OKEx CEO-samtale: hvorfor du ikke skal være bange for kryptovalutaer

Siden fødslen af ​​Bitcoin for 10 år siden har flertallet af mennesker været skeptiske over for denne nye teknologi og dens værdi. På samme tid er regeringer over hele verden gået ud af deres måder for at forsøge at indføre regler for krypto, mens traditionelle markedsinvestorer som Warren Buffett fortsætter med at se bort fra vigtigheden af ​​det. Hvorfor nægter de at omfavne krypto?

Jeg tror, ​​at den bagvedliggende årsag er, at de er bange for krypto på en række måder.

1. Du forstår ikke hvordan det virker

Medmindre du er en kryptoentusiast som mig, forstår vi, hvordan de tusindvis af kryptokurver derude skaber forvirring for de fleste. Men bliv hos mig her – for at forstå krypto skal du først smide al din overbevisning om det traditionelle finansielle system og omfavne denne helt nye teknologi og dens decentrale peer-to-peer digitale penge.

Usikkerhed og misforståelser er de vigtigste grunde, der stopper folk i at stole på kryptokurver, især når medierne elsker at dække bitre historier om, at nogle af os taber til det ustabile marked. Når alt kommer til alt, hvad sælger bedre end at blabbe om “Bitcoin-boblen”? Faktum er, at de fleste mennesker simpelthen ikke forstår, hvordan krypto fungerer, så de kritiserer det for at være værdiløst, en risikabel investering eller “ulovlige penge”.

Vi lever i en verden med overvældende information, og det er svært for os at sortere igennem hvilke der er sande, som er falske. Derfor er det en vigtig færdighed at overleve ved at lave din egen forskning og kontrollere oplysninger. Inden du går til den konklusion, at “Bitcoin er en fidus”, kan du måske prøve at læse Satoshis hvidbog eller google teknologien bag for at forstå mere om det. At søge viden hver gang, når en ny opfindelse kommer, hjælper dig med at indhente resten af ​​verden. Hvem ved, hvad du får i processen?

2. Du tror, ​​at krypto ikke har nogen reel værdi

Jeg har hørt en hel del mennesker hævde, at krypto ikke har nogen ægte værdi sammenlignet med guld, at krypto-manen til sidst langsomt vil dø ud, og alt hvad du har tilbage ville være værdiløse tal på skærmen.

For mig kan det samme hævdes, at guld eller fiat-penge en dag også kunne være værdiløse, hvis vi holder op med at tro på dem. Guld har en iboende værdi på grund af sin længe etablerede historie, knaphed, og at det er holdbart og næsten umuligt at smede. Men krypterer krypto ikke også alle disse felter? På trods af sin korte 10-årige historie er krypto også knap (antallet af Bitcoin falder hvert 4. år ved at halvere), meget mere holdbart, da du ikke bogstaveligt talt behøver at bære dem rundt (en varm / kold tegnebog gør tricket) og absolut umuligt at smede på grund af sin decentraliserede natur?

Forskellen mellem guld, fiat og crypto er, at sidstnævnte ikke fysisk kan holdes og bruges. Der kan være en dag, hvor fiat også mister sin værdi, se på Venezuela og dets hyperinflationsrate på 9585,5% (pr. December 2019). Guld og fiat er værdifulde, fordi vi stoler på dem. Vi stoler på, at de har reel værdi, at vi kan bruge til at handle for det, vi ønsker, fysisk og digitalt. På samme måde stoler vi på, at krypto har ægte værdi, og at den ligger i dens troværdighed og det tillidsløse, censurfrie ledgersystem, som fiat-valutaer sandsynligvis ikke opnår.

Du kan tænke på krypto som at bruge kreditkort eller onlinebank, der tager det fysiske aspekt af en transaktion ud. Da digitale transaktioner først blev introduceret, var vi også skeptiske, men da samfundet bliver mere og mere digitaliseret, har alle nu mindst 3 kreditkort i deres tegnebog, og hvem elsker ikke at bruge Apple Pay?

3. I regeringen stoler vi på

En anden almindelig frygt for krypto er, at de ikke udstedes af nogen troværdig myndighed, banker eller regeringer, og folk er ofte ubehagelige og usikre, når deres aktiver ikke er under beskyttelse af nogen regering. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Crypto.com og The Economist sagde 54% af de adspurgte, at de ville stole på regeringsudstedte digitale valutaer. Men er det ikke det, der er godt ved krypto, at det er helt decentraliseret, og ingen kan manipulere det? Lad os ikke glemme, at fiat-valutaer kontrolleres af centralbanker, som muligvis også kan påvirkes af politiske organer og regeringer.

Da krypto fortsætter med at accelerere, er nogle regeringer også begyndt at udforske og udstede deres egne digitale valutaer, såsom People’s Bank of China, der annoncerer frigivelsen af ​​sin DECP i denne uge. Estland, Japan, Palæstina, Rusland og Sverige ønsker også at lancere deres egen nationale krypto. Måske kan dette installere din tro på krypto?

4. Crypto er for flygtig

Ja – krypto er en ustabil investering. deres pris kan dramatisk pumpe eller stige på få minutter, som det pludselige fald i Bitcoin-prisen i marts og falder til under $ 4.000 over 2 dage. Endnu "ingen smerte, ingen gevinst", det er også det, der fascinerer os at investere, da det er en risiko, der er værd at tage. Tag den berømte Bitcoin som et eksempel. Hvis du ser på dens kurshistorie, ville du have bemærket, at den konstante udsving er normen, ligesom det traditionelle aktiemarked. Efter det sidste dias i marts er Bitcoin allerede kommet tilbage til $ 7.000 i dag, og prisen forventes at stige, når den halveres i maj og bliver mindre. Volatilitet er ikke en dæmon, når du foretager din egen forskning, før du investerer, og altid holder dig til din risikogrænse.

Crypto er fremtiden for finansiering

Vi skifter mod en kontantfri og digital verden, der drastisk ændrer vores daglige liv, og kryptokurver er en af ​​de drivende faktorer. Hvorfor begrænse dig fra at tro på denne revolutionerende teknologi med betydelig potentiel vækst?

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner