BTC sandsynligvis bryder Bearish Wedge effektivt, Trend kan bygge bund nær $ 6K igen: Crypto Market Daily

Fredag ​​10. april: De fleste topmarkeder for kryptokurrency ser korrektioner, priserne er faldet mellem 5 og 10 procent i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin (BTC) er faldet lige under $ 7.000 niveau for at handle omkring $ 6.900 ved pressetid, ned omkring 5 procent.

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) har mistet henholdsvis 9 og 11 procent på dagen, hvilket begge genoptager eventuelle kortvarige gevinster fra deres nylige blokbelønningshalvinger.

Da BTC falder til under $ 7K, ser handlende til kortsigtede supportniveauer

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Før i dag havde BTC været i et konsoliderende mønster efter at være blevet undertrykt med $ 7.500. Da højderne fortsatte med at bevæge sig ned, faldt nedadgående risiko gradvist, og i går faldt tendensen til $ 7.100 på kort sigt. Selvom tendensen hurtigt korrigeres i de næste par timer, har prisen allerede vist et nedadgående signal. Pr. Nu er prisen kort faldet til under $ 7.000.

OKExs markedsanalyseteam mener, at afprøvning af den nedre kant af den baisse kile i går har vist tegn på brud, og markedet frigiver gradvist svage signaler. I betragtning af den gradvise stigning i salgsvolumen på timeniveau øges sandsynligheden for en logisk brud også.

Hvis tendensen ikke kan vende tilbage til $ 7.000 i de næste 8-12 timer, kan den bekræfte, at den forrige rebound-fase slutter til en vis grad, og en ny bundfase kan starte.

Bitcoin-investorer bør være opmærksomme på den position, hvor prisen kan stabiliseres i den nærmeste fremtid. Vær opmærksom på $ 6.600, $ 6.150 og $ 6.000, som er potentielle supportniveauer.

BTC kunne teste tidligere bund omkring $ 4K

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins daglige diagram ovenfor viser en klar brud på underkanten. Imidlertid ser det bearish volumen ikke ud til at være på et højt niveau stadig, derfor er det også muligt, at bruddet er en fælde. Fokuser på volumenændringstilstanden i aften – hvis niveauet stadig er lavt og prisen vender tilbage til $ 7.050, bør investorer være forsigtige med at åbne korte positioner.

Som svækkelsen af ​​tyre allerede har vist i løbet af denne uge, er modstandsområdet mellem $ 7.500 – $ 7.700 imidlertid svært at bryde i øjeblikket. Tendensen vil sandsynligvis bevæge sig som vist i tilstand 1 eller 2 på 1-dages diagrammet ovenfor.

Betingelse 1 viser, at prisen kan stoppe med at dumpe omkring $ 6.000, da det plejede at være en stærk støtteposition. Hvis trenden vender tilbage her, betyder det, at den anden bund er meget højere end den første, og reboundstyrken vil være stærk.

Betingelse 2 viser en dårligere markedsfølelse end 1, da tyre vil være pessimistiske, og mere baisse midler vil komme ind. I dette tilfælde er det muligt, at prisen vil teste den forrige bund, som er omkring $ 4.000. Dette betyder, at et rebound har brug for mere tid for at vende tilbage til en bullish tendens.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.050
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.250
 • Kortvarig support: $ 6.850
 • Mellemsigtet support: $ 6.700

BCH Bulls ser på $ 198 som sidste forsvarslinje

1H BCH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Halveringseffekten af ​​BCH er fordøjet i kort tid, og prisen er fortsat svækket.

Efter at have brudt under understøttelsen på $ 250, er BCH nu faldet tilbage til trekantskonsolideringsområdet i bunden af ​​den foregående periode og understøttes midlertidigt af $ 232.

Læg mærke til salgsvolumenbetingelsen – hvis niveauet kan holde eller endda stige, vil $ 232 ikke være en effektiv support i det øjeblik.

Da tendensen i øjeblikket fortsætter, er denne position imidlertid mindre tilbøjelig til at blive stabiliseret, da $ 224 og $ 215 sandsynligvis vil være stærke understøttelser. $ 198 vil være den sidste forsvarslinie for tyrerne. Hvis prisen stabiliserer sig på det, betyder det, at tyrerne ikke har brug for for meget tid til at forberede sig til næste rebound. Et fald under $ 198 betyder, at den forrige bund sandsynligvis vil blive testet.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 243
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 250
 • Kortvarig support: $ 232
 • Mellemlang sigt support: $ 215

Lige efter halvering går BSV ind i det bearish mønster

1H BSV / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

BSV har næsten mistet alle gevinsterne ved opbygningen til sin halvering, som fandt sted tidligere i dag. Prisen understøttes midlertidigt af $ 195, men det bearish mønster er indlysende. Et fald under $ 188 kan blive en høj sandsynlighedshændelse i fremtiden.

BSVs volumendiagram viser, at bearish fonde stiger og ikke ser et reduktions signal, derfor er $ 188 support muligvis ikke effektiv i øjeblikket. At bryde $ 188 betyder, at tendensen vender tilbage til det nederste område, da denne position kan ses som den nederste halsudskæring i marts. At falde til under $ 170 kan betyde, at tendensen forsøger at bygge en anden bund omkring $ 130.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 202
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 228
 • Kortvarig support: $ 188
 • Mellemlang sigt support: $ 170

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner