AMA: n yhteenveto: Tietosuojaan keskittynyt selain – Rohkea, osa Brendan Eichin näkemyksiä

OKEx-yhteisö isännöi 6. maaliskuuta jännittävää Ask-Me-Anything (AMA) -tapahtumaa Brave-yhtiön perustajien ja toimitusjohtajan Brendan Eichin kanssa..

Brave Browser keskittyy käyttäjien yksityisyyteen ja kuvittelee uudelleen, miten verkkomainonnan pitäisi toimia, se on rakennettu poistamaan verkkomainokset verkkosivustoilta ja sen valmistajan liiketoimintamalli ei perustu pelkästään mainosten estämiseen, vaan myös poistettujen mainosten korvaamiseen oman verkoston mainoksilla..

AMA: n aikana Brendan Eich vastasi useisiin kysymyksiin Brave Browserista ja Basic Attention Token (BAT) -kehityksestä sekä live Q: sta.&A istunnon lopussa. Lue alla olevat yhteenvedot kohokohdista AMA: sta Brendanin kanssa!

Osa 1

Q1: Mitä liiketoimintamalleja Brave Browser -tekniikka voi soveltaa? Ovatko asiakkaasi yritykset vai valtion järjestöt? A

Yritykset pienistä YouTube-sisällöntuottajista aina suurimpaan verkkosivustojulkaisijaan asti. Liiketoimintamallit sisältävät tuuletinvinkkejä ja kuukausittaiset lahjoitukset, rohkeat kävijät maksavat automaattisesti, verkkokauppa ostaa korkealaatuisia digitaalisia ja muita tuotteita, kannettava paywall selaimessa, toistuvat tilaukset.

Q2 : Mikä on pitkän aikavälin näkemyksesi teollisuudesta, jolla Brave työskentelee? Pelkäätkö jonain päivänä, että Brave korvaa uuden projektin, jossa on enemmän innovatiivista tekniikkaa?

Brave johtaa oletusarvoisesti yksityisyydensuojatuotteita, ja lähestymistapamme voi skaalata sekä pysty- että vaakasuunnassa: videoihin, sähköposteihin, hakuun; pienistä sivustoista ja YouTube-kanavista aina suurimpiin. Ensimmäisenä oleminen ja uskollisten käyttäjien hankkiminen on pysyvä etu samalla, kun se heikentää vakiintuneita vakiintuneita operaattoreita, kuten Google.

Q3 : Mitkä ovat alan kipupisteet, joihin #BRAVE haluaa puuttua innovatiivisesti?

Käyttäjien kipu: mainokset ja seuranta ylikuormituksesta, dataplan-tyhjenemisestä, akun tyhjenemisestä; Luojakipu: kamppailee saadakseen edes 30 prosenttia bruttomäärästä ohjelmallisista mainoksista ilman, että ajaa käyttäjiä hulluksi huonoilla mainoksilla; pärjää paremmin mittakaavassa suoralla mainosmyynnillä ja korkeammilla kustannuksilla; houkutella ja allekirjoittaa suojelijoita tai lahjoittajia, joiden on otettava huomioon monet kelvolliset vastaanottajat; paywallin väsyneet käyttäjät, jotka eivät tilaa 100 sivustoa, mutta saattavat sinun omistaa, jos he voisivat ostaa ensin piha-alueelta. Brave ratkaisee kaikki nämä älykkään super-app-tyylisen selaimen avulla.

Q4: Mikä on rohkean selaimen käytön etu kuin muilla selaimilla, kuten Google?

Google Chromessa on sisäänrakennettu valvonta: jos kirjaudut mihin tahansa Google-palveluun Gmail-osoitteella tai vastaavalla tiliavaimella, Chrome seuraa oletuksena navigointiasi mainosten kohdistamista varten. Ja verkossa Chrome antaa komentosarjojen ja evästeiden seurata kanssasi jopa 2,5-kertaisen akun tyhjenemisen ja vastaavan sivulatauksen ja tietosuunnitelman vaikutuksen. Google ei voi sallia näiden seurantalaitteiden estämistä, tai osakkeenomistajat ja asiakkaat haastavat sen (samoin kuin syytetään entistä tiukemmin kilpailusääntöjen rikkomisesta). He ovat jumissa nurkkaan, johon he maalasivat, kun he hankkivat ja sidosivat haun, YouTuben, Doubleclickin (sivun sisäiset mainokset), AdMobin (sovelluksen sisäiset mainokset, täynnä petoksia) ja Google Play Kaupan. Rohkea estää kaikki Googlen tarvitsemat kustannukset selkeiden käyttäjäetujen ja suuremman nettotulon saamiseksi julkaisijoille.

Q5: Mitä toimenpiteitä teet ihmisten lisäämiseksi Brave-selaimella?

Kumppanuusohjelma osoitteessa https://brave.com/refer auttaa sisällöntuottajia maksamaan palkkiota kuukausittain meille tuomista uusista käyttäjistä. Mainostamme myös suurilla alustoilla, jotta voimme säästää käyttäjiä näiden alustojen omistajien kynsistä saamalla heidät rohkeaan yksityisyyteen oletusarvoisesti ilman asennuksen jälkeistä seurantaa. Viimeinkin työskentelemme suosittujen podcastien sponsoreiden kanssa, jotka rakastavat Braveä ja edistävät sitä.

Q6: Entä jos verkkosivustot, kuten FB ja Google, päättävät olla yhteensopimattomia Braveen kanssa tai jos he yrittäisivät kieltäytyä pelaamasta ja jotenkin estäisivät sen?

Brave e perustuu kromiin, joten heidän on vaikea tehdä sitä käytännössä. Piilotamme kromipohjaiseen väkijoukkoon, jota Chrome hallitsee. He saattavat estää omat Chrome-käyttäjät. Yritä sormenjälkien ottamista käyttäjiltä selaimen merkin ja mallin mukaan on mahdollista, mutta kallista ja riskialtista (viimeisessä virkkeessä mainittu väärä positiivinen ongelma). Lopuksi, Google on kilpailututkinnan kohteena Yhdysvalloissa, kilpailunvastaiset käytännöt EU: ssa ja tietosuojarikkomukset eri lainkäyttöalueilla. Kaikki nämä seikat yhdessä viittaavat siihen, että Google ei voi yrittää pelata likaa. Sama koskee FB: tä, vaikka emme ota niitä suoraan käyttöön (Brave ei ole sosiaalinen verkosto tai joukko sosiaalisia sovelluksia, jotka perustuvat verkkotunnisteeseen).

Q7: Adoptio on yksi tärkeistä tekijöistä, joihin kaikkien kestävien blockchain-projektien tulisi keskittyä ollakseen houkuttelevampia sijoittajien silmissä. Mitä rohkea on tehnyt ja aikoo tehdä saavuttaakseen tosielämän adoption?

Meillä on 12,2 miljoonaa MAU: ta ja 4 miljoonaa DAU: ta, ja olemme kasvaneet kuukausittain julkaisun jälkeen. Rakennamme selaimen, joka on 3-6x nopeampi sivulatauksella ja vastaavilla vertailuarvoilla kuin Chrome, joka käyttää 40% akun mobiililaitteista vs. Chrome (vastaavilla datasuunnitelmasäästöillä) ja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden saada maksettua parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa antaa takaisin suosikkisivustoilleen ja -kanavilleen.

Q8 : Yksi suurimmista DApps: n ongelmista on passiivinen ja hyödytön tila. Ihmiset luovat vain DApps: ää, mutta sillä ei ole käyttötapaa tai osuutta blockchain-ekosysteemiin. Mitä tiimisi tekee estääkseen ja ratkaisemaan tämän Brave-alustalla esiintyvän ongelman?

Brave tukee Dappsia sisäänrakennetun Ethereum Crypto Wallet -työpöydän kautta, ja se tulee pian mobiililaitteille. Emme vielä yritä parantaa Dapp-semantiikkaa yleensä, mutta parannussuunnitelma on mahdollista tulevaisuudessa. Yleensä super-sovelluksen tai lihaksikkaan käyttäjäagentin, kuten Brave, varmistaminen varmistaa, että käyttäjillä on riittävästi itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta kartoittamaan oma käyttökelpoisempi kurssinsa riippumatta siitä, mitä Dapps ajaa muiden sovellusten kautta yrittää tukea.

Q9 : Kuinka turvallinen on rohkea? Riittääkö käyttäjien turvaaminen, rahan ja henkilökohtaisten tietojen menettämisen riskin vähentäminen? A

Brave seuraa alkupään Chromiumin (Chromen avoimen lähdekoodin projekti) ja WebKitin (WKWebView, käytetään iOS: ssä) julkaisukanavia hyvin tarkasti, jotta voimme julkaista tietoturvakorjauksia samana päivänä kuin Chrome. Brave tuo sitten luokkansa parhaan huippuinsinöörien ja johtajien, kuten CISO Yan Zhu, ja yhteistyökumppaneiden joukosta vikapalkkio-ohjelmien myyjältä HackerOne, kooditarkastajiin Least Authority, salauksen huolto-tilin / vaihto-kumppaneiden alkuun..

K10 : Voitko puhua koneoppimismallista, joka näyttää mainoksia? Mihin ominaisuuksiin malli on koulutettu? Kuinka suuri prosenttiosuus käyttäjistä käyttää kuukausittaista BAT-maksukannustinta?

1. Koneoppimismalli koulutetaan yhteenvetotuista sanavektoreista vierailemiltasi sivuilta. Sivut on koottu Naive Bayes -luokittelijoiden tai tukivektorikoneiden parametreiksi, ja ne on rakennettu kiinnostuksen kohteisiisi pitkällä aikavälillä..

2. Malli on koulutettu eri kielille tarkoitettujen verkkosivujen yhteisöihin, jotka on joko merkitty manuaalisesti tai leimattu puolivalvotulla koneoppimisprosessilla. Valitse noin 14% nyt, nousussa.

Istunto 2 Live Q&A

Q1 :Intia oli äskettäin aloittanut uuden hypeen siirtämällä positiivisia säännöksiä kryptoa vastaan. Mikä on tämän positiivinen vaikutus rohkeisiin ja BAT: iin?

A1: Pyrimme saamaan rohkean käyttöönoton ja BAT-tuetut yksityiset mainokset Intiassa. Tämä oli hieno uutinen.

Q2 :Suurin osa sijoittajista keskittyy suuresti merkin hintaan lyhyellä aikavälillä projektin todellisen arvon sijaan. Voitteko (BAT-tiimin puolesta) kertoa meille, mitä sijoittajien tulisi odottaa sijoitusmotivaationa ja -etuina pitkällä aikavälillä?

A2: Aiomme kasvattaa Brave mahdollisimman suureksi tänä vuonna, vähintään 20 miljoonaa käyttäjää. Työskentelemme myös sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka voivat saada meidät entistäkin korkeammalle. standardoinnin aikana odotamme muiden huomiosovellusten haluavan BAT: ta, joten ajattelemme edelleen, miten tehdä vankka ja turvallinen BAT SDK

Q3 :Onko Brave Browserilla mahdollisuus vastaanottaa mainoksia ja jakaa nämä mainostulot BAT-kolikoiden hallussa oleville? Kuinka samanlainen on Brave for Android Bravein työpöytä- / kannettavan version kanssa?

A3: Sinun ei tarvitse pitää BAT: ta ottaaksesi käyttöön Brave Rewards (napsauta BAT-logoa oikeassa yläkulmassa olevassa URL-palkissa). Mainostulot jaetaan sinulle kuukausittain, ja ilman ylimääräistä vaivaa ne voivat automaattisesti palauttaa suosituimmat sivustosi ja kanavasi, mutta voit myös tipata ja määrittää kuukausimaksuja.

Brave for Android perustuu erilliseen kromihaarukkaan, jonka aloitimme aiemmin, mutta Google Play of Brave for Android -betaversio perustuu samaan rohkean ytimen kromihaarukkaan, jota käytämme työpöydällä. Auta testaamaan tätä betaversiota, se korvaa vanhemman Android-selaimen pian (viikkoja, ei kuukausia). Tämä johtaa aikanaan laajennusten saatavuuteen Android Brave -palvelussa. Lisäksi sen pitäisi toimia hyvin Chromebookien suuremman näytön välilehtien selaimena Android-sovellustuen kautta Chrome-käyttöjärjestelmässä.

Q4 :Mitkä ovat BAT-mainosten tärkeimmät edut käyttäjille? Mitkä ovat nykyisen mainosjärjestelmän ongelmat, jotka eivät ole käyttäjille myönteisiä?

A4: Mainostekniikka vaatii tänään laajamittaisen seurannan, joka osuu sivusi lataukseen, tietosuunnitelmaan, akkuun ja turvallisuuteen (malvertising = mainoksiksi naamioitu kiristysohjelma). Se ei myöskään maksa hyvin kustantajille tai tekijöille, liian monelle välittäjälle. Lopuksi uudelleen kohdentaminen ei ole vain kammottavaa tai mahdollisesti yllätyslahjan spoileri, kun lahjan vastaanottaja näkee uudelleen kohdennetun mainoksen edellisenä iltana saamastasi lahjasta – perustuen tietoihin, jotka on otettu ilman suostumusta mielivaltaisiin tarkoituksiin (kuten melkein kaikissa online-mainostekniikoissa) ) se on laitonta Euroopan GDPR: n ja uusien lakien mukaan lukien Kalifornia, Intia, Brasilia ja Kiina. Mainostekniikka kehittyi opportunistisesti ja sillä on suuri ns "negatiiviset ulkoisvaikutukset" jotka aiheutuvat useille käyttäjille pieninä pistoksina, enimmäkseen (ransomware olisi poikkeus: erittäin suuri pistely)

Q5 :Kuinka Brave Browser on kannattava pitkällä aikavälillä sen jälkeen, kun jokainen viittaus on annettu 4 dollaria? Kohtaavatko BAT Token hinnan laskun? Mitä mieltä olet?

A5: Odotamme hintavakauden 7,3 kohden valkoisessa kirjassa mittakaavassa. Kuvittele 20 miljoonaa käyttäjää tai 100 miljoonaa, kun käytössä on 1,5B BAT.

Q6 :Mikä tekee rohkeasta niin epämääräisen? Mitä etuja sinulla on verrattuna kilpailijoihisi? Millaisia ​​etuja käyttäjällä on käytettäessä BAT-tunnusta rohkeassa selaimessa ?

A6: Brave ottaa käyttöön suuret vakiintuneet selaimet, erityisesti Chromen. Kaikki paitsi Apple Safari huomioivat mainostekniikan ja seurantakoodit, jotka estämme 3-6x sivun latausnopeuden voittamiseksi, 2,5x paremmaksi akun kestoksi jne. Tekniikkaa on helppo kopioida, mutta liike-elämän eturistiriitoja on vaikea purkaa. Kysy Googlelta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner