Μηνιαία έκθεση OKB Ecosystem (Νοέμβριος – Δεκ 2019)

Καθώς το 2019 έληξε, μπαίνουμε σε μια νέα δεκαετία με το βελτιωμένο οικοσύστημα OKB.

Τον Δεκέμβριο του 2019, συνεργαστήκαμε με 5 συνεργάτες για την εισαγωγή περισσότερων εφαρμογών για το OKB. Επιπλέον, είχαμε επίσης το OKB εισηγμένο στο Indodax, το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης της Ινδονησίας, ανοίγοντας ένα νέο κανάλι αγοράς OKB για ρουπίες Ινδονησίας (IDR). Γιορτάζοντας τις συνεργασίες, οργανώσαμε τέσσερις προσφορές για τους χρήστες μας. Επίσης, η OKB εξαγοράστηκε και κάηκε για έκτη φορά, αντισταθμίζοντας περαιτέρω τον πληθωρισμό και παγιώνοντας την αξία της.

Το οικοσύστημα OKB επεκτείνει συνεχώς την παγκόσμια κάλυψή του. Από σήμερα, η OKB έχει συνεργαστεί με 29 συνεργάτες από διάφορες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας, της Σιγκαπούρης και της Ινδονησίας κ.λπ., καλύπτοντας πολλαπλές αιτήσεις από πληρωμές, συναλλαγές, διαδικτυακές εφαρμογές, πορτοφόλια blockchain, δάνεια και δάνεια, για ασφάλεια τεχνολογίας, ταξίδια, τρόπος ζωής, ψυχαγωγία, κοινωνικά, ψηφιακά συμβόλαια, O2O κ.λπ..

1. Παρουσιάζοντας πέντε νέους συνεργάτες οικοσυστήματος

Τον Δεκέμβριο του 2019, η OKB έχει δημιουργήσει συνεργασίες με πέντε επιχειρήσεις στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και εφαρμογών, καλύπτοντας πορτοφόλι blockchain, κοινωνική πλατφόρμα, πληρωμές, ηλεκτρονικά συμβόλαια, C2C κ.λπ..

Στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η OKB συνεργάστηκε με την FirmaChain, μια πλατφόρμα e-contract που βασίζεται σε blockchain για τους πελάτες να αγοράζουν υπηρεσίες στο FirmaChain με την OKB.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2019, η OKB συνεργάστηκε με την Dapp Pocket για να επιτρέψει την πληρωμή στο OKB για τις υπηρεσίες πορτοφολιού της.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2019, η OKB συνεργάστηκε με την BiYong, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων blockchain, για τους χρήστες του OKB να πληρώσουν για υπηρεσίες και να στείλουν κόκκινα πακέτα στο OKB.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2019, η OKB συνεργάστηκε με την Cercle, μια διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα C2C για να επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για υπηρεσίες εκτός σύνδεσης με την OKB.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2019, η OKB συνεργάστηκε με την Alchemy, έναν κορυφαίο πάροχο τεχνολογίας πληρωμών κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη, για να επιτρέψει στους χρήστες του OKB να πληρώσουν με το OKB χρησιμοποιώντας τα υβριδικά συστήματα πληρωμών και κρυπτογράφησης παγκοσμίως.


Με την υποστήριξη από διάφορες κοινότητες, η OKB συνεργάστηκε με 29 συνεργάτες από διάφορες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησίας κ.λπ., καλύπτοντας πολλαπλές αιτήσεις από πληρωμές έως συναλλαγές, διαδικτυακές εφαρμογές, πορτοφόλια blockchain, δάνεια και δανεισμός, ασφάλεια τεχνολογίας, ταξίδια, τρόπος ζωής, ψυχαγωγία, κοινωνικά, ψηφιακά συμβόλαια, C2C κ.λπ. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το οικοσύστημα OKB για να αναπτύξουμε περισσότερες εφαρμογές OKB για τους χρήστες μας και να βελτιώσουμε τιμή OKB.

2. Το OKB είναι πλέον καταχωρημένο στο μεγαλύτερο ινδονησιακό ψηφιακό Exchange Asset Exchange Indodax

Εκτός από την εισαγωγή σε κορεατικά χρηματιστήρια Probit και Bitsonic, η OKB είναι επίσης εισηγμένη στο Indodax, το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης της Ινδονησίας στις 10 Δεκεμβρίου 2019, ανοίγοντας ένα νέο κανάλι συναλλαγών fiat της Ινδονησίας ρουπίας (IDR) για το OKB.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο όγκος συναλλαγών της OKB συνέχισε να αυξάνεται στο Indodax, χάρη στη μαζική υποστήριξη της ινδονησιακής κοινότητας. Επομένως, έχουμε οργανώσει μια συνεδρία κοινής χρήσης για να βοηθήσουμε τους πελάτες να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, να συλλέξουν προτάσεις και να ανταλλάξουν διαφορετικές ιδέες.

Σήμερα, το OKB είναι εισηγμένο στην αγορά OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX και Bvnex (δύο από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στο Βιετνάμ), Probit και Bitsonic (δύο από τα μεγαλύτερα κορεάτικα χρηματιστήρια) και Indodax, προσφέροντας συνολικά 7 κανάλια συναλλαγών C2C που δέχονται USD , Βιετναμέζικο Ντονγκ, Γουόν Κορέας, Ρουπία Ινδονησίας, κ.λπ.

Η επέκταση της παγκόσμιας κάλυψης ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα του οικοσυστήματος OKB. Θα επικεντρωθούμε περισσότερο στη διεθνή ανάπτυξη του OKB, έτσι ώστε όλοι οι χρήστες σε όλο τον κόσμο να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που προσφέρει.

3. Εξυπηρέτηση περισσότερων από 1.000.000 κοινοτικών χρηστών παγκοσμίως

Καθώς αναπτύσσουμε το οικοσύστημα OKB, μοιραζόμαστε τη χαρά με την κοινότητα.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, για να γιορτάσουμε την είσοδο του OKB στην αγορά της Ινδονησίας, διοργανώσαμε μια συνάντηση και κάποιες προσφορές με την Indodax για να βοηθήσουμε τους χρήστες να εξοικειωθούν με την OKB και την πλατφόρμα συναλλαγών OKEx και δώσαμε 4.000 μπόνους OKB στην κοινότητα.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2019, συνεργαστήκαμε με την BiYong για να συζητήσουμε την ανάπτυξη του οικοσυστήματος OKB και το πρόγραμμα εξαγοράς και καύσης του OKB με τους χρήστες μας και λάβαμε πολλές υπέροχες ιδέες και προτάσεις.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ζητήσαμε από την κοινότητα να δημιουργήσει διασκεδαστικά βίντεο σχετικά με εφαρμογές OKB και χρήστες από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κορέα και την Ιαπωνία κ.λπ., για να μοιραστούν την εμπειρία τους με το OKB, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πορτοφολιού Ledger για την αποθήκευση του OKB, της εγγραφής υπηρεσιών BitTorrent με το OKB , και ψώνια στο Cryptomall με OKB, κ.λπ..

4. Η 6η εξαγορά OKB & Κάψιμο: 5.945.273.91 OKB Burnt

Ολοκληρώσαμε το 6ο πρόγραμμα εξαγοράς και εγγραφής OKB αυτόν τον μήνα και 5.945.273.91 ΟΚΒ κάηκε. Από τις 4 Μαΐου 2019, το πρόγραμμα εξαγοράς και εγγραφής του OKB έχει ήδη κάψει συνολικά 13.978.364,45 OKB, το οποίο είναι 4,7% του συνολικού ποσού κυκλοφορίας (300.000.000 OKB).

Θα συνεχίσουμε να τελειοποιούμε το πρόγραμμα εξαγοράς και εγγραφής με προτάσεις από χρήστες του OKB, έτσι ώστε όλοι οι υποστηρικτές του OKB να μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη από τη μείωση της συνολικής κυκλοφορίας OKB στην αγορά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map