Bitcoin julkaisee kaikkien aikojen toiseksi parhaan viikon, kun vähittäiskaupan ja institutionaaliset käyttäjät pinoavat satoja

Market Watch Weekly on katsaus salausmarkkinoihin ja kehitykseen joka viikko.

Seitsemän viikon peräkkäisten voittojen jälkeen Bitcoin (BTC) julkaisi kaikkien aikojen toiseksi korkeimman viikoittaisen sulkemisensa 18.448 dollarissa OKEx BTC Index -hinnan mukaan. Coin Metricsin tiedot osoittavat, että myös Bitcoinin markkina-arvo on viime lauantaina saavuttanut uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, 347 miljardia dollaria, mikä on rikkonut joulukuun 2017 ennätystä.

BTC: n markkina-arvo - 11/23Bitcoinin markkina-arvo. Lähde: Kolikkotiedot

BTC: n hinnan noustessa viime viikolla 14,35%, myös suurimmat altcoinit nousivat. Ainoastaan ​​TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV) eivät muokanneet Bitcoinia viime viikolla, kun taas XRP on paras esiintyjä, ja sen viikoittainen voitto on 62,84%. Cardano (ADA) ja OKExin natiivi merkki OKB seurasivat vastaavasti 43,63% ja 34,04% voittoja. Muiden suurten altcoiinien kasvu oli yleensä 20-30%.

Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 11 / 16–11 / 22.Suurimpien kryptovaluuttojen viikkotuotto, 11 / 16–11 / 22. Lähde: TradingView

Hintojen jatkuvan nousun ohella BTC-futuurien yhteenlaskettu avoin korko ylittää 7 miljardia dollaria ja on jälleen kaikkien aikojen korkein vinossa olevat tiedot. OKEx oli listan kärjessä 1,18 miljardin dollarin OI: lla, kun taas CME: n OI ylitti miljardin dollarin rajan ensimmäistä kertaa.

Nousevan vauhdin jatkuessa ikuisten swapien rahoitusosuudet nousevat pörsseissä. Rahoitusasteen nousu on ollut erittäin havaittavissa 20. marraskuusta lähtien, mikä osoittaa, että yksityissijoittajat ovat jahtaaneet hintarallia ja olosuhteet ovat ylikuumentuneet lyhyellä aikavälillä.

Vaikka myönteiset rahoitusosuudet tarkoittavat pitkien pituuksien hallitsevuutta, pysähtyneet hinnat liian korkeilla rahoitusosuuksilla voivat aiheuttaa pitkien odotusten päättymisen, mikä johtaa jyrkiin korjauksiin.

Bitcoin perpetual swap -rahoitusBTC: n ikuinen vaihtorahoitus. Lähde: vinossa

Samaan aikaan CME julkaisi uusimmat (17. marraskuuta alkaen) Bitcoin-futuurit sijaintitiedot 21. marraskuuta Bitcoin jatkoi nousevaa vauhtiaan tällä raportointikaudella, ja markkinoiden optimismi oli levinnyt.

Avoin korko kasvoi 11 311: stä 11 509: een, mikä jatkoi kahden viikon nousua, kun taas OI: n kokonaismäärä ei ole vielä ylittänyt kahden viikon takaista lukua. Tämä voidaan nähdä merkkinä lisääntyvästä haluttomuudesta mennä pitkään, kun markkinat ovat jo nähneet huomattavia voittoja.

Raportin mukaan varainhoitajien pitkät positiot nousivat 832: sta 845: een ja lyhyet positiot laskivat seitsemästä neljään. Samaan aikaan velkaantuneiden rahastojen pitkät positiot nousivat 5097: stä 5305: een ja lyhyet positiot nousivat 7881: stä 8097: een. Muut raportoitavat tilit ovat vähentäneet positioita sekä pitkissä että lyhyissä positioissa, mikä merkitsee riskienhallintatoimenpiteitä. Kaiken kaikkiaan institutionaaliset sijoittajat ovat kuitenkin edelleen nousussa markkinoilla.

CME Bitcoin -futuuritiedot – Vivutettujen varojen määrä, pitkät vs. shortsit. Lähde: Quandl

DeFi-alalla viimeaikaisista hyökkäyksistä huolimatta monet DeFi-rahakkeet ovat edelleen korkealla kolme viikkoa peräkkäin, kun Bitcoin jatkaa nousua. Yksi parhaista esiintyjistä oli vuotuinen rahoitus (YFI), kasvua lähes 40%. YFI: n ydinryhmä ja kehittäjät jatkavat kauan odotetun rakentamista Yearn V2 -holvit, Vaikka tunnuksen erittäin epävakaa hintatoiminta tekee siitä suosikin aktiivisten kauppiaiden keskuudessa.

Uniswapin (UNI) palkkiot päättyivät viime tiistaina, ja kuten viimeisimmässä Market Watch Weekly -lehdessä huomautimme, rahastot ovat siirtyneet SushiSwapiin (SUSHI) korkeamman tuoton saavuttamiseksi. Tyhjennys näki, että SushiSwapin lukittu kokonaisarvo kasvoi nopeasti, ja merkki tunnusti myös 33% viikoittain.

Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 11 / 16–11 / 22Viikkotuotot tärkeimmistä DeFi-rahakkeista, 11 / 16–11 / 22. Lähde: TradingView

Toisaalta UNI menetti 3,26%, joten se oli viikon huonoin DeFi-merkki. Samaan aikaan Uniswapin yhteisön hallintomekanismia testataan, ja torstaina Uniswap putosi DeFin TVL: n suurimmasta protokollasta viidenneksi. Tämä on johtanut markkinatoimijoiden keskusteluun uudestaan ​​kannustinjärjestelmien tarpeesta.

Kaiken kaikkiaan DeFi-ekosysteemin TVL teki tänään uuden ennätyksen 14,59 miljardia dollaria. Luotonantoprotokolla Maker (MKR) otti takaisin parhaan paikan, kun projektin TVL nousi 2,71 miljardiin dollariin DeFi Pulsen mukaan.

Kokonaisarvo lukittu DeFi: ssäKokonaisarvo lukittu DeFi: ssä. Lähde: DeFi Pulse

Katse eteenpäin tällä viikolla

CBOE: n volatiliteettiindeksi (VIX) on leijunut 22: n ympärillä – viimeisen vaihteluvälin alareuna kahden viikon ajan – ja kun se palaa yli 25: n, riskipitoisiin omaisuuseriin, kuten osakkeisiin ja Bitcoiniin, kohdistuu korjauspaine. Lisäksi tämä torstai on kiitospäivä, jota seuraa pitkä viikonloppu, ja loma voi vaikuttaa institutionaalisiin salausostoksiin.

Ethereum 2.0 julkaistaan ​​joulukuun alussa, ja markkinat seuraavat kehitystä. Mukaan Eth2-laukaisualusta, 292672 ETH on jo sidottu ja laskee.

Geneesilohkon aloittamiseen vaaditaan vähintään 524 288 ETH, ja tämä prosessi on nyt osoittamassa kiihtyvyyden merkkejä, mikä aiheuttaa myös ETH: n kysynnän kasvua..

ETH: n hinta on ylittänyt 570 dollaria, mikä oli vahva vastustaso, ja se saattaa pian testata seuraavan vastuksen hintaan 618 dollaria. Alempi tukitaso on kuitenkin edelleen noin 550 dollaria.

ETH 2.0: n kokonaisarvo vs. ETH-hintaETH 2.0: n kokonaisarvo verrattuna ETH: n hintaan. Lähde: CryptoQuant

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner