BTC 1H -kaavio siirtyy lähentymiskolmioon, kapeneva amplitudi aiheuttaa äärimmäisiä markkinoita: salausmarkkinat päivittäin

Torstai 9. huhtikuuta: Useimmilla salausvaluuttamarkkinoilla on vain vähän volatiliteettia viimeisten 24 tunnin aikana.

Bitcoin ei testaa 7400 dollaria

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Eilen BTC nousi 7200 dollarista – kun se ei ollut testannut 7450 dollaria, koska nouseva energia oli heikompaa, hinta ei edes läpäissyt 7400 dollaria ja on nyt siirtymässä takaisin 7200 dollariin.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että äskettäisen rebound-eston ollessa 7500 dollaria, trendi on jälleen siirtynyt tunti-konsolidointivaiheeseen. Kun nykyinen pullback-pohja liikkuu vähitellen ylöspäin, tunti nouseva kuvio ei hajoa ennen kuin hinta putoaa nousevan trendiviivan alapuolelle.

Koska yli 7 000 dollaria ylittävä alueellinen tuki on todettu tehokkaaksi monta kertaa viime aikoina, todennäköisyys pudota alle 7 000 dollaria on lyhyellä aikavälillä pieni. Sijoittajien on kiinnitettävä huomiota siihen, voiko yhden tunnin trendi murtaa tehokkaasti lähentymiskolmion alueen.

Yläreunan rikkominen tarkoittaa, että hinnalla voi olla mahdollisuus testata 7500 dollarin vastus. BTC voi edelleen löytää tukea yli 7000 dollaria, jos se rikkoutuu alareunan alle.

BTC voisi vetäytyä 6 000 dollariin ennen palautumista

1D-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Ylläolevasta päivittäisestä kaaviosta päätellen hinta on vähitellen siirtymässä laskukiilan loppupäähän. Yhdessä kovan vastuksen kanssa, joka on yli 7500 dollaria, tällä kuviolla on suuri todennäköisyys muodostua.

Jos trendi putoaa kiilan alareunan alle, muodostuu vaiheellinen pohja uudelleen 6000 dollarin yläpuolelle. Muuten, jos sonnit pystyvät murtautumaan yläreunan läpi, se tarkoittaa, että laskeva kuvio on virheellinen ja markkinanäkymät nousevat.

Volyymikaavio osoittaa, että laskeva kiilakuvio voi muodostua onnistuneesti, kun nouseva volyymitaso laskee sen jälkeen, kun päivittäinen trendi on vakiinnutettu. Siksi sijoittajien tulisi välittää enemmän alareunasta. On mahdollista, että ennen toukokuun puolikkaita BTC: n hinta kärsii uudesta vetäytymisestä 6000 dollariin ja palautuu sitten.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 7400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7500 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 7250 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 7050 dollaria

BCH putoaa eilisen puolittamisen jälkeen

1H BCH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

BCH: n hinta laski nopeasti takaisin sen jälkeen, kun kolikko puolittui eilen, ja sitä tuki väliaikaisesti 260 dollaria. Kaupankäyntimäärän jatkuvan kutistumisen myötä hinta ei todennäköisesti saavuta uutta huippua lyhyellä aikavälillä.

280 dollaria on ratkaiseva hinta, joka määrittää lyhyen aikavälin suunnan, koska se on viimeisen sokkialueen yläreuna ennen maaliskuun syöksyä. Jos hinta voi vakiintua siellä, se palaa todennäköisesti 300 dollariin.

Keskipitkän aikavälin trendi voi keskittyä keskeiseen tukitasoon 250 dollaria. Jos trendi voi edelleen vakiintua tässä vaiheessa tai jopa 260 dollarissa, vakauttamisjakson jälkeen on mahdollista murtaa edellinen korkein. Muuten se voi edelleen pudota takaisin sokkialueelle alle 246 dollaria.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 280 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 300 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 260 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 245 dollaria

BSV näki reboundin, mutta on edelleen epävakaata

1H BSV / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

Vaikka myös Bitcoin SV (BSV) laski takaisin kovan vastustuksen kohtaamisen jälkeen, se palautui voimakkaasti 204 dollarin tuen jälkeen. Se on tällä hetkellä paineessa 228-230 dollaria.

Yllä olevan kaavion ympyröity alue osoittaa kovan vastuksen alueen välillä $ 208 ja $ 250. Suurin osa rahastoista voi pystyä työntämään hintaa tälle alueelle, mutta voi pudota nopeasti takaisin ilman selkeää signaalia. Siksi on erittäin riskialtista avata pitkä positio nykyisen hinnan ympärille 250 dollariin.

Ottaen huomioon, että BSV: n puolittuminen tapahtuu perjantaina, on vielä tietty todennäköisyys, että hinta testaa 230 dollaria. Sijoittajille on kuitenkin muistettava, että BSV on epävakaa kolikko valtavirran kolikoiden joukossa, ja on erittäin todennäköistä, että äärimmäinen taipumus tapahtuu jatkuvasti, joten riskitekijä on vielä otettava huomioon.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 221 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 228 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 210 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 204 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner