Bitcoinin hinnat nousivat uudelleen, joten mitä seuraavaksi?

Yleiskatsaus

Bitcoinin hinnat vakautuivat alun perin 7500: n tasolle sen jälkeen, kun ne olivat pudonnut 6500-alueelle aiemmin tällä viikolla. Missä bitcoin-hinnat menevät täältä marraskuun lopussa? Vaikka altcoineilla on myös ollut merkkejä toipumisesta, mitä se tarkoittaa ”Alt Season” -uskoville?

Bitcoin: Lyhytaikainen varovaisen optimistinen; Keskipitkän aikavälin pilvinen

Bitcoinin hinnat ovat alun perin toipuneet marraskuun alimmasta tasosta 6513, mutta johtavan kryptovaluutan lyhyen ja keskipitkän aikavälin näkymät voivat olla kaksi erilaista kuvaa. Lyhyellä aikavälillä alustavat tiedot osoittavat, että markkinoiden ilmapiiri on muuttunut hieman positiiviseksi hintojen nousun ohella. Salauspelko & Ahneusindeksi on noussut 17: stä 32: een 28. syyskuuta, mikä viittaa siihen, että markkinaosapuolet ovat helpottaneet tiettyjä huoliaan hinnan vakiintuessa, vaikka lukua pidetään edelleen pelon tasolla.

Kuva 1: Salaus Hyvä & Ahneusindeksi (Lähde: Alternative.me)

Teknisesti olemme nähneet myös alustavia palautumissignaaleja, mutta reboundia voidaan pian testata uudelleen, ja tulevat päivät voivat olla avainasemassa sen selvittämiseksi, onko kyseessä oikea käänteinen vai vain lyhytikäinen ralli.

Kuva 2a osoittaa, että BTCUSDT on alun perin muodostanut nousutrendin 3 tunnin kaaviossa (punainen kanava), palautuminen osui kanavan yläpäähän, joka on myös lähellä suurta vastuslinjaa lokakuun lopun jälkeen (keltainen viiva).

Vaikka sekä perimmäinen oskillaattori että RSI ovat tuottaneet joitain korkeampia korkeuksia, viittaa ylöspäin suuntautuvaan vauhtiin. Tästä eteenpäin voi tapahtua kaksi skenaariota. 1) Kolmen tunnin kaavio saattoi ensin löytää viimeisimmän nousutrendin pohjatuen ennen lokakuun vastarinnan testaamista, koska parin on tuotettava korkeampi matala. 2) Pariskunta konsolidoituu nykyisillä tasoilla, kunnes vauhti häviää, jos nähdään, nousutrendin alapään murtuminen voi olla ensimmäinen varoitusmerkki lisäkorjauksista. Jos aiomme nähdä 3 tunnin nousun kuten puolueellisuutemme, se tukisi edelleen ensimmäisen skenaarion todennäköisyyttä.

Kuva 2a: BTCUSDT 3 tunnin kaavio (lähde: OKEx; Tradingview) Kuva 2b: BTCUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Asiat eivät kuitenkaan ole yhtä optimistisia, jos näemme sen päivittäisen kaavion näkökulmasta. Kuvassa 2b on esitetty BTCUSDT: n ensimmäinen päivittäinen kääntö ja rebound on lähettänyt hinnan takaisin kesäkuun vastustasojen (punainen viiva) yläpuolelle. Olemme nähneet, että lokakuun ralli on tuonut hinnan yli vastustason Pari ei kuitenkaan ole onnistunut muuttamaan sitä tueksi, kun ralli loppui höyrystä.

Vaikka kääntäminen on toistaiseksi vielä liian aikaista kutsua todelliseksi suuntauksen kääntymiseksi, haluaisimme nähdä, että nuo indikaattorit tuottavat joitain korkeampia korkeuksia, ja toistaiseksi sitä ei ole tapahtunut. Jos rallin vauhti ei kestä, sinisen tukilinjan uudelleentestausta ei voida sulkea pois.

Kuva 3: Sentix Bitcoinin strateginen ennakkoluulo (Lähde: Sentix)

Pitkän aikavälin näkökulmasta Sentixin tiedot viittaavat siihen, että jotkut sijoittajat uskovat edelleen, että bitcoin pysyy yliarvostettuna. Sentix Bitcoin Strategic Bias, joka mittaa sijoittajien kuuden kuukauden käsityksen bitcoinista. Se heijastaa markkinaosapuolten strategista näkemystä sekä niiden taustalla olevia vakaumuksia ja käsityksiä arvosta kryptovaluuttamarkkinoille. Bias on siirtynyt alaspäin kanavalla elokuusta lähtien. Negatiivinen käsitys voi estää sijoittajia pääsemästä markkinoille tässä vaiheessa, etenkin pitkäaikaisille HODLereille.

Alt-kausi: Pitkä tie eteenpäin

Vaikka suurimmilla altcoineilla on jo viime aikojen matalimmat lämpötilat, olemme edelleen kaukana Alt-Seasonin todellisesta alusta.

Laajemmat altcoiinit ovat tehneet kolmannen yrityksen purkaa markkinoiden ylärajan alaspäin suuntautuvasta kanavasta marraskuun alussa, samaan aikaan yrittäen ylittää 365 päivän liukuvan keskiarvon (oranssi viiva). Kun rallin vauhti hiipuu, altcoin on vetäytynyt kanavaan marraskuun lopulla.

Kuva 4: Crypto Total Market Cap Ex-BTC log Scale (Lähde: Tradingview)

Kanavan alaosa (sininen viiva) näyttää tässä vaiheessa kunnolliselta tuelta. Koska yleinen konservatiivinen ilmapiiri viipyy, mielestämme kuitenkin uskomme, että altcoin-markkinoiden ylärajaan tarvitaan enemmän konsolidointia ennen seuraavan purkautumisyrityksen tapahtumista. Tämä kaavio voi olla nopea tapa mitata laajempia altcoin-markkinoiden käsityksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner