Bitcoin-pris forbliver lunken, da DeFi Boom fortsætter med at stjæle rampelyset

Sidste uge oplevede større centraliserede børser, der styrkede DeFi-rummet. Ledet af OKEx har CEX-giganter ikke kun opført flere DeFi-tokens, men har også introduceret innovative produkter, såsom OKB Staking, der er blevet godt modtaget af markedsdeltagerne..

Den samlede værdi låst i OKB Staking oversteg 200 millioner dollars mandag med mere end 16.000 deltagere. Dette skridt sænker markant hindringerne for detailhandlere, der deltager i DeFi, uden yderligere gasomkostninger på kæden.

OKB steg også kraftigt i løbet af den sidste uge på grund af både øget efterspørgsel og nedsat omsætning og steg 17,87% for at blive en af ​​de førende kunstnere.

På den anden side viste Bitcoin (BTC) kun lidt begejstring i sidste uge, en mindre 0,08% ned efter test af $ 10.000-mærket flere gange. Den førende digitale valuta startede et rebound onsdag og nåede en ugentlig højde på $ 10.580 tidligt søndag morgen – ifølge OKEx BTC-indeksprisen – før den faldt for at lukke ugen på $ 10.300.

Polkadot (DOT) var et andet altcoin, der klarede sig godt i sidste uge og steg 8,93% for at tage den femte plads med hensyn til markedsværdi. Chainlink (LINK) faldt i mellemtiden til sjette plads på markedsrangeringen efter at have faldet 9,07%. Ether (ETH) forblev stort set uændret, en mindre 0,44% op, mens EOS og TRON (TRX) faldt henholdsvis 7,44% og 5,09%.

Ugentligt afkast af større kryptokurver, 9 / 7–9 / 13. Kilde: TradingView

Ser man på DeFi-tokens, overgik yearn.finance (YFI) og Loopring (LRC) konkurrenterne takket være deres kommende Coinbase Pro-lister og gav dem ugentligt afkast på henholdsvis 44,78% og 37,27%. DFI.money (YFII), en YFI-gaffel, realiserede også en 30,43% ugentlig gevinst.

Ugentlig returnering af større DeFi-tokens, 9 / 7–9 / 13. Kilde: TradingView

Det dårligst prissatte token i DeFi-sektoren var SushiSwap (SUSHI), et fald på 28,57%. SUSHI lukkede ugen på $ 2,20, ned fra sin syv-dages højde på $ 3,50.

Den samlede værdi låst i SushiSwap er også faldet kraftigt, efter at den sænkede blokbelønningen i weekenden. TVL er faldet til $ 808,3 millioner – et fald på 42,74% i løbet af de sidste 24 timer, pr DeBanks data. Tidligere havde SushiSwaps TVL nået $ 1,5 mia. Og blev rangeret først. Det er interessant at bemærke, at den 9. september migrerede SushiSwap med succes $ 800 millioner fra Uniswap på grund af afkastbønder, der søgte SUSHI-blokbelønninger.

Denne gang på grund af det enorme skåret i blokbelønninger fra 1.000 til 100 SUSHI førte den profit-søgende karakter af udbyttebønder til tilbagetrækning af likviditet meget hurtigt. Dens værdi på 14 millioner dollars tilbagekøb og 2 millioner dollars i luftdråber ser ikke ud til at have hjulpet prisen meget.

Samlet værdi låst i top 10 DeFi-projekter – 9/14. Kilde: DeBank

Samtidig bemærkede vi, at Uniswaps TVL steg 62,63% inden for de sidste 24 timer. Uniswap og SushiSwap er endnu mere vidt forskellige, når det kommer til antallet af 24-timers brugere og antallet af transaktioner.

Uniswap V2 vs. SushiSwap. Kilde: DeBank

Desuden har næsten 100.000 BTC været på grund af de høje udbytter, der tilbydes i DeFi “flyttet” til Ethereum-blockchain, som pr DeFi Pulse-data. Det mest populære kryds-kæde-projekt mellem BTC og ETH er Wrapped Bitcoin, der tegner sig for mere end 66% eller 53.000 af alle tværkædede BTC.

BTC låst i DeFi. Kilde: DeFi-puls

Ser vi på Bitcoin, så vi CME frigive de seneste (fra 8. september) Bitcoin futures positionsdata. Bitcoin faldt med mere end $ 2.000 i den tidsramme, der svarer til denne rapport, og dataene afspejler mulige reaktioner fra institutionelle investorer.

Vi kan se, at den åbne interesse faldt skarpt, fra en heltidshøjde på 11.617 til 8.198, der rammer det laveste niveau siden 7. juli, og alle typer konti har gennemgået en reduktion af positionen.

Især faldt lange positioner på gearede fondskonti fra 4.271 til 2.758, mens korte positioner faldt fra 6.842 til 4.661 på samme tid. Leverede fondskonti havde gentagne overskud efter at have øget deres korte positioner i sidste uge, men de nuværende positionsreduktioner afspejler deres usikkerhed om Bitcoin-kursretning.

CME Bitcoin futuresdata – Antal gearede fonde længes efter shorts. Kilde: Quandl.com

Ser fremad i denne uge

Federal Reserve afholder endnu et møde med Federal Open Market Committee i denne uge – det sidste inden præsidentvalget.

Efter fem på hinanden følgende måneder med skarpe gevinster er amerikanske aktier kommet ind i en korrigerende periode siden september begyndte. I betragtning af hvordan Bitcoin stadig er korreleret med aktiemarkedet, skal de handlende være opmærksomme på, hvordan amerikanske aktier klarer sig i denne uge.

I krypto annoncerede OKEx transformation af OKChain i OKExChain vil Coinbase Pro notere YFI og LRC, og UniTrade (TRADE) lancerer sin officielle platform den 30. september.

 

 

 

 

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner