Suojaa Bitcoin-salkusi

Bitcoin-sonneilla on ollut vaikea aika, koska johtava kryptovaluutta on seurannut laskusuuntaista nousua vuoden korkeimmalle tasolle 13 900 dollaria kesäkuun lopulla. Hintakorjauksen jatkuessa elinkeinonharjoittajat ovat kysyneet, kuinka suojata BTC: n pitkät positiot. Kasvavien salausjohdannaismarkkinoiden ansiosta osallistujat voivat nyt hyödyntää yhä suositumpia ikuisia swap- ja futuurisopimustuotteita hallitakseen paremmin riskiä.

BTC Lyhytaikainen karhu

Huolimatta siitä, että pitkällä aikavälillä nouseva tapaus on edelleen vahva, lyhytaikaisen laskusuunnan jatkuminen näkyy täällä päivittäisessä BTC / USDT-kaaviossa. Kesäkuun lopulla pari kävi kauppaa yli 13 900 dollarin tason ensimmäistä kertaa yli vuoden ajan, mutta pari ei ole onnistunut rikkomaan tätä tasoa heinäkuun puolivälissä, ja siitä tuli vastarinta. Kaksinkertainen yläkuvio on muodostunut ja sitä seuraa laskusuunta. Äskettäin pari ei pysynyt kaksinkertaisen yläkaulan yläpuolella noin 10 400 dollaria. Tämän lisäksi päivittäinen RSI on edelleen alle 50 ja päivittäinen MACD pysyi laskevalla vyöhykkeellä.

Johdannaiset ja riskienhallinta

BTC: n äskettäisen hintakorjauksen valossa riskien hallinta bitcoin-johdannaisilla on nyt aihe, johon ehkä kaikki haluavat palata. Jos olisit sijoittaja perinteisillä rahoitusmarkkinoilla, sinulle ei ole vieras kauppa johdannaisilla.

Oppikirjassa johdannainen on taloudellinen vakuus, jonka arvo määräytyy sen kohde-etuuden perusteella. Se on sopimus, johon osallistuu vähintään kaksi osapuolta, ja kohde-etuutena olevat varat voivat olla osakkeita, joukkovelkakirjoja, hyödykkeitä, valuuttoja, korkoja tai markkinaindeksejä.

Mikä tekee johdannaisesta niin suositun instrumentin? Koska sitä voidaan käyttää position suojaamiseen, spekuloida kohde-etuuden suunnatusta liikkeestä tai antaa vipuvaikutusta omistuksille. Se on myös monipuolinen työkalu riskienhallinnassa. Monet rahoituslaitokset käyvät jatkuvasti kauppaa johdannaisilla, kuten vaihtosopimuksilla ja termiinituotteilla osana riskien hajauttamisstrategioita.

Johdannaiset salauksessa

Salausjohdannaisten markkinat ovat suhteellisen uusia ja pieniä verrattuna perinteisiin, mutta se ei tee siitä vähemmän tuottoisaa. Kuten osakkeiden futuurit tai koronvaihtosopimukset, myös BTC-johdannaiset tarjoavat suojan volatiliteetilta ja salausmarkkinoiden vaihtelulta. Se voi toimia myös suojaustyökaluna mahdollisten tappioiden tasaamiseksi. Tämän lisäksi elinkeinonharjoittajat voivat hyödyntää johdannaisia ​​spekuloida kryptovaluuttojen hintoja vipuvaikutuksella maksimoidakseen potentiaaliset voitot. Salausmaailmassa on kolme päätyyppiä johdannaisia. (1). Perpetual Swaps; (2). Futuurit; ja (3). Vaihtoehdot

Suojaus

Vaikka BTC: n kasvava haittariski voi lopulta luoda ostomahdollisuuden BTC-sonneille tulevaisuudessa, BTC: n negatiivinen ilmapiiri on kuitenkin muodostunut, ja riskienhallintaa varten sijoittajia kehotetaan tarkistamaan sen suojaus- ja arbitraasistrategiat. Suojaukseen sisältyy useamman kuin yhden samanaikaisen vedon käyttö vastakkaisiin suuntiin yrittäessään rajoittaa vakavan sijoitusmenetyksen riskiä. Tarkastellaan ensin suojausstrategioiden välisiä eroja.

Otetaan futuurisopimukset esimerkkinä suojauksista.

Suojausstrategiaan vaikuttaa edelleen joitain muita tekijöitä, kuten päättymispäivä, pitkä tai lyhyt päätös ja sopimusten lukumäärä.

Pitkän asennon suojaaminen

Perpetual swap on toinen strukturoitu instrumentti, jota sijoittajat voivat hyödyntää. Oletetaan, että bitcoin on nyt kaupankäynnin kohteena 9500 dollaria spot-markkinoilla, ja BTC: n ikuinen swap-kauppa on 9 600 dollaria. Sijoittaja voisi ostaa bitcoinin spot-markkinoilta 9 500 dollarilla ja avata saman arvon (9 500 dollaria) arvoisen lyhyen position ikuisilla markkinoilla samaan aikaan.

  1. Kun BTC: n hinnat nousevat, sijoittajat voisivat ottaa voittoa spot-markkinoilta.
  2. Kun BTC: n hinnat laskevat, sijoittajat voivat sulkea ikuisen vaihtosopimuksen lyhyen aseman ja ottaa siitä voittoa, korvata spot-markkinoiden menetykset.

Elinkeinonharjoittajien tulisi kuitenkin ottaa huomioon myös rahoitus- ja selvitystekijät, jos swapin pitäminen pitkäksi ajaksi on osa heidän strategiaansa.

Välimiesmenettelymahdollisuudet

Välimiesmenettely on käytäntö käydä kauppaa hintaerojen kanssa useamman kuin yhden saman tavaran markkinan välillä pyrkiäkseen hyötymään epätasapainosta. Siihen sisältyy sekä osto että myynti hyvin lyhyessä ajassa. Oletetaan sama tilanne, kun bitcoin käy kauppaa 9500 dollaria spot-markkinoilla ja BTC: n ikuinen vaihtosopimus on 9,600 dollaria. Sijoittaja ostaa bitcoinin spot-markkinoilta 9500 dollarilla ja avaa saman arvon (9600 dollaria) arvoisen lyhyen position ikuisilla markkinoilla samaan aikaan.

  1. Sijoittajat voivat saada voittoa, jos niiden välinen ero kaventuu.
  2. Jos leviämistä laajennetaan, realisoitumaton P&Vaihdon L muuttuu negatiiviseksi. Tässä tilanteessa sijoittajat voivat odottaa erääntymistä. Vaihtosopimuksen markan hinta lasketaan yleensä spot-hinnan perusteella, joten markan hinta olisi hyvin lähellä spotia ja voitto olisi noin 9600 dollaria – 9 500 dollaria = 100 dollaria
  3. Kun spot-hinta on korkeampi kuin vaihtohinta, kokonaistulos ylittää 100 dollaria.

Johtopäätös

Suojaus ei ole riskitön kauppa. Sen sijaan se on yritys vähentää tunnettuja riskejä kaupankäynnin aikana. Se on tärkeä strategia perinteisillä rahoitusmarkkinoilla ja liikkeenjohdossa, ja salauksen kauppiaat voivat omaksua käytäntöjä, joita on käytetty laajalti osakkeissa, valuuttakursseissa ja hyödykekaupassa. Aivan kuten mikä tahansa muu riski / palkkiokauppa, suojaus johtaa alhaisempaan tuottoon asianomaiselle osapuolelle, mutta se voi tarjota merkittävän suojan haittariskiä vastaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner