Sådan mine Ethereum: Software og hardware

Kom godt i gang med Ethereum (ETH) Mining er enkelt. Alt hvad du behøver er en grafikbehandlingsenhed (GPU), og du kan starte minedrift af Ether. I denne artikel vil vi se på processen med minedrift af Ether, og hvad du har brug for for at udvinde Ethereum rentabelt.

Hvad er Ethereum Mining?

Minedrift med kryptovaluta inkluderer løsning af komplekse matematiske problemer. Minearbejdere spiller en afgørende rolle her, da de bruger det meste af deres tid på at løse disse problemer for at give ‘bevis for arbejde’ for netværket til at verificere transaktioner i Ether. Derudover tilføjer de flere succesfulde blokke til Ethereum-netværket efter at have løst disse problemer med succes, hvorefter de belønnes noget Ether.

I sin kerne ligner Ethereum meget Bitcoin. Det er en decentral hovedbog, verificeret og opdateret af deltagere på netværket. Derudover kræver Ethereum minedrift ligesom Bitcoin.

Selvom de er konceptuelt ens, er der dog en betydelig teknisk forskel. For eksempel tilføjes Bitcoin-blokke hvert 10. minut, mens Ethereum-blokke tilføjes hvert 15. sekund. Ethereums GHOST-protokol tillader hurtige bekræftelser, hvilket betyder at flere er forældreløse.

Under oprettelsen af ​​hver blok anvender minearbejdere beregningskraft til at løse problemerne. Mere specifikt tager de blokens unikke header-metadata, som inkluderer en softwareversion og et tidsstempel, gennem en hash-funktion, der genererer en streng i længden af ​​store og små bogstaver og tal med store og små bogstaver.

Denne streng af tilfældige bogstaver og tal er kendt som en Hash. Hvis minearbejderen matcher en Hash med det aktuelle mål, udvindes blokken, hvorefter den sendes til hele netværket, når andre noder validerer og registrerer den i blockchain.

Sådan mine Ethereum

Ethereum minearbejdere modtager 2ETH, inklusive alle transaktions- og kodebehandlingsgebyrer (gas) indeholdt i deres blok.

Hvad angår minedriftsalgoritmen, bruger Ethereum et hashing-program kendt som Ethash, som adskiller sig fra Bitcoins hashcash. Ethash er en hardhukommelsesalgoritme, hvilket betyder, at den er designet til at modstå Ethereum-mining ASICS. I stedet er det bedst egnet til GPU-minedrift.

Derudover varierer prisen på transaktioner i begge netværk. I Ethereum bruges ‘gas’ -transaktioner til at drive hver operation. Som sådan skal brugerne bruge noget æter for at foretage ændringer i blockchain. Mængden af ​​gas, der kræves, beregnes ud fra operationens kompleksitet, den krævede båndbredde og lagerbehov. På den anden side er Bitcoin-transaktioner begrænset af den maksimale blokstørrelse, som ligger på MB.

Ethereum Mining Hardware

Før du begynder at udvinde Ethereum, skal du vælge passende hardware til jobbet for at konfigurere din computer til fuldtids minedrift. Der er to muligheder: Brug af din computers centralbehandlingsenhed eller køb af et grafikkort, der er dyrere.

Minedrift med din computers CPU er dog ikke umagen værd, da selv de billigste GPU’er er cirka 200 gange hurtigere end nogen CPU.

Ethereum Mining Hardware

Før du køber den GPU, inkluderer de ting, du skal overveje, omkostninger, energiforbrug og hash-hastighed. Du kan også oprette en minedrift, der indeholder flere GPU’er for at øge din hashrate og chancer for at få succes.

Ethereum Mining Software

Efter at have valgt din hardware til udvinding af Ethereum, er det næste trin at installere softwaren.

Først skal du bruge drivere til din grafik, der leveres sammen med den.

Derefter skal du downloade hele Ethereum-blockchain, som er omkring 20 gigabyte for at oprette en node og forbinde den til netværket. Der er flere måder at gøre dette på. For brugere, der er fortrolige med kommandolinjen, kan du installere Geth, Ethermine eller MinerGate.

Hvis du vil holde det simpelt, kan du bruge GUI-miner, som er mere brugervenligt, men mindre alsidigt sammenlignet med kommandolinjen.

Når installationen er afsluttet, vil din node være forbundet til alle andre noder i netværket. Herfra kan du starte minedrift af Ether.

Sådan udvinder jeg Ethereum med Ethminer

Når installationen er gennemført, skal du installere minesoftware, som i dette tilfælde er Ethminer til Windows.

Din GPU er lavet til at køre hashing-algoritmen af ​​Ethminer-softwaren. Denne proces er afgørende for at sikre netværket gennem bevis på arbejde. Softwarens grænseflade er kommandolinje, men indeholder versioner af Ethereum-netværket, hvilket er mere brugervenligt.

Er Ethereum Mining stadig det værd?

Minedrift Ethereum er vanskelig og dyr. Ikke desto mindre er vanskelighederne med at udvinde Ethereum reduceret med 50%. Dette skyldtes hovedsageligt reduktionen i minedriftbelønning fra 5ETH til 3ETH pr. Blok.

Ethereum Mining

Da flere og flere minearbejdere fortsætter med at deltage i processen, fortsætter minedriftens vanskeligheder med at stige, hvilket gør det dyrere. Ikke desto mindre fortsætter møntens værdi med at stige og er mere tilbøjelig til at fortsætte, hvilket betyder, at minedrift i det lange løb vil være umagen værd.

Da der imidlertid fortsat introduceres flere ændringer i ETH-minenettet, planlægger holdet bag disse planer at tilpasse et nyt ‘bevis for indsats’ og afskaffe algoritmen ‘bevis for arbejde’. Når denne ændring er introduceret, vil netværket grøfte minearbejdere, da det ikke længere kræver deres tjenester.

Derudover vælges token-skaberne ud fra deres formue, også defineret som en indsats, og de vil blive belønnet for hver transaktion på netværket.

Ethereum Mining Calculator

Efter at have forstået, hvordan man udvinder Ethereum og begreber som vanskeligheder, skal du også udføre økonomiske beregninger. Mens minedrift tjener penge, koster det også penge, så du skal være forsigtig med ikke at ende med et negativt investeringsafkast, når du mine Ethereum.

Du kan bruge en Ethereum-minedrifts rentabilitetsberegner.

Felterne i Sværhedsfaktor, Bloker belønning og ETH / USD-sats opdateres automatisk. Du kan simulere scenarier ved at indtaste tilfældige værdier.

For Hashrate og effekt (watt) skal du sikre dig, at det er identisk mellem tabellen og lommeregneren, det vil sige MH / s osv..

Poolgebyrer%, dette felt er en mulighed. Hvis du er minedrift alene, skal du forlade dette felt, men hvis du er i en minedrift, kan du angive dine mineafgifter.

Alternativer til minedrift Ethereum solo

Bortset fra muligheden for at udvinde Ethereum solo, kan du deltage i en minepool eller bruge cloud mining.

Minedrift gennem en minedrift er den nemmeste og hurtigste måde at starte minedrift på. I dette tilfælde arbejder du sammen med en gruppe, hvor du alle deler belønninger. Hvor ofte du finder blokke og deler belønninger afhænger af poolens størrelse. Ikke desto mindre er puljerne helt forskellige. De ting, du skal overveje, inden du tilmelder dig en Ethereum-minedrift, inkluderer:

  • Puljens størrelse
  • Minedrift udbetaling
  • Poolgebyr

Størrelsen betyder noget, da jo mere folk øger chancerne for at få belønninger. Belønningerne skal dog deles af alle i poolen.

I sky minedrift betaler du en anden til at mine til dig. Dette fungerer ved at leje minetid fra andre mennesker, og til gengæld giver de dig de belønninger, der udvindes.

Denne metode er kun rentabel for mineudbydere, da den garanterer dem fortjeneste. Derudover påvirker prisen på kryptokurrency ikke dem, da du har betalt på forhånd.

Konklusion

Det er en risikabel venture at udvinde Ethereum, men det er også rentabelt i betragtning af fordelene. Inden du begynder minedrift, skal du dog overveje fordele og ulemper ved minedrift alene og deltage i en pool og følge trinene ovenfor for at komme i gang.

Ikke desto mindre vil minedrift ikke forblive rentabel længe på grund af de kommende ændringer, som inkluderer bevis for indsats i stedet for det nuværende bevis for arbejde. Dette er nogle af de ting, du skal overveje, før du går ind i minesektoren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner