OKEx lanseeraa Jumpstart Mining -yrityksen, lisää COMP ansaitsemiseen ja luetteloi 6 DeFi-tunnusta

OKEx Weekly Update tarjoaa yleiskatsauksen joka viikko järjestetyistä kampanjoista, kilpailuista, ilmoituksista ja keskusteluista.

Käynnistimme tällä viikolla OKEx: llä kaikkien aikojen ensimmäisen OKEx Jumpstart -likviditeetinlouhintaprojektimme ZYRO: n ja näimme tähän mennessä yli 100 miljoonaa OKB: tä. Vahvistimme myös OKEx-ansainta-osastomme uudella tuotteella passiivisten tulojen ansaitsemiseksi Compound-protokollalla, kun taas OKEx Pool näki Waves-panostuspalvelun..

DeFi-ekosysteemimme laajeni tällä viikolla myös kuudella uudella tokenilla, mukaan lukien SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN ja REP sekä marginaalikauppa, säästöt ja ikuiset swap-tuotteet 16 DeFi-tokenille.

Lisäksi uudet C2C-lainojen optimoinnit mahdollistavat kaksi uutta vakuusoptiota ja kolmen päivän laina-ajan. Viimeiseksi, tutustu YouTube-kanavallemme neljänteen OKExAlts-lahjaan ja käy uudelleen viimeisessä DeFi-keskustelussamme Luis Cuenden, Aragonian perustajan kanssa.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Käynnistimme ensimmäisen OKEx Jumpstart -likviditeetin louhintaprojektimme – Zyro.finance (ZYRO) – seuraavan sukupolven automaattisen likviditeetin protokolla, joka perustuu korkean suorituskyvyn julkiseen blockchainiin, Zilliqaan..

Käyttäjät voivat nyt panostaa OKB: n kaivamaan ZYRO: ta ja nauttimaan maksuttomasta panoksesta ilman lukitusaikaa, vähimmäispanosta ja korkeaa tuottoa. Käyttäjät voivat oppia lisää ZYRO-projektista ja aloittaa panostamisen nyt.

Yhdiste: Uusi lisäys OKEx Ansaitse

Äskettäisen OKEx Earn -laajennuksen ansiosta käyttäjät voivat ansaita passiivisia tuloja suositun DeFi-projektin yhdisteen kautta joutumatta maksamaan kohtuuttomia kaasumaksuja.

Tallettamalla BAT, DAI, ETH, USDC, USDT tai ZRX käyttäjät voivat ansaita lainakorkoja ja rajoitetun ajan COMP-merkkibonus.

Aallot panostavat

OKEx Pool käynnisti virallisesti Waves Staking -palvelun, joka tarjoaa joustavan panostusajan, jopa 5,36% vuotuinen tuotto. Lisätietoja säännöt ja yksityiskohdat.

Ylennykset

OKExAlts 4th YouTube Video Giveaway

Katso meidän neljäs #OKExAlts video kun käymme läpi neljä yleisempää altcoiinityyppiä: suojaustunnukset, apuohjelmatunnus, DeFi-hallintakoodit ja vaihtomerkit.

Voit myös tilata meidän YouTube-kanava, tykkää videosta ja noudata kuvausruudun sääntöjä syöttääksesi rajoitetun ajan 100 dollarin USDT-lahjoituksemme. Kampanja kestää 23. syyskuuta kello 23.59 UTC asti.

OKEx India P2P DeFi arvonta

Useat DeFi-projektit esillä OKEx: llä, laajensimme P2P DeFi Raffle Draw -kampanjaa. Suorita P2P-tapahtuma tänään jaa palkintopotti, jonka arvo on 355 000 Intian rupiaa INR USDT: ssä! Katso yksityiskohdat ja liity täällä ennen 20. syyskuuta. 

Äänestä suosikki OKEx-huppariasi

Äänestä suosikki OKEx-huppariasi saadaksesi mahdollisuuden voittaa OKB ja voittanut OKEx-huppari. Anna äänesi ennen 14:00 UTC 14. syyskuuta.

Uudet ilmoitukset tällä viikolla

OKEx listasi tällä viikolla kuusi uutta DeFi-rahaketta, mukaan lukien SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN ja REP, marginaalikaupan, säästöjen ja ikuisten vaihtotuotteiden ohella 16 DeFi-rahakkeeseen.

Swerve (SWRV)

Swerve Finance on Curve-haarukka, jonka yhteisö omistaa kokonaan. Sillä on yksinkertainen 33 000 000 toimitus, jonka omistavat yksinomaan haltijat, likviditeetin tarjoajien yhteisö ja käyttäjät. Jos haltijat tarjoavat likviditeettiä Swervelle, he saavat ySWRV-rahakkeita, jotka voidaan sijoittaa Swerve DAO -palveluun ansaitakseen $ SWRV.

Palautustunnus (BOT)

Bounce-yrityksen tavoitteena on tarjota erityyppisiä huutokauppoja yksityishenkilöille ja projekteille. BOT on Bounce.finance-alustan hallintotunnus, jossa on likviditeetin louhintamekanismi BOT-tunnuksen tuottamiseksi.

SUN (SUN)

SUN on sosiaalinen kokeilu, joka keskittyy TRONin DeFi-potentiaaliin. TRON-verkon pohjimmiltaan Bitcoin-vastaavaksi suunniteltu SUN sisältää nolla VC-sijoitusta, nolla PE-investointeja, ei kaivostoimintaa tai varauksia tiimille, ja yhteisö ylläpitää sitä kokonaan avoimen lähdekoodin älykkäiden sopimusten kautta. Katso yritystiedot.

Numeraire (NMR)

Numerai ehdottaa Numeraireä, uutta salausmerkkiä, jota voidaan käyttää uudessa huutokauppamekanismissa, jotta ylikuormitus muuttuu taloudellisesti irrationaaliseksi. Huutokauppamekanismi johtaa tasapainotarjouskäyttäytymiseen, joka paljastaa järkevän datatutkijan luottamuksen malliensa kykyyn toimia hyvin uusilla tiedoilla. Huutokauppamekanismi antaa myös luonnollisia argumentteja Numeraire-tunnuksen taloudelliselle arvolle.

Meloni (MLN)

Melon on Ethereum-pohjainen protokolla hajautetulle ketjun omaisuudenhallinnalle. Se on protokolla ihmisille tai yhteisöille hallita omaisuuttaan ja muiden varallisuutta muokattavassa ja turvallisessa ympäristössä. Melon antaa kenellekään mahdollisuuden perustaa, hallita ja investoida räätälöityihin ketjun sijoitusvälineisiin.

Augur (REP)

Augur on luotettava, hajautettu oraakkeli ja foorumi ennustemarkkinoille. Augurin ennustemarkkinoiden tulokset valitsevat käyttäjät, joilla on Augurin alkuperäisen maineen tunnus. Nämä käyttäjät panostavat merkkinsä todelliseen havaittuun lopputulokseen ja saavat vastineeksi markkinoilta toimitusmaksuja.

Marginaalikauppa, säästöt ja USDT-marginaaliset ikuiset swapit

Tarjoamme edelleen enemmän joustavuutta maailmanlaajuisille käyttäjillemme lisäämällä ikuisia vaihtosopimuksia, marginaalikauppaa ja säästöjä 16 lupaavalle DeFi-rahakkeelle – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL ja BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV ja SUN – kaikki tarjoavat jopa 75-kertaisen vipuvaikutuksen.

Tuotepäivitykset

C2C-lainapäivitykset

Toteutimme kaksi päivitystä C2C-lainapalveluun, lisäämällä BCH ja LTC vakuusvaihtoehtoina ja uuden kolmen päivän laina-ajan. Kokea aivan uusi tapa lainata OKExillä tänään DeFi- ja CeFi-alustoilla.

Optioiden kauppa keskeytetty järjestelmän ylläpidon vuoksi

Palvelun optimoimiseksi ja käyttäjien kaupankäyntikokemuksen parantamiseksi OKEx toteutti järjestelmän ylläpidon 9. syyskuuta klo 9.00 UTC..

OKEx tapahtumissa

Aiempi tapahtuma – OKExDeFi-pyöreän pöydän pöytä: Aragon

Tässä pyöreä pöytä, kutsuimme Luis Cuenden, Aragonin, joka on yksi DAO-avaruuden erottuvimmista hankkeista, perustajan jakamaan näkemyksensä Aragonian nykyisestä ja tulevasta kehityksestä.

Tilaa meidän virallinen YouTube-kanava koko jakson ja muut videot OKExDeFi Roundtable -sarjasta.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner