Skjulte perler af kryptovaluta # 1

Har du nogensinde hørt nogen ønske, at han havde købt visse virtuelle valuta år tilbage, da det var meget billigt, og hævdede, at det ville have været værd at milliarder dollars, hvis han havde haft sådan indtil nu? Nå, det er ikke for sent, fordi der stadig er de samme muligheder, der åbnes for alle i dag, det er nu i dine hænder, hvis du vil drage fordel af det eller komme med de samme udsagn senere i livet som nogle gør i dag.

At opdage de skjulte potentialer i et projekt har at gøre med at have fremsyn for et projekt, som du tror kan være af enorm værdi. Jo mere værdifuldt et projekt vil afgøre, om folk vil investere i projektet eller ej.

En af disse skjulte perler er High-Performance Blockchain-projektet. Projektet ser ud til at være næppe kendt af nogen. Her er et kort kig på, hvad det handler om.

Hvad er højtydende Blockchain (HPB), og hvordan fungerer det?

Denne platform er ligesom EOS en kraftig blockchain-platform, der bruger parallel behandling. Ud over det ville HBP også bruge accelererende hardwarechips til bedre ydeevne.

Dette innovative projekt er enestående og vil være verdens første virksomhed til at integrere software og accelereret hardware, som de hævder i høj grad vil forbedre brugervenligheden og hastigheden af ​​dataoverførsel og tilgængelighed. Dette open source-projekt kan skaleres til at udføre millioner af transaktioner hvert sekund.

High-Performance Blockchain-projektet tjener platforme og industrier som Tencent, Baidu og Alibaba, der beskæftiger sig med enorme mængder data. Det retter sig også mod tingenes internet og andre sektorer som forsyningskæden, medicinske, offentlige og finansielle industrier.

HBP-token

Det HBP-token udbuddet er 100 millioner. I modsætning til andre kryptokurver, fx Bitcoin, der udvindes, sker blokgenerering gennem en højbidragsknude, ellers kendt som hcnode.

For at blive en del af bidragyderne til hcnode skal du vedtage BOE-hardwareacceleration-motoren, holde en vis mængde på HPB-tokens og også bidrage til netværksbåndbredden for hele systemet.

Efter lanceringen af ​​MainNet planlagt til andet kvartal af 2018 modtager hcnoden, der genererer blokke, automatisk HPB-mønter som belønninger, der udstedes af systemet.

Om teamet

Wang Xiao Ming er grundlæggeren af ​​dette bemærkelsesværdige projekt, der har været i blockchain teknologiinnovationer fra sine tidlige stadier. Han har været en del af NEO siden starten, og de andre medlemmer er fremtrædende mennesker fra andre teknologiske virksomheder som Intel, Huawei og andre kinesiske institutioner.

Nogle bemærkelsesværdige personer blandt rådgiverne er ZHEN CHEN, præsident for Dongfang Fuhua Fund-selskabet, ZONGRU WAN, medlem af Nobelprisvindende team og KAI LONG, der er præsident for UnionPay Smart. På den anden side inkluderer investorer TimeStamp Capital, der er en større kinesisk investering, Lei Zhen, grundlæggeren af ​​OKcoin, blandt mange andre mennesker.

HPB-partnerskaber

Med grundlæggeren, der har forbindelse til NEO-blockchain, har han været i stand til at arbejde tæt sammen med dem. HPB er det første projekt, der understøtter NEO-VM (NEO Virtual Machine). HPB har også fået støtte fra UnionPay (som er større end Mastercard og Visa kombineret), et massivt asiatisk firma, der betjener over 80% af de lokale transaktionsdata med en omsætning på 12,5 billioner dollars hvert år. Dette ser ud til at være et af de mest betydningsfulde partnerskaber inden for kryptokurrency. Det er ikke alt; de har også masser af partnerskabsaftaler på den linje, der endnu ikke er annonceret.

Udviklingsplaner

High-Performance Blockchain har udviklet sig gennem en række faser. Selvom projektet har en velfungerende TestNet-platform, der blev lanceret i 1. kvartal af året, er alfa-versionen af ​​MainNet planlagt til 2. kvartal 2018.

Holdet vil også arbejde på at gøre platformen bedre, og vi skal endelig se den endelige version engang i 2019.

Hvor kan jeg købe HPB-tokens (High-Performance Blockchain)

HPB-tokens kan udveksles på nogle få børser, nemlig BiBox, Bit-Z, Kucoin, og Allcoin Cryptocurrency udvekslinger. Tokenet kan handles for BTC-, ETH-, BIX- og USDT-kryptovalutaer.

Konklusion

Et af de vigtigste mål for HPB-projektet er at tackle de valutaudfordringer, der i øjeblikket udfaser blockchain og relaterede teknologier, hvilket er en stigning i transaktionsvolumen, der forårsager overbelastning på blockchain og sikkerhedsbrud som følge af dårlig sikkerhed. Også de høje transaktionsgebyrer især under høje belastningstider og større begivenheder, og især vanskeligheden ved at udvikle decentrale applikationer.

Ingen tvivl om, at projektet vil komme langt, og det stadig er i det tidlige stadie. Ikke desto mindre er det tilrådeligt at lave din egen forskning, før du investerer i ethvert projekt og heller ikke investere det, du ikke har råd til at tabe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner