AMA Recap: Køb Crypto via Fiat gateway Koinal på OKEx

Koinal sigter mod at forenkle købet af kryptokurrency gennem sin proprietære udvekslingsteknologi, hvor de bruger den mest sofistikerede svigovervågning og avanceret krypteringsteknologi til at beskytte betalinger. De understøttede kryptokurver inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash og Ripple. Kunder kan købe baseret på foretrukne betalingsmetoder ved hjælp af debet- og kreditkort, bankoverførsel og andre alternative betalingsmetoder.

Denne AMA er opdelt i to dele, hvor Anil blev bedt om at dele sine synspunkter og partnerskab med os, efterfulgt af live Q&A i vores gruppe.

Afsnit 1

1. Hvor mange lande og hvor mange kryptokurver understøttes Koinal?

Bankkort udstedt i følgende lande & regioner understøttes ikke af Koinal: Vietnam, Bolivia, Ecuador, Algeriet, Bangladesh, Indonesien, Jordan, Kirgisistan, Marokko, Nepal, Iran, Pakistan, Taiwan, Cambodja, Cuba, Makedonien, Nepal, Nigeria, Thailand, Libyen, Sudan, Yemen , Zimbabwe, Syrien, Panama, Ghana, Mongoliet, Botswana, Trinidad og Tobago, Nordkorea, Egypten, Tunesien, Kenya, Myanmar, Libanon. Vi arbejder på at fjerne nogle af landene på listen. Vi understøtter 5 mønter: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Nye mønter vil snart være tilgængelige.

2. Koinal har indgået et samarbejde med andre børser udover OKEx?

Ja, vi har en bred vifte af partnerskaber og udvider kontinuerligt.

Men vi elsker OkEx meget!

3. Hvordan håndterer en sådan populær virksomhed som Koinal svindel og sikrer brugernes sikkerhed, har du nogen specielle funktioner? Fortæl mig venligst, at din virksomhed kun arbejder med virksomheder eller understøtter almindelige brugere? Og hvor lang tid tager KYC-processen? Koinal understøtter mønter som Bitcoin, Ethereum, Ripple osv. Skal din virksomhed udstede sin egen kryptokurrency i fremtiden?

Bedrageri er et af de mest alvorlige spørgsmål, vi har at gøre med. Koinal har et meget erfaren svindel- og risikoteam baseret i EU. Vi samarbejder med de bedste KYC-udbydere og har et af de bedste risikoteams i EU, der redder os hver dag ..SG Veteris er ejer af Koinal-mærket og har også erhvervskunder. SG Veteris har B2C- og B2B-tjenester: www.sgveteris.com. KYC-procestiden afhænger af applikationsoplysningerne. Du skal få resultatet mellem 1-15 minutter. Udstedelse af vores egen kryptokurrency er ikke i vores planer endnu. Sikker på, det er altid et spændende emne at tale om det på de interne møder.

4. Covid-19-epidemien har i høj grad påvirket markedet. Hvilke effekter har Covid-19 medført til Koinal? Hvad er Koinals midler?

Jeg kan sige, at Covid-19 ikke har påvirket os endnu, da 90% af vores teammedlemmer arbejder eksternt fra forskellige lande. Finans som alle områder er blevet dybt berørt. Så vi måtte sørge for, at folk stadig kunne bruge vores service til at foretage deres økonomiske valg. Vi har også udvidet vores NO FEE-kampagne indtil den 6. april, så vi i det mindste kan gøre vores del for at hjælpe.

5. Kan du dele med os planerne om markedsføring og nylig aktivitet?

Vi vil fortsætte med at køre vellykkede kampagner! Vi bliver mere og mere aktive på sociale medier. Vi har dog udvidet vores marketingteam for nylig, hvilket vil give vores brugere masser af glæde og meget gode tilbud. Bliv hængende! Du kan følge os på Twitter, Instagram, Facebook og LinkedIn.

6. Hvad er kravene for at have vellykkede indskud og udbetalinger gennem koinal? Hvad er styrken af ​​sikkerhed / privatlivets fred ved koinal?

Vi foretager KYC-kontroller, der involverer id- og adressedokumenter. Vi har også en e-mail-bekræftelse til de første tilmeldinger. Derudover spørger vi selvkontrol under visse omstændigheder. Vi har selvfølgelig en omfattende liste over sikkerhedskontrol og kontrol, men det ville ikke være særlig sikkert at gå i detaljer om sådanne.

7. Hvilke fordele giver Koinal kunderne i forhold til andre konkurrenter? Vil jeg blive bedt om at gennemgå KYC for at købe krypto online, eller begrænser du med et hvilket som helst beløb?

Vi leverer god, sikker og hurtig service til meget konkurrencedygtige priser. Jeg vil foreslå at se på alle alternativer, der leverer denne service med kredit- / bankkort for at sammenligne forskellen. Men jeg vil kraftigt foreslå, at du gennemgår hele processen med at købe og ikke kun tjekker prisen på webstedet.

8. Er der en grænse for køb?

Nogle gange bliver jeg annulleret efter køb af mønter.

Vi har begrænsninger som en del af vores sikkerhedsforanstaltning. Du kan finde begrænsningerne på OKEx-webstedet og i vores Helpdesk.

9. Jeg har læst kundeanmeldelser, når jeg bruger Koinal, har Koinal planer om at forbedre det bedre?

Vi har et 24/7 arbejdende kundesupportteam, der er klar til at hjælpe med eventuelle problemer, som kunder måtte have. Vi forbedrer konstant vores platform for at levere en god service. Vi får gode kommentarer og selvfølgelig, som enhver virksomhed, klager. Nogle af dem skyldes ikke rigtig vores service, men kredit- / bankkortets karakter eller selve banken. Men vi får gode forbedringsforslag og tager enhver feedback alvorligt, da vi mener, at det er kilden til den virkelige succes.

Afsnit 2

1 : Hvorfor hedder det Koinal, hvad betyder det for holdet?

Koin Al betyder Køb mønt på tyrkisk. Jeg er en tyrkisk person, der bor i London, og jeg indså, at alle kan udtale det korrekt i London.

2 what Når du går videre gennem din køreplan, hvad er dine vigtigste næste prioriteter? Har Koinal-teamet grundlæggende nok (fonde, fællesskab, ect) til at nå disse milepæle?

Arbejde med at forbedre vores tjenester og sænke vores priser. Vi planlægger at frigive vores bankoverførselstjenester til køb og også til salg i den nærmeste fremtid.

3 : Sikkerhed af fonde er hovedprioriteten for mange handlende / investorer, når det kommer til at vælge en børs, vi er nysgerrige efter at vide mere om Koinals sikkerhed.

SG Veteris (Koinal serviceejer) er en EMD-agent i Storbritannien. Vi skal være sikre! Det er ikke en mulighed for vores enhed, da vi er FCA-reguleret EMD-agent.

4, hvor stort er Koinal-økosystemet? Hvor speciel er Koinal at konkurrere med andre konkurrenter?

Se www.sgveteris.com for at se vores tjenester. Koinal er vores kortbehandlingstjeneste. Jeg tror, ​​at SG Veteris er en af ​​de største i EU i vores økosystem.

5 : Hvad er de strategiske partnerskaber mellem OKEx og Koinal? Hvilke økonomiske muligheder vil være i fremtiden?

Vi styrker vores forhold til OKEx Group på kortbehandlingssiden. Ja, du kan bruge et virtuelt kort, men vores system vil stadig tvinge dig til at passere 3D’er.

6 : ALIVE på markedet for bjørnekrypto er virkelig svært, mange projekter er langt væk deres mål, så hvad er Koinals formel for at overleve på lang vej?

Vi er ikke en lille opstart. Som en FinTech-gruppe har vi eksisteret i næsten 7 år. Vi har været aktive inden for bank- og kortbehandlingstjenester i lang tid. SG Veteris (Koinal) vil overleve og vokse.

7 : Vi ved alle, at samarbejde i denne branche er meget afgørende for at overleve og dominere på lang sigt. Hvilken slags samarbejde / samarbejde er der foretaget af Koinal ?

Vi har partnerskaber med de største spillere fra hele verden på kryptokurrencymarkedet. Bare følg os på sociale medier for at se vores præstation.

8 : Planlægger Koinal at oprette sin egen Blockchain ?

Nej, vi planlægger ikke. Vi har fokuseret på finansielle tjenester.

9 : Planlægger du at tilføje et køb af kryptokurrency ved hjælp af alipay og wechat?

Vi planlægger at tilføje alternative betalingsmuligheder. Vi tilføjer gerne Alipay og Wechat, hvis vi kan være enige med dem. Vi kræver ikke KYC for <$ 2500 ordrer, men vi foretager altid baggrundskontrol på backend.

10 : Hvilken type teknologi bruger Koinal til at beskytte dataene & privatliv?

Det er en meget vigtig faktor at vide.

Vi har base i London, og SG Veteris er en EMD-agent. Vi skal sikre, at GDPR overholdes i vores organisation.

11 cryptocurrency Kryptomarkedet er meget ustabilt. Hvordan er Koinal forsikret i tilfælde af, at kryptokurrency falder kraftigt?

Når du har oprettet en ordre, fryser vi vores priser i et stykke tid for at være sikre på, at vores brugere ikke påvirkes af volatilitet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner