Τι είναι η αναβάθμιση NEO 3.0 και πώς θα αλλάξει τον κόσμο Crypto;

Στις 10 Ιουλίου, η NEO ανακοίνωσε μια πιο λεπτομερή έκδοση των αλλαγών που πρόκειται να εφαρμόσει στο δίκτυό της τους επόμενους μήνες. Μιλάμε για την αναβάθμιση NEO 3.0 που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το NEO προσβάσιμο σε σημαντικές επιχειρήσεις.

NEO 3.0

Η αναβάθμιση NEO 3.0 είναι μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις του NEO Smart Economy. Θα είναι μια εντελώς νέα πλατφόρμα που θα εστιάζεται σε επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Η κύρια πρόθεση είναι να προσφέρουμε επεκτασιμότητα, μια βελτιστοποιημένη οικονομία και πολλά άλλα.

Ο Erik Zhang, συνιδρυτής της NEO, εξήγησε:

«Το NEO 3.0 θα είναι μια εντελώς νέα έκδοση της πλατφόρμας NEO, σχεδιασμένη για περιπτώσεις μεγάλης κλίμακας για επιχειρηματική χρήση. Θα παρέχει υψηλότερο TPS και σταθερότητα, διευρυμένα API για έξυπνες συμβάσεις, βελτιστοποιημένα μοντέλα οικονομίας και τιμολόγησης και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό, θα επανασχεδιάσουμε πλήρως τις βασικές ενότητες της NEO. “

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο δίκτυο σχετίζεται με τις συναλλαγές. Θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο (TPS) που θα επιταχύνει ολόκληρο το δίκτυο. Προς το παρόν, η NEO μπορεί να χειριστεί πάνω από 1.000 TPS ταυτόχρονα. 

Αυτός είναι ήδη ένας μεγάλος αριθμός αν το συγκρίνουμε με το Ethereum και το Bitcoin. Και οι δύο μπορούν να χειριστούν ένα πολύ περιορισμένο ποσό συναλλαγών – το Bitcoin μπορεί να διαχειριστεί 7 και το Ethereum 25.

Ωστόσο, 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο εξακολουθούν να είναι κάτω από τον ιδανικό και βέλτιστο αριθμό TPS. Εάν σημαντικές και μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις θέλουν να εισέλθουν στην αγορά, τότε η NEO θα πρέπει να προσφέρει καλύτερη απόδοση. Οι παραδοσιακές χρηματοοικονομικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της VISA, μπορούν να επεξεργαστούν περισσότερες από 20.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια των υψηλών επιπέδων.

Προκειμένου να αυξήσει το TPS, η NEO θέλει να αναδιαμορφώσει τις μονάδες κώδικα και πυρήνα, να βελτιστοποιήσει το πρωτόκολλο δικτύου, να εφαρμόσει τη δήλωση χαρακτηριστικών και το σύστημα αδειών για το NeoContract και να προετοιμαστεί για δυναμική θραύση.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το οικονομικό μοντέλο θα προσαρμοστεί επίσης ώστε να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση και πλατφόρμα για εταιρείες μεγάλης κλίμακας. Προς το παρόν, το NEO είναι ένα αδιαίρετο κρυπτογράφηση, κάτι που σημαίνει ότι οι επενδυτές δεν μπορούν να αγοράσουν ένα κλάσμα ενός NEO, πρέπει να αγοράσουν ένα ολόκληρο νόμισμα.

Επιπλέον, το δίκτυο ΝΕΟ τροφοδοτείται από το GAS και δεν μπορεί να διαιρεθεί κατά την πληρωμή των τελών. Ωστόσο, προτείνονται νέες αναβαθμίσεις και λύσεις που στοχεύουν στο τέλος με αυτό το σύστημα. Θα υπάρχει μια μικρή αύξηση της προσφοράς GAS κάθε χρόνο, οι κόμβοι συναίνεσης θα ανταμείβονται, τα κέρματα NEO θα διαιρούνται και θα είναι δυνατή η χρήση του δεκαδικού μέρους του GAS για την πληρωμή των τελών συστήματος.

Φυσικά, οι άνθρωποι έκαναν σχόλια σχετικά με αυτές τις προτάσεις. Ο Malcom Lerider, ανώτερος διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της NEO, πρότεινε ότι η αύξηση της προσφοράς GAS κάθε φορά που απονέμονται κόμβοι συναίνεσης είναι δυνητικά επιβλαβής. Γιατί; Επειδή το ενδιαφέρον των κόμβων συναίνεσης μπορεί να αλλάξει και να χειριστεί την τιμή του GAS για μέγιστα κέρδη.

Οι κόμβοι συναίνεσης αποτελούν σημαντικό μέρος του δικτύου ΝΕΟ, αλλά προς το παρόν δεν έχουν οικονομικά κίνητρα. Δημιουργούν μπλοκ και καθορίζουν τα τέλη υπηρεσίας. Οι κόμβοι συναίνεσης ψηφίζονται από κατόχους ΝΕΟ και, γενικά, οι ψηφοφόροι τείνουν να εκλέγουν κόμβους συναίνεσης που παρέχουν χαμηλά τέλη υπηρεσίας. Οι κόμβοι που αρχίζουν να αυξάνουν τα τέλη, αποκλείονται.

Επιπλέον, οι κόμβοι συναίνεσης λαμβάνουν χρήματα από ορισμένους κατόχους ΝΕΟ που αποφασίζουν να κάνουν μια δωρεά σε αυτούς. Εάν το GAS χρησιμοποιείται για την επιβράβευση των κόμβων συναίνεσης, τότε θα ήταν επιβλαβές για τους κατόχους NEO.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί που πιστεύουν ότι οι προτεινόμενες αλλαγές είναι πολύ θετικές για την έξυπνη οικονομία και το οικοσύστημα. Για παράδειγμα, ο χρήστης Saltyskip, δήλωσε ότι το GAS, ως αποπληθωριστικό νόμισμα, παρακινεί τους κατόχους να αποθηκεύουν το GAS τους αντί να το χρησιμοποιούν. Και το GAS έχει δημιουργηθεί ένα βοηθητικό διακριτικό για την πλατφόρμα NEO.

Εάν υπάρχει αυξημένη παροχή GAS, θα πρέπει να επιτρέψει στο δίκτυο να αυξηθεί είναι η ταχύτητα, ωφελώντας έτσι όσους κατέχουν NEO ως νόμισμα.

συμπέρασμα

Η συζήτηση για την αναβάθμιση NEO 3.0 είναι ανοιχτή και συζητείται μεταξύ των ενθουσιωδών και της κοινότητας NEO. Αλλά η πρόθεση με αυτήν τη νέα αναβάθμιση είναι να εξυπηρετήσουμε καλύτερα ολόκληρη την Έξυπνη Οικονομία που έχει δημιουργήσει η NEO τις τελευταίες εποχές.

Το δελτίο τύπου που ανέβασε η NEO εξηγεί:

«Το NEO 3.0 θα είναι μια εντελώς νέα έκδοση της πλατφόρμας NEO, σχεδιασμένη για περιπτώσεις μεγάλης κλίμακας για επιχειρηματική χρήση. Θα παρέχει υψηλότερο TPS και σταθερότητα, διευρυμένα API για έξυπνες συμβάσεις, βελτιστοποιημένα μοντέλα οικονομίας και τιμολόγησης και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό, θα επανασχεδιάσουμε πλήρως τις βασικές ενότητες της NEO. “

Με τις τελευταίες προτάσεις, το NEO πρέπει να είναι πολύ πιο προσιτό σε εταιρείες μεγάλης κλίμακας και επιχειρήσεις που αναζητούν πλατφόρμες blockchain για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα. Αλλά το πιο σημαντικό, όλες οι αναβαθμίσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν θα είναι επωφελείς για την κοινότητα ΝΕΟ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner