Bitcoin-kaivostoiminta rajan jälkeen hintojen romahtamisen jälkeen osakkeet näkevät äärimmäisen volatiliteetin: Market Watch Weekly

Viime viikko oli brutaali millään tavalla. Rahoitustuotteiden volatiliteetti kasvoi voimakkaasti koronaviruksen (COVID-19) maailmanlaajuisen leviämisen ja öljyn hintasota.

Viimeisten kolmen viikon aikana S&P 500 syöksyi 3 400: sta 2400: een ennen perjantaista palautumista, kun taas raakaöljyn hinta romahti 55 dollaria – 28 dollaria. Turvasatamien varat, kuten kulta, eivät toimi yhtä hyvin kuin monet toivoivat.

Sijoittajat pyrkivät myymään kaiken, mitä löytävät likviditeetin korvaamiseksi. Kaikki markkinaosapuolet yrittävät hinnoittella omaisuuseriä uudelleen, mutta se on erittäin vaikeaa ympäröivän epävarmuuden vuoksi.

Yhdysvaltain osakemarkkinoilla oli kaikkien aikojen nopeimmat karhumarkkinat 1,4 prosenttia päivässä yli 22 päivän ajan 13. maaliskuuta lähetetyn Digital Asset Research -uutiskirjeen mukaan&P 500 näyttää vahvan positiivisen korrelaation Bitcoinin (BTC) hintaan viime kuukausien aikana. Kahden päivän 90 päivän korrelaatio nousi korkeimmalle tasolle Coinmetrics-tietojen mukaan. 

90 päivän korrelaatio: BTC-S&P 500. Lähde: Kolikkomittarit & Selkeä tutkimus

Verinen torstai kaikessa omaisuudessa

Torstaina 12. maaliskuuta kaikki kolme Yhdysvaltojen suurinta indeksiä laskivat karkeasti 7 prosenttia Yhdysvaltain aamukaupan aikana, ja – toisen kerran viikon aikana – kaupankäynti pysähtyi, joka kesti 15 minuuttia. Aiempi markkinoiden laajuinen katkaisijakauppa pysähtyi tapahtui tänä maanantaina 9. maaliskuuta.

Maaliskuun 12. päivänä myynti- ja likviditeettisokki saattoi näkyä melkein kaikissa omaisuuserissä, paitsi Bitcoin. Bitcoin romahti 7 300 dollarista 5600 dollariin useiden tuntien aikana ja rikkoi 7 000 dollarin tukitason sinä aamuna.

Toinen vakava myyntitapahtuma toi BTC: n niin alhaiseksi kuin 3890 dollariin sinä yönä, saavuttaen OKEx BTC -indeksin alimman tason maaliskuusta 2019 lähtien ja laski lähes 50 prosenttia 24 tunnissa.

OKEX BTC -indeksihinta. Lähde: OKEx

Tämän viikon Digital Asset Research raportti näyttää Bitcoinin hinnan historialliset nostot. Bitcoinilla ei ollut koskaan aikaisemmin ollut yli 50 prosentin nostoa. Torstaina johtava kryptovaluutta oli kuitenkin saavuttanut -61,8 prosentin noston, joka on historiansa huonoin.  

Bitcoinin historialliset nostot (huipusta vähimpään hintojen laskuun). Lähde: Digitaalisen omaisuuden tutkimus

Vaikka markkinat etsivät turvapaikkaomaisuutta, BTC ei välttämättä ole ihanteellinen. Se on edelleen erittäin spekulatiivinen ja likvidejä varoja. Näillä ominaisuuksilla varustetut varat myydään perinteisesti ensimmäisinä musiikin lopetettua.

Likviditeettivuoto johdannaismarkkinoilla

Salausanalyysiyrityksen tweetin mukaan Vinossa, Lähes 50 miljardia dollaria Bitcoin-futuureista vaihdettiin salauspörsseissä 12. maaliskuuta, ja vain kahdella pörssillä – OKEx ja BitMEX – nähtiin yli 10 miljardia dollaria tällaisissa kaupoissa.

Kun otetaan huomioon äärimmäinen myyntipaine, futuurit kaupankäynnin alennuksella. Ja monet vaihdot pysähtynyt likviditeetin tarjoaminen markkinoilla. OKExin neljännesvuosittaiset futuurit saivat äärimmäisen negatiivisen 845,76 dollarin palkkion 12. maaliskuuta illalla.

OKExin avoin avoin korko romahti yli 50 prosenttia 3 364 310: een.

BTC-futuurit OI & Kaupankäyntimäärät 3 / 7-3 / 15. Lähde: OKEx-johdannaiskaupan tiedot

Vähennysvaikutus markkinoihin on ilmeinen. OKEx: n BTC-vakuusluoton suhdeluku on pudonnut noin keskiarvosta 5,0 viikon keskellä nykyiseen 0,1: een, mikä on alin taso sen käynnistämisen jälkeen.

BTC: n vakuusluoton suhde 3 / 7-3 / 15. Lähde: OKEx Spot Market Trading Data

Kaivoskatastrofi vaikuttaa väistämättömältä

Bitcoinin hinnan romahdus johti monen tyyppisten suurten kaivoslaitteiden sulkemiseen. Jos tarkastelemme sähkön hintaa noin 0,35 juaniin (0,05 dollaria) – hiukan vähemmän kuin Kiinan keskimääräiset kustannukset -, Bitmain Antminer S9: n vanhempi sukupolvi on jo pakotettu sammuttaa.

Antminer T17: n ja MicroBT M20: n sähkökustannukset ovat ylittäneet 90 prosenttia päivittäisistä tuloistaan, joten molempien kaivoslautojen tyyppien pitäisi myös olla sammuttaa, nykyiset kustannukset huomioon ottaen. Olemme myös nähneet, että Bitcoinin hashrate on pudonnut 133,3 EH / S: stä 109,9 EH / S: ään kymmenessä päivässä Poolin.com.

Lisäksi voimme nähdä, että uuden sukupolven kaivoslaitteiden, kuten Antminer S19 -sarjan ja MicroBT M30 -sarjan, sähkökustannukset vievät yli 50 prosenttia päivittäisestä kaivostulosta.

Näissä olosuhteissa S19 Pron ja M30: n päivittäiset nettotulot ovat vastaavasti noin 31 yuania (4,4 dollaria) ja 18 yuania (2,6 dollaria). Jos otat huomioon muut toimintakustannukset, voitot ovat marginaalisia.

Bitcoin Cashin (BCH) tai Bitcoin SV (BSV) louhinnan teoreettinen tuotto on melkein sama kuin kaivostoiminnan BTC: llä. Kaivoskatastrofi vaikuttaa väistämättömältä, etenkin tulevan puolittamalla Bitcoin-palkkiosta toukokuussa.

Bitcoinin hashrate-historiallinen kaavio. Lähde: Bitinfocharts.com

Ensimmäiseksi listatun kiinalaisen kaivoslaitevalmistajan, Canaan Inc: n (CAN) osakekurssi laski perjantaina alimmalle tasolle. Kanaanin markkina-arvo on laskenut 533 miljoonaa dollaria 1,3 miljardista dollarista kuukausi sitten. Mahdollinen kaivosmiehen antautuminen iski myös muita suuria valmistajia, kuten Bitmainia.

Canaan Inc (CAN) -osakkeen hinta. Lähde: Google Finance

Lisäksi Glassnode totesi viimeisimmässä viikkoraportti että viimeaikainen hintaromahdus on vienyt Bitcoinin realisoitumattoman voiton / tappion (NUPL) arvon huomattavasti pienemmäksi, “Pelko” vyöhyke. Historiallisesti, kun näin tapahtuu, NUPL putoaa yleensä aina punaiseksi “Antautuminen” (nettotappio) ennen kuin se palautuu kannattavalle tasolle.

Bitcoinin realisoitumaton voitto / tappio (NUPL). Lähde: Glassnode

Luovatko koronaviruksen leviäminen ja öljyn romahdus taantuman?

Kiinan kokemuksia tarkasteltaessa, jos poliittiset päättäjät ympäri maailmaa pyrkivät nopeasti hillitsemään pandemiaa ja elvyttämään taloutta ajoissa, maailmantalous voisi kokea vähemmän intensiivisen hajoamisen.

Presidentinä Xi saapui Wuhanissa tällä viikolla ensimmäisellä vierailullaan taudinpurkauksen keskustaan ​​Peking uskoo, että pahin on ohi. Nopea ja päättäväinen toimintatapa voi tarkoittaa eroa vakavien taloudellisten vaikutusten ja vaatimattomien taloudellisten vaikutusten välillä.

 

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

 

Seuraa OKExia:

 

 

 

 

 

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner