BCH: n ja BSV: n kasvojen puolittaminen tällä viikolla, mutta kauppiaiden ei pitäisi olla liian optimistisia Spread Effectistä: Crypto Market Daily

Keskiviikko 8. huhtikuuta: Suurimmalla osalla salausvaluuttamarkkinoista tapahtuu tänään lievä korjaus, paitsi Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV). Molemmat Bitcoinin (BTC) kovat haarukat näkevät vankan 24 tunnin kasvun odottaakseen halvempiaan, jotka tapahtuvat tällä viikolla.

Bitcoin (BTC) – jonka oma puolittaminen on tarkoitus tapahtua toukokuussa – on laskenut hieman yli prosentin ja käynyt kauppaa noin 7300 dollaria.

BTC siirtyy takaisinvetotrendiin

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

BTC on saavuttanut vetäytymistrendin, jos yli 7500 dollarin vastus on vahva. Johtavan kryptovaluutan konsolidointi oli hieman 7450 dollaria, ennen kuin se vakiintui eilen yli 7000 dollarin. Tällä hetkellä kolikon kaupankäynti on hieman alle 7 300 dollaria.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että sen jälkeen kun trendi ylitti 7000 dollaria, BTC-sonnit ovat vähitellen kutistuneet. Siksi 7500 dollarin pysähtyminen on odotusten mukaista.

Vaikka tällä viikolla molemmat Bitcoin-haarukat Bitcoin Cash ja Bitcoin SV kokevat halvempia, tämä tosiasia ei ole tosiasiallisesti hyötynyt Bitcoinista näkyvästi, ainakaan vielä. Aamulla tapahtunut rebound ei saavuttanut uutta huippua, eikä merkittävästä volyymin kasvusta ollut selkeitä merkkejä.

Sijoittajien on kiinnitettävä huomiota jatkuvaan tukeen, joka ylittää 7000 dollaria lyhyellä aikavälillä, ja kineettiseen energiaan uutta huippua luodessaan.

Stagnaatio noin 7 000 dollarissa on edelleen käytettävissä

6H-kaavion BTC / USD Perpetual Swap -data. Lähde: OKEx.com

Bitcoinin yllä oleva 6H-kaavio osoittaa, että trendi sai tukea ja palautui 7050 dollariin. Tämä tarkoittaa, että suurin osa alle 7000 dollarin tappioasemista on jo poistettu markkinoilta jossain määrin.

Maaliskuun puolivälissä tapahtunut syöksyminen on melkein pilkottu, mutta mahdollisuutta jatkuvaan värähtelyyn uudestaan ​​ja uudestaan ​​noin 7000 dollaria ei voida sulkea pois.

Sijoittajien tulisi huomata, että kaivosvaikeudet ovat lisääntyneet. Tämä voi johtaa siihen, että jotkut kaivostyöläiset myyvät BTC: nsä voittojen säästämiseksi. Siksi on tärkeää olla tietoinen kaatopaikan vaarasta lähipäivinä.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 7400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7500 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 7250 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 7050 dollaria

BCH nousee puolittumisen lähestyessä tänään

1H BCH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

BCH – jonka lohkopalkinto on aseta puolittua alle tunnissa – kasvoi yli 6 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana. Kun otetaan huomioon välitön puolittumistapahtuma, ei ole yllättävää, että enemmistörahastot ovat nostaneet hintaa lyhyellä aikavälillä.

Yllä olevan kaavion trendiä tarkasteltaessa BCH: n on kuitenkin estänyt edellisen 280 dollarin vastusalueen yläreuna. Jos tätä asemaa ei voida rikkoa lyhyellä aikavälillä, puolittamisen vaikutus voi loppua siihen.

Muuten, jos se voi murtaa 280 dollaria ja vakautua, paluu 300 dollariin tulee erittäin mahdolliseksi. Sijoittajien tulisi keskittyä ensimmäiseen vähäiseen tukitasoon noin 270 dollaria. Jos vetovoima tai konsolidointi voi silti vakautua siihen, on mahdollista, että hinta nousee uudelle korkealle yli 280 dollaria suhteellisen hyvällä volyymilla.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 280 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 300 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 272 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 262 dollaria

BSV näkee huomattavaa kasvua, mutta lähestyy vahvaa vastarintaa

1H BSV / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

BSV kokee myös puolittumisensa tällä viikolla – arvioitu tapahtuu alle kahdessa päivässä. Vaikka BSV on nähnyt eniten 24 tunnin kasvua kaikista 50 parhaasta kolikosta – melkein 14 prosenttia tänään -, lyhytaikainen raskas nouseva määrä on loppumassa, koska se on jo saavuttanut huippunsa. Ylempi väli välillä $ 220- $ 226 on vahva vastustusalue.

Jos hintaa voidaan edelleen tukea 204 dollarilla, on edelleen mahdollisuus luoda uusi huippu tulevilla markkinoilla. Päinvastoin, se voi edelleen laskea alle 200 dollaria ja löytää toisen tuen noin 186 dollaria.

Viimeisen parin tunnin aikana noin kello 17 HKT, hinta suljettiin käänteisellä vasarakuviolla. Tämä tarkoittaa sitä, että myyntipaine painaa tällä hetkellä voimakkaasti ylöspäin. Siksi on parempi olla siirtymättä pitkään positioon lyhyellä aikavälillä, odota, kunnes hinta on vakiintunut, ja tee sitten päätös.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 225 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 235 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 204 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 188 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner