Kraken-rapporten fremhæver den indre værdi af Bitcoin vs. traditionelle aktiver

At bestemme den indre værdi af et aktiv er ikke altid et let job. Mens nogle aktiver kan klippe-og-tørre, er der dem, såsom Bitcoin, som har forvirret investorer siden oprettelsen.

Kraken, den populære amerikanske baserede kryptokursudveksling (og nyligt licenseret bank) har for nylig udgivet en rapport, taler om begrebet indre værdi, og hvordan det gælder for Bitcoin.

I stedet for at forsøge at bestemme markedsværdien af, hvad Bitcoin er værd, tog Kraken sig tid til at uddybe, hvor denne værdi er afledt – uanset hvilket tal der måtte være.

Hvad er indre værdi, og hvorfor betyder det noget??

Det er let at definere egenværdi – det er den virkelige værdi af et aktiv baseret på dets grundlæggende træk. Hvad der er svært, er at bestemme, hvilke egenskaber og egenskaber et aktiv har værdi på åbne markeder. Når forskellige investorer begærer forskellige træk, kan dette ofte være kontroversielt.

Den indre værdi er ikke en endelig målestok for et aktivs samlede værdi, men det er en vigtig måling at overveje. Det er vigtigt at bemærke, at et aktivs egenværdi ikke altid vil falde sammen med dets markedsværdi – når disse to målinger afviger meget, opstår der muligheder for fortjeneste for kloge investorer.

I bund og grund giver den indre værdi tillid eller ‘validerer’ markedsværdien af ​​et aktiv, så investorer kan afgøre, om et aktiv er over eller undervurderet.

Bitcoins sande værdi

Intrinsic value er typisk ‘go-to’ argumentet af modstandere af digitale aktiver, såsom Bitcoin. Disse individer bemærker typisk, at der ikke er noget underliggende aktiv, der fungerer som et fundament for værdien af ​​Bitcoin. Som et resultat mener de, at Bitcoin har meget lille, hvis nogen, iboende værdi. Denne stemning bliver dog stadig mere upopulær, da investorer overalt i verden er begyndt at ændre deres synspunkter om, hvilken værdi der er baseret på.

Hvis Bitcoin ikke får sin værdi fra et underliggende aktiv, hvor kommer det fra? Kraken bemærker følgende nøgleområder som eksempler på den indre værdi af Bitcoin.

  • Ikke-korreleret aktiv
  • Uforanderlighed
  • Decentraliseret
  • Mangel
  • Hjælpeprogram
  • Kryptografisk sikker

Mens mange aktivklasser kan dele et eller to træk med Bitcoin, er det unikt i dets evne til at give den foregående liste som helhed.

Almindeligt sammenlignet

Når man vurderer den primære brugssag af Bitcoin, er der typisk to lejre. Den første betragter det digitale aktiv som en værdilager, der ligner guld. Den anden betragter den som en valuta svarende til USD. Uanset hvilket perspektiv der tages, hvor har disse almindeligt sammenlignede aktiver deres egen egenværdi?

Guld er typisk lettere at vurdere, da det besidder håndgribelige værdiegenskaber. Det har virkelige anvendelser inden for elektronik, har et begrænset udbud og accepteres generelt som et stabilt aktiv.

USD er derimod ikke så simpelt, da dets egenskaber primært er immaterielle. Valutaer som dette understøttes ikke længere af et fysisk aktiv – de er bogstaveligt talt bare papirstykker, der har værdi, fordi folk siger, at de har værdi, eller på grund af linket til deres udstedende organ. Kraken bemærker, at mange mener, at en regerings økonomiske stabilitet er det, der giver valutaen værdi.

Pointen med disse eksempler er, at værdien kan findes i mange former og størrelser. Det er på grund af dette, at der skal tages nye tilgange til bestemmelse af ægte værdi, når man vurderer aktiver som Bitcoin. Mens det ofte sammenlignes med guld og USD, er dette en forsigtig tilgang? Hvert aktiv bringer unikke træk til bordet, der appellerer til forskellige behov og ønsker.

”Selvom det sandsynligvis ikke er to personer, der kommer til den samme indre værdi for bitcoin, berettiger fremkomsten af ​​bitcoin i nutidens informationsalder en metodisk revaluering af begrebet” egenværdi ”, hvordan aktier, obligationer, fast ejendom, samleobjekter og fiat-valutaer værdiansættes og opfattes, og hvor digitale aktiver falder langs værdispektret. ”

Det sidste ord

I slutningen af ​​dagen er der ikke noget sidste ord om den indre værdi af Bitcoin. Kraken rammer sømmet på hovedet, når han siger ‘iboende værdi er i betragterens øje’. Kort sagt, der er ikke noget let svar – forskellige investorer prioriterer og værdsætter forskellige aktivtræk.

Når vi ser fremad, er vi nødt til at evaluere og bestemme, hvilke prioriteter de kommende generationer har. Vil fordelene ved digitale aktiver opveje fordelene ved FIAT, Gold osv.? Når disse fremtidige prioriteter er fastlagt, får vi et klarere billede af, om fremtidens Bitcoin skinner lys eller er dømt.

Kraken lukker sin rapport og siger: “Selv om vejen frem for bitcoin er usikker, er en ting helt sikkert, at bitcoin er værdifuldt.”

Klik på for at gennemgå Krakens komplette analyse af den sande værdi af Bitcoin HER.

At blive en bank

Bortset fra sit nylige kig på den indre værdi af Bitcoin, har Kraken haft et travlt par uger. Den populære børs slog for nylig bølger, da den modtog godkendelse i Wyoming til at oprette den første amerikanske baserede licensudveksling af digitale aktiver. Denne udveksling forventes at blive kaldt ‘Kraken Financial’.

Med denne evne til at fungere som en chartret bank har Kraken Financial gjort sine hensigter / mål fremad kendt.

“Fra at betale regninger og modtage lønninger i kryptokurrency til at inkorporere digitale aktiver i investerings- og handelsporteføljer, vil Kraken Financial sætte Kraken-kunder i USA i stand til at sømløse mellem digitale aktiver og nationale valutaer.”

Kraken

Kraken blev grundlagt i 2011 og har hovedkontor i San Francisco. I tiden siden lanceringen har Kraken-teamet udviklet og vokset deres platform til en af ​​verdens mest populære kryptokurrency-børser.

CEO, Jesse Powell, fører i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner