Tekninen viikoittain: Kestää toukkia, jos haluat tutustua perhoihin

Tärkeimmät takeaways

 • Bitcoin saattaa tarvita lisää vakauttamista lyhyellä aikavälillä, kun taas merkit osoittivat pitkällä aikavälillä nousua markkinoilla.
 • Tunnelma säilyi ensisijaisesti positiivisena puolittamisen jälkeen, vaikka puolittamisen jälkeiset hintatoimet olisivat voineet pettää
 • Suurimmat altcoinit asetettu testaamaan tärkeimmät vastustasot; keski- / pienikokoisilla yrityksillä saattaa kuitenkin olla enemmän myyntipaineita.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat olivat laajalti punaisessa tiistaina Aasian aamuna, koska suuret kauppaparit eivät ole onnistuneet rikkomaan keskeisiä vastustasoja. Psykologinen 10000 tasoa BTCUSDT pysyi konkreettisena, kun taas vuoden 2002 220 tasoa ETHUSDT olivat edelleen vahingoittumattomia. Kun puolittaminen on onnistunut, markkinat näyttävät jatkavan seuraavan painopisteen etsimistä, kun taas suuret parit saattavat tarvita lisää konsolidointeja ennen uuden trendin aloittamista.

Vaikka viimeaikaiset hintatoimet saattavat pettää joitain kauppiaita, tiedot osoittavat, että sijoittajien kiinnostus kryptovaluuttaan omaisuusluokkana pysyi korkeana. Sentix Crypto Asset Classe Sentiment Index saavuttanut kaikkien aikojen korkein heti bitcoinin puolittumisen jälkeen. Sentixin toimitusjohtaja Manfred Hubner uskoi, että lukemat kuvastavat, että markkinat ovat nähneet monia puolittamattomia lyhytaikaisia ​​spekulaatioita. Sijoittajien kiinnostuksen lisääntyessä bitcoiniin Hubner uskoo, että se voi johtaa hintamahdollisuuksiin keskipitkällä aikavälillä. Korkeampi indeksi viittaa kuitenkin myös siihen, että hinta saattaa tarvita uutta konsolidointia lyhyellä aikavälillä.

Kuva 1: Sentix Crypto Asset Class Sentiment Index

Kuva 2: BTC-saldo pörsseissä

Lisäksi ketjutiedot voivat myös tukea pitkän aikavälin positiivisia näkymiä. Glassnoden tiedot osoittavat, että BTC: stä tapahtui huomattavaa virtaa pörsseistä, ja pörssien BTC-saldo on melkein saavuttanut tuoreen vuoden matalin.

Glassnode selitti, että valaat voisivat alkaa nostaa tilansa kylmiin lompakkoihin (pitkäaikainen nouseva), mikä voi olla yksi syy tasapainon laskuun. Taseen aleneminen voi kuitenkin merkitä myös sitä, että sijoittajat voivat olla pettyneitä puolittamisen jälkeisiin hintatoimiin.

Muualla johtavien altcoineiden vaihto oli noin 2-4% alhaisempi istunnon aikana XRP luopui 2,6% arvosta, kun taas EOS ja NEO laski noin 4%. THETA on ollut leijuu lähellä vuoden huippua ennen Mainnet 2.0: n julkaisua. JNE tarkkailijat saattavat haluta tarkkailla tarkasti Phoenixin kovaa haarukkaa, jonka odotetaan tapahtuvan kesäkuun alussa.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Kultainen risti tekemässä, mutta menettämässä vauhtia?

 • BTCUSDT maalasi sekakuvan, kun pari on jatkanut vakiinnuttamista 9000 ala- ja puolivälissä.
 • Kultainen risti näyttää olevan tekemisissä, kun 50 päivän liukuva keskiarvo nousee 200 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolelle tulevina päivinä. Vaikka monet kauppiaat saattavat odottaa jonkin verran lyhytaikaista nousua kultaisen ristin vahvistamisen jälkeen, emme ole nähneet vastaavaa kaupan määrän kasvua.
 • Sen sijaan RSI on tuottanut joitain päivittäisiä alhaisimpia korkeuksia viimeisten kahden viikon aikana. Mielestämme tämä on vahva osoitus siitä, että hinta voi seurata esimerkkiä.
 • Kirjoitushetkellä pari on edelleen käynyt kauppaa yhden vuoden trendilinjan vastustasojen yläpuolella. Uskomme, että trendiviivan pitäisi olla asia, johon kauppiaiden tulisi keskittyä tällä viikolla, joka on noin 9100–9200. Tämän alueen rikkominen voi nopeuttaa lyhytaikaista korjausta 9000-alueelle.
 • Ylimmäinen tarkkailtava taso voi olla lähellä 9800, joka näyttää pysyvän yhtenä suurimmista vastarinta-alueista.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio

ETHUSDT – Sonnien on kohdattava keskeinen vastarinta

 • ETHUSDT on pystynyt sulkeutumaan 200 tason yläpuolelle kolmena peräkkäisenä päivänä, ja pari voi pian pystyä testaamaan 30. huhtikuuta ennätyksen 227,23.
 • Momentum näyttää myös pystyvän tukemaan sonneja täällä, sillä MACD on aikeissa tuottaa nousevan jakosuodattimen, ja viimeinen suuntaus, joka tuotti nousevan, puhkesi viimeaikaisesta trendistä.
 • Lisäksi Bollingerin nauhat voivat puristaa, että hintojen volatiliteetti voi kasvaa pian, ja se voi tehdä puhkeamisen pian.
 • Katseltavat tasot: 227, 205.

Kuva 4: ETHUSDT-päivittäinen kaavio

ADAUSDT – Karhuerot ovat yhä todisteita

 • Viimeisimmässä Technical Weekly -lehdessä käsiteltiin ADAUSDT ja uskoi, että ralli oli loppumassa höyrystä. Haluamme säilyttää laskevan näkemyksemme ADAUSDT Tämä viikko.
 • Yksi syy siihen on, että näimme, että liikemittarit ovat olleet eri mieltä hinnasta. Kun RSI on jo tuottanut kolmoisen laskevan eroavaisuuden, ja MOM-indikaattori on jo muodostanut kaksi suurta matalampaa korkeutta.
 • Tämän lisäksi Bollingerin bändien puristus viittaa siihen, että matala volatiliteettikausi saattaa pian olla ohi, ja on järkevää odottaa puhkeamista.
 • Katseltavat tasot: 0,047.

Kuva 5: ADAUSDT-päivittäinen kaavio

THETAUSDT – Rallin vauhti kestävä verkon päivitykseen saakka?

 • THETAUSDT on ollut yksi parhaiten menestyvistä altcoineista. Pari varasi 130%: n voiton viimeisten 30 päivän aikana. Uskomme vahvan suorituskyvyn johtuvan lähinnä tulevasta Mainnet 2.0 -päivitys.
 • Kysymys on toistaiseksi, tekisivätkö kauppiaat niin "myydä se" päivityksen jälkeen.
 • Päivityksen lähestyessä alkumerkit osoittavat, että nykyinen ralli on saattanut olla menettämässä vauhtia. RSI: n ja MOM: n avulla molemmat tuottivat joitain alhaisempia korkeuksia.
 • Vaikka MACD pysyi positiivisena, uskomme, että kauppiaiden olisi pitänyt olla erittäin varovainen avatessaan uusia positioita tälle parille. Jos kauppiailla on jo positioita, he voivat harkita poistumisstrategian löytämistä.

Kuva 6: THETAUSDT-päivittäinen kaavio

Kirjoittaja: Cyrus Ip

Tutkimusanalyytikko, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner