Elon Musk fremmer Bitcoin, DOGE pumper og dumps, Reddit partnere med Ethereum Foundation

Ugens nyheder – Kryptovaluta-verdens største historier i ugen

Denne uge har været særlig intens for blockchain- og kryptokurrencyområdet efter den højt profilerede detailinvesteringsstrøm fra Wall Street Bets til stærkt kortsluttede virksomhedsaktier – især GameStop. Efter at hedgefonde havde store tab på den korte presse, håndhævede detailinvesteringsplatformen Robinhood nye begrænsninger for detailbrugere. Til gengæld skabte dette en massiv bølge af nye tilmeldinger til kryptokurrencyudveksling, da Tesla-grundlægger Elon Musk ændrede sin Twitter-bio for at godkende Bitcoin.

Denne historie er dog kun en af ​​mange bemærkelsesværdige begivenheder, der fandt sted i denne uge. Her er alt hvad du behøver at vide i denne uges udgave af OKEx Insights Ugens Nyheder.

Elon Musk ændrer Twitter-bio til "#bitcoin"

Måske den største nyhed, der har vist sig i denne uge, kom fredag ​​morgen, da den gådefulde Tesla-grundlægger Elon Musk ændrede sin Twitter-biografi til blot at læse "#bitcoin" Før tweeting: "Set i bakspejlet var det uundgåeligt."

Tweeten skabte ophidselse på sociale medier, hvilket fik mange andre højt profilerede personer til at spejle deres Twitter-biografi til Musk’s. Derudover sendte det næsten øjeblikkeligt prisen på BTC, der steg i luften til så højt som $ 38.600 ish på tværs af globale kryptokursudvekslinger..

Vigtigste takeaway

  • Elon Musk har længe været en favorit af Bitcoin- og kryptokurrency-samfundet, så hans tilsyneladende tilslutning til det førende digitale aktiv har været meget forventet og meget fejret.
  • Den stigende interesse efter Musks tweet har fået mange kryptokursudvekslinger til at opleve forringet ydeevne eller ligefrem nedbrud.

Dogecoin pumper til over $ 0,08 på Wall Street Bets hype

Berømte kryptokurrency og meme-mønt DOGE oplevede en meme-tastic pumpe i denne uge fra momentummet i Wall Street Bets ‘højt profilerede korte klem af Wall Street hedgefonde. Prisen på en mønt steg kraftigt fra $ 0,007 til $ 0,085, inden den faldt til ca. 0,03 $, da dette skrives.

Vigtigste takeaway

  • Så meme-værdigt som Dogecoin måske er, er DOGE-pumper historisk kortvarige. De har også signaleret markedstoppe, som det var tilfældet i starten af ​​januar 2018.
  • Der ser ud til at være ringe faktisk sammenhæng mellem Wall Street Bets ‘ønske om at tvinge tab på hedgefonde og DOGE’s pumpe – i betragtning af at institutionelle investorer overhovedet ikke har nogen interesse i meme-mønt.

Prisen på DOGE pumpet mod BTC, men gevinster er historisk kortvarige. Kilde: TradingView

MicroStrategy-udforskning betyder at erhverve mere BTC

Den berømte Bitcoin-tyr Michael Saylor og hans firma, MicroStrategy, føler sig tilsyneladende ikke tilfredse med de 70.784 BTC – i øjeblikket værd over 2,4 mia. $ – i selskabets skatkammer. I business intelligence-firmaets Q4-resultater, Saylor bemærkede at "Vi vil undersøge forskellige tilgange til at erhverve yderligere bitcoin som en del af vores overordnede virksomhedsstrategi."

Vigtigste takeaway

  • Selvom MicroStrategy ikke har detaljeret nogen fremgangsmåder, åbner citatet døren for spekulationer om, at firmaet måske ser på Bitcoin-minedrift – selvom det stadig er rent spekulativt.
  • Saylors Bitcoin bullishness er velkendt, og hans firma er det også udforske udvikling af Bitcoin-dataprodukter.

MicroStrategys aktiekurs er steget det sidste år efter aggressive BTC-køb. Kilde: Google

Gråtoner indeholder flere tillid, der er bundet til altcoins

Grayscale, den mest berømte crypto asset manager i branchen, har tilføjet yderligere seks tillid til kendte altcoins. De nye trusts er bundet til DOT, AAVE, XMR, ADA, ATOM og EOS.

Nyhederne følger tidligere tillid inkorporeringer fra tidligere denne måned bundet til LINK, XTZ, BAT, MANA, LPT og FIL.

Vigtigste takeaway

  • Dannelsen af ​​tillid fra Grayscale betyder ikke, at firmaet garanteres at lancere de nævnte produkter. Muligheden for øget institutionel eksponering i altcoins vil dog føle sig særligt hausse på det ovennævnte valg, da Grayscale i øjeblikket har mere end 25 milliarder dollars i aktiver under forvaltning..

Reddit samarbejder med Ethereum Foundation

Reddit er efter sigende et partnerskab med Ethereum Foundation for at fremskynde udviklingen af ​​det berømte onlineforums Community Points. I et indlæg på Ethereum subreddit, admin "jarins" skrev:

"Vores hensigt er at hjælpe med at fremskynde de fremskridt, der gøres med skalering og udvikle den teknologi, der er nødvendig for at lancere store applikationer som Community Points på Ethereum. Skaleringsteknologien, der er udviklet gennem dette partnerskab, vil være open source og offentligt tilgængelig for alle at bruge."

Vigtigste takeaway

  • Reddit har allerede eksperimenteret med Ethereum-baserede tokens på to subreddits – r / Cryptocurrency og r / FortNiteBR – og søger at ansætte flere back-end-ingeniører til kryptoudvikling.
  • En vellykket implementering af Ethereum-baserede Community Points på Reddit ville gå meget langt mod almindelig vedtagelse af kryptokurver på sociale medier.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner