AMA Recap: Orchid – ikke kun VPN, men et helt privatlivsnetværk

Vi vil gerne give et stort råb til vores samfund for eksplosionen i går aftes med vores seneste listeprojekt – Orchid! Vi var meget glade for at have Dr. Steven Waterhouse, medstifter og administrerende direktør i Orchid til at dele sin forretningsindsigt og strategier med os, samtaler var forståelige og behagelige. Vi følte helt sikkert varmen og lidenskaben!

Orchid muliggør en decentraliseret VPN-løsning (Virtual Private Network), der bruger en global pool af båndbreddeleverandører til at forbinde enkeltpersoner, samtidig med at de opretholder privatlivets fred, så brugerne kan få et mere åbent og tilgængeligt internet.

I løbet af AMA besvarede Dr. Steven Waterhouse en blanding af spørgsmål om Orchid og OXT fra vores samfund sammen med nogle levende Q&A i slutningen af ​​sessionen. Læs nedenfor for vores resuméhøjdepunkter fra AMA med Orchid!

Session 1

Q1: Hvad er din baggrund, og hvordan kom du til ideen om at skabe Orchid?

A1: Siden de tidlige dage på internettet og de forskellige virksomheder, jeg var involveret i, var jeg altid bekymret for to ting: Centraliseret vs decentral arkitektur: Internettet var oprindeligt designet til at være decentraliseret. Det var faktisk designet til at modstå en større katastrofe. Så gennem årene har vi opbygget Internettet til det sted, hvor det er i dag, er der sket en række ændringer i det originale design.

Disse er primært et resultat af klientens tekniske begrænsninger: serversystemer, dvs. vi er centraliserede f.eks. store internetportaler på grund af klienten: serverdesign.Dette fører til forretningsmodeller, som vi ser i dag, f.eks. sporing af brugere og salg af brugerdata for at sikre rentabilitet Jeg tror, ​​at decentraliserede arkitekturer som Ethereum og Orchid, hvor vi udnytter Ethereum, er bedre til bestemte typer applikationer. Den anden idé, jeg har været bekymret for i lang tid, er privatlivets fred, og vores observation, før vi startede Orchid, var, at nuværende VPN-udbydere også er v-centraliserede og ikke har indbygget privatliv ved design.

Inspirationen til Orchid var hvad hvis nogen kunne køre en VPN-node eller opbygge deres eget VPN-netværk. Og et par år senere er det, hvad vi har bygget.

Q2: Adoption er en af ​​de vigtige faktorer, som alle projekter skal fokusere på for at blive mere attraktive for investorer. Hvad er Orchids plan om at vedtage flere adoptioner?

A2 :Så hos Orchid er vi særligt fokuseret på adoption. Vi er et af de få projekter, der har en applikation, som både brugere og nodeudbydere kan bruge, og som løser et problem for mennesker, der er håndgribeligt og reelt. Vi har nu iOS og Android-apps og snart Dekstop-apps, og vi har fokuseret på vores branding og design omhyggeligt. Vi har fornyet nye ideer i klientappsene for at gøre det lettere for brugerne at gå ombord i et Web3-miljø, mens vi stadig opretholder en decentral tilgang til privatlivets fred. Vi erkender dog også, at det er meget vigtigt at få brugere, der ikke ved, hvordan de bruger kryptovaluta, og vi arbejder på løsninger, der muliggør denne funktion, og vi er også meget glade for at starte med OKEx, da det åbner nye markeder ikke kun for OXT, men også til vores klient – og så oversatte vi for nylig vores app, hvidbog, websted, dapp osv. til mandarin, russisk, indonesisk og japansk

Q3: Fortæl os grunden til, at brugere skal bruge Orchid. Hvad er fordelene ved Orchid?

A3: Så med en almindelig VPN er det, du laver, at stole på en VPN-udbyder med dine data. Den VPN-udbyder er forhåbentlig pålidelig, men der er tusindvis af VPN-udbydere globalt, så hvordan ville du vide det? Med Orchid sender klienten trafik til flere VPN-udbydere, og trafikken kan være "hoppede" eller dirigeres mellem flere VPN-udbydere. Også med Orchid kan enhver køre en VPN-node, så du selv kan køre en eller konfigurere en til dine venner. Vores VPN-wireline-protokol er også ny, og vores trafik ligner mere videotrafik som zoom end en almindelig VPN-protokol. Dette har betydelige fordele. Og endelig med Orchid kan du også uploade et program eller en ny krypteringsalgoritme til udbyderknudepunkterne og bruge det – så vores protokol er tilpasset her er nogle af vores nye oversatte app-skærmbilleder.

Q4: Der er mange VPN’er og Messaging-apps, der er tilgængelige og fungerer fint på det nuværende marked, hvorfor er den decentrale VPN-platform bedre end centraliseret? Hvad er de ekstra fordele ved decentrale apps snarere end centraliserede ?

A4: De grundlæggende ideer er:

1. Du kan ikke være sikker på, at du kan stole på en VPN-udbyder. Orchid bruger flere udbydere og hopper også trafikken mellem dem for at forbedre privatlivets fred.

2. Enhver kan køre en Orchid-node og blive en udbyder, så det gør det muligt for folk at oprette deres egne netværk.

3. Ved hjælp af OXT og vores smarte kontraktdesign er vi i stand til at gøre yderligere ting med dette netværk, for eksempel at betale for indhold, køre kode osv..

Så netværket handler ikke kun om VPN. Der er meget mere derinde.

En af de vigtigste ting, vi har fundet ud af, er, hvordan man skalerer Ethereum-betalinger til at arbejde med datanetværkshastigheder. Vores "sandsynlige nanobetalinger" muliggør hurtige transaktioner og muliggør også betaling til udbydere for ting som båndbredde (f.eks. VPN eller Wifi eller Mesh-netværk), lagring, behandling eller indhold.

https://blog.orchid.com/introducing-nanopayments

Q5 : Hvordan har du det, når OXT vises på OKEx? Hvad er fordelene ved denne handling i lang tid for OXTs fremtid? Et projekt skal præstere fremragende for at blive noteret på en top-level exchange som OKEx, hvor godt er dit projekt?

A5: Først og fremmest er vi glade for at arbejde med OKEx – teamet der er fantastisk og professionelt. Og vi er også glade for at deltage i dette samfund og lære af jer alle og få feedback om, hvad du har brug for, og hvordan Orchid kan hjælpe. Som jeg sagde tidligere, er vi glade for at øge vores globale dækning. Vi lancerede i december og blev noteret på Coinbase, men brugte derefter måneder på at finde ud af, hvilken udveksling der var næste, en der ville tilbyde os bred global dækning og en professionel platform. Og så begyndte vi at arbejde med OKEx og er glade for at starte med dem. OKEx tilbyder os ikke kun en stor udveksling og samfund, men også dækning i mange dele af verdenen, hvorfor vi derefter også oversatte og promoverede vores app og websted til disse sprog for at støtte samfundene – ikke kun til handel, men også for at gøre det muligt for mennesker for at få adgang til vores app.

Det er vigtigt med et app- og udbydernetværk som vores, der kun fungerer, hvis $ OXT er tilgængelig for at have bred dækning på mange geografiske markeder.

For så vidt angår vores projekt har vi været heldige at have et fantastisk hold i Orchid og også mange venner og tilhængere fra de tidlige dage af blockchain-rummet. Disse mennesker har hjulpet os med at komme derhen, hvor vi er, og vi tror på, at dette kun er begyndelsen på vores rejse. Vores mål er at få vores netværk brugt til mange formål globalt.

Spørgsmål 6: Hvor mange partnere arbejder OXT med? Hvem er de?

A6: Vi har mange partnere. På netværkssiden er vi lanceret ved at samarbejde med pålidelige og private VPN-udbydere, herunder privat internetadgang, Boleh, VPN Secure, Tenta, Liquid og andre. Vi arbejder også med nogle af de største navne i krypto som OKEX (!), Coinbase, Ledger, Bloq, Bread Wallet og mere. Hold øje med vores TG og blog og twitter for flere partnerskaber, der snart kommer.

Q7: Kryptomarkedet bliver overfyldt med blockchain-projekter og tokens, hvad der adskiller OXT fra andre projekter?

A7: Jeg er enig i, at der er mange projekter derude. Dette er naturligt i en cyklus af innovation.

Andre eksempler på dette skete var dotcom-boblen i slutningen af ​​90’erne, og det samme skete med sociale medier, mobile osv. Vores overbevisning er, at fokusering på reelle brugssager og tilvejebringelse af solid værdi i løsninger vil gøre det muligt for projekter som Orchid at lykkes . Vi har også været meget forsigtige med, hvordan vi bygger vores forretning og lancerer vores produkter. Og vi er også åbne for at lære af nye ideer og projekter, når de udvikler sig og samarbejder med dem.

Q8 : Har COVID-19 haft nogen indflydelse på projektet?

A8: Hvis der er noget, understreger den nuværende krise vigtigheden af ​​VPN-tjenester som Orchid’s. Da regeringer i stigende grad henvender sig til borgerovervågning, mens folk arbejder hjemme ved hjælp af internetforbindelser hjemme mere end nogensinde, er VPN’er vigtigere end før. Vores team har arbejdet eksternt siden vores start, så sociale distanceringsforanstaltninger ændrer ikke på, hvordan vi fungerer som et firma. Vi fortsætter med at opbygge momentum med denne liste på OKEx, der markerer en vigtig milepæl i at gøre vores fortrolighedsværktøj tilgængeligt for alle. Vi er alle meget bekymrede over COVID 19. Vi har for nylig aktiveret vores app gratis til journalister i løbet af denne tid for at øge deres sikkerhed og privatliv, og vi har også koncentreret os mere om desktop-appen for at udbyde Orchid til folk derhjemme lige nu. Jeg håber, at I alle er sikre og sunde i løbet af denne tid.

Q9: Kan du forklare mere om multi-hop-arkitektur og Open Source-etos? Hvorfor ville det give "hidtil uset digitalt privatliv i en tillidsløs kontekst" mens man bruger det?

A9: Når du bruger en almindelig VPN, er VPN i stand til at spore alt, hvad du gør, fordi de dirigerer din trafik. Men når du bruger multi hop, er de flere VPN-noder ikke i stand til at spore dig på samme måde, da din IP-adresse er blevet skjult under humlen

Den open source-tilgang, vi mener er vigtig i sikkerhedsapplikationer, og du skal være bekymret, når du bruger en app, der ikke er open source. Vores open source-kode kan findes her: https://github.com/OrchidTechnologies/orchid

Q10: Hvorfor navngav du dit projekt "Orkidé"? Er der en historie bag?

A10: Navnet Orchid kom til os tidligt i virksomhedens liv. Vi vil have noget, der repræsenterer en mere "naturlig" internet. Vi tror ikke, at sporing, centralisering osv. Er "naturlig" og vores design – fra de billeder, vi bruger til den kode, vi skriver, afspejler det ehos.

Q11: Hvordan bruges OXT-tokens? Hvad er fordelene for langsigtede OXT-indehavere?

A11: OXT-valuta bruges til at drive netværket. Brugere betaler for tjenester til udbyderknudepunkter ved hjælp af OXT. Derudover bruges OXT i en staking-sammenhæng til at annoncere for udbydertjenester – for eksempel hvis en udbyder har masser af båndbredde, vil den reklamere for denne kapacitet ved at indsætte en masse OXT og så videre.

Spørgsmål 12: Kan du kaste mere lys over sikkerhedssiden af ​​Orchid-økosystemet? Hvor sikker er orkidéens struktur? Hvilke foranstaltninger er der truffet?

A12: Først og fremmest er vores team altid utroligt fokuseret på dette spørgsmål. Vi har modelleret mange forskellige spilteoretiske angrebsmodeller og er altid gennemsigtige med, hvad Orchid-netværket tilbyder med hensyn til privatlivets fred. Vi har også fået udført flere sikkerhedsrevisioner – vi offentliggjorde resultaterne på vores blogs tror jeg.

Session2

Q1: Mange kryptostarter, der er bygget af en gruppe talentfulde hold, skylles ud på grund af vanskeligheder med fundraising af tokensalg eller andre ukontrollerbare faktorer som bjørnemarked, som til sidst førte til fiasko. Vi spekulerer på, hvordan OXT vil bryde denne slags barrierer.

A1: Tak for dette spørgsmål. Vi har altid haft en langsigtet opfattelse af at opbygge vores virksomhed. Vi har et talentfuldt team inden for teknologi, men vi har også et talentfuldt team inden for drift og forretning, og det afspejles i vores lille lean team og langsigtede tilgang til forretningen. Uden at offentliggøre interne finanser kan jeg forsikre, at vi vil være i lang tid og planlægger at fortsætte med at fokusere på dette projekt meget seriøst.

Q2: De fleste VPN’er begrænser hastigheden, mens de bruger dem! Hvordan løser Orchid dette problem?

A2: Vi vil gerne have dig til at teste Orchid og se, hvordan den sammenlignes! I øjeblikket har vi lavet hastighedstest og er i stand til at streame videoer, selv på tværs af statslige firewalls.

Q3: Når vi tager et projekt, vil vi normalt være bekymrede over dets hastighed, sikkerhed, transaktioner og potentialet i dets tokens! Hvad ser Orchid på disse faktorer, og hvordan vil du håndtere det? Har du nogen fremtidige opdateringer, som du er glade for at dele med os?

A3: Jeg talte om betalingshastigheden tidligere. Vores nanopayments-design muliggør skalering til datanetværkshastigheder – dvs. hver pakke inkluderer en betaling. Jeg diskuterede også sikkerhed et par gange. Håber det hjælper. Vi har et par tricks her. Vi bruger en ny VPN-netværksprotokol baseret på WebRTC. Naturligvis vil alt, hvad der bruger en enkelt eller flere VPN-noder, tilføje latens, men i vores test har vi været i stand til at streame video- og videochat uden problemer.

Spørgsmål 4: Som vi ved, har hvert vellykket projekt et par historier bag kulisserne, hvad er historien bag OXT-succes? Hvad var den vision, da den først kom frem som en idé? Er der nogen specielle prototyper eller kommende OXT-opdateringer, som du vil vise / dele med os?

A4: Vi har en masse historier 🙂 Kunne lave en hel AMA på historierne om Orchid og før da jeg var på Pantera. Vores team har været igennem mange konjunkturcyklusser, og vi er også erfarne og i stand til at klare denne nuværende storm. Hvad det næste er, er den største ting på kort sigt vores desktop-klient. Vi har nogle spændende nye ting kort derefter, og vi vil snart teste disse sammen med vores samfund. Dybest set gør det lettere for folk at betale for VPN – meget lettere.

Q5: Hvad er formålet med OXT-token? Hvilken rolle spiller det i dit økosystem? Hvad er produktets modenhedsniveau?

A5: Orchid Network giver en ny betalingsramme, der muliggør per pakkebetaling af trafik. Nodeudbydere betales ved hjælp af sandsynlige mikropayments, der indløses af Nodeudbydere til gengæld for Orchid Tokens; et incitament designet til at tilskynde Node-operatører til at tjene OXT for deres overskydende båndbredde. Til gengæld kan brugere bruge deres OXT-tokens til at få adgang til en decentraliseret båndbreddemarked, hvor alle kan operere og blive en node.

Spørgsmål 6: Kan du fortælle os nogle af funktionerne i Orchid App?

A6: Orchid er bedst i klassen til at håndtere brugerdata. De fleste VPN’er logger og sælger endda brugerdata. I modsætning til disse udbydere er Orchid forpligtet til de højeste standarder, når det kommer til at beskytte brugere, og logger derfor ikke eller indsamler ingen brugerdata.

Orchid er open source.

Orchid er ikke kun en VPN, det er et helt privatlivsnetværk. Orchid er et helt privatlivsnetværk, et markedsplads, hvor mange VPN-udbydere kommer for at sælge deres båndbredde. Når du tilmelder dig, kan du vælge mellem udbydere, vælge den bedste VPN til din unikke situation eller tilpasse flere VPN’er. For at starte netværket samarbejdede Orchid med flere VPN-tjenester af høj kvalitet, der har fungeret på netværket siden dag 1. PIA, en af ​​de mest populære Open Source VPN’er med millioner af brugere, er et eksempel på en udbyder, du kan finde på Orkidé.

Orchid er pay-as-you-go og normalt billigere. Orchid kræver ikke et kreditkort. Orchid tilbyder en helt ny måde for brugere at kontrollere deres privatliv. Den første og eneste VPN, der tilbyder multi-hop-konfigurationer på tværs af flere udbydere, så ingen enkelt udbyder kan få adgang til det fulde billede af deres aktivitet. Forestil dig forskellen mellem at smide et følsomt dokument i papirkurven og makulere det i små stykker. Flere humle betyder, at din trafik går gennem makuleringsmaskinen, så den sandsynligvis aldrig kan rekonstrueres.

Spørgsmål 7: Hvorfor skulle en VPN-tjeneste have et token?

A7: Der er flere måder, som OXT-token giver værdi til brugere i Orchid-netværket:

Orchid-klienten er tilgængelig via iOS, Android, Linux og Microsoft. Probabilistiske mikropayments bruges til at sikre netværkssikkerhed og randomisering af incitamenter til Orchid Node Providers (dvs. enhver med en computer eller et sæt servere). Denne peer-to-peer-båndbreddemarked bruger tokens til at betale Node-operatører for overskydende og ubrugt båndbredde.

En båndbreddebidragyder – Enhver kan betjene en Orchid Node. En node installerer Orchid-klienten; forbinder en enhed som en node (eller et sæt noder) og kan derefter indsætte tokens for at øge chancerne for belønning i netværket. Bidragsydere til båndbredde kan deltage ved at sætte Orchid-tokens (OXT) i bytte for medaljer, der indrømmer trafikanmodninger, muliggør en decentral identifikation af forsyningssiden (dvs. godkendelse) og tilføjer kraftige sikkerhedsincitamentmekanismer, der er forbundet med netværket.

En forbruger af båndbredde – For første gang kan brugerne betale med det samme for en privat, sikker internetforbindelse. For at tænde for klienten installerer en bruger Orchid VPN, tilføjer Orchid-tokens til tegnebogen og kan derefter få adgang til internettet via en brugervalgt sti for at sikre en sikker forbindelse overalt i verden. Bag kulisserne tildeles en bruger Orchid-tokens (OXT), hvorefter der gives krav “billetter” på den pulje; kræve billetudbetaling en ud af ti tusind, hvor hver billet er en gyldig mikropayment, der udbetaler Orchid-tokens (OXT) til båndbreddebidragere på P2P-båndbreddemarkedet. Brugere betaler kun for den båndbredde, de bruger.

Q8: Hvad motiverer grundlæggeren Orchid ?

A8: Sjovt spørgsmål. Jeg motiveres af at løse problemer i den virkelige verden. Jeg er meget bekymret over privatlivets fred og overvågning og censur globalt og om at løse problemer for folk, der oplever problemer omkring dette. Jeg er også motiveret af at få adoption og bygge rigtig seje produkter!

Q9: Jeg tror, ​​DeFi ændrer vores forhold til penge, investering, kredit og gæld. Hvad er planerne for ORCHID at trives i DeFi-rummet?

A9: Ok, dette virker uden for emnet, men det er interessant. DEFI er et interessant rum. Jeg tror i øjeblikket, at tilgangene baseret på Ethereum måske står over for nogle problemer igen snart, men vi vil se. Jeg tror, ​​at nogle af de nye kædeløsninger som Vega hjælper med at løse disse problemer. For Orchid spiller vi i det stakingbelønningsområde ved at give udbydere mulighed for at stake OXT for at annoncere for deres tjenester og derefter tjene OXT ved at levere tjenester. Det er som en Airbnb med båndbredde eller andre ressourcer. Vi arbejder også på en teknik, der gør det muligt for folk at stake OXT mod en udbyder, selv når de ikke kører en node – grundlæggende delegerer deres indsats

Q10: Vi antager, at Orchid altid søger fremragende partnere, og brugerne vokser konstant. Vil du dele med os, hvad der er hemmeligheden bag denne vækstrate??

A10: Vi arbejder virkelig hårdt! Og vi har et utroligt team, der er lidenskabelig og fokuseret, især nu vil jeg meget gerne besvare alle disse spørgsmål. Du kan nå mig på @ orchid7, og vores TG-gruppe om orkidé er https://t.me/OrchidOfficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner