OKEx Technical Weekly: 24. maaliskuuta 2020

Tärkeimmät takeaways

 • Fedin QE Infinity -ilmoitus on jatkanut salaushärkäpolttoa tiistaina Aasiassa, koska markkinat uskovat, että maailmanlaajuiset keventämistoimenpiteet voisivat devalvoida edelleen fiat-valuuttoja.
 • Tiedot osoittavat, että pitkäaikaiset BTC-tunnelmat vaikuttavat positiivisemmilta, kun taas lyhytaikaiset kauppiaat näyttävät vähemmän toiveikkailta.
 • Tekninen ehdotus altcoin-tilan volatiliteetin on määrä kasvaa keskipitkällä aikavälillä.

Markkinakatsaus

Kryptovaluuttamarkkinoiden nouseva ilmapiiri on jatkunut Yhdysvaltain keskuspankin yllätyksenä ilmoitus ostaa rajoittamattomia määriä valtion joukkovelkakirjalainoja, asuntolainalla vakuudellisia arvopapereita, jotta lainakustannukset pysyisivät erittäin alhaisina. Markkinat näyttävät uskovan, että maailmanlaajuisten keskuspankkien koordinoimat toimet voisivat edelleen kiihdyttää fiat-valuuttojen devalvaatiota yleensä. Tämä ympäristö voi suosia bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja keskipitkällä / pitkällä aikavälillä. Varsinkin tuohon aikaan, jolloin bitcoin näyttää olevan pohjassa maaliskuun puolivälissä 4400-4800 dollarin alueella. BTC: n pitkäaikainen noususuhde on heijastanut pidempien tenorifutuurien hintoja. OKExin kahden vuosineljänneksen futuurien perusta on ollut käteishinnan ylittyminen, kun taas lyhyempien futuurien futuurit olivat alle. Tämä voi viitata lyhytaikaisten kauppiaiden (vähemmän nouseva) ja pitkäaikaisten sijoittajien (nouseva) väliseen mielipide-eroon..

Kuva 1: OKEx BTC Basis kahden viikon viikko futuurit (Lähde: OKEx) Kuva 2: OKEx BTC Basis kahden vuosineljänneksen futuurit (Lähde: OKEx)

Samaan aikaan altcoin-tilassa näyttää olevan käänne. Total Ex-BTC Market Cap on muodostanut kolmiokuvion, mikä viittaa siihen, että purkautuminen voi tapahtua pian. Jos positiivinen ilmapiiri salausmarkkinoilla oli ehjä, se voi lisätä positiivisen puhkeamisen tapausta, ja suurimmat altcoiinit voisivat hyötyä siitä.

Kuva 3: Salausmarkkinoiden kokonaissumma Ex-BTC (lähde: Tradingview)

Hinta-analyysi

BTCSDT – Testaa alemmat 6000 tasoa ennen nousua?

 • BTCUSDT on tehnyt noin 6 tuntia korkeampia laskuja kuukauden puolivälissä tapahtuneen myynnin jälkeen ja näyttää nyt muodostaneen kolmion kuvion, mikä viittaa siihen, että purkautuminen voi olla tekemisissä.
 • Vauhti on näyttänyt olevan jonkin verran hidastunut viimeisten 18 tunnin aikana, kun RSI on hidastunut, MACD: n nopea ja hidas linja ovat siirtyneet lähemmäksi toisiaan, mikä osoittaa, että rallin vauhti on hidastunut. Tämä tilanne vahvisti hintatestauksen 6100–6200 aluetta.
 • Jos alemman kolmion tuki pysyy voimassa, se voi lisätä nykyisen rallin jatkumisen todennäköisyyttä 7500-alueelle.
 • Nykyiset tasot 6400-6500 olivat kuitenkin vahvoja tukia jo marras- ja joulukuussa 2019, ja nyt se näyttää olevan vastarintaa. On mielenkiintoista nähdä, voidaanko tämä kääntää seuraavalle tukitasolle.

Kuva 4: BTCUSDT 6 tunnin kaavio (Lähde: OKEx)

ETHUSDT – puuttuu edelleen?

 • Olemme nähneet lyhytaikaisia ​​mahdollisuuksia ETHUSDT koska pari muodosti myös kolmion kuvion; Päivittäinen MACD tuotti kuitenkin alun perin nousevan nousun, mikä saattaa viitata siihen, että noususuunta on kasvanut.
 • Vaikka RSI ja UO eivät välttämättä tarjoa paljon tietoa tässä vaiheessa, mutta jos RSI pystyy tuottamaan korkeamman korkeimman lähipäivinä, se voi vahvistaa ETH: n lyhytaikaista nousua.
 • Jos uusi ralli nähdään, 20. maaliskuun huippu lähellä 152: ta voisi olla ensimmäinen vastarinta; tämä on myös paikka, jossa 20-MA sijaitsee.

Kuva 5: ETHUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT – Ralli loppuu höyrystä?

 • BSVUSDT on ylittänyt BTC: n ja muut suuret altcoinit, koska pari on jo käynyt kauppaa 20-MA: n yläpuolella päivittäisessä kaaviossa (ei näy tässä) ja 6 tunnin kaaviossa (alla).
 • Malli näyttää kuitenkin loppuneen höyrystä. RSI on tuottanut kolminkertaisen eron; tätä on pidetty vahvana signaalina siitä, että trendi on loppumassa, kun taas UO näyttää tuottavan samanlaisen signaalin.
 • Lisäksi MACD-laskeva crossover näyttää olevan tekemässä.
 • Ensimmäinen seurattava taso voi olla alue välillä 150-153, mikä on tämän viikon alun tukitaso. Jos se sisältyy, hinta voi testata tuen uudelleen 130: ssä.

Kuva 6: BSVUSDT 6 tunnin kaavio (Lähde: OKEx; Tradingview)

HBARUSDT – Kaupankäynti sivulta ennen purkautumista?

 • HBARUSDT on käynyt kauppaa enimmäkseen sivuttain maaliskuussa tapahtuneen laajemman salausmarkkinoiden myynnin jälkeen, ja hintavaihtelun odotetaan kasvavan, kun pari on muodostanut 6 tunnin laskevan kolmiokuvion.
 • Vaikka purkauksen ajoitusta voisi olla vaikea määrittää, 0,029 näyttää pariselta kunnolliselta tuelta, ja 6 tunnin 100 MA alue on edelleen merkittävä vastus.
 • Elinkeinonharjoittajat voisivat hyödyntää näitä tasoja lyhyellä aikavälillä, kunhan ne pysyvät voimassa.

Kuva 7: HBARUSDT 6 tunnin kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner