Nu + Company – Bæredygtighed med chokolade og træer

Ikke hver STO har brug for at dreje sig om en milliard dollar tokenisering. Et af trækkene mod den digitale værdipapirsektor er muligheden for at åbne kapitalgenereringsmuligheder for virksomheder i alle størrelser. En ung start-up har erkendt de potentielle fordele, de kan opleve ved at henvende sig til denne nye måde at skaffe kapital på.

Nu + Company, et tysk firma med fokus på sund og bæredygtig madpraksis, har meddelt, at de har til hensigt at skaffe midler gennem tokeniseringsplatform, NeuFund. Virksomheden har specialiseret sig i deres serie af chokoladebarer, der viser unikke egenskaber.

Mens alle detaljer om deres forventede forhøjelse endnu ikke er afsløret, har virksomheden stillet deres pitchdæk til rådighed for interesserede parter.

Da denne kapitalgenereringshændelse struktureres som et sikkerhedstokenudbud inden for Liechtenstein, vil der sandsynligvis blive indført strenge overholdelsesforanstaltninger. Dette betyder kun adgang til akkrediterede investorer sammen med typisk AML & KYC-praksis – selvom strukturering af begivenheden som nævnt endnu ikke er bekræftet.

Blockchain

En stor del af appellen bag et firma som The Nu + Company er ideologien, der driver dem. Denne kendsgerning er ikke ualmindelig i mange virksomheder, der har søgt fordelene ved blockchain. Da teknologien har mulighed for at give let adgang til kapital – mens man driver nye niveauer af effektivitet i mange virksomhedsoperationer – er tokenisering gennem Neufund lige op i Nu + Company’s gyde.

Et andet eksempel på et firma, der bruger blockchain, til at nå deres mål for at forbedre vores indflydelse på jorden, er Mandel. Denne start i London har udviklet en intuitiv app designet til at stimulere bæredygtige købsvaner. I lighed med Nu + Company vil Almond plante træer for at udligne kulstofspor baseret på brugeraktivitet. Sørg for at tjekke de følgende artikler for at lære mere om, hvordan mandel har til hensigt at påvirke forandring.

Mandel – Vær den forandring, jorden har brug for

Interviewserie – Oliver Bolton, administrerende direktør for Almond Impact

Sundhedsbevidst chokolade

Nu + Company har hidtil udviklet forskellige chokoladebarer. Disse produkter er designet med sundhed for både miljøet og menneskekroppen i tankerne. De er veganske, næringsrige og udråbt til at indeholde 65% mindre sukker end en traditionel chokoladestang.

I øjeblikket har Nu + Company en produktlinje med tre flagskibsprodukter.

  • nucao
  • nucao hvid
  • nupro
  • Lille på overfladen, stor forandring nedenunder

Indtil i dag har disse produkter været på over 1,5 millioner solgte, hvilket resulterede i over € 2 millioner i omsætning sidste år.

Komplet pakke

Nu + Company er mere end bare deres produkt. Mens deres chokolade er konstrueret med sundhed og bæredygtighed i tankerne, stoppede holdet ikke der. Hvad er pointen med at udvikle et sådant produkt, kun for at pakke chokoladen på en traditionel måde ?, dvs. plast.

Dette førte holdet til for nylig at etablere en aftale med et firma kaldet Futamura. På den måde vil Nu + Company gøre brug af et Futamura-produkt kaldet ‘NatureFlex’. Dette er en ny form for emballage, der har potentialet til at erstatte plast. Følgende er et par nøgleegenskaber for, hvad NatureFlex har at tilbyde.

  • Varmeforsegles
  • Fornyelig
  • Komposterbar

Plantning af træer

Den førnævnte ideologi, der driver The Nu + Company, er ikke kun til udstilling. Holdet bag projektet har til hensigt at handle ud fra deres idé om bæredygtighed. Dette er mest tydeligt i deres løfte om at gøre deres del i at genoprette skovbrug inden for ønationen Madagaskar.

Løftet på vegne af The Nu + Company er, at virksomheden for hver solgt bar finansierer plantningen af ​​et træ. Mere specifikt vil de plante mangrovetræer – kendt for deres evne til at forbruge høje niveauer af CO2.

Madagaskar er som intet andet sted på Jorden og har fængslet mennesker i årtier på grund af det unikke dyreliv, der findes i dets skove. Desværre antages det, at ca. 97% af tørre skove i landet er blevet decimeret – primært på grund af menneskelig aktivitet. For dem, der abonnerer på Netflix, blev en original produktion produceret under titlen ‘Our Planet’. Der findes en lysende episode i denne serie, der diskuterer omfanget af dette nummer, som fortsætter med at plage Madagaskar.

Holdet 

Mens teamet hos The Nu + Company tæller over 40, inklusive rådgivere, er det visionen om en trio medstiftere, der fik virksomheden i gang.

Hver af disse personer har grader inden for industriel teknik – et erhverv, der typisk er baseret på maksimering af systemers og produkters effektivitet. Dette er noget, der skal tjene holdet godt, da denne opstart ser ud til virkelig at komme af banen.

Kigger på dig

Nu + Company er i den heldige position at følge op på endnu en succesfuld kampagne, der er vært gennem Neufund. GreyP er en kroatisk teknologivirksomhed, der har til formål at transformere mobilitetssektoren med en tilstrømning af ‘smarte funktioner’. De holdt også deres STO i Liechtenstein, ligesom den kommende STO, der diskuteres her i dag. Deres proces og oplevelser skal fungere som en grov plan for The Nu + Company, da de ser ud til at replikere GreyPs succes..

GreyP scorer med NeuFund STO – Black One Entertainment on Deck

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts