Investointi 3D-tulostusvarastoihin (lisäaineiden valmistus)

Tarkastellessaan investointimahdollisuuksia 3D-tulostuksessa (tunnetaan myös nimellä lisäaineiden valmistus) sijoittajat kääntyvät usein kuluttajien 3D-tulostusyritysten puoleen, jotka myyvät prototyyppikoneita ihmisten kodeissa, mutta todellisuus on todellinen mahdollisuus 3D-tulostusyrityksille teollisen valmistuksen puolella. Onko se 3D-tulostus kehon kudoksesta, tai raketit, tämä on ala kypsä kasvulle.

Tutkimme mitä lisäaineiden valmistus on, miten se eroaa tavallisesta valmistuksesta, häiriintyneistä teollisuudenaloista sekä joistakin tämän alueen markkinajohtajista.

Mikä on lisäaineiden valmistus?

Sen kuvaamiseksi yksinkertaisesti lisäaineiden valmistus käyttää tietokoneavusteista suunnitteluohjelmaa (CAD) tai 3D-objektiskannereita ohjaamaan tulostimen tallettamaan ja lisäämään materiaalia kerrokselta kerrokselle tarkoissa geometrisissa muodoissa. Lisäaineiden valmistusprosessi lisää siis materiaalia objektin luomiseen materiaalin vähentämisen sijaan. Tämä vähentää merkittävästi jätettä, on ympäristöystävällisempää ja johtaa tuotteeseen, jonka paino on huomattavasti pienempi. Painonpudotuksen edut ovat erittäin tärkeitä kuljetuskustannusten alentamiseksi, ja nämä kustannukset kasvavat ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, jossa raketit laukaisevat valmistettuja hyötykuormia kiertoradalla. Yksi esimerkki tästä painonlaskusta on Toteuta yritys, joka on onnistuneesti 3D-tulostanut titaania a Painon lasku 63%.

3D-tulostus häiritsee teollisuutta

3D-tulostus häiritsee useita teollisuudenaloja, mutta ei, missä se on vaikuttavampaa kuin terveydenhuollossa. Voimme helposti kuvitella tulevaisuuden, jossa tarkkuuslääketiede pystyy tulostamaan 3D-tabletin, joka on räätälöity tarkalleen jonkun genomin, sukupuolen, painon ja muiden yksilöllisten tunnisteiden mukaan. 130 kilon naisen tulisi ottaa pilleri, jossa on erilainen määrä lääketieteellisiä ainesosia kuin 260 kilon miehen.

Samoja sääntöjä sovelletaan, kun todelliset ruumiinosat tulostetaan, ne voidaan mahdollisesti tulostaa alkion tai geneettisellä materiaalilla, joka on suunniteltu tietyn genomin / yksilön mielessä. Tämä tarkkuus estäisi immunosuppressanttien käytön, koska nämä ovat lääkkeitä tai lääkkeitä, jotka heikentävät kehon kykyä hylätä siirretty elin, mutta valitettavasti johtaa siihen, että keho menettää kykynsä taistella infektioita vastaan. 3D-tulostus auttaa meitä siirtymään yleistetystä yhden koon, joka sopii kaikille lääkkeistä, tarkkaan genomiin kohdistuvaan lääkkeeseen.

Muodin suhteen henkilön kasvot tai jalat voidaan skannata matkapuhelimella, ja valitsemansa kengät tai aurinkolasit voidaan räätälöidä juuri heidän jalkojensa tai kasvojensa mukaan. Nainen, joka ostaa pukeutumista, voi valita pukeutumisen, tehdä kehon skannauksen mittaamaan tarkan istuvuuden ja antaa pukeutumisen joko valmistaa paikan päällä tai lähettää seuraavana päivänä toimitettavaksi.

Myös autoihin ja ilmailuun vaikuttaa merkittävästi. Kuvittele ero polttoaineen tai sähkön kulutuksessa, kun auton osia tai mahdollisesti kokonaisia ​​autoja voidaan tulostaa 3D-muodossa, mikä vähentää merkittävästi painoa. Puolen painon kuljetusastiat vähentäisivät myös valtavia kustannuksia ja ympäristösäästöjä, samoin kuin rakettien laukaiseminen avaruuteen kevyiden 3D-tulostettujen satelliittien kanssa.

Alla on kolme yritystä, joilla on hyvät mahdollisuudet olla eturintamassa tässä uudessa tuotannossa.

Toteuta (NASDAQ: MTLS)

Pääkonttori Belgiassa, sivuliikkeitä maailmanlaajuisesti, Toteuta on yhdistänyt alan suurimman ohjelmistokehittäjien ryhmän yhteen maailman suurimmista 3D-tulostustiloista. Materialize häiritsee useita teollisuudenaloja, mukaan lukien avaruusaluksille tarkoitettujen titaaniterien suunnittelu, jotka ovat 66% kevyempiä kuin perinteinen valmistus. He ovat tehneet yhteistyötä kymmenien tuotemerkkien kanssa vuodesta 2013 saadakseen silmälasimallistonsa markkinoille.

Belgiassa kirurginen ryhmä, jota johti professori Phillip Blondeel, Gentin yliopistollisessa sairaalassa Belgian ensimmäinen kokokasvojen siirto potilaskohtaisen suunnittelun ja Materializen 3D-tulostuksen ansiosta. Jos on yritys, joka häiritsee markkinoita ja on markkinajohtaja, se on Materialize.

3D Systems Corp (NASDAQ: DDD)

3D Systems Corp on markkinajohtaja monilla teollisuudenaloilla, jotka ovat riippuvaisia ​​lisäaineiden valmistuksesta. Yksi esimerkki on, kuinka he ovat laboratorioiden, hammaslääkäreiden ja OEM-valmistajien digitaalisen hammaslääketieteen kumppani. Sen ainutlaatuinen, huippuluokan valmistustekniikka takaa täydellisen istuvuuden, toiminnan ja estetiikan kaikille hammasproteeseille, olivatpa ne sementoituja, irrotettavia tai implantteja pidättäviä.

Ne tarjoavat myös huippuluokan 3D-tulostuspalvelut metalli-implantteihin ja instrumentointiin käytetään ortopedisiin, selkärangan, kraniomaxillofacial (CMF), hammas- ja eläinlääketieteellisiin sovelluksiin. Lääketieteellisten laitteiden yritykset luottavat asiantuntemukseen ja suorametallipainoon (DMP) ohjaamaan heitä prototyyppien valmistamisesta ja koesarjoista suurten määrien valmistukseen.

Kun on kyse autovalmistuslaitteista, ohjelmisto- ja palveluratkaisut niiden tarjoamat yritykset auttavat kehittämään kevyempiä osia vähentämään valmistuskustannuksia, suunnittelemaan ja tuottamaan innovatiivisia kokoonpanoja, jotka vähentävät osamääriä ja lisäävät voimaa ja tehokkuutta ja luovat realistisia prototyyppejä, jotka voivat poistaa kuukausia tuotekehitysprosessista.

Muita teollisuudenaloja, joihin he ovat osallistuneet, ovat ilmailu, puolustus ja korut.

Stratasys Oy (NASDAQ: SSYS)

Stratasys Oy on yksi 3D-tulostuksen suosituimmista kotitalouden nimistä, yritys on amerikkalais-israelilainen 3D-tulostimien ja 3D-tuotantojärjestelmien valmistaja toimistopohjaisiin nopeaan prototyyppiin ja suoriin digitaalisiin valmistusratkaisuihin. He ovat rakentaneet luotettavan 3D-tulostuskumppanin maineen muun muassa ilmailu-, auto-, kulutus-, hammas-, lääke- ja kuljetusalalla..

Stratasys erottaa itsensä siitä, miten niistä on tullut yhden luukun ratkaisu teollisuuden eri toimijoille. Autoteollisuudelle ne antavat yrityksille mahdollisuuden prototyyppiin, testata ja valmistaa kaikenlaisia ​​työkaluja, jigejä, kalusteita ja katuvalmisosia ennennäkemättömällä nopeudella ja tehokkuudella.

Terveydenhuollossa lääketieteen ammattilaiset voivat vahvista laitteen suorituskyky potilasperäisistä 3D-painetuista anatomisista malleista verrattuna olemassa oleviin malleihin, kuten eläimiin ja ruumiisiin. Todelliseen potilaskuvantamiseen perustuvat 3D-tulostetut mallit jäljittelevät erilaisia ​​kudosominaisuuksia yhdellä painatuksella.

Osakevälittäjän valitseminen

Matkan ensimmäisen vaiheen tulisi olla osakevälittäjän valitseminen. Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Investointi 3D-tulostusvarastoihin (lisäaineiden valmistus) Investointi 3D-tulostusvarastoihin (lisäaineiden valmistus) Investointi 3D-tulostusvarastoihin (lisäaineiden valmistus)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

3D-tulostus on vielä alkuvaiheessa, monet sijoittajat ovat hylänneet teollisuuden, koska sitä ei tunneta yhtä hyvin kuin muita tuttuja teollisuudenaloja, kuten tekoäly ja lohkoketju. Siitä huolimatta se on ala, joka häiritsee ja muuttaa ihmisten tapaa valmistaa tuotteita. Tuntevien sijoittajien tulisi tutustua tähän alaan ja ymmärtää, että tulevaisuus on hyvin erilainen kuin nykyaikainen standardoitu kokoonpanolinjan tyyppinen valmistusprosessi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner