Schweizisk digitalbank tackler aktivtokenisering for institutioner, der fuldt ud overholder kravene

Real-World Asset Tokenization Udført i Schweiz

Aktivtokenisering er det rum, hvor traditionelle aktiver og digitale tokens opfanger for at give udstedere mulighed for at opbygge helt nye finansielle produkter, og investorer kan deltage på nye måder.

Selvom der stadig er nogen vej at gå, er der gjort store fremskridt inden for det digitale aktivrum for at muliggøre tokenisering af virkelige aktiver. Testamente til dette er også den nylige meddelelse fra SEBA, en schweizisk reguleret bankenhed.

Grundlagt med en mission om at bringe traditionelle finanser og digitale aktiver tættere, har den digitale bank nu signaleret, at den kommer ind i aktivtokeniseringsområdet. I denne henseende sigter SEBA mod at udvikle innovative løsninger, hvor deres kunder kan udstede og administrere finansielle aktiver på flere blockchain-protokoller og gøre disse let tilgængelige for investorer..

Den digitale bank er ikke fremmed for digitale aktiver, da den allerede tilbyder en række tjenester omkring disse, fra digital depot til handel, transaktionsbank samt udlån med kryptokollateralitet.

SEBA som en reguleret enhed følger en fuldt kompatibel vej for at målrette mod store institutioner. Den schweiziske finansielle institution ønsker at arbejde med banker, professionelle investorer, familiekontorer, aktivforvaltere og andre blockchain-virksomheder.

Som sådan ledsages bankens indgang i rummet af et partnerskab med Digital Asset Shared Ledger (DASL), der er bygget på virksomhedens blockchain Corda.

SEBA partnerskab med likviditetsnetværk DASL

Banken vil udnytte Digital Asset Shared Ledger (DASL) til at udvide sine tjenester, som er et likviditetsnetværk for digitale aktiver. DASL letter overførslen af ​​digitale aktiver på tværs af det offentlige Corda-netværk, som er et peer-to-peer-netværk af DLT-noder, hvilket muliggør interoperabilitet på tværs af flere systemer, apps og processer.

Som et resultat vil dette partnerskab give SEBA mulighed for at give institutionelle kunder muligheden for at udstede og investere i digitale værdipapirer, der repræsenterer finansielle instrumenter i Corda-netværket..

DASL’s værdipapirudbud inkluderer flere funktioner, herunder udstedelse, porteføljestyring, aktivservicering, clearing og afvikling – alt sammen drevet af Distribueret Ledger-teknologi (DLT). Desuden overholder DASL’s netværksfunktioner fuldt ud sikkerhedsreglerne.

Banken har allerede adskillige tjenester til deres kunder, der vedrører digitale aktiver, og aktivtokenisering vil blive tilbudt som et supplement til SEBAs depot-, kapitalstyrings- og handelsprodukt.

Ifølge SEBAs beskrivelse vil klienter være i stand til at tokenisere fiat og ædle metaller, alternative aktiver som fast ejendom og råvarer samt udforske tokeniserede økosystemer for virksomheder med produkter (som utility tokens) og udføre sikkerhedstoken tilbud.

SEBA vil oprette en tegnebog til indbyggede forvaringskunder, udstede digitale værdipapirer og distribuere dem til formueforvaltning og andre investornetværk. I samarbejde med DASL er SEBA afhængig af holdets erfaring med at opbygge kritisk infrastruktur til finansielle institutioner.

Et partnerskab for videreudvikling

Mens det stadig er i en startfase, kan partnerskabet medføre yderligere produktgenerering og likviditetsskabelse over tid, hvor DASL vil støtte SEBA Banks strategi om at være partner til institutioner.

Matthew Alexander, Head Tokenization hos SEBA Bank, forklarer, hvor vigtigt det er at opbygge en pålidelig platform til vedtagelse af digital aktivsikring:

”Udbredt anvendelse af digitale aktiver og værdipapirer af institutioner kræver pålidelige spillesteder for distribution og til sekundær handel og likviditet. DASL giver SEBA en øjeblikkelig og sikker platform til vores sortiment af digitale værdipapirer. Vi ser frem til at kombinere vores styrker med DASL’s styrker for yderligere at forbedre vores kundeløsninger og tjenester. ”

“Vi er glade for at samarbejde med SEBA Bank og bringe dem ind på det offentlige Corda-netværk med DASL. DASL giver en accelerator til de digitale kapitalmarkeder for SEBAs institutionelle kunder.” sagde Richard Crook, grundlægger DASL.

I løbet af de sidste to år har SEBA gjort bemærkelsesværdige fremskridt inden for det digitale aktivrum. Den schweiziske kryptobank formåede at udvide sine produkter og tjenester betydeligt til det institutionelle marked. Tidligere på året rejste SEBA også 100 millioner dollars i finansiering seks måneder efter modtagelsen af ​​banklicensen i august 2019.

Åbning af døren til aktivering af aktiver til institutioner er et af nøgleaspekterne ved udbredt anvendelse af digitale aktiver i stor skala. Når institutioner, der følger strenge overholdelsesforanstaltninger, kan udstede, administrere og handle med digitale aktiver, kan det åbne flodportene for interesse fra en lang række investorer på global skala. Dette kan være et kritisk punkt, der starter overgangen fra traditionel aktivsikring til hel-digital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner