Decentraliseret finans har nøglen til at inkorporere Blockchain i konventionel finansiering

Af Georgia Rakusen, ConsenSys

På trods af sin stadigt voksende popularitet og forstærkede diskussion er der en vis modstand, der holder blockchain uden for almindelig finansiering. Institutionelle investorer og banker er fortsat bekymrede over emner som regulering af digitale aktiver, Bitcoins manglende evne til at udvikle sig som en regningsenhed, udvekslingsmiddel og manglen på centralbankgarantier. Deres rejse mod digitale valutaer er forsigtighed og konservatisme. Denne fortælling skal ændres for at blockchain kan blive en del af den almindelige samtale. DeFi har kapacitet til at gennemføre denne ændring. DeFi lover at drive blockchain til økonomisk almindelig ved at skabe tillid, banke de ikke-bankede og levere virkelige applikationer til blockchain-teknologi.

Opbygning af tillid

I de seneste tider har flere store aktører vovet sig forsigtigt ind i kryptorummet, som udgør vigtige milepæle for den digitale aktiverindustri. DeFi sørger for, at den bredere offentlighed kan deltage i og drage fordel af denne rejse med blockchain-adoption. Det gør dette ved at opbygge tillid til detailbrugere. Brugere har brug for tro på et finansielt system og dets infrastruktur, ellers er der ikke noget fundament for kunder, der regelmæssigt hører om negativ omtale, såsom hacks og tab af koder. Som med krypto generelt etableres tillid ved uddannelse og eksperimentering.

DeFi giver mulighed for sådan eksperimentering. Brugere tester løbende de reservationer, de har, og undersøger mangler. Den samarbejdsvillige karakter af DeFi, også kendt som ‘Web 2.0’, giver brugerne mulighed for at etablere deres niveau af tillid til blockchain ved at dele erfaringer, få adgang til poster og analysere data. Selvom en smart kontrakt måske er “tillidsløs” – i det omfang intet menneske har tillid til – brugere, der ikke er i stand til selv at revidere en kontrakt, vil søge validering fra samfundet og de mennesker, de er involveret i.

Den ubankede

På trods af hurtige fremskridt i vores globale finansielle systemer er der fortsat svimlende 2 ½ milliard ikke-bankede mennesker over hele verden. Finansielle systemer, der lover decentral finansiering, har en væsentlig almindelig appel til denne kohorte. DeFi-alternativet til centralbanker og tredjeparter betyder, at tidligere ikke-bankerede mennesker nu kunne købe, sælge og låne ud produkter og værdipapirer. Ved at erstatte den vestlige infrastruktur med DeFi har brugerne kontrol over deres økonomiske interaktioner og involverer sig i stedet med software og smarte kontrakt “kode som lov” -opsætninger. Disse fremskridt forbedrer muligvis ikke kun de regionale økonomier, men kan fremme sociale spørgsmål, der forstærkes af så store ikke-bankerede befolkninger, herunder det store antal ikke-bankede kvinder i særdeleshed og userverede landdistrikter..

Praktiske anvendelser af DeFi

Rørledningen af ​​ægte applikationer, som DeFi præsenterer, driver yderligere mainstreaming af blockchain. DeFi revolutionerer traditionelle finansielle instrumenter såsom rentetjente konti og lån og eliminerer centraliserede systemer og behovet for tredjeparter.

Collateralized Debt Positions (CDP’er) er et godt eksempel på en sådan applikation. CPD’er er smarte kontrakter, der kører på Ethereum. 95 procent af CDP’er åbnes kun til testformål. Vi ved dette, fordi (på tidspunktet for denne artikel) er deres værdi under 0,0058 ETH, der kan sammenlignes med lige over en dollar i værdi. I henhold til ConsenSys Codefis undersøgelse er de resterende 5% af CDP’er i gennemsnit sikkerhedsstillet til 1.000 ETH (US $ 4,5 mio.), Hvilket gør deres brug i stor skala ønskelig for kryptohvaler og tidlige kryptoinvestorer.

Denne CDP-anvendelse af DeFi står som et attraktivt alternativ til langsommere, dyre, traditionelle pengeoverførselsløsninger. DeFi giver i dette tilfælde næsten øjeblikkelige, uforanderlige, billige transaktioner og fjerner tredjeparter.

På trods af sin ubestridelige rolle i fremtiden for finansiering er der stadig barrierer for blockchain-spredning i en almindelig skala. DeFi nedbryder løbende disse barrierer gennem effektiv brug af teknologien. DeFi står for at forstyrre og revolutionere etablerede finansielle netværk og systemer og ændre branchen til det bedre. Værktøjerne til at opbygge branchens fremtid er i vores hænder.

Det nylig DeFi-brugerrapport fra ConsenSys Codefi finder ud af, at indehavere af kryptovaluta (kaldet “hodlrs”) oftere er interesseret i den underliggende teknologi og dens praktiske anvendelse, og hvordan den kan anvendes til praktiske midler. Hodlrs forbliver forsigtige, mens de eksperimenterer med DeFi, følger online diskussioner og deler deres oplevelser. Brugere vil ofte prøve en protokol med et lille beløb, før de investerer noget større.

Se de seneste DeFi-brugerforskningsrapport for flere fund.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner