta on joskus aikaa vievää ja kallista yrityksille. Salausvaluutoissa asiat voivat tulla tylsämmiksi lisättävien tilien suuren määrän, tarkistettavien summien ja muun vuoksi.

TrustSwapilla on mahdollista vähentää riippuvuutta vanhoista ja vanhentuneista palkanlaskentajärjestelmistä. Älykkäitä sopimuksia ja blockchain-tekniikkaa käyttämällä on varmasti mahdollista tehdä maksuja standardisoiduiksi, nopeammin ja yksinkertaisemmin.

Lopuksi tämä foorumi sallii välittömät lahjat ja maksut. Varat voidaan lähettää isältä pojalle, joka saa tällä hetkellä viikkorahaa. Samaan aikaan lapsille on mahdollista saada lahja, koska on heidän syntymäpäivänsä tai vain siksi, että he ansaitsevat sen autettuaan kotona.

trustswap-ominaisuudet - automatisoidut työntekijöiden maksut

Turvalliset kahden osapuolen vaihtosopimukset älykkäillä sopimuksilla

TrustSwapin käyttämät älykkäät sopimukset ovat myös erittäin hyödyllisiä suorien ja luotettavien kauppojen tekemiseksi kenenkään kanssa maailmassa. Jos löysit henkilön, joka myy virtuaalivaluuttaa tietyllä hinnalla, ja haluat olla varma, että saat rahat, TrustSwap tekee siitä turvallisen ja nopean.

Alustan avulla voit asettaa varat, jotka haluat lähettää hankituille kryptovaluutoille, ja sinun on odotettava, että toinen käyttäjä tallettaa varat. Kun molemmat osapuolet pääsevät sopimukseen, varat käsitellään välittömästi ja ilman mitään ongelmia.

Tämä voi tehdä käyttäjille erittäin nopean ja helpon saada odotetut varat luottamatta kolmanteen osapuoleen tai välittäjään. TrustSwap tekee varojesi hallinnasta, salausvaluutan vaihtamisesta ja rahankäsittelystä vieraiden tai tuntemattomien ihmisten kanssa helpompaa ja helpompaa.

luottamusvaihtomaksut

TrustSwap-palveluiden ymmärtäminen

TrustSwap voi olla erittäin hyödyllinen turvallisten, ajallisesti vapauttavien ja edullisten siirtojen suorittamisessa. Kuten olemme maininneet edellisissä osioissa, tämä helpottaa yrityksiä ja käyttäjiä, jotka käsittelevät salausmaksuja säännöllisesti.

Yksi yrityksen tarjoamista esimerkeistä on yritys, joka haluaa myydä rahakkeita suurelle salaussijoittajalle. Yritys saa tarjouksen myydä 5000 rahaketta 100 000 dollarilla. Tietenkin yritys haluaa olla varma, että se saa sijoittajien ehdottamat varat. Ei kuitenkaan ole mahdollista tietää, tapahtuuko näin.

Siksi TrustSwap tekee siitä helpomman ja eliminoi välimiehen. Tällä alustalla yritys voi lähettää rahakkeet, jotka vapautettaisiin, kun myös 100 000 dollaria lähetetään. Tämä tekee siitä helpompaa ja nopeampaa kaikille tapahtumaan osallistuville.

Lisäksi yritys haluaa välttää alennuksella hankittujen 5000 rahakkeen valtavan myynnin. TrustSwap-alustalla on mahdollista perustaa sopimus, joka vapauttaisi varat hitaasti sijoittajalle. Tällä tavoin yritys voi olla varma, että avoimilla markkinoilla ei tule olemaan massiivista oikosulua.

Lopuksi, TrustSwap toimii hyvin alhaisilla maksuilla. Lakimiehet ja perinteiset välittäjät voivat viedä jopa 5% tai 10% transaktiosta, TrustSwap toimii 1%: n ja 0,5%: n maksulla, jos kaupankäynti tapahtuu yrityksen luomalla SWAP-tunnuksella.

SWAP-tunnuksen ymmärtäminen

TrustSwap-ekosysteemi toimii TrustSwap-tunnuksen kanssa, mikä tekee siitä paljon tehokkaamman kaupassa mukana oleville osapuolille sen käsittelyssä.

Yhtiön luomalla SWAP-tunnuksella on suuri joukko ominaisuuksia, jotka näkyvät muun muassa niiden hallinnossa, palkinnoissa, alennetuissa maksuissa ja vakaudessa. Käyttäjistä, joilla on SWAP-tunnuksia, voi tulla äänestäjiä alustan hallintopäätöksistä, jotka muokkaavat ekosysteemin tulevaisuutta.

SWAP-haltijat haluavat varmasti olla osa jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Heitä kannustetaan varmasti ekosysteemin laajentamiseen ja tehostamiseen ajan myötä. Jos he käyttäytyvät sopimattomalla tavalla, tulokset olisivat ehdottomasti heille kielteisiä ja poistaisivat kaikki lyhytaikaiset voitot, joita he voisivat saada väärästä käyttäytymisestä.

Näillä rahakkeilla on deflaatiojärjestelmä, jossa joka kerta, kun alustalla tapahtuu vaihto näiden varojen avulla, ne poltetaan, mikä vähentää SWAP-tunnusten kokonaismäärää. Tämä tarkoittaa, että ajan myötä markkinoilla on vähemmän SWAP-tunnuksia.

Useat kryptovaluutat ovat toteuttaneet tämän deflaatiojärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat saada arvoa, kun he pitävät salausvaluuttaa ja näkevät, että niiden koko tarjonta vähenee ajan myötä. Tulee olemaan 100 000 000 SWAP-tunnusta, jotka TrustSwap aikoo koskaan myöntää.

Lisäksi ne, jotka käyttävät SWAP-tunnuksia maksujen suorittamiseen ja liiketoimien suorittamiseen, saavat 50% alennuksen maksamistaan ​​maksuista. Jos he käyttävät mitä tahansa muuta kryptovaluuttaa siirron suorittamiseen, heidän on maksettava 1%: n maksu sen sijaan, että SWAP-tunnuksen tarjoama alennettu 0,5% -vaihtoehto olisi.

TrustSwap-valuutan hallussa olevien käyttäjien saamista eduista on mukana Staking. Panostus on sana, joka kuvaa salauksen käyttämistä, verkon suojaamista ja palkkioiden saamista. Osallistut paitsi TrustSwap-verkon hallintaprosessiin myös saat panospalkintoja.

Sidosryhmien saamat edut syntyvät tapahtumista, jotka tapahtuvat osapuolten välillä SWAP-tunnusta käyttämällä. Osakkaat ja likviditeetin tarjoajat saavat 80% transaktiopalkkioista, kun taas 10% transaktion käsittelymaksuista poltetaan. Tämä on paras tapa kannustaa sidosryhmiä, hallintoon osallistumista ja käyttäjiä, jotka haluavat olla pitkäaikaisia ​​sijoittajia TrustSwap-salausvaluuttaan.

Polettien jakelu tulee olemaan 60% alkuperäiselle likviditeettitarjoukselle, 20% joukkueelle ja 20% markkinoinnille, kehitykselle, palkkioille ja ilmapisaroille.

luottamusvaihdon alkuperäinen likviditeetti

Ryhmä on käynnistänyt alustavan likviditeettitarjouksen kesäkuussa 2020, ja testnet valmistuu elokuun alussa. He suunnittelevat myös täyden lanseerauksen elokuun aikana, mikä jo osoittaa yrityksen tekevän kaikkensa, jotta se olisi nopea ja sujuva sijoittajille.

He aikovat myös käynnistää Cross-Chain-integraation, lisätä NFT: itä, suojaustunnuksia ja tokenoituja varoja, ostoksia ja vastaanottoa sekä monia muita asioita, kuten DEX-vipukauppaa ja muuta. Projekti laajenee selvästi ja tekee kaiken mahdollisen tarjotakseen parempia ratkaisuja käyttäjille ja sijoittajille kryptovaluuttamarkkinoilla.

Johtopäätös

TrustSwap on vallankumouksellinen yritys hajautetuilla rahoitusmarkkinoilla, joka aikoo helpottaa maksuja digitaalisilla valuutoilla. Yritykset, käyttäjät ja yritykset voivat alkaa käyttää TrustSwap-alustaa maksujen käsittelemiseksi nopeasti ja turvallisesti.

SWAP-tunnus tulee palkitsemaan kolikoitaan käyttävät käyttäjät. Lisäksi SWAP-tunnusten hallintajärjestelmä ja deflaationäkökohdat tekevät sijoittajille erittäin houkuttelevan osallistua TrustSwap-talouteen.

Lanseeraamalla alustavan likviditeettitarjouksen TrustSwap on yksi hyödyllisimmistä yrityksistä kauppiaille ja käyttäjille, jotka haluavat käsitellä säännöllisiä maksuja eivätkä halua luottaa luotettuun kolmanteen osapuoleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner