Crypto Market Daily (2,28) | Hvis supportområdet nær $ 8.500 er effektivt på kort sigt, kan BTC muligvis indvarsle en rebound-mulighed på timeniveau.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter4H-konsolidering

Dette er et 4-timers diagram over BTC, det viser os, at efter at prisen faldt til $ 8500 blev reboundet lige under $ 9000 og derefter mødt modstand, kombineret med det lave niveau for købsvolumen, er det ikke let at stå tilbage til $ 9100 på kort sigt.

Selvom $ 8500 blev den effektive support i øjeblikket, kan tendensen falde under den, da den stærkeste er omkring $ 8250. Flyt vores syn tilbage til december 2019, BTC dannede et stort bundmønster fra $ 6500, og den første bund af tilbagekaldelsen var omkring $ 8250, dette er bunden på halsen, som altid har en hård supportstyrke til prisen.

Det er også let at forestille sig, at hvis dette supportniveau også brydes, er det muligt for prisen at komme tilbage til 7K. Investorer skal bemærke, at hvis salgsvolumen ikke har et reducerende signal i weekenden, bliver den faldende risiko højere, $ 8250 vil blive testet i det øjeblik.

Niveaukarakter1D – konsolidering

I går kunne BTC ikke få nok støtte nær den kritiske bund på $ 9.100 og faldt til $ 8.500 på bare et par timer , nu går midlertidigt ind i en konsolideringstrend. OKEx-analytiker Neo mener, at faldet på $ 9.000 betyder, at den aktuelle runde af bullish er afsluttet i et vist omfang, men den lange nedre skygge, der blev dannet efter lukning i går, afspejler også, at tyre stadig har en vis evne til at foretage sig over $ 8.500. I betragtning af det faktum, at afbrydelsen af ​​det afgørende punkt har en stor negativ indvirkning på det bullish stemning, er støttestyrken af ​​denne position endnu ikke testet. Ud fra timetendens perspektiv kan der opstå en vis grad af rebound i næste uge, hvis prisen kan stabilisere sig på $ 8.500 i weekenden. Det nuværende marked er imidlertid ikke villigt til at komme tilbage, og det vil sandsynligvis falde under på kort sigt og modtog stærk støtte omkring $ 8.250 (Den nederste halsudskæring i slutningen af ​​sidste år). Da denne position var udgangspunktet for den tidligere bullish, kan prisen vende tilbage til $ 7.000, hvis den ikke kan stoppe med at falde.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 8850 modstand på mellemlang sigt$ 9100

Kortsigtet support$ 8500 support på mellemlang sigt$ 8200

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-bearish

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, ETH steg stærkere end BTC i går. Efter at have brudt MA (30) opad på 1 times niveau, undertrykkes prisen nu af MA (60). Når konsolideringsområdet gradvist indsnævres, kan der gennemføres gennembrud til enhver tid. Investorer kan fortsat være opmærksomme på supporteffektiviteten på $ 215, det vil danne et kortsigtet rebound-mønster med dobbelt bund, hvis det er effektivt i denne weekend. Ellers vil det have en vis sandsynlighed for at teste $ 200.

Bearish volumen bliver lavere efter at have nået til det højeste punkt, det betyder sandsynligvis, at der er midlertidigt hvilesignal.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 230 modstand på mellemlang sigt$ 245

Kortsigtet support$ 215 support på mellemlang sigt$ 200

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-bearish

OKEx XRP evigvarende kontrakt: XRP faldt under MA (60) og MA (30) igen efter at have brudt dem begge kort tid, dette er en svaghed ved tyrernes rebound, ikke nok pengestrøm til at gøre reboundet ikke længere.

Den gode nyhed for tyre er, at salgsvolumeniveauet i den seneste faldende fase er lavere end det forrige, når det falder fra toppen, hvis lydstyrken ikke kan udvides, har XRP en chance for at danne den anden bund omkring $ 0.2240, det betyder, at reboundet kan kom ind i næste uge. Men hvis salgsvolumen stiger på kort sigt, vil $ 0.2240 ikke være effektiv, og $ 0.2130 bør være det næste supportniveau, da det er bunden af ​​tilbagekaldet i januar.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2470 Modstand på mellemlang sigt: 0,2670 $

Kortvarig support: $0.2240 Medium-term Support :$0,2130

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner