HitBTC Exchange Review – rehellinen arvostelu HitBTC: stä

HitBTC on maailmanlaajuinen foorumi, joka laskuttaa itsensä “edistyneimmäksi Bitcoin-pörssiksi”. Se tunnetaan hyvin matalista maksuista, nopean kaupan moottorista ja laajasta valuuttaparivalikoimasta. Pörssillä on erittäin likvidejä markkinoita digitaalisten omaisuuserien, rahakkeiden ja fiat-valuutan (USD, EUR jne.) Kaupalle..

Tämä eurooppalainen vaihto on ammattikauppiaiden suosikki. Sen laajat instrumentit, erittäin alhaiset palkkiot (.1%!), Perusteellinen käyttöliittymä ja tuntematon kaupankäynti tekevät siitä houkuttelevan pörssin kokeneille kauppiaille.

HitBTC-vaihdon kotisivu

Käyttöliittymä, pidemmät odotusajat ja instrumenttien valikoima voivat olla negatiivisia tulokkaille. Silti kaikki vaihdot uusimmalla tekniikalla houkuttelevat kauppiaita.

Tässä katsauksessa käsittelen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä Lontoossa sijaitsevasta vaihdosta.

Plussat:
 • Erittäin alhaiset palkkiot
 • 150 kaupankäyntivälinettä
 • Korkea likviditeetti
 • Perustiedot nimettömästä kaupankäynnistä
Haittoja:
 • Pitkä vahvistusprosessi korkean limiitin kaupankäynnille
 • Hidas peruutusnopeus
 • peukut alas Ei ole sopiva aloittelijoille
 • peukalo alas Ei luottokortteja

ominaisuudet

Turvallisuus

Kaksivaiheinen todennus, edistynyt salaus ja suhteellisen puhdas tietue ovat kaikki HitBTC: n etuja. Negatiiviset arvostelut verkossa ovat kuitenkin runsaat. Silti turvallisuus on vahva.

Yksityisyys

HitBTC: n perustili sallii nimettömän salausvaluuttakaupan, vaikkakin vaatimattomalla tasolla.

Helppokäyttöisyys

Nimetön kaupankäynti on mukava kosketus, mutta fiat-valuuttatalletukset / nostot vievät ikää. Käyttöliittymä on yksityiskohtainen ja hämmentävä. Demotila on ainoa säästävä armo (paljon enemmän tästä myöhemmin).

Nimetön kaupankäynti HitBTC: llä on käytettävissä

Tuki

Puhtaasta ja tehokkaasta lipunmyyntijärjestelmästä huolimatta tuesta on enemmän kielteisiä arvioita kuin positiivisista. Jotkut sanovat musta aukko; toiset vain sanovat pitkiä odotusaikoja.

HitBTC on lupaava nopea reagointi

Kaupankäynti

Parasta kauppapaikkaa on vaikea löytää. Pro-kauppiaille on nopea moottori, alhaiset palkkiot, 150 instrumenttia ja erittäin yksityiskohtainen käyttöliittymä. “Troll Box” on mukava kosketus.

Maine

HitBTC: llä on hyvä maine ammattimaisille kauppiaille, mutta negatiiviset arvostelut ovat runsaat. Käyttäjät ovat valittaneet kaikesta tuesta peruuttamisaikaan ja sijainnin läpinäkyvyyden puutteeseen (ovatko he Lontoossa vai Hongkongissa ?!).

Yleensä ottaen

HitBTC on yleensä hyvä foorumi ammattilaisille, jotka tietävät, mitä he tekevät. Mutta negatiiviset arvostelut tuesta, pitkä vahvistusprosessi ja sekava käyttöliittymä tarkoittavat, että se ei ole paras paikka aloittaa. Heitä on syytetty “varjoisuudesta” useita kertoja.

HitBTC: llä on suuria vaatimuksia, mutta mielestäni ne eivät tue niitä

HitBTC: llä on suuria vaatimuksia, mutta mielestäni ne eivät tue niitä

ATietoja HitBTC: stä

HitBTC on kryptovaluutan vaihto (paikka, jossa salauksen käyttäjät käyvät kauppaa keskenään), joka sijaitsee Lontoossa (tai niin he sanovat). Se aloitettiin alun perin kuuden miljoonan euron investoinneilla, ja se oli todellinen ryhmätyö kauppiaiden, kehittäjien ja sijoittajien välillä. Se aloitettiin tavoitteena luoda kehittynyt kauppapaikka ammattimaisille kauppiaille. Useimmat olisivat samaa mieltä sen toimittamisesta.

Ydinsovitusmoottori (kaupan toteuttava mekanismi) on salamannopea, se on erittäin nestemäinen *, ja se tukee joukkoa kryptovaluuttoja erittäin edistyneellä kojelaudalla. Toinen syy kokeneille kauppiaille valita HitBTC on sen kaupankäyntivaihtoehtojen valikoima – anonyymi kaupankäynti on mahdollista matalilla tasoilla ja suurten volyymien kauppa ilman rajoituksia on mahdollista vahvistuksen jälkeen. Sen palkkiot ovat myös koomisesti alhaiset.

* Uusi termi: likviditeetti – Mitä helpompaa on muuttaa jotain käteiseksi, sitä nestemäisempi se on. Esimerkiksi talolla on erittäin alhainen likviditeetti kaiken byrokratian ja hinnan takia. HitBTC: llä on suuri kaupankäyntivolyymi, minkä ansiosta salauksesi on melko helppo muuttaa käteiseksi.

Tuomio: HitBTC on hyvä paikka suurten volyymien ammattimaisille kauppiaille, mutta tuen puute, yksityiskohtainen käyttöliittymä ja korkeat tarkastusesteet tekevät siitä karkean paikan aloittelijoille.

HitBTC: n viiva on yksityiskohtainen ja monimutkainen, mutta kultamiini edistyneille salaustiedoille. Ei aloittelijaystävällinen

HitBTC: n viiva on yksityiskohtainen ja monimutkainen, mutta kultamiini edistyneille salaustiedoille. Ei aloittelijaystävällinen

HitBTC-ominaisuudet

HitBTC: llä on markkinoiden syvällisimmät ja elinkeinonharjoittajille sopivat ominaisuudet.

 • tarkistaaValuutat: Tuetaan lukemattomia salauksia, mukaan lukien BTC, LTC, DOGE, QCN ja NXT. Tilirahoitusta on saatavana myös Yhdysvaltain dollareina tai euroina.
 • tarkistaaMaksu: Salaus, SEPA-siirto, pankkisiirto.
 • tarkistaaTodentaminen: Anonyymi perusta on mahdollista. Korkeammissa rajoissa todentamisprosessi on pitkä.
 • tarkistaaNopeus: Nosto- / talletusajat voivat olla pitkiä fiatilla
 • tarkistaaKojelauta: Kaavio, chatbox, toiminta, välineet, markkinoiden syvyys, kaupankäyntinäkymä
 • tarkistaaSovellus: Ei.
 • tarkistaaVälineet: 150.

Mikä on digitaalinen valuutanvaihto?

Digitaalinen valuutanvaihto on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla (kuten Bitcoin) muille digitaalisille varoille, kuten fiat-valuutoille, muille kryptovaluutoille tai jopa muille omaisuuserille, kuten rahakkeille.

HitBTC vastaa ostajia ja myyjiä ja ottaa pienen maksun ongelmistaan.

Miksi HitBTC on niin suosittu kauppiaiden keskuudessa?

Olen jo käsitellyt sitä melko vähän, mutta toistamaan tämän tärkeän näkökohdan HitBTC on suosittu ammattimaisten kauppiaiden keskuudessa. Se on viidenneksi suurin vaihto tilavuuden mukaan.

Bitcoin Cach on tällä hetkellä HitBTC: n eniten kauppaa käynyt salausvaluutta

Teknologiansa lisäksi kokeneet veteraanit suosivat HitBTC: tä jostain syystä. Nimittäin:

 • tarkistaaKolikot A-Z: ltä: Raskaiden lyöjien, kuten Bitcoin ja Litecoin, lisäksi HitBTC tarjoaa kauppaa kolikoilla ADX: stä Zeus Shield -kolikoihin. Altcoineja on reilusti yli 100.
 • tarkistaaLisätyökalut: HitBTC tarjoaa siistin hintavidgetin edistyneelle sovellusliittymälleen kokemuksen, jota vain harvat pystyvät vastaamaan.
 • tarkistaaKojelauta: Olemme jo peittäneet viivan, mutta se toistuu. Se on erittäin yksityiskohtainen.
 • tarkistaaKolikoiden äänestys: Yksi ainutlaatuinen tarjous HitBTC: ltä on heidän kolikoiden äänestysjärjestelmä. Yhteisö äänestää, minkä uuden kolikon se haluaa nähdä ja alustan toimittaa. Ensimmäinen voittaja oli Dogecoin.
 • tarkistaaAlhaiset palkkiot: Tilauksista veloitetaan 1% provisio. Kuitenkin, jos sinun teloitetaan välittömästi, saat alennuksen. Nostomaksut ovat hieman invasiivisempia, mutta silti kohtuullisia. Palkkikaavio on saatavana tuesta. SEPAn nostoja pidetään kuitenkin jyrkinä. Alle 50 000 dollarin nostaminen on 30 euroa, joten tee se paremmin.
 • tarkistaaKorkea likviditeetti: HitBTC: n suuri kaupankäyntivolyymi tarkoittaa suurta likviditeettiä. Digitaalisen omaisuuden muuttaminen fiatiksi tai muuksi omaisuudeksi on melko helppoa.
 • tarkistaaLuotettava API: Edistyneille kauppiaille API on vakaa ja tarjoaa hyvän kokemuksen algoritmikaupasta.
 • tarkistaaUistelurasia: Se on yleensä täynnä hölynpölyä, mutta tämä viivakeskusteluruutu tekee hauskaa. Saatat jopa oppia jotain paremmilta keskustelijoilta.

Onko HitBTC turvallinen?

HitBTC: llä on yleisen turvallisuuden kannalta hyvä maine. Huolimatta siitä, mitä verkkoraportin ympärillä on joitain haitallisia arvosteluja, sivusto ottaa turvallisuuden vakavasti. Heidän ennätyksensä on virheetön (oli pieni tapaus vuonna 2015, mutta se ei vaikuttanut käyttäjien varoihin)

Yksi varoitus on, että ne ovat sijainniltaan hieman varjoisia. Yhteisö ei ole vieläkään varma siitä, missä ne todella sijaitsevat. Silti ne vaativat paljon tarkastusta aloittaakseen kaupankäynnin suurilla määrillä. Yleensä he käyttävät huipputason salausta turvallisuutesi vuoksi.

 • tarkistaaKahden tekijän todennus: Ainoa haittapuoli on, että sinun on aktivoitava se itse. Lue, kuinka se aktivoidaan täältä.
 • tarkistaaUusimman toiminnan kaavio: Asetussivun alaosassa olevasta Viimeaikainen toimintakaavio kertoo, yrittääkö joku kirjautua sisään.
 • tarkistaaNostot: Lisätarkastus on sisäänrakennettu peruuttamisprosessiin.

Aktiiviset istunnot ja viimeaikainen toiminta ovat selvästi näkyvissä. 2FA-asennus on myös melko yksinkertainen.

Aktiiviset istunnot ja viimeaikainen toiminta ovat selvästi näkyvissä. 2FA-asennus on myös melko yksinkertainen.

VAROITUS: Kun linkität 2FA laitteeseesi, ole erittäin varovainen. Muutokset voidaan tehdä vain sovelluksen tai laajennuksen kautta. KIRJOITA VARAUKSESI !!! Se on ainoa tapa kirjautua tilillesi, jos menetät puhelimen.

ATässä on linkki Reddit-säikeeseen joka yritti maalata HitBTC: n huijaussivustoksi; näyttää kuitenkin siltä, ​​että tämä henkilö vain lukkiutui tililleen. Myös julistajan eheys kyseenalaistettiin voimakkaasti hänen vaatimuksensa ja postihistoriaansa perusteella. Voit vapaasti lukea itse.

HitBTC-palkkiot ja rajoitukset

HitBTC on erittäin suosittu kauppiaiden keskuudessa matalan palkkion ja edullisen alennustarjouksen ansiosta. Pohjimmiltaan, jos teet tilauksen, joka lisää sivuston likviditeettiä, saat 1%: n alennuksen kyseisestä tapahtumasta. Jos vähennät likviditeettiä, sinulta veloitetaan 1,1%: n palkkio. Täydellinen kuvaus maksurakenteesta on saatavana HitBTC: n verkkosivuilla.

HitBTC-palkkiot vs. muut pörssit

Tässä on nopea vertailu HitBTC: n palkkiosta muihin suosittuihin pörsseihin:

 • tarkistaaBitfinex: .2%
 • tarkistaaBittileima: .46%
 • tarkistaaBTC-E: .2%

ATalletusmaksut

Talletukset hyväksytään kryptovaluutoissa, SEPA-tilillä ja pankkisiirroilla. Kortteja ei hyväksytä. Maksut ovat seuraavat:

 • tarkistaaSalaus: Ei maksua (paitsi Bitcoin).
 • tarkistaaUSD: 1% summasta riippumatta (min: 6 dollaria / enintään: 45 dollaria).
 • checkEUR pankkitili: 5 € < 50000 € / 1% > 50000 €.
 • tarkistaaBitCoin: Suurten transaktiomaksujen ja kysynnän takia HitBTC veloittaa nyt 0003: n maksun BTC: n tallettamisesta.

Salaus talletukset ovat ilmaisia, kun maksat

Nostomaksut

 • tarkistaaSalaus: Lyhyt katsaus nostomaksuihin suosituille valuutoille on saatavana verkkosivustolta. Muutama suosittu: BTC: 0.00085 | ETH: 0,00215 | LTC: 0,003.
 • tarkistaaFiat: 30 euron kiinteä maksu nostoista < 50000 € | 2% kiinteä maksu tilisiirrosta

Rajat

HitBTC: n rajat ovat luonteeltaan hierarkkisia. Mitä enemmän vahvistusta annat, sitä korkeammat rajasi ovat.

 • tarkistaaYleistä: Rajasi on 5000 € / päivä salausta. Fiat-tapahtumia ei sallita.
 • tarkistaaVahvistettu: 25000 euron arvoinen salaus päivässä. 2000 dollaria arvoinen fiat päivässä / 10000 dollari kuukaudessa.
 • tarkistaa

Pätevä: On mahdollista ottaa yhteyttä tukeen ja korottaa rajasi edelleen. “Hyväksytty” -tilillä voidaan nostaa yli 25 000 euron arvoinen salaus ja jopa 50 000 dollaria fiat-muodossa kuukaudessa.

Huomautus: Rahoitus voi kestää jopa 14 päivää ja nostot voivat kestää jopa 20 päivää. Joskus jonosta riippuen se voi olla pidempi. Löysin paljon kauhutarinoita verkosta.

HitBTC-esittelytila

Jos haluat kokeilla kaupankäyntiä, voit käyttää demotilaa

Huomautus: Demotila on tällä hetkellä poissa, kun HitBTC yrittää parantaa tuotetta. Tarkista päivitykset pian.

Yksi mahtava ominaisuus HitBTC: ssä on esittelytila. Tämä on oikeastaan ​​ainoa aloittelijoille sopiva ominaisuus, jonka löysin. Sen avulla voit tehdä kauppoja ja tutustua asetuksiin ja käyttöliittymään. Kaikkia suoritettuja tapahtumia ei lasketa, joten et vaaranna kevyempää lompakkoasi.

Pääset siihen napsauttamalla kojelaudassa olevaa Kokeile esittelyä -painiketta.

Pääset siihen napsauttamalla kojelaudassa olevaa Kokeile esittelyä -painiketta.

Kun olet esittelytilassa, voit tehdä muutoksia, tarkistaa kaaviot ja tehdä kauppoja ilman, että sinun täytyy hikoilla lopputulosta.

Mistä pidän

HitBTC on yksi markkinoiden suurimmista ja kattavimmista alustoista BTC: n määrän mukaan. Se on loistava paikka käydä kauppaa suurilla valuutoilla kohtuullisilla kursseilla. Se ei kuitenkaan ole ilman haittoja, ja sen maine verkossa on epäilemättä lievä.

Tykkäykset:
 • Matala palkkio
 • 150 instrumenttia
 • Kehittynyt tekniikka nopeaan kaupankäyntiin
 • Esittely-tila
 • peukut ylös Ilmaiset salaustalletukset
 • peukkua ylös kattava hallintapaneeli
 • thumbs upClean Security Track Record
 • Nimetön kaupankäynti
 • thumbs upKorkea likviditeetti
Ei pidä:
 • Hieman varjoisa (missä he sijaitsevat, huono tuki jne.)
 • Huono asiakastuki
 • peukut alas Ei ole sopiva aloittelijoille
 • peukalo alas Ei luottokortteja
 • peukalot alasPienistä summista perumismaksu on jyrkkä
 • thumbs downPitkä talletus- ja nostoaika

Kuinka käyttää HitBTC: tä ja saada vahvistus

Tilin luominen on helppoa, eikä pieniä määriä tarvitse vahvistaa. Jos kuitenkin haluat lisätä rajasi ja käyttää fiat-valuuttaa, sinun on otettava asiat pidemmälle.

Näin voit käyttää HitBTC: tä ja saada vahvistuksen.

Kuinka käyttää HitBTC: tä

1) Rekisteröidy

Rekisteröi vain sähköpostiosoitteesi ja sinulle lähetetään linkki.

2) Vahvista sähköpostiosoitteesi

Sinulle lähetetään linkki sähköpostisi vahvistamiseksi. Klikkaa sitä.

Sinulle lähetetään linkki sähköpostisi vahvistamiseksi. Klikkaa sitä.

3) Kirjaudu sisään uudelleen

Toisin kuin muut sivustot, HitBTC ei kirjaa sinua automaattisesti sisään linkistä. Minun piti kirjautua sisään valitsemallani salasanalla.

4) Talletus

Tallettaminen on helppoa. Valitse viivasta Talleta.

Tallettaminen on helppoa. Valitse viivasta Talleta.

Valitse sitten haluamasi valuutta ja napsauta kuvaketta. Muista, että fiat-valuutan tallettamiseksi sinun on oltava vahvistettu.

Valitse sitten haluamasi valuutta ja napsauta kuvaketta. Muista, että fiat-valuutan tallettamiseksi sinun on oltava vahvistettu.

Kuinka saada vahvistus

Jos haluat käyttää fiatia ja korkeampia rajoja, vahvistus on tarpeen. Se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoinen ammattimaisille kauppiaille. Siirry ensin tarkastusvaatimuksiin, jotta ne näkyvät kokonaan.

1) Napsauta Asetukset

Asetukset-hampaat sijaitsevat viivan oikeassa yläkulmassa.

Asetukset-hampaat sijaitsevat viivan oikeassa yläkulmassa.

2) Napsauta Tilin vahvistus -välilehteä

Varojen nostaminen HitBTC: stä on varmistettava

3) Kirjoita sähköposti näkemiesi vaatimusten mukaisesti

Nyt kun vaatimukset ovat edessäsi, ota yhteyttä tukeen osoitteessa [sähköposti suojattu] tiliisi liitetystä sähköpostista seuraavat tiedot:

 • tarkista Henkilökohtaiset tiedot
 • checkAddress
 • checkBank-tilitiedot

Henkilötodistukset voivat olla:

 • checkPassport
 • checkID-kortti
 • tarkista ajokortti

Asuinpaikka-asiakirjojen on oltava:

 • checkUtility Bill
 • checkBank-tiliotteet
 • checkTax Palauttaa

Huomautus: Kuvakaappauksia ja / tai sähköisiä asiakirjoja ei hyväksytä, tämän asiakirjan tulee olla paperipohjainen ja laadittu alkuperäiselle pankkikirjelomakkeelle.

Tuki väittää, että vahvistaminen voi kestää 3–5 työpäivää, mutta lukuisissa verkkoarvioinneissa todettiin toisin. Jos sivusto on ylikuormitettu, se voi kestää jonkin aikaa.

Vahvistus voi kestää muutaman päivän

Luulen, että laaja todentamisprosessi, vahva maine, edistyneet turvatoimet ja lisääntyvä kauppamäärä vastaavat kaikki kysymykseen “Onko HitBTC huijaus?” kiinteällä NO: lla.

Tässä on linkki vahvistussivulle.

HitBTC-arvostelut

Huolimatta siitä, että se on määrältään viidenneksi suurin kauppias ja yksi kehittyneimmistä alustoista verkossa, arvostelut eivät ole olleet ystävällisiä HitBTC: lle.

Mutta jokaisesta negatiivisesta arvostelusta oli positiivinen luotetusta lähteestä. Yleensä salausjoukko seisoo edelleen HitBTC: n vieressä hyvänä alustana, vaikka sillä olisi tukikysymyksiä eikä se olisi käyttäjäystävällinen.

Mitä huonot arvostelut sanovat: Huonot arvostelut kiertävät yleensä pitkiä tarkastusaikoja ja korkeita fiat-nostomaksuja. Jotkut menivät jopa niin pitkälle, että sanoivat olevansa varkaita ja huijareita. Nämä väitteet ovat kuitenkin perusteettomia. Totta näyttää olevan se, että todentaminen ja peruuttaminen voi kestää toisinaan ikiä. Yksi merkittävä “negatiivinen” on kuinka tiukka turvallisuus on. Monet väittivät olevansa lukittu tililleen epäilyttävän toiminnan tai tunnistetietojen menettämisen vuoksi. Etkö ole varma, onko erityisen tiukka turvallisuus todella negatiivinen.

Mitä hyvät arvostelut sanovat: Kääntöpuolella on paljon arvosteluja, joissa käyttäjillä on 0 ongelmaa alustan kanssa. Talletukset ilmestyvät ajoissa, kaupat tapahtuvat kuten pitäisi, ja nostot saapuvat pankkitileille esteettömästi.

HitBTC-vaihtoehdot

Jos haluat parempaa asiakastukea, enemmän nimettömyyttä tai aloittelijaystävällisyyttä, verkossa on runsaasti vaihtoehtoja HitBTC: lle.

Binance

Binance-vaihto-logo

Binance on kiinalainen salausvaihto, joka on saanut paljon pitoa sen jälkeen, kun se avasi ovensa muutama vuosi sitten. Kolikkovaihtoehtojen, USD-kaupankäynnin ja kokeneiden kauppiaiden edistyneen hallintapaneelin ansiosta se on hyvä vaihtoehto yhdysvaltalaisille tai kiinalaisille kauppiaille. Kumpikaan sen kahdesta versiosta – Basic ja Advanced – eivät ole käyttäjäystävällisiä, mutta kokeneiden kauppiaiden kannattaa kokeilla. Mikä todella erottaa sen, ovat sen siistit kilpailut. Haluatko voittaa Porschen? Voit tehdä sen täällä!

Bitfinex

Bitfinex vaihto-logo

Maailman suurin ja edistynein salausvaluuttakauppapaikka ”- tai niin he sanovat. Hyvin julkistetusta hakkeroinnista huolimatta yritys suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Se on erittäin arvostettu yhteisössä. Sen nykyinen kuukausimäärä on huikea 114,8 MILJARDI! Tämä merkittävä alusta tarjoaa kaiken, mitä HitBTC: llä on ja sen ulkopuolella. Marginaalikauppa, marginaalirahoitus ja joukko toimeksiantotyyppejä houkuttelevat kokeneita kauppiaita. Sillä on jopa suloinen mobiilisovellus.

CEX.io

CEX.io vaihto-logo

Cex on suosittu kaupankäyntialusta, joka tunnetaan korkeasta turvallisuustasostaan ​​ja kattavuudestaan ​​maailmanlaajuisesti. Jos etsit vaihtoa, joka hyväksyy luottokortit, tämä on se. Kilpailukykyiset palkkiot, marginaalikauppa ja läpinäkyvä noudattaminen ovat kaikki syitä tämän alustan valitsemiseen HitBTC: n sijaan.Lue Cex.io Exchange Review.

HitBTC vs. Bittrex | Vertailu – Onko HitBTC paras Bitcoin-pörssi?

HitBTC ja Bittrex ovat kaksi suurinta kaupankäyntialustaa markkinoilla. Jokaisella on etuja ja haittoja. Molemmilla on vahva maine ja ne ovat toivottavia valuutan kauppiaille. Tämä arvostelu yrityksestä Bittrex vs. HitBTC auttaa sinua päättämään itse.

Tietoa henkilöstä Bittrex

Bittrex on seuraavan sukupolven valuutanvaihtofoorumi. Se on yksi markkinoiden nopeimmista ja kattavimmista kaupankäyntialustoista. Las Vegasissa sijaitsevat he ovat merkittävä toimija Yhdysvaltojen markkinoilla. Tämä vain salakirjoitettu pörssi on yksi markkinoiden arvostetuimmista, ja se voi jopa olla edullinen tietyntyyppisille kauppiaille. Alan johtava turvallisuus, täysi sääntely ja vakaus ovat syitä, joiden vuoksi kauppiaat palaavat jatkuvasti ja luottavat Bittrexiin.

Tykkäykset:
 • 190 + valuuttavaihtoehtoa
 • Helppo todentaminen
 • Alhaiset palkkiot
 • Hyvä tuki
Ei pidä:
 • Ei fiat-kauppaa
 • Ei fiat-maksuvaihtoehtoja

Tuomio

Bittrex saattaa olla suositeltavampi alustana kokonaisuutena kuin HitBTC, mutta vain tietyille kauppiaille. Hyvä tuki ja vielä parempi maine antavat sille edun HitBTC: n suhteen. Siinä on monia valuuttavaihtoehtoja ja erittäin alhaiset maksut, jotka kilpailevat kenenkään markkinoilla olevan kanssa.

Mutta se on vain salausta. FIAT-KAUPPAA EI OLE. Et voi työskennellä USD: n, EUR: n tai muun reaalimaailman valuutan kanssa. Tämän vuoksi se ei ole aloittelijaystävällinen ja erittäin rajoittava. Jos sinulla on jo salaus, harkitse Bittrexiä HitBTC: n kautta. Jos haluat fiatin, HitBTC on valinta.

Bittrex: Erinomainen vain salaustoimijoille.

HitBTC: Erinomainen fiatille ja salaukselle

HitBTC: n UKK

Tutkimukseni aikana huomasin samat kysymykset nousevan yhä uudelleen esiin. Heille vastataan täällä.

K: Onko HitBTC turvallinen?

A: Kyllä, epäilemättä. He ottavat turvallisuuden erittäin vakavasti ja heillä on virheetön kokemus. 2FA, kylmäsäilytys ja ylimääräinen vedon vahvistus ovat vain jäävuoren huippu heidän kanssaan.

K: Voinko käyttää luottokorttia HitBTC: ssä?

A: Ei, HitBTC ei hyväksy kortteja.

K: Hyväksyykö HitBTC PayPalin?

A: Ei, se ei.

K: Kuinka saan vahvistuksen HitBTC: ssä?

A: Sinun on lähetettävä yksityiskohtainen sähköposti, jossa on henkilökohtaiset tietosi, osoitteesi ja pankkitilisi tiedot. Katso yllä oleva tarkistusosio.

K: Kuinka rahoitan HitBTC-tiliä?

A: Jos haluat tallettaa, napsauta vain valitsemasi valuutan vieressä olevaa talletuskuvaketta ja käytä pankkitiliäsi tai SEPA-siirtoa.

K: Kuinka kauan ovat varoajat

A: HitBTC: tä ei pidetä hyvin sen nostoaikoista. Ne voivat kestää jopa 3 viikkoa tai enemmän!

Lopullinen tuomio

Loppujen lopuksi HitBTC on edelleen toivottava foorumi edistyneille kauppiaille. Vaikka verkossa olevat arvostelut ovat yleensä negatiivisia, edistyneet työkalut, pikakaupan moottori ja yksityiskohtainen kojelauta ovat kaikki positiivisia sen hyväksi. Se ei todellakaan ole aloittelijaystävällinen, ja tuki voi aiheuttaa paljon päänsärkyä. Mutta korkeiden rajojen, monenlaisten valuuttavaihtoehtojen, yksityiskohtaisten tietojen ja erittäin alhaisen palkkion osalta se on tuskan arvoinen.

Jokainen negatiivinen HitBTC: stä koskee tukea ja pitkiä odotusaikoja. Sitä on mielestäni helppo elää. Erityisesti ottaen huomioon turvallisuus ja joustavuus.

HitBTC on hyvä foorumi kokeneille kauppiaille, ole vain valmis odottamaan rahasi saamista.

Lukea: Paras Bitcoin (ja muu kryptovaluutta) vaihto 2018 | Kokeile näitä 11 Suosittelemme

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner