Trotse oddsen med MERJ, StartEngine og LiquidPiston

Udfordrer oddsen

Mens verden kæmper for at tilpasse sig og holde ud, gennem den igangværende COVID-19-pandemi, er der nogle få udvalgte virksomheder, der har formået at fortsætte en vej mod succes.

I stedet for at fokusere på prøvelser og trængsler, følt af COVID-19, vil vi tage et kort kig på et par af disse virksomheder, der finder sig godt i vanskelige tider.

MERJ

Først op er MERJ Exchange. Denne Seychelles-baserede børs har etableret sig som en førende inden for den spirende digitale værdipapirsektor. Ikke kun understøtter de en række digitale værdipapirer på deres platform, de gør det på en reguleret måde.

Deres potentiale understreges gennem et hurtigt blik på deres nylige vækst. Virksomheden noter at mens de fleste af verdens børser oplevede et fald på 7% i kapitalisering det sidste år, var de i stand til at opnå en vækst på 325%.

MERJs administrerende direktør, Edmond Tuohy, tog for nylig tid til at kommentere deres nyligt sete vækst og sagde: ”Denne enorme vækst, vi ser, er en afspejling af det hurtige tempo, hvor de finansielle markeder skifter mod mere effektive strukturer … MERJ forstyrrer traditionel børsmodel, nedbryde grænseoverskridende barrierer og strømline processer, hvilket i sidste ende reducerer omkostninger for både investorer og børsnoterede virksomheder ”

Som en reguleret børs, der er vært både for traditionelle og digitale værdipapirer, ser MERJ ud til at være godt positioneret til at lykkes i både nu og fremtid.

Hvem er MERJ Exchange?Hvem er MERJ Exchange?

Se denne video på YouTube

Flydende stempel

Dette Bloomfield, Connecticut-baserede selskab har for nylig afsluttet det, der bliver udråbt som et af de hurtigste Reg. CF rejser indtil videre.

Den tilbudte teknologi fra LiquidPiston bygger på ideen om, at roterende motorer har et uudnyttet potentiale på ICE-markedet. Hvor tidligere eksempler, såsom det almindeligt anvendte Wankel-design, mislykkedes, ser LiquidPiston ud til at lykkes. Deres indsats har resulteret i, at motorer praler,

  • Skalerbare kraftbånd
  • Kompakte designs
  • Integration af hybridbiler
  • 30% springer i effektivitet i forhold til gas & diesel

Hostet gennem StartEngine, LiquidPiston crowdfunding kampagne var i stand til at lokke over 3000 investorer til at deltage i kun 9 timer. Resultatet?

  • 51,6 millioner dollars værdiansættelse
  • $ 1,07 millioner indsamlet

Med lovende applikationer inden for både militær- og luftfartssektoren har næste generations roterende motorer designet af LiquidPiston en lys fremtid. Virksomheden bemærker, at de har til hensigt at maksimere potentialet i deres teknologi gennem bestræbelser, der inkluderer licensaftaler.

I en tid, hvor VC er tørret op, som bemærket af mange, er LiquidPistons evne til ikke kun at nå deres mål, men på rekordtid, en imponerende bedrift.

Start motor

For sent har crowdfunding-platforme virkelig skubbet fortællingen om, at de er portvagterne til finansiering i tider som disse. Med ovennævnte hævning af LiquidPiston ser de ud til at være på noget.

StartEngine CEO, Howard Marks, udtaler,

”Jeg er begejstret for, at hævningen af ​​Liquid Piston var vellykket. Faktisk er Liquid Piston’s raise den hurtigste Reg CF-kampagne nogensinde på vores platform … StartEngines mission er at hjælpe iværksættere med at nå deres drømme, og jeg håber, at Liquid Piston er i stand til at bruge de $ 1,07 mio., De rejste, og deres tusinder af nye investorer for at opnå deres. ”

Yderligere cementering af denne fortælling er den nylige meddelelse om, at Kevin O’Leary, alias Mr. Wonderful, er blevet en crowdfunding-konvertit; Så meget, at han nu ikke kun er blevet en investor i StartEngine, men også et aktivt teammedlem.

Mr. Wonderful tilpasser indsatsen med Equity Crowdfunding Platform ‘StartEngine’

Mr. Wonderful slutter sig til StartEngineMr. Wonderful slutter sig til StartEngine

Se denne video på YouTube

Alternative tilbud

Mens de virksomheder, der er anført her i dag, meget varierer i, hvad de har at tilbyde, er der et fælles træk blandt dem – et alternativ til normen og et fremadskuende perspektiv.

MERJ har besluttet, at digitale værdipapirer vil have en fremtrædende plads i investeringens fremtid. De har taget denne holdning og bygget en lovende platform til at støtte dem.

StartEngine har besluttet, at SMV’er – især i turbulente tider – mest kan drage fordel af kapital, der genereres gennem crowdfunding; Snarere end den mere traditionelle ‘VC’ rute.

LiquidPiston har besluttet, at der faktisk er et sted, hvor forbrændingsmotorer bevæger sig fremad. Nøglen til at få dette til at fungere? Perfektion af det, der engang blev indvarslet som et radikalt og lovende design (roterende motorer).

Ved at bryde løs fra skimmelsvampen har disse selskaber formået at både fange og lokke investorer til at bane vejen for fortsat succes.

I andre nyheder

Mens de her diskuterede virksomheder kan trives, er der stadig en overflod af problemer, der er opstået under pandemien. Den følgende artikel ser på et par af de spørgsmål, der har fanget vores øje i løbet af denne tid.

COVID-19-effekten

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner