Top 5 parasta todistuskolikkoa – osa II

Jos et ole lukenut tämän oppaan osaa I, suosittelemme, että katsot sen tässä.

Tässä oppaassa esitellään sinut seuraavaan viiteen seuraavaan vaaran todistuskolikoon, jotka mielestämme muodostavat luettelon.

Kuten aiemmin analysoitiin, toisin kuin todistus työjärjestelmästä, jonka mukaan kaivostyöläiset palkitaan ratkaisemalla matemaattisia tehtäviä liiketoimien validoimiseksi, Panosnäyttö on täysin erilainen. Henkilö, joka luo uuden lohkon, määritetään tietyllä tavalla, ja tämä riippuu hänen hallussaan olevien merkkien määrästä, joka muuten kutsutaan panokseksi.

Riippumatta kolikosta, jonka haluat panostaa, on tärkeää, että saat kyseisen kryptovaluutan ydinlompakon. Tämän artikkelin linkit viittaavat oikeaan lähteeseen.

Emme tuhlaa enää aikaa, vaan siirrymme suoraan seuraaviin suosituimpiin panostettaviin kolikoihin.

PIVX (PIVX)

PIVX – Private Instant Verified Transaction (X) on yksityisyyden suojattu hajautettu, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta. Aikaisemmin Darknet (DNET) -nimellä projektin käynnistivät 31. tammikuuta 2016 kaksi DASH-yhteisön jäsentä. Proof-of-Stake-kryptovaluutta on DASH (Digital Cash) -haarukka..

Tiimin tavoitteena on rakentaa virtuaalivaluutta, joka on helppo vaihtaa / käyttää turvallisesti jokapäiväisessä elämässämme. Toisin kuin muut kryptovaluutat, PIVX: llä ei ole kokonaistarjontaa, mikä tekee siitä samanlaisen kuin fiat-valuutta. Vuosittain louhitaan 2,6 miljoonaa PIVX-tunnusta niin kauan kuin verkko toimii.

Kuinka panostaa PIVX-salausvaluuttoja

Ennen kuin voit panostaa PIVX-salausvaluuttoihisi, sinun on ladattava PIVX-tiimin virallinen lompakko. Klikkaa tästä ladata lompakon.

Nyt kun olet ladannut ja asentanut, odota, että lompakko synkronoidaan uusimpaan estoon.

Lähetä joitain PIVX-salausvaluuttoja, mitä enemmän merkkejä sinulla on, sitä enemmän palkkio.

Ota panostus käyttöön napsauttamalla asetusvalikkoa ja avaamalla lompakon lukitus. Kirjoita lompakon salasana ja valitse valintaruutu Vain nimettömäksi ja panostettavaksi. Napsauta ok-painiketta, odota muutama minuutti ja näet nuolen palavan vihreänä lompakko-ikkunasi alareunassa.

PIVX-tunnusten asettaminen edellyttää, että jätät tietokoneen pysyvästi päälle.

PIVX, kuten muutkin PoS-kolikot, palkitsee sinut kryptovaluutan pitämisestä pitkällä aikavälillä. Sijoittajat saavat vuosittain noin 4,8% sijoitetun pääoman tuoton PIVX: n pitämisestä. PIVX-panoslaskuri auttaa sinua tietämään, kuinka paljon saat budjetillesi.

Pavun käteinen (BITB)

Bean Cash on uusi kryptovaluutta, joka on kehitetty tarjoamaan käyttäjille salamannopeaja tapahtumia ja erittäin skaalautuva alusta. Se on PoS-algoritmi, joka muistuttaa läheisesti PoW-algoritmia. Salausvaluutan sanotaan ensimmäisenä toteuttavan 20 Mt: n lohkon, jota alun perin ehdotettiin korjaamaan Bitcoinin skaalautuvuushaasteet.

Kuinka panostaa Bean Cash (BITB) -salakirjoja

Ensin sinun on ladattava Bean Cash -lompakko tässä, asenna ja anna sen synkronoitua lohkoketjun kanssa. Seuraava askel olisi salata lompakkosi. Tee tämä napsauttamalla Asetukset ja sitten Salaa holvi -vaihtoehtoa. Sinua pyydetään valitsemaan salasana. Ikkuna sulkeutuu, kun se on valmis.

Avaa lompakko uudelleen, siirry kohtaan “Asetukset” ja napsauta “Avaa holvin lukitus” -vaihtoehtoa tällä kertaa. Kirjoita salasana, varmista, että ”Vain panostamiseen” on valittuna, ja napsauta ”OK” -painiketta.

Voit nyt rahoittaa lompakkoasi lähettämällä vaihdosta, jonka ostit kyseiset BITB-kolikot. Huomaa, että rahoitettujen rahakkeiden kypsyminen kestää 6 tuntia, vasta sitten aiot saada panostuksia.

Bean Cashin itäminen on yksi kannattavimmista investoinneista. Tehdäksesi mitään sen arvoista, on suositeltavaa sijoittaa vähintään 100 000 PAVUA. Saat 4000 BEAN-kuukausipalkkion, jonka arvo on tällä hetkellä 22,15 dollaria. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi sijoittaa mitään vähemmän. Jos haluat tietää, mitä saat sijoituksesi perusteella, käytä Itävä laskin.

Linda (LINDA)

Linda, ainutlaatuinen nimettömästi keskittynyt kryptovaluutta, joka tarjoaa 70% PoS-palkinnoista muilla hämmästyttävillä ansaintamahdollisuuksilla. Toteuttamalla pääsolmut Linda varmistaa, että tapahtumat ovat erittäin nopeita ja suojattuja. Se tarjoaa myös monen lompakon, salatun viestin ja varkain osoitteet täydelliseen nimettömyyteen.

Kuinka panostaa Lindan (LINDA) kryptovaluuttoja

Aivan kuten kaikki muutkin kolikot, hanki Lindan virallinen lompakko tässä ja asenna se.

Anna sen synkronoitua, lähetä joitain Linda (LINDA) -kolikoita lompakkoon.

Se käy läpi erääntymisvaiheen, ja kun se on tehty, se alkaa panostaa kolikoitasi automaattisesti säännöllisin väliajoin sen jälkeen, kun kolikkopalkinnot on maksettu.

Muutamassa tunnissa alat saada palkkioita. Se on niin yksinkertaista.

Linda Coinilla melkein kaksinkertaistat sijoituksesi vuosittain. Saat 99% sijoitetun pääoman tuottoprosentin lompakossasi olevista Linda-rahakkeista, mikä tarkoittaa, että saat lisäksi 99 Linda-kolikkoa jokaista 100 rahamerkkiäsi kohti.

Decred (DCR)

Tämän kolikon sanotaan olevan samanlainen kuin Bitcoin, keskittyen enemmän avoimeen hallitukseen, yhteisön panokseen sekä kestävään rahoitukseen ja kehitykseen. Se yhdistää PoW- ja PoS-algoritmit varmistaen, että ryhmä ei voi hallita tai tehdä muutoksia Decredissä ilman muiden yhteisön jäsenten panosta.

Kuinka panostaa Decred (DCR) -salakirjoja

Decredition-kolikoiden sijoittaminen edellyttää, että lataat Decredition- tai Paymetheus Decred -lompakon tässä, käyttöjärjestelmästäsi riippuen. Asenna lompakko ja luo osoite itsellesi odottaessasi, että lohkoketju synkronoidaan uusimpaan lohkoonsa. Voit jatkossa rahoittaa Decred-lompakkosi tässä vaiheessa.

Nyt sinun on löydettävä Stakepool liittyäksesi, tässä on luettelo, josta valita. Rekisteröidy mihin tahansa pooliin ja kopioi API-avain.

Nyt kun kaikki asiat on asetettu, siirry lompakkoon ja vaihda välilehti kohtaan Osta lippuja. Valitse rekisteröimäsi pooli ja liitä kopioitu sovellusliittymä siihen. Sinun pitäisi nähdä a lipun hinta näkyy tässä vaiheessa.

Valitse ostolippu-osiosta ostettavien lippujen määrä ja napsauta Osta. Ja kaikki tämä on tehtävä.

Decredin avulla sijoittajat ostavat lippuja ja jokaisen lipun hintaa mukautetaan joidenkin lohkojen jälkeen. Tietää kuinka paljon lipun ostaminen maksaa ja kuinka suuri ROI jokaiselle lipulle, Klikkaa tästä.

Neblio (NEBL)

Neblio, avoimen lähdekoodin estoketjuratkaisu yrityksille. Kehittäjät kehittävät sovelluksia blockchain-alustalla käyttämällä RESTful API -sarjaa.

Neblio-alustalle kotoisin olevat Neblio (NEBL) -tunnistimet ovat rajat ylittävien tapahtumien väline, aivan kuten ETH on Ethereum-verkolle ja GAS NEO-alustalle..

Kuinka panostaa Neblion (NEBL) kryptovaluuttoja

Jatka valitsemalla mikä tahansa virallisen sivuston työpöydän lompakko napsauttamalla tämä linkki. Suorita ja asenna lataamasi lompakko.

Nyt olet ladannut, ensimmäinen vaihe on salata lompakko. Voit tehdä sen etsimällä Asetukset-valikon ja Salaa lompakko -vaihtoehdon.

Seuraava prosessi edellyttää, että avaat salatun lompakon. Kirjoita salasanasi, tarkista, että “Vain panostamiseen” -vaihtoehto on valittuna, ja napsauta sitten OK-painiketta.

Voit rahoittaa lompakkoasi joillakin Neblio-rahakkeilla pörssistä tai mistä tahansa.

Saat hieman yli 10% NEBL-rahakkeita sijoituksistasi vuodessa. Jos olisit sijoittanut 1000 NEBL-tunnusta vuoden alussa, sinulla olisi kertynyt 1105,17 NEBL-tunnusta 365 päivän jakson loppuun mennessä. Tässä on NEBL-laskin mikä antaa sinulle tarkan sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Huomaa, että panostus ei välttämättä ala seuraavan 24 tunnin aikana, joten sinun on oltava kärsivällinen. Palkinnot tulisi aloittaa heti, kun kaikki on asetettu.

Johtopäätös

On tärkeää, että saat oikean lompakon oikeasta lähteestä. Et halua asentaa tietojenkalastelusovellusta ja antaa tärkeitä tietoja, jos se sopii sinulle.

Proof-of-Stake-toiminnolla sinusta tulee osa niitä, jotka jakavat voittoja tapahtumista, jotka vahvistetaan lohkoketjussa tarvitsematta kaivaa, mikä voi viedä paljon virtaa ja hienostuneita laitteita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner