Filecoin-kuume, älykäs sopimusplagiointi ja kahden provinssin työntö blockchainille – China Market Watch

Viikoittainen katsaus blockchain- ja cryptocurrency -uutisista Kiinasta ja Hongkongista.

Kiinan ja Hongkongin osakemarkkinoilla tapahtui lievä lasku tällä viikolla. Shanghai SE Composite ja CSI 300 ovat tällä hetkellä juosta 3,210: lla ja 4,516: lla, laski -6,97% ja -6,7% viikon aikana. Hang Seng -indeksi Myös viikoittainen arvonlasku oli -4,73%, tällä hetkellä 24 971.

Lasku koko Kiinan osakemarkkinoilla voidaan selittää Yhdysvaltojen äskettäin asettamille kiinalaisille yrityksille asetetuilla liiketoiminnan rajoituksilla. Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ilmoitti, että Yhdysvallat aikoo määrätä joidenkin kiinalaisten teknologiajättien, kuten Huawei, työntekijöiden viisumirajoitukset väitetyistä ihmisoikeusloukkauksista.

Lisäksi presidentti Donald Trumpin hallinto on odotettavissa ryhtyä toimiin kiinalaisia ​​teknologiayrityksiä TikTokia ja WeChatia vastaan ​​kansallisen turvallisuuden huolenaiheiden esiin nostamisen jälkeen.

Kiinan lohkoketjun kehitysmaastossa tarkastelimme Shenzhenin pörssin (SZSE) Blockchain 50: tä indeksi, joka koostuu 50 parhaasta SZSE-pörssiyhtiöstä, joilla on blockchainiin liittyviä projekteja.

SZSE Blockchain 50 -indeksi on tällä hetkellä 3920,18, kun viikoittainen pudotus on -6,14%. Indeksiin sisältyvien 50 osakkeen joukossa HengBao (002104.SZ) on päivittäinen suurin voitto 2,26%: n kasvulla, kun taas Guangdong Advertising Group (002400.SZ) on suurin häviäjä pudotuksella -10,03%..

Kiinan markkinaindeksien kehitys. Lähde: Trading Economics Blockchain-indeksi Kiinassa, jossa suurimmat voittajat / häviäjät. Lähde: JRJ.com, OKEx Insights

Viikon uutiset

Filecoin-kuumeesta älykkäiden sopimusten plagiointiin Kiinassa sekä Zhejiangin maakunnan lohkoketjuun, OKEx Insights tarkastelee tämän viikon kolmea suurinta salausuutista Kiinasta ja Hongkongista.

Filecoin-tunnus nousi taivaaseen ennen mainnetin käynnistämistä

Virallinen blogiviesti odotetusta hajautetusta tallennusverkosta Filecoin 14. heinäkuuta paljastettu että sen mainnetin lanseeraamisen odotetaan olevan 31. elokuuta – 21. syyskuuta 2020. Tämän jälkeen Filecoinin alkuperäiskolikon, FIL, päivittäinen kauppa-arvo oli Kiinassa 300 miljoonaa yuania (42,86 miljoonaa dollaria), ja se käy kauppaa tällä hetkellä korkeampi kuin sen vuoden 2017 alkuperäinen kolikoiden tarjoushinta.

Salattujen markkinoiden datapalvelun Feixiaohao tilastot 15. heinäkuuta lähtien ilmaista että FIL: n hinnalla on ristiriita 377 RMB (53,86 $) kryptoarvopörsseissä, koska hinnat vaihtelevat 40-417 RMB. Tällaiset hintaerot tarjoavat valtavia mahdollisuuksia arbitraasikauppiaille.

Sillä välin FIL: n päivittäinen kaupankäyntimäärä on tällä hetkellä keskitetty kolmessa pörssissä – CITEX (25,08%), EXX (19,94%) ja Biki (15,7%) – ja sen USDT-parin osuus oli 88,7% FIL-kaupasta.

FIL: n korkein ja alin hinta kryptovaluuttapörssien joukossa. Lähde: Feixiaohao

Tärkeimmät takeaways

  • FIL on vielä lanseeraamaton merkki, jolla ei ole liikketta, mutta se käy kauppaa eri pisteissä eri pörsseissä.
  • Filecoinin ICO sai vuonna 2017 laajaa huomiota, kun yritys keräsi yli 200 miljoonaa dollaria alle puolessa tunnissa.
  • Markkinoiden hyökkäyksen lisäksi Filecoin saavutti juuri virstanpylvään, 20 petatavua sisäistä tallennustilaa, mikä osoittaa Filecoinin kaivosyhteisön nopean kehityksen. Kehittäjät työskentelevät myös lohkopalkkiokannustimien ja vikapalkkio-ohjelman parissa suunnitellun julkaisun edessä.

Yao CSRC: ssä: Älykkäiden sopimuskoodien plagiointi on yleistä Kiinassa

12. heinäkuuta Yao Qian – Kiinan blockchain-teollisuuden tunnettu hahmo, joka johti Kiinan digitaalisen yuanin tutkimusta ja on Kiinan arvopaperimarkkinoiden sääntelykomission johtaja – läsnä seminaari, jonka isännöi Tencent Research Institute ja Tsinghuan yliopiston julkisen politiikan ja johtamisen korkeakoulu.

Tapahtumassa, josta kerrottiin laajalti kiinankielisessä mediassa, Yao korosti, että vaikka blockchain-sovelluksissa Kiinassa on tapahtunut huomattavaa kasvua, älykkään sopimuskoodin plagiointi on edelleen tärkein kivun kohta Kiinan kehityksessä teollisuudessa.

Yao huomioitu että blockchain-projektiryhmät Kiinassa kopioivat yleensä avoimen lähdekoodin älykkäiden sopimusten koodin ja muuttivat muutamia parametreja väittäen ne omiksi. Tulevaisuudessa hän uskoo, että blockchain-insinöörien ja kehittäjien tulisi keskittyä blockchainien yksityisyyteen, turvallisuuteen ja yhteentoimivuuteen.

Tärkeimmät takeaways

  • Älykkäiden sopimusten plagiointi on ollut tunnettu este blockchain-kehitykselle vuodesta 2018 lähtien. Netta Labsin ja Xi’an Jiaotongin yliopiston tutkimus vuonna 2018 paljastettu että 488 otoksesta oli 324 digitaalista valuuttaa, jotka näyttivät samankaltaisilta 95–100% älykkäissä sopimuskoodeissa.
  • Älykkäiden sopimuskoodien plagiointi näkyy myös hajautetun rahoituksen tai DeFi-kapealla. Esimerkiksi huhtikuussa 2020 dForce oli syytetty koodin plagioinnista yhdisteestä.

Yunnanin ja Zhejiangin maakunnat nopeuttavat lohkoketjun käyttöönottoa

Tavoitteena lisätä investointeja uuteen infrastruktuuriin – trendi termi Kiinassa, mikä osoittaa maan pyrkivän rakentamaan infrastruktuuria 5G-, AI-, blockchain- ja cloud computing -tekniikoiden avulla – Yunnanin ja Zhejiangin maakunnat ovat sisällyttäneet blockchainin kolmivuotisiin strategisiin kehittämissuunnitelmiinsa.

Yunnanin mukaan kolmen vuoden strateginen kehittämissuunnitelma, hallitus odottaa kokonaisinvestoinnin olevan 377,6 miljardia RMB (lähes 54 miljardia dollaria), joka sisältää lohkoketjun käyttöönoton rahoituspalveluissa, verotuksessa, tuotteiden todentamisessa, terveydenhuollossa ja rajatylittävissä liiketoimissa.

Zhejiangin maakunnassa myös maakunnan hallitus ilmoitti sen kolmivuotinen strateginen kehittämissuunnitelma uudessa infrastruktuurissa, ja sen odotetaan investoivan yhteen biljoonaan RMB (lähes 142,88 miljardia dollaria). Maakunnan hallitus pyrkii hyödyntämään blockchain-kehitystä sääntelyn, kyvykkyyskulttuurin, blockchain-infrastruktuurin ja pääomatuken suhteen.

Tärkeimmät takeaways

  • Zhejiangin maakunta on ollut edelläkävijä Kiinan blockchain-kehityksessä. Sen maakunnan pääkaupunki Hangzhou ilmoitti blockchain-teollisuuspuiston ja 10 miljardin RMB blockchain -innovaatiorahaston avaaminen huhtikuussa 2018.
  • Ennen kolmivuotisen strategisen kehittämissuunnitelman julkistamista valtion johtama aloitteellinen blockchain-palveluverkko tai BSN, käynnistettiin sen ensimmäinen maakunnan mainnet Zhejiangissa heinäkuun alussa.
  • Blockchain-tekniikka on nähnyt käyttöönoton Yunnanin maakunnassa COVID-19: n keskellä. Fintech-jättiläinen muurahaisryhmä kumppanina Yunnan International Trustin kanssa käyttämään lohkoketjua toimitusketjun rahoituksen seuraamiseen Yunnanin maakunnassa.

__________________________________________________________________________

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner