SeedInvest tackler økonomisk ulighed med ‘BlackCapital’

Den populære crowdfunding-platform, SeedInvest, har annonceret lanceringen af ​​et nyt initiativ kaldet ‘BlackCapital‘.

BlackCapitals mål er at lette økonomisk lighed mellem sorte samfund i hele USA. Det blev lanceret i samarbejde med Kevin Johnson – en tidligere NBA All-Star og borgmester i Sacramento.

Detaljerne

At tackle økonomisk ulighed er ikke en lille bedrift. I erkendelse af dette har SeedInvest taget en struktureret tilgang til sit mål.

For at påvirke det største antal mennesker positivt er SeedInvests BlackCapital blevet struktureret som et todelt system; hver af dem vil give deltagerne adgang til fuldt overvågede opstartsvirksomheder med højt potentiale. Investorer kan vælge at investere i virksomheder, der ledes af sorte stiftere. I skrivende stund har SeedInvest tre virksomheder med sorte stiftere, der er fundraising.

1. Sort kapitaladgang

Med et investeringsminimum på $ 1000 giver dette program investorer overalt muligheden for at oprette en portefølje bestående af op til 25 forskellige nystartede virksomheder, der skaffer kapital gennem SeedInvest.

2. Black Capital Fund

Med et investeringsminimum på $ 50.000 er dette program specielt rettet mod akkrediterede investorer. I lighed med BlackCapital Access vil denne fond give sine deltagere adgang til mange undersøgte investeringsmuligheder sammen med adgang til et væld af funktioner inden for SeedInvest-platformen..

SeedInvest bemærker, at hidtil har venturekapitalisme i den tidlige fase kun været tilgængeligt af ca. 2% af befolkningen. Desuden har denne form for investering hjerteligt overgået S&P 500 i løbet af de sidste to årtier. Ved at oprette og promovere BlackCapital Access / Fund med hjælp fra Kevin Johnson håber SeedInvest at øge de 2% så meget som muligt.

Det skulle være interessant at se, hvordan SeedInvest fortsætter med at udvikle BlackCapital, og om BlackCapital-initiativet faktisk er til gavn for det sorte samfund.

Marginaliserede befolkninger

I betragtning af at vi i øjeblikket er midtvejs i 2020, er det trist at sige, at der stadig findes mange marginaliserede samfund i hele verden. I øjeblikket er sorte samfund i Nordamerika i rampelyset på grund af et utal af problemer. SeedInvest har taget til efterretning, og det begynder arbejdet med at bidrage til fremskridt fremad.

Ved roret

Mens SeedInvest muligvis muliggør BlackCapital, blev projektets oprettelse muliggjort gennem samarbejde med Kevin Johnson. Hvis dette navn lyder kendt, kan hans tidligere resultater muligvis forklare hvorfor.

  • 3x NBA All-Star med Sacramento Kings
  • Borgmester i Sacramento fra 2008-2016
  • CEO for Seven Ventures

Gennem sin karriere har Kevin Johnson oplevet stor succes i mange af sine bestræbelser. For eksempel er han undervejs blevet kendt for at udvikle programmer, der hjælper marginaliserede samfund med at få adgang til bedre uddannelsesmæssige og økonomiske muligheder. Da dette er tilfældet, er hans deltagelse i et initiativ som BlackCapital ingen overraskelse.

Mens BlackCapital er meget nyt, håber vi at se fortsat vækst i at støtte det sorte samfund ved at bemyndige sorte stiftere og sorte investorer. Vi håber også at se fortsat vækst i at støtte andre marginaliserede medlemmer af samfundet.

Crowdfunding

Da ‘Jumpstart vores forretningslov‘Blev vedtaget i 2012, er crowdfunding støt stigende i popularitet. Denne popularitet har ført til stigningen i forskellige virksomheder som SeedInvest, da de ser ud til at etablere sig som markedsledere. Investering gennem sådanne midler kan give kloge investorer fantastiske muligheder ved at få adgang til virksomheder på et tidligt tidspunkt.

Mens potentialet for store afkast er der, er det vigtigt at bemærke, at investering i et tidligt stadium er en højrisikoindsats. SeedInvest gentager denne stemning ved at sige: “Kun dem, der er forberedt på ekstrem volatilitet, mangel på likviditet og risikoen for at miste hele deres investering, bør investere i startfaseinvesteringer i et tidligt stadium.”

SeedInvest

Grundlagt i 2011, SeedInvest er en crowdfunding-platform, der er baseret i New York, New York. Gennem deres platform giver SeedInvest investorer adgang til forudprøvede muligheder fra lovende startups.

CEO, Ryan Feit, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

I andre nyheder

Siden COVID-19 begyndte at skabe kaos på verden, som vi kender den, har forskellige crowdfunding-platforme bemærket en stigning i investoraktivitet – med SeedInvest som blandt disse.

Derfor kiggede vi kort på disse begivenheder, og hvordan de førte til et rekordindstillings kvartal af SeedInvest. For at lære mere, klik HER.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner