Investeringsselskaber finder ud af, at Bitcoin er ikke-flygtig, ikke-korreleret og i høj efterspørgsel

Med Bitcoin, der nærmer sig heltidshøjdepunkter i forhold til den amerikanske dollar, prøver investorer over hele kloden at forstå, hvorfor dette er.

Selvom der ikke er nogen enkelt grund, der fremmer den nylige stigning i popularitet og priser på verdens største kryptokurrency, er følgende et par af de grundlæggende ting, der bliver noteret af investeringsselskaber som nøglefaktorer.

Volatilitet

I årenes løb har der været et par tilbagevendende ulemper ved Bitcoin, ofte papegøjet af dem, der både tror og ikke tror på kryptovalutans effektivitet. Den mest almindelige blandt disse er Bitcoins volatilitet.

Mens detailinvestorer kan blive tiltrukket af markedssvingninger synonymt med Bitcoin, er institutionelle investorer muligvis ikke det. Efterhånden som flere institutionelle aktører kommer ind i sektoren, antages det, at volatiliteten langsomt vil mindskes, hvilket fører til indgangen til endnu flere investorer.

Det ser ud til, at vi endelig er ved et vendepunkt, hvor Bitcoin er modnet nok til, at det begynder at prale af volatilitetsniveauer endnu bedre end traditionelle aktier. Hvis dette lyder mærkeligt, skal du blot se på en seneste rapport udfyldt af investeringsselskab Van Eck.

”I vores nuværende volatilitetsundersøgelse sammenlignede vi 90-dages- og år-til-dato-volatiliteten – målt ved deres daglige standardafvigelse1 pr. 13. november 2020 – af bitcoin mod bestanddelene i S&P 500 indeks. Vi fandt ud af, at bitcoin har udvist lavere volatilitet end 112 aktier i S&P 500 i en 90-dages periode og 145 aktier YTD. ”

Selvom der tydeligvis stadig er plads til forbedring, er dette et lovende tegn på modenhed inden for Bitcoin-markederne, hvilket sammen med de følgende punkter uden tvivl hjælper med at øge priserne.

Korrelation

Der er to hovedanvendelsessager, som investorer forestiller sig for Bitcoin i fremtiden.

  • Handle som en funktionel valuta
  • Handle som en butik af værdi

Med forbedringer som f.eks Lynnetværk under udvikling, er det kun et spørgsmål om tid, før Bitcoin kan prale af evnen til at fungere som begge. Indtil videre vedrører langt størstedelen af ​​interessen for Bitcoin dens funktionalitet som en butik af værdi.

For at fungere som et værdilager vil et aktiv ideelt set have en lav sammenhæng med de fleste andre aktiver. Desværre er der en tilbagevendende opfattelse omkring Bitcoin, at den er stærkt korreleret med traditionelle markeder – hvilket betyder, at hvis aktier skulle opleve et nedbrud, vil Bitcoin ikke være langt bagefter. Investeringsselskaber har arbejdet hårdt for bedre at forstå dette forhold i løbet af de sidste par måneder og har fjernet den tidligere forestilling om sammenhæng.

Fidelity Digital Assets for nylig offentliggjort dets konklusioner om BTC-korrelation,

”Bitcoins korrelation med andre aktiver fra januar 2015 til september 2020 … er et gennemsnit på 0,11, hvilket indikerer, at der næsten ikke er nogen sammenhæng mellem afkastet af bitcoin og andre aktiver. Som en påmindelse falder korrelationer inden for området -1 til 1. En korrelation på 1 indikerer perfekt positiv korrelation, eller at variabler bevæger sig sammen. En korrelation på -1 henviser til perfekt negativ korrelation, således at variabler bevæger sig i modsatte retninger. En korrelation på eller nær nul (ikke-korreleret eller ikke-korreleret) betyder, at der ikke er noget forhold mellem variablerne. ”

Yderligere understøttende Fidelity Digital Assets er forskellige højt profilerede investorer, der er kommet til den samme konklusion.

Anthony Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital Assets, stater,

”Så hvordan klarede Bitcoin sig under en økonomisk afmatning? Det overgik aktier, obligationer, guld, olie og stort set alt andet. Det har også en lav eller ingen sammenhæng over nogen væsentlig tid. Bitcoin er den ultimative sikre havn & markedet beviser det. ”

Selvom det kan tage et stykke tid, før Bitcoin fungerer effektivt som en valuta (hvilken ifølge til PayPal-CEO, Dan Schulman, vil ske til sidst), ser det ud til, at det allerede er ved at størkne sig selv som et levedygtigt sikringsaktiv med næsten nul korrelation mellem sig selv og traditionelle markeder.

Forsyning vs. efterspørgsel

Der er ingen mangel på FIAT-valutaer. Regeringer over hele verden fortsætter med at blæse cirkulerende forsyninger af hver sin valuta gennem fortsat trykning / prægning. Med denne kapacitet kan udbud vs. efterspørgsel manipuleres efter ønske.

På den anden side har Bitcoin et fast beløb på 21 millioner BTC. Verden har dog ikke adgang til disse 21 millioner BTC på nuværende tidspunkt, da kun et bestemt beløb frigives med hver passerende blok..

Investeringsselskab, Pantera Capital, finder nu ud af, at de nuværende krav til Bitcoin begynder at overgå den mængde Bitcoin, der frigives ‘i naturen’. Som et resultat stiger priserne, da investorer er villige til at betale stigende beløb for et aktiv i stigende efterspørgsel.

Denne stigning i efterspørgsel ses af Pantera Capital bliver tilskrevet til nye markedsaktører som PayPal og Square’s Cash App.

”Da PayPal gik live, begyndte volumen at eksplodere … inden for fire uger efter at være gået i live, køber PayPal allerede næsten 70% af den nye levering af bitcoins.

PayPal og Cash App køber allerede mere end 100% af alle nyudstedte bitcoins. ”

Udbud og efterspørgsel efter Bitcoin bør være en interessant måling til at overvåge fremad, da PayPal sandsynligvis er den første af mange betalingsprocessorer, der forventes at springe ud i de kommende år.

Dommen

Som tidligere nævnt er der ingen enkelt grund, der kan forklare genopblussen af ​​Bitcoin – snarere er en række faktorer i spil. Selvom disse kan ændre sig med tiden, peger den undersøgelse, der gennemføres af investeringsselskaber, på et par nøglepunkter.

  • Er Bitcoin flygtigt? Van Eck siger ‘nej’ i forhold til et betydeligt antal af S&P 500
  • Er Bitcoin korreleret med traditionelle markeder? Fidelity Digital Assets siger ‘Nej’, der går tilbage til 2015
  • Er Bitcoin mere og mere knappe? Pantera Capital siger ‘Ja’, baseret på minearbejderaktivitet og nye markedsdeltagere

Det er vigtigt at huske, at de fund, der diskuteres i dag, hver især kommer fra respekterede investeringsselskaber. De er ikke den anekdotiske vandring af en die-hard Bitcoin-entusiast. Som sådan vokser en lovende fremtid for den oprindelige kryptokurrency stadig mere sandsynlig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner