OKEx lancerer Peer-to-Peer-handelsplatform med flere betalingsmetoder i Indien

Malta, 4. august 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensførende kryptokurrency spot- og derivatudveksling, har meddelt, at en peer-to-peer-handelsplatform i Indien vil blive lanceret den 5. august, der giver indiske brugere mulighed for at købe kryptovalutaer med indiske rupees. (INR) med nul transaktionsgebyrer. Samtidig finder en kampagne med en præmiepulje på 30.000 USDT sted. Ved at handle på P2P-platformen, henvise venner, sende på sociale medier og besvare den daglige quiz, kan deltagerne få point, hvilket er en kupon for den tilsvarende præmiepuljeandel.

OKEx P2P-handelsplatformen tilbyder nu Bitcoin- og USDT-par til INR, hvor flere mønter snart bliver tilgængelige. Ud over den laveste pris, det dybeste marked og den hurtigste KYC-proces, der leveres af OKEx, kan brugerne også bruge Indiens mest anvendte betalingsmetoder – inklusive UPI, IMPS, NEFT osv..

Blandt Indiens svimlende befolkning på 1,3 milliarder, ejer i øjeblikket ca. 5 millioner mennesker digitale valutaer med enorm mulighed for vækst på kort sigt. Den nylige ophævelse af et kryptovalutaforbud fra Reserve Bank of India den 4. marts førte til et dramatisk skift i momentum for det indiske marked, hvor volumener på lokale børser steg igen over hele linjen efter et stagnerende par måneder. Ifølge data fra CoinDCX, en OKEx-partner, steg BTC / INR-handelsvolumen med 1031,4% måned for måned efter, at forbuddet blev ophævet i marts og opretholdt en vækstrate på mere end 100% i april.

CoinDCX BTC / INR-volumen (optælling efter BTC)

Kilde: https://coindcx.com/trade/BTCINR

Ifølge en fælles rapport offentliggjort af OKEx og Coinpaprika viser India Crypto Market Research Report om kryptokurrencyøkosystemet i Indien, at den enorme efterspørgsel efter grænseoverskridende pengeoverførsel og udveksling af fremmed valuta har vist en stor lidenskab for kryptokurrency, hvilket kan reducere omkostningerne væsentligt. I lyset af dette og den høje grad af respekt med hensyn til lokal regulering er OKEx glade for at fortsætte med en ny forpligtelse i Indien.

Indien, et kvasi-blåt hav for kryptovalutamarkedet

I øjeblikket står det indiske kryptokurrencymarked stadig over for mange udfordringer og begrænsninger. Selvom forbuddet mod krypto er blevet ophævet af RBI, resulterede den vage lovgivningsmæssige politik i, at nogle banker stadig nægtede at åbne konti for kryptobørs og hævdede, at de venter på yderligere instruktioner fra RBI angående kryptokurrency. På den anden side er handlende også stadig uvillige til at forbinde deres bankkonti med nogen kryptorelateret transaktion.

Da den indiske regering står over for en enorm efterspørgsel, træffer den positive foranstaltninger. Den indiske regering er efter sigende i drøftelser med RBI og Securities and Exchange Board of India om en lovgivningsmæssig ramme for kryptokurrency. Udover dette venter regeringen også på, at Højesteret overvejer resultatet af en anden kryptokurrency-sag, inden den træffer en endelig beslutning om regulering af kryptokurrency.

I betragtning af at indførslen af ​​store handelsplatforme til Indien utvivlsomt vil fuldføre krypto-handelsøkosystemet i Indien og skabe en win-win-situation for platformene og indiske forhandlere.

OKEx P2P-handelsplatform med flere betalingsmetoder

OKEx P2P-platformen er en markedsplads for handlende til at foretage fiat-til-kryptotransaktioner med hinanden via escrow. Platformen giver handlende mulighed for at købe Bitcoin og USDT med et transaktionsgebyr på 0% og en bred vifte af betalingsmetoder til rådighed for dem. Denne INR fiat onramp vil blive bundet direkte til forhandleres OKEx-handelskonti, så brugerne let kan få adgang til det bredere OKEx-handelsøkosystem..

”Vi er altid opmærksomme på ændringer i det globale kryptomarked og har stor tillid til det indiske marked. Med flere og flere kryptokurver og projekter af høj kvalitet, der vises i Indien, betragter vi Indien som et af de vigtigste trinvise markeder i krypto- og blockchain-industrien, ”sagde OKEx-administrerende direktør Jay Hao. Han tilføjede:

”Vi mener, at blockchain-teknologi vil fjerne barrierer for transaktioner, og vi er forpligtet til at forbinde indiske handlende med det internationale krypto-handelsmarked ved at levere en one-stop-service til indiske handlende, inklusive spot og mange slags derivater. Desuden forbedrer OKEx også det økologiske layout i Indien yderligere og forbedrer de indiske brugeres handelsoplevelse. For eksempel er vi ved at lancere OTC-skrivebordet i Indien snart. Vær opmærksom. ”

ENDE

Om OKEx

En af verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarkeder, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer handel med spot og derivater – inklusive futures, evige swaps og optioner – med store kryptovalutaer, der giver investorer bemærkelsesværdig fleksibilitet til at formulere deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner