Parhaat laitteistolompakot salauksen turvaamiseksi vuonna 2021

Oppiminen pitämään salaus turvallisena laitteistolompakoiden avulla on askel ensimmäiseksi tulemaan kokeneeksi kryptovaluutta-sijoittajaksi. Blockchain-projekteihin sijoittaminen on hauskaa ja kannattavaa, mutta vain oikein tehtyä. Kriittisesti kriittisten valuuttojen ja muiden investointien välillä on joitain luontaisia ​​eroja, jotka sinun olisi hyödyllistä ymmärtää. Ensinnäkin olet yksin vastuussa salauksen turvallisuudesta.

Pidä salaus turvallisena

Sijoittaja voi noudattaa monia erilaisia ​​strategioita varmistaakseen salausvaluuttansa varkauksilta vuonna 2021. Yksi parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista on käyttää laitteistolompakkoa. Laitteiston lompakot vähentävät online-hyökkäysten riskiä niiden suunnittelun vuoksi. Nämä laitteet pitävät salausvaluuttasi offline-tilassa ns. “Kylmävarastossa”. Tämän tehtävän suorittamiseksi useimmat laitteet käyttävät ilmarakoa pitääkseen kolikkosi offline-tilassa.

Kaikki laitteistolompakon vaihtoehdot eivät ole turvallisia

Vaikka on totta, että laitteistolompakot ovat paljon turvallisempia kuin mobiililaitteet tai työpöydät, he ovat silti alttiita inhimillisille virheille ja taitaville huijareille. Viime aikoina väärennettyjä ja muutettuja laitteistolompakoita alkoi näkyä markkinoilla. Nämä väärennetyt laitteet huijaavat sinua uskomaan, että tilasi ovat turvallisia. Näiden ja muiden riskien välttämiseksi suosittelemme, että noudatat vain arvostetuimpia lompakonvalmistajia.

Nykyään tarjolla on paljon erilaisia ​​laitteistolompakon vaihtoehtoja. Tärkeää on, että kaikki lompakot eivät ole samoja laadun, turvallisuuden ja hinnoittelun suhteen. Väärän lompakon valitseminen voi maksaa sinulle paljon aikaa. Onneksi sinun ei tarvitse arvata. Tässä ovat tärkeimmät laitteistolompakot, jotka on otettava huomioon vuonna 2021.

Ledger Nano X – Paras laitteistolompakko

Ledger lompakot tunnustetaan yhdeksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Yritys on perustettu vuonna 2014, ja sillä on toimistot San Franciscossa, Pariisissa. Tällä hetkellä Ledger työllistää yli 130 työntekijää eri toimistoissaan.

Ledger Nano X on luettelon kärjessä kätevän suunnittelun ja monipuolisen toiminnallisuuden vuoksi. Tämä laite on täydellinen sijoittajille tien päällä. Lisäksi yksikkö tukee valtavasti erilaisia ​​kolikoita ja rahakkeita. Se toimii myös yhdessä useiden Dappien kanssa UX: n parantamiseksi.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger Nano X sisältää kirkkaan interaktiivisen OLED HD -näytön, jonka avulla on helppo nähdä tarkalleen, mitä olet tekemässä. Voit hallita tätä lompakkoa Live-mobiilisovelluksella Bluetoothin kautta, ja käyttäjät voivat palauttaa kadonneet varat palautuslomakkeen avulla. Ledger Nano X on luettelon kärki edistyneiden turvaominaisuuksiensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Lompakon ainoa haittapuoli on korkeampi hintalappu.

Lue Ledger Nano X Review tai Osta Ledger Nano X.

Ledger Nano S

Ledger Nano S on edullisempi versio yrityksen lippulaivalaitteesta. Nano S on edelleen vaikuttava laite. Isoveljensä tavoin Nano S tukee valtavasti erilaisia ​​kolikoita ja rahakkeita. Käyttäjät voivat tallentaa minkä tahansa ERC-20-yhteensopivan tunnuksen hallitessaan lompakkoa MyEtherWalletilla.

Nämä laitteet ovat yhteensopivia satojen hajautettujen sovellusten kanssa, joten ne ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhteentoimivuudesta. Kaikki Ledger-laitteet ovat hierarkkisia, deterministisiä lompakoita, mikä tarkoittaa, että yksikön omistajalla on täysi pääsy kolikkoa edustavalle tilille.

Nano S on erittäin kannettava. Laite painaa vain 34 g. Kevyestä rakenteestaan ​​huolimatta laite on suhteellisen kestävä. Sen kestävyys johtuu harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta. Tämä kotelo antaa lompakolle laadukkaan tunnelman ja ulkonäön muovivaihtoehtoihin verrattuna.

Lue Ledger Nano S -katsaus tai Osta Ledger Nano S

Trezor-malli T.

Trezor Model T on toinen huippuluokan lompakko alalla. Trezor-malli T tarjoaa käyttäjille universaalin holvin kaikilta heidän digitaalisilta varoiltaan. Toisin kuin Ledger-laitteet, Trezor tarjoaa täydellisen avoimen lähdekoodin koodin. Avoimen lähdekoodin koodit ovat joustavampia kuin yksityinen koodaus, koska ne ovat sekä vertaisarvioituja että turvallisuustutkijoiden tarkastamia.

Erityisesti Trezor-lompakot ovat SatoshiLabs-luomuksia. Erityisesti tämä tšekkiläinen yritys oli ensimmäinen yritys, joka julkaisi Bitcoin-laitteistolompakon. Sellaisena Trezorilla on arvokasta kokemusta alalta. Tämä kokemus näkyy Trezor Model T: n ominaisuuksissa.

Malli T tukee yli 1000 kolikkoa. Lisäksi järjestelmä tallentaa kaikki Bitcoinin yksityiset avaimet offline-tilassa eri piirisarjaan. Laite on erittäin kevyt, painaa 22 grammaa ja kotelo on valmistettu kestävästä metallista. Model T -käyttäjät nauttivat täydellisistä palautusominaisuuksista ja loistavasta käyttöliittymästä. Erityisesti käyttäjien on syötettävä nelinumeroinen PIN-koodi kaikilla tapahtumavahvistuksilla.

Lue Trezor Model T -katsaus tai osta Trezor Model T

Trezor-malli Yksi

Trezor-malli Yksi on edullisempi versio Trezor Model T: stä. Se on yksinkertaistettu versio ilman monia sen kalliimman kollegan kelloja ja pillejä. Se on hieno tapa hypätä kryptovaluutan maailmaan ilman, että sinun tarvitsee piristää korkeampaa hintaa Trezor-malli T..  Tämän laitteen takana oleva turvallisuus ja yksinkertaisuus tekevät siitä suositun kryptoyhteisön jäsenten suosikin.

Lue Trezor Model One -katselmuksemme tai Osta Trezor-malli T.

Pidä avainta

Pidä avainta on toinen tyylikäs vaihtoehto markkinoilla. Tämä tyylikkäästi suunniteltu lompakko lanseerattiin vuonna 2015. Erityisesti lompakon hankki yksi markkinoiden suosituimmista kaupankäyntialustoista, ShapeShift. Tämä integraatio antoi KeepKey-lompakon käyttäjille mahdollisuuden käydä salakirjoitusta turvallisesti suoraan laitteistaan.

KeepKey-lompakko on yhteensopiva Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmien kanssa. Laitteessa on suuri digitaalinäyttö, joka tarjoaa selkeyden jokaiselle lähetetylle ja vastaanotetulle digitaaliselle omaisuudelle. Näyttö tekee tapahtumien valvonnasta helppoa. Mikä parasta, kaikki lähetykset on hyväksyttävä painamalla laitteen fyysistä painiketta.

Pidä avainta käyttäjillä on myös lisätty PIN-suojaus luvattomalta käytöltä. Erityisesti laite integroi ylimääräisiä salasanasuojauksia. Käyttäjien käytettävissä on myös mukautettavia tapahtumanopeuksia. Vaikuttavasti KeepKey antaa sinun luoda ja seurata rajattomia lompakon osoitteita yhdellä laitteella. 100 dollaria, KeepKey on myös hieman edullisempi kuin kilpailu. Tällä tavalla KeepKey on hitaasti saavuttamassa vakiintuneita kilpailijoita markkinoilla.

Napsauta tätä ja osta KeepKey.

Parhaat laitteistolompakkoasetukset vuodelle 2021

Salaussektori on kasvanut merkittävästi viimeisten 11 vuoden aikana. Kaikesta tästä kasvusta huolimatta kryptovaluutan pitäminen turvassa on edelleen ensisijainen tavoite. Lisäksi tämän tehtävän suorittamisessa käytetyissä prosesseissa ja strategioissa ei ole paljon muutoksia. Laitteiston lompakot ovat edelleen ja on asetettu pysymään parhaana tapana pitää kryptovaluuttasi hakkereiden ja muiden markkinoilla olevien huijareiden käsissä. Pidä kiinni tässä arvostelussa luetelluista hyvämaineisista laitteistolompakoista, ja olet varma, että katsot satoshis-pinoasi virtuaalikattoon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner