Bitcoin kohtaa kovaa vastustusta heti sen jälkeen, kun se on läpäissyt konsolidointialueen 7500 dollariin: Crypto Market Daily

Perjantai 24. huhtikuuta: Useimmat parhaista kryptovaluutoista ovat saaneet vahvaa voittoa viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitcoin (BTC) on noussut 6 prosenttia, kun se on läpäissyt 7200 dollarin vastarinnan ja asettanut noin 7500 dollaria lehdistöajalla.

Ethereum (ETH) on noussut hieman yli 3 prosenttia päivällä, kaupankäynnillä 188 dollaria, alle sen tärkeimmän vastustason 195 dollaria.

Ripplen XRP on noin 0,195 dollaria, mikä on melkein 4 prosenttia enemmän kuin viimeisten 24 tunnin aikana.

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Bitcoinin 1 tunnin kaavio osoittaa, että eilisen alkutunnin aikana hinta suljettiin suhteellisen pitkällä ylemmällä varjolla. Tämä on merkki korkeasta myyntipaineesta alueella 7 650 – 7800 dollaria.

Seuraavien tuntien aikana trendi osoitti, että tällä hetkellä sonnit tarvitsevat aikaa levätä ja imevät enemmän laskureita rikkoutumisen jälkeen. BTC: n kaupankäyntimäärät osoittavat myös, että nousevien rahastojen taso laski merkittävästi nopean kasvun jälkeen purkautumisen aikana.

Tällä hetkellä sijoittajien tulisi huomata, että on vaarallista päästä pitkään positioon, koska on vielä mahdollista, että hinta laskee takaisin edelliselle alueelle, ennen kuin vahvistetaan, että breakout on järkevä. Tämä viikonloppu voi olla hyvä aika vahvistaa – muista, vaikka hinta vakautuikin $ 7,450: een, uusi rebound on vaikea rikkoa vastusaluetta välillä $ 7,700 – $ 7,850. Lyhyellä aikavälillä trendi voi vakiintua noin 7500 ja 7850 dollariin.

BTC: n on vakautettava 7500 dollariin palautuakseen edelleen

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

BTC kaventui vähitellen MA: n (30) ja MA: n (60) leikkauspisteeseen päivittäisellä tasolla ja lopulta aloitti nousevan trendin. Trendi läpäisi konsolidointialueen huipun noin 7 470 dollaria ja nousi sitten takaisin 80000 dollariin. Hinta laski nopeasti takaisin yli 7500 dollariin ja siirtyi väliaikaisesti konsolidointiin.

OKEx-analyytikot uskovat, että sonnien ja karhujen välisen tasapainon rikkominen konsolidointijakson jälkeen on vaihe, jonka markkinoiden on koettava syklin aikana. Äskettäisten BTC: n nousuputkien ja vetäytymismatojen lähestyessä edelleen, läpimurtoja voi tapahtua milloin tahansa. Yhdessä Bitcoinin tulevan puolittumisen kanssa, ylöspäin suuntautuvan läpimurron todennäköisyys on luonnollisesti suuri.

On kuitenkin huomattava, että lähellä konsolidointialuetta on intensiivisen kaupankäynnin alueen yläreuna viime vuoden alareunassa, joka on välillä 7 700 – 7 850 dollaria. Tämän alueen vastuslujuus voidaan nähdä päivittäin tai jopa viikoittain. Jos trendi voi vakiintua 7500 dollariin, markkinoiden voidaan odottaa nousevan edelleen.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 7700 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7850 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 7450 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 7250 dollaria

195 dollaria on keskeinen taso ETH: lle

1H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

ETH estettiin myös testattaessa 195 dollarin ylöspäin suuntautuvaa vastustasoa. Syy miksi tämä kohta on avain, on se, että maaliskuun hintojen lasku perustui tähän hintaan lähtökohtana. Se muodostaa myös konsolidointialueen yläreunan ennen helmikuun huippua.

Siksi on mielekästä, jos ETH voi rikkoa tämän pisteen. Yleensä markkinat voivat käynnistää yksipuolisen pumpun. Kuitenkin, jos paine on edelleen noin 195 dollarin paineessa, trendi voi edelleen vetäytyä ja tehdä läpimurron myöhemmin.

Sijoittajien tulisi olla tietoisia siitä, että jos ETH voi rikkoa 200 dollaria, voimme odottaa uuden pumpun. Ennen kuin vetovoima putoaa alle 175 dollarin, nouseva kanavamalli ei hajoa.

Tunneittainen äänenvoimakkuus on selvästi kasvanut tämän tauon aikana, se voi olla signaali palautua enemmän, jos se pystyy pitämään tai ylittämään nykyisen tason.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 195 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 200 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 185 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 175 dollaria

XRP näkee heikomman purkautumisen

1D XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XRP: n läpimurtovoima oli eilen huomattavasti heikompi, koska se ei edes testannut nykyisen konsolidointialueen kärkeä. On erittäin todennäköistä, että se voi edelleen luottaa markkinoiden yleiseen elpymiseen ja nousta hieman, ja 0,2 dollarin vastus voi olla ratkaiseva läpimurto.

Se tosiasia, että konsolidointialueen nykyinen yläosa on melkein samalla tasolla kuin vuonna 2019 oleva ala-alue, erottaa XRP: n kuvion kahdesta muusta ylimmästä kolikosta. XRP: n kohdalla resistanssin rikkominen noin $ 0,2 tarkoittaa, että voimme odottaa uutta reboundia. Äänenvoimakkuustasot eivät kuitenkaan tällä hetkellä pysty tukemaan suurta puhkeamista. Sijoittajien on parempi odottaa muiden tärkeimpien kolikoiden pumppua ja tulla sisään.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 0,2000 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,2170 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1940 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1895 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner