Ανασκόπηση Bitstamp Exchange: Ένας πλήρης οδηγός

Θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε την εμπορία Bitcoin σε ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια Bitcoin της Ευρώπης; Τότε είναι καλή ιδέα να ελέγξετε την πλήρη κριτική ανταλλαγής Bitstamp. Έχετε φτάσει στο Bitstamp μας είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και σεβαστά χρηματιστήρια στην αγορά. Αλλά η έρευνά μου απέδειξε ότι μπορεί δεν είναι κατάλληλο για όλους. Το Bitstamp εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο πελάτη και αν δεν είστε τέτοιοι, μπορεί να καταλήξετε να πληρώνετε πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Διαβάστε αυτήν την ειλικρινή κριτική του Bitstamp.net πριν κάνετε συναλλαγές. Πρόκειται να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανταλλαγή bitstamp

Bitstamp είναι μια ευρωπαϊκή ανταλλαγή Bitcoin που ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στο Λουξεμβούργο. Ιδρύθηκε στη Σλοβενία, ήταν η πρώτη πλήρως ελεγχόμενη ανταλλαγή εικονικών νομισμάτων στην ΕΕ. Προσφέρει έναν απλό μηχανισμό αγοράς / πώλησης για την αγορά BTC με πιστωτικές κάρτες και σε βάθος εργαλεία για συναλλαγές.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε προχωρημένους εμπόρους όγκου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (θα το καλύψουμε αργότερα).

Το αυξανόμενο μερίδιό της στην αγορά, το ισχυρό συναίσθημα της κοινότητας και η στενή ασφάλεια είναι απόδειξη ότι έχει ανακάμψει μια υποτιθέμενη εισβολή.

Είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη βιομηχανία, ειδικά τώρα που υποστηρίζεται καπιταλιστές επιχειρηματικών κεφαλαίων blockchain. Αλλά δεν είναι για όλους. Τα δυσκίνητα εργαλεία και η γραφειοκρατική γραφειοκρατία το κάνουν καλύτερο για τους ενδιάμεσους και προχωρημένους εμπόρους.

Ως αρχάριος, έχω χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο και έχω ερευνήσει τον ιστό για να σας παρουσιάσω αυτήν την ειλικρινή κριτική από την πλευρά μου.

«Πιστεύουμε ότι το bitcoin είναι εδώ για να μείνει. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστη, εύχρηστη υπηρεσία για εταιρείες και ιδιώτες για την ανταλλαγή bitcoin. “

– Nejc Kodrič, Διευθύνων Σύμβουλος

Πλεονεκτήματα:

 • Στενή ασφάλεια
 • Εύκολη αγορά / πώληση
 • Προηγμένα εργαλεία συναλλαγών
 • Εκπτώσεις όγκου
 • thumbs-upMobile εφαρμογή
 • thumbs-up Ισχυρή κοινοτική υποστήριξη
 • thumbs-up Μεγάλη για τους Ευρωπαίους εμπόρους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι φιλικός για αρχάριους
 • Επεμβατική επαλήθευση
 • thumbs-downΌχι παγκοσμίως
 • thumbs-down Περιορισμένες επιλογές νομίσματος
 • thumbs-down Υψηλή χρέωση πιστωτικής κάρτας

Contents

Χαρακτηριστικά

Το Bitstamp συνεργάζεται με μεγάλους παίκτες και σέβεται τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Το Bitstamp συνεργάζεται με μεγάλους παίκτες και σέβεται τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Ασφάλεια

Το Bitstamp ρυθμίζεται από το CSSF, Ο χρηματοπιστωτικός ρυθμιστικός φορέας του Λουξεμβούργου. Το 98% των χρημάτων αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης και πραγματοποιούν ετήσιο έλεγχο για έλεγχο των ρυθμιστικών φορέων.

Μυστικότητα

Το απόρρητο μειώνεται για λόγους ασφάλειας. Το Bitstamp έχει υψηλά εμπόδια επαλήθευσης που περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία, έγγραφο ταυτότητας και πρότυπα επαλήθευσης κατοικίας.

Ευκολία στη χρήση

Η επαλήθευση είναι δύσκολη και η διεπαφή είναι λίγο συγκεχυμένη. Αλλά η αγορά / πώληση είναι εύκολη και ο πίνακας ελέγχου είναι απλός.

Εμπορία

Τα σε βάθος εργαλεία, μια λεπτομερής διεπαφή και οι πλούσιες αγορές κάνουν την εμπειρία συναλλαγών της Bitstamp ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην επιχείρηση.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του Bitstamp εκτιμάται ιδιαίτερα από την κοινότητα. Είναι γενικά πολύ ευαίσθητα και γρήγορα στην επίλυση προβλημάτων.

Συνολικά

Το Bitstamp είναι ένα πολύ σεβαστό και ενεργό χρηματιστήριο, αλλά είναι καλύτερο να αφεθεί στους προχωρημένους εμπόρους όγκου. Το σύστημα τελών όγκου, οι βαριές απαιτήσεις επαλήθευσης και η βάση του στην ΕΕ το καθιστούν κατάλληλο για εμπόρους μεγάλου όγκου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι για αρχάριους. Δεν είναι καλή ανταλλαγή για να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin.

“Bitstamp – η ραχοκοκαλιά της οικονομίας του Bitcoin” – Forbes

Η βαριά ρύθμιση, η διαφάνεια και οι βέλτιστες πρακτικές του Bitstamp το καθιστούν αγαπημένο στους εμπόρους όγκου.

Η βαριά ρύθμιση, η διαφάνεια και οι βέλτιστες πρακτικές του Bitstamp το καθιστούν αγαπημένο στους εμπόρους όγκου.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin, δείτε αυτό το υπέροχο άρθρο σχετικά με την αγορά Bitcoin.

Επισκόπηση ανταλλαγής bitstamp

Το Bitstamp ιδρύθηκε στη Σλοβενία ​​το 2011 από τους Damijan Merlak και Nejc Kodrič ως ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση στο Mt. Ανταλλαγή Gox στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με τον Kodrič, ξεκίνησε με 1.000 €, 2 φορητούς υπολογιστές και 1 διακομιστή.

Λόγω οικονομικών και κανονιστικών δυσκολιών στη μητρική τους Σλοβενία, μετακόμισαν επιχειρήσεις στο Λονδίνο. το 2016, έγινε το πρώτο πλήρως ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο Bitcoin της ΕΕ, όταν η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου της χορήγησε οικονομική άδεια. Έχει έδρα τώρα στο Λουξεμβούργο, αλλά διατηρεί γραφεία στη Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η εταιρεία διαπραγματεύεται σε USD, αλλά επιτρέπει τις μεταφορές Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου Πληρωμών (SEPA).

Το 2015, η εταιρεία φέρεται να υποφέρει ένα χάκετ που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή ~ 19.000 BTC (5 εκατομμύρια δολάρια σε τιμές 2015). Ωστόσο, η εταιρεία έχει αποκαταστήσει πλήρως την εικόνα της και έχει διπλασιάσει τις προσπάθειες ασφαλείας από τότε.

Η χρηστικότητα του ιστότοπου δεν είναι η πιο απλή (εκτός από την αγορά BTC) και η επαλήθευση είναι αρκετά δύσκολη λόγω κανονισμών. Ακόμα, η ανταλλαγή διαθέτει σήμερα πάνω από 10% μερίδιο αγοράς.

Οι έμποροι λατρεύουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την υψηλή ρευστότητα του ιστότοπου (20.000 BTC 24ωρος όγκος από 1-19-18). Οι επικριτές απεχθάνονται την έλλειψη απορρήτου και altcoin καθώς και τα υψηλά τέλη πιστωτικών καρτών. Ακόμα, για την αγορά Bitcoin, Litecoin, Ethereum και Ripple *, και διαπραγμάτευση σε μεγάλους όγκους, το Bitstamp είναι ένας ξεκάθαρος ηγέτης της αγοράς.

* Κυματισμός (XRP) – Το Ripple και η σχετική κρυπτογράφηση (XRP) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο διακανονισμού. Αυτό σημαίνει ότι το Ripple είναι ένα κοινό νόμισμα στο οποίο βασίζονται όλες οι διεθνείς μεταφορές. Οι μεταφορές είναι άμεσες και τα τέλη είναι χαμηλά. Για περισσότερα σχετικά με αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο πληρωμής, διαβάστε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό.

Το σημερινό νόμισμα δεν είναι ικανοποιητικό

Πώς λειτουργεί το Bitstamp?

Το Bitstamp είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή είναι μια πλατφόρμα που διευκολύνει την εμπορία νομίσματος fiat για Bitcoin (ή άλλα νομίσματα) ή το αντίστροφο. Ταιριάζει με έναν αγοραστή με έναν πωλητή και παίρνει μια αμοιβή για τα προβλήματά του.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε BTC απευθείας από το Bitstamp μέσω πιστωτικής κάρτας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένα δίκτυο peer-to-peer όπως το LocalBitcoins (το οποίο είναι σαν το Craigslist) ή έναν χρηματιστή Bitcoin όπως το Coinbase (όπως η ανταλλαγή νομισμάτων σε ένα αεροδρόμιο).

Χαρακτηριστικά Bitstamp

 • έλεγχοςΙδρύθηκε το: Σλοβενία, 2011.
 • έλεγχοςΔιευθύνων Σύμβουλος: Nejc Kodrič.
 • έλεγχοςΝομίσματα: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, USD, EUR.
 • έλεγχοςΕπιλογές πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, SEPA, International Wire, Crypto.
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Βαρύ.
 • έλεγχοςΤαχύτητα: Crypto: Instant | SEPA: 1-3 ημέρες | Bank Wire 2-5 ημέρες.
 • έλεγχοςΕφαρμογή: Android και Apple.
 • έλεγχοςΕργαλεία συναλλαγών: Crosshairs, Fibonacci, Σχολιασμός κ.λπ..
 • έλεγχοςΈδρα: Λουξεμβούργο.
 • έλεγχοςΑμοιβές: Όγκος επιβαρύνσεων που ξεκινούν από 25% σε όλες τις συναλλαγές | Χρέωση πιστωτικής κάρτας = 5%

Είναι ασφαλές το Bitstamp?

Στην έρευνά μου, διαπίστωσα ότι οι πιθανοί χρήστες ανησυχούσαν για την ασφάλεια στο Bitstamp. Αυτό οφείλεται κυρίως στο χάκερ που υπέστη το 2015. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Bitstamp είναι πλέον ένα από τα πιο ασφαλή και πολύ ρυθμιζόμενα χρηματιστήρια που υπάρχουν. Στην πραγματικότητα, ρυθμίζεται τόσο έντονα που πολλοί έμποροι δεν θέλουν να κάνουν εμπόριο εκεί.

Το Bitstamp ήταν πάντα στην αιχμή της ασφάλειας. Ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που ίδρυσε πλήρως ασφαλισμένη ψυκτική αποθήκευση.

Η εταιρεία είναι πλήρως ρυθμιζόμενη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ελέγχεται τακτικά και είναι σοβαρή για τις εσωτερικές διαδικασίες αυτορρύθμισης.

Είναι ασφαλές το Bitstamp; Ναί. Να γιατί:

 • έλεγχοςΚανονισμός λειτουργίας: Το Bitstamp ρυθμίζεται από τον χρηματοοικονομικό ρυθμιστικό φορέα του Λουξεμβούργου, το CSSF. Αυτός ο οργανισμός το εκδίδει ως χρηματοοικονομικό χρηματιστήριο στην ΕΕ.
 • έλεγχοςΈλεγχος: Το Bitstamp ελέγχεται ετησίως από έναν οι Μεγάλοι Τέσσερις.
 • έλεγχοςΕσωτερικές πρακτικές: Η εταιρεία είναι αφιερωμένη στις πρακτικές εσωτερικής ασφάλειας και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ αυτορρυθμιζόμενη.
 • έλεγχοςΨυχρή αποθήκευση: Το 98% των αποθεματικών του BTC αποθηκεύεται εκτός σύνδεσης και είναι πλήρως ασφαλισμένο.
 • έλεγχος2FA: Το Bitstamp διαθέτει τυπικό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας.
 • έλεγχοςΑσφάλεια μεταφορτωμένων εγγράφων: Τα ευαίσθητα έγγραφα ταυτότητας προστατεύονται από Αρκετά καλό απόρρητο κρυπτογράφηση.
 • έλεγχοςΚατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες: Απαιτείται βαριά επαλήθευση σύμφωνα με τις διαδικασίες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και να μετριαστεί ο κίνδυνος.

Τι είναι τα τέλη Bitstamp για χρήστες ΗΠΑ / ΕΕ?

Το Bitstamp δέχεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών κατάθεσης και λειτουργεί σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα χρεώσεων. Όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές, τόσο λιγότερο πληρώνετε. Γενικά, τα τέλη είναι χαμηλά, αλλά είναι λίγο υψηλότερα από τους ανταγωνιστές. Το συναίσθημα της κοινότητας συμφωνεί ότι το Bitstamp είναι καλό για εμπόρους ΕΕ και μεγάλου όγκου, αλλά λίγο ακριβό για άλλους.

Τα τέλη έχουν ως εξής:

SEPA

 • έλεγχοςΚατάθεση: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
 • έλεγχοςΑπόσυρση: .90 EUR

Οι εξαιρετικά φθηνές καταθέσεις fiat εντός της ΕΕ κάνουν το Bitstamp πλεονεκτικό για τους εμπόρους της ΕΕ.

Πιστωτική κάρτα

 • επιταγή5%

Διεθνές σύρμα Bitstamp

 • έλεγχοςΚατάθεση: 0,005% (Ελάχ. 7,5 USD / EUR | Μέγιστο: 300 USD / EUR)
 • έλεγχοςΑπόσυρση: .09 (Ελάχ. 15 USD / EUR)

Κρυπτονόμισμα

 • check Η κατάθεση και ανάκληση BTC, LTC, ETH και XRP είναι δωρεάν.

Χρεωστική κάρτα

 • Το checkBitstamp προσφέρει απλές και σχετικά γρήγορες αναλήψεις χρεωστικών καρτών, ένας άλλος λόγος για τον οποίο τους αρέσει οι πελάτες του – ελάχιστο 10 $ έως 1.000 $ και 2% για οτιδήποτε πάνω από 1.000 $.

Τέλη συναλλαγών Bitstamp

Το Bitstamp λειτουργεί σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα χρεώσεων συναλλαγών. Για όγκους 30 ημερών κάτω από 20.000 $, η χρέωση είναι ελαφρώς υψηλή (0,25%). Εάν διαπραγματεύεστε πάνω από 20.000.000 $ (ποιος δεν είναι αυτές τις μέρες;), είναι αρκετά χαμηλό (.1%). Εδώ είναι το πλήρες γράφημα:

Το ποσό της προμήθειας εξαρτάται από τον όγκο των 30 ημερών σε USD

Για μια πλήρη εξήγηση των τελών του Bitstamp, ανατρέξτε στις χρεώσεις τους σελίδα τελών.

Προμήθεια Bitstamp σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές

Οι χρεώσεις του Bitstamp θεωρούνται γενικά λίγο υψηλές. Είναι η τιμή που πληρώνετε για ασφάλεια και σταθερότητα. Δείτε πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό.

 • έλεγχοςBitstamp: .25% Προμήθεια συναλλαγών | Χρέωση πιστωτικής κάρτας 5%
 • έλεγχοςBittrex: .25% Προμήθεια συναλλαγών.
 • έλεγχοςΝομισματική βάση: Τυπική Αγορά / Πώληση 1,49% | Χρέωση 3,99% πιστωτικής κάρτας.
 • έλεγχοςΤοπικά Bitcoin: Όχι “τέλη” | 1% Επιτροπή Πωλήσεων | Υψηλότερες τιμές νομισμάτων
 • έλεγχοςCEX.IO: Προμήθεια κατασκευαστή –16% | Τέλη λήψης –25% | Κατάθεση με πιστωτική κάρτα – 3,5% + 0,25 $ (0,24 €) | Ανάληψη πιστωτικής κάρτας – 3,80 $ (3,50 €)

Τι είναι τα όρια συναλλαγών, κατάθεσης και ανάληψης του Bitstamp για επαληθευμένους χρήστες?

Το Bitstamp είναι σπάνιο επειδή δεν επιβάλλει σκληρά όρια στους επαληθευμένους χρήστες του. Μόλις επαληθευτεί ο λογαριασμός σας (μάθετε πώς να το κάνετε αυτό στη συνέχεια!), Δεν θα υπόκεινται σε μηνιαία όρια. Ωστόσο, η υποστήριξη θα ζητά τακτικά πληροφορίες και θα σας ζητά λεπτομέρειες, ειδικά όταν τα όρια αρχίζουν να ξεπερνούν τα 10.000 $.

Μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις ή να πρέπει να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις. Για παράδειγμα, ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι η ανταλλαγή ρώτησε από πού πήρε τα Bitcoin του, εάν συνεργάστηκε με άλλες ανταλλαγές και αν χρησιμοποιούσε κάποιο από τα νομίσματά του για τζόγο.

Οι μη επαληθευμένοι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

ΤΑκολουθούν αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φόρουμ επαλήθευσης, αναλήψεων και καταθέσεων μπορεί μερικές φορές να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Μερικά άτομα ανέφεραν μακρά περίοδο αναμονής για επαλήθευση

Μερικά άτομα ανέφεραν μακρά περίοδο αναμονής για επαλήθευση

Η εταιρεία προειδοποιεί για πιθανές καθυστερήσεις μέσω banner στον ιστότοπο.

Το κορυφαίο πράσινο banner προειδοποιεί για ζητήματα επαλήθευσης λόγω υπερφόρτωσης.

Το κορυφαίο πράσινο banner προειδοποιεί για ζητήματα επαλήθευσης λόγω υπερφόρτωσης.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin από την ΕΕ / ΗΠΑ με το Bitstamp

Το Bitstamp αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο βολικούς τρόπους για τους Αμερικανούς ή τους Ευρωπαίους πελάτες να αποκτήσουν κάποιο κρύο σκληρό BTC. Για πελάτες ΕΕ και ΗΠΑ, υπάρχουν δύο βασικές επιλογές: τραπεζικός λογαριασμός ή πιστωτική κάρτα. Η πιστωτική κάρτα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της ΕΕ, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Για τους πελάτες της ΕΕ, οι μεταφορές SEPA είναι γρήγορες και φθηνές. Για τους Αμερικανούς πελάτες, υπάρχει διεθνές τραπεζικό έμβασμα. Ο χρόνος κατάθεσης μπορεί μερικές φορές να είναι αναξιόπιστος.

Η αγορά είναι πολύ εύκολη, αλλά θα πρέπει πρώτα να επαληθευτεί. Εάν αυτό δεν είναι κάτι που είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε, σκεφτείτε μια διαφορετική ανταλλαγή.

Βήμα 1) Εγγραφείτε και λάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας

Παω σε Bitstamp.net και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή επάνω δεξιά.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το κουμπί εγγραφής Εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Τώρα θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τυχαία δημιουργημένο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Τώρα θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τυχαία δημιουργημένο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Τώρα επιστρέψτε στο Bitstamp και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως. Φροντίστε να ορίσετε ΠΟΛΥ ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Εντάξει υπέροχο. Αυτό ήταν εύκολο. Ας ξεκινήσει η διασκέδαση.

Εντάξει υπέροχο. Αυτό ήταν εύκολο. Ας ξεκινήσει η διασκέδαση.

Βήμα 2) Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Κάποιος δεν μπαίνει απλά στο Bitstamp

Απαιτήσεις επαλήθευσης Bitstamp

Το Bitstamp ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό και συμμορφώνεται με τις διαδικασίες Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) και κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML). Για να συμβαδίσει με αυτά τα υψηλά πρότυπα χρηματοοικονομικής βιομηχανίας, η εταιρεία θέλει να γνωρίζει ότι πραγματικά κρύβετε πίσω από αυτόν τον λογαριασμό.

Για να επαληθευτεί, πρέπει να κάνετε κλικ στην Επαλήθευση προσωπικού λογαριασμού για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Για να επαληθευτεί, πρέπει να κάνετε κλικ στην Επαλήθευση προσωπικού λογαριασμού για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Επαληθεύστε το έγγραφο ταυτότητάς σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις. Το έγγραφό σας ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. Αυτό το νήμα Reddit εξηγεί τα ζητήματα με σαφήνεια. Ο χρήστης Domerocked7 (πού έρχονται οι άνθρωποι με αυτά τα ονόματα;) λέει:

«Περιμέναμε 8 ημέρες για επαλήθευση, τελικά απάντησαν λέγοντας ότι δεν τους άρεσε η έγχρωμη σαρωμένη φωτογραφία του αναγνωριστικού μου που υπέβαλα. Τώρα υποθέτω ότι πρέπει να περιμένω άλλες 7-8 ημέρες ;! “.

Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες για επαλήθευση

Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες για επαλήθευση.

Πρέπει να δώσετε και τις δύο πλευρές του αναγνωριστικού σας.

Πρέπει να δώσετε και τις δύο πλευρές του αναγνωριστικού σας.

Τέλος, επαληθεύστε τα στοιχεία της κατοικίας σας. Και πάλι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις.

Τέλος, επαληθεύστε τα στοιχεία της κατοικίας σας. Και πάλι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις.

Σε αυτές τις συναρπαστικές στιγμές για το Bitcoin, το Bitstamp (όπως οι ανταγωνιστές) αντιμετωπίζει μεγάλη υπερφόρτωση. Ο όγκος συναλλαγών στο Bitstamp αύξησε το εντυπωσιακό 1,384% το 2017! Το Bitstamp αντιμετωπίζει καθυστερήσεις γενικά. Εδώ είναι την επίσημη δήλωσή τους. Μην εκπλαγείτε να δείτε καθυστερήσεις μερικών εβδομάδων ή περισσότερων.

Τώρα πρέπει απλώς να περιμένετε.

Βήμα 3) Κατάθεση χρημάτων

Κάντε κλικ στο Κατάθεση στο επάνω μενού.

Κάντε κλικ στο Κατάθεση στο επάνω μενού.

Βήμα 4) Επιλέξτε τη μέθοδο κατάθεσης

Αν μόνο είχα επενδύσει όταν αυτή ήταν η τιμή του Bitcoin, είπε.

Αν μόνο είχα επενδύσει όταν αυτή ήταν η τιμή του Bitcoin, είπε.

Βήμα 5) Αγορά Bitcoin

Η αγορά Bitcoins είναι στην πραγματικότητα το ευκολότερο μέρος ολόκληρης της διαδικασίας. Μεταβείτε στην ενότητα συναλλαγών και επιλέξτε άμεση αγορά. Αυτό θα αγοράσει αυτόματα το Bitcoin στην χαμηλότερη τιμή στην αγορά. Πρέπει να ορίσετε μια οριακή σειρά. Αυτό θα θέσει ένα όριο στην τιμή στην οποία είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε Bitcoin.

Η σελίδα άμεσης παραγγελίας είναι τόσο απλή όσο γίνεται.

Η σελίδα άμεσης παραγγελίας είναι τόσο απλή όσο γίνεται.

Κριτικές Bitstamp: Είναι ασφαλές το Bitstamp; Είναι απάτη; Είναι το καλύτερο και φθηνότερο χρηματιστήριο?

Παρά το χάκερ το 2015, το Bitstamp έχει διατηρήσει μια σταθερή φήμη στην κοινότητα. Είναι ένα από τα πιο σεβαστά χρηματιστήρια στην αγορά. Το συναίσθημα και η εμπιστοσύνη της κοινότητας είναι ισχυρά. Ωστόσο, οι πελάτες αυξάνονται ανήσυχοι με καθυστερήσεις. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές, το Bitstamp αρέσει σχεδόν καθολικά.

Η υποστήριξη έχει σίγουρα τα ζητήματά της, αλλά είναι αρκετά δραστήρια στο Reddit. Μπορείτε να ανοίξετε ένα εισιτήριο και τα περισσότερα προβλήματα επιλύονται γρήγορα.

“Το Bitstamp είναι μια ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων Big Four που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας blockchain”

– Finder.com

Οι θετικές κριτικές επικεντρώθηκαν στην καλή υποστήριξη των πελατών, στις γρήγορες καταθέσεις, σε μια απλή διεπαφή και στην ευκολία αγοράς. Αρνητικές κριτικές, αρκετά ενδιαφέροντα, επικεντρώθηκαν στην κακή υποστήριξη πελατών, στις αργές καταθέσεις και στις δυσκολίες στο εμπόριο. Φαίνεται ότι η εμπειρία που έχετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εάν η υποστήριξη πελατών φτάσει σε εσάς. Δείτε αυτό το νήμα από έναν ιστότοπο κριτικών:

Και οι δύο χρήστες έχουν την αντίθετη εμπειρία.

Και οι δύο χρήστες έχουν την αντίθετη εμπειρία.

Καλές κριτικές Πείτε:

 • checkGreat υποστήριξη
 • Εύκολη αγορά
 • checkGreat συναλλαγές
 • checkFast SEPA καταθέσεις
 • αγορά πιστωτικών καρτών
 • checkHigh εμπιστοσύνη

Οι κακές κριτικές λένε:

 • checkTerrible Υποστήριξη
 • δεν εμφανίζονται οι καταθέσεις
 • checkΕπιβεβαίωση πονοκεφάλων

Ετυμηγορία: Το Bitstamp είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής ανταλλαγή με υψηλή εμπιστοσύνη στην κοινότητα. Συνολικά, η εμπειρία είναι καλή και η υποστήριξη σας προσφέρεται. Εάν περιμένετε, ανοίξτε ένα εισιτήριο και μεταβείτε στο Reddit για βοήθεια. Ένας χρήστης του φόρουμ συνοψίζει εύλογα το Bitstamp σε αυτό το σχόλιο:

«Το Bitstamp είναι εντάξει. Τόσες πολλές κακές κριτικές εδώ είναι μόνο παράπονα για το πώς δεν μπορούν να λάβουν λογαριασμό τώρα που ολόκληρος ο κόσμος προσπαθεί να ανταλλάξει κρυπτογράφηση. Είμαι με bitstamp για σχεδόν 4 χρόνια και είχα μηδενικά προβλήματα. Εάν δεν είστε ηλίθιος και δεν μπορείτε να συμπληρώσετε σωστά τις φόρμες, το bitstamp λειτουργεί πολύ καλά. “

Κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις Bitstamp για πελάτες των ΗΠΑ

Το Bitstamp είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι απευθύνεται σε πελάτες της ΕΕ. Οι γρήγορες μεταφορές SEPA καθιστούν την ανταλλαγή επιλογών για τους Ευρωπαίους. Επίσης, η επαλήθευση αποτελεί σοβαρό πονοκέφαλο. Εάν είστε Αμερικανός πελάτης που αναζητά καλύτερες επιλογές κατάθεσης ή περισσότερο απόρρητο, ακολουθούν οι κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις Bitstamp.

1) Τοπικά Bitcoin

Λογότυπο LocalBitcoins.com

Το LocalBitcoins είναι αυτό που είναι γνωστό ως ανταλλαγή peer-to-peer (P2P). Κάποιοι το αποκαλούν το eBay των Bitcoin. Είναι πολύ λιγότερο ασφαλές από το Bitstamp, αλλά προσφέρει απαράμιλλη ιδιωτικότητα. Όλα είναι 100% ανώνυμα και η δημιουργία λογαριασμού δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο. Εγγραφείτε, επιλέξτε τον πωλητή σας και πληρώστε με πολλές επιλογές ανώνυμα!

2) Νομισματική βάση

Λογότυπο ανταλλαγής Coinbase

Το Coinbase είναι το κορυφαίο χρηματιστήριο Bitcoin στον ιστό. Εδώ διαπραγματεύεται πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφηση. Για τον πρώτο αγοραστή που θέλει να αγοράσει με πιστωτική κάρτα, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας είναι χαμηλότερη από το Bitstamp (3,99%) και είναι πολύ πιο εύκολο να περιηγηθείτε στον ιστότοπο. Δείτε αυτό σε βάθος ανασκόπηση του Coinbase πριν αγοράσετε από αυτά.

3) Bittrex

Λογότυπο ανταλλαγής Bittrex

Το Bittrex είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια του διαδικτύου. Προσφέρει πολλά νομίσματα για να διαλέξετε και ένα ευρύ φάσμα επιλογών κατάθεσης. Το καλύτερο πράγμα για το Bittrex είναι το εύρος των altcoins που διατίθενται για διαπραγμάτευση. Ωστόσο, είναι εξίσου αυστηρά ρυθμισμένο στο Bitstamp, οπότε περιμένετε και εμπόδια επαλήθευσης.

Σύγκριση ανταλλαγής Bitcoin: Coinbase Vs. Bitstamp – Ποιο είναι καλύτερο?

Το Coinbase και το Bitstamp είναι δύο από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην αγορά. Όταν πρόκειται για την αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα, αυτά τα δύο ονόματα αναπόφευκτα είναι αναπόφευκτα. Και τα δύο είναι πολύ ρυθμισμένα, ασφαλή και γρήγορα. Ωστόσο, εξυπηρετούν δύο εντελώς διαφορετικούς σκοπούς.

Ας δούμε τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Coinbase Vital

 • έλεγχοςΝομίσματα: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.
 • έλεγχοςΠληρωμή: Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, τραπεζικός λογαριασμός.
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Ναί.
 • έλεγχοςΤαχύτητα: Άμεση για πιστωτικές κάρτες | 1-5 ημέρες για τραπεζικό ή τραπεζικό έμβασμα.
 • έλεγχοςΕφαρμογή: Ναί.
 • έλεγχοςGDAX: Το Coinbase είναι μοναδικό ως μεσίτης επειδή συνδέεται με κορυφαίο χρηματιστήριο. GDAX είναι μια ανταλλαγή Bitcoin που σχετίζεται με το Coinbase, όπου μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με άλλους χρήστες κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ των δύο.
 • έλεγχοςΠρόγραμμα παραπομπής: Το πρόγραμμα παραπομπής τους είναι ένα καλό μπόνους. Κερδίζετε 10 $ ΔΩΡΕΑΝ Bitcoin για όλους όσους αναφέρετε που αγοράζουν 100 $ ή περισσότερα με BTC.

Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Coinbase:

 • έλεγχοςΚοινοτική εμπιστοσύνη: Υψηλός.
 • έλεγχοςΦιλικό για αρχάριους: Ναί.
 • έλεγχοςΧρέωση πιστωτικής κάρτας: 3,99%.
 • έλεγχοςΑσφάλεια: Πολύ ψηλά.

Ετυμηγορία: Coinbase για αρχάριους και πελάτες από τις ΗΠΑ. Bitstamp για πελάτες της ΕΕ. Σημείωση: πρόκειται για αγορά Bitcoin και όχι για διαπραγμάτευση.

Το Coinbase είναι ένας μεσίτης που πωλεί μόνο BTC. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GDAX για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Η διεπαφή του Bitstamp είναι αρκετά απλή, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά εκφοβιστική για τους νέους χρήστες. Τα εμπόδια επαλήθευσης είναι πονοκέφαλος ανεξάρτητα από το πού κατοικείτε, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να το ξεφύγετε. Σε γενικές γραμμές, το Coinbase προσφέρει τον ταχύτερο και πιο ασφαλή τρόπο για να αποκτήσετε Bitcoin για νέους χρήστες. Ωστόσο, η ευκολία των μεταφορών SEPA για τους κατοίκους της ΕΕ είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθεί. Κατά τη γνώμη μου, αν είστε στην ΕΕ, απλώς χρησιμοποιήστε το Bitstamp. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, Coinbase.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Coinbase εδώ!

Συχνές ερωτήσεις για το Bitstamp

Παρακολούθησα τον Ιστό για πληροφορίες. Έχω ρίξει μια ματιά στα βαθύτερα, πιο σκοτεινά σημεία του Διαδικτύου. Έχω επισκεφτεί ακόμη και το Bitstamp. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το φοβερό FAQ για να απαντήσετε στα ερωτήματά σας.

Μην κάνετε συναλλαγές στο Bitstamp έως ότου τα διαβάσετε.

Ε: Είναι ασφαλές το Bitstamp?

Α: Ναι. Το Bitstamp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο. Οι βαριές απαιτήσεις επαλήθευσης και ο συνεπής έλεγχος της κυβέρνησης το καθιστούν ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για ανταλλαγή.

Ε: Το Bitstamp δέχεται πιστωτική κάρτα?

Α: Ναι, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα από το Bitstamp. Η χρέωση είναι 5%.

Ε: Είναι επίσης το Bitstamp Πορτοφόλι?

Α: Ναι. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το BTC σας στον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται. Κάθε φορά που κρατάτε τα προσωπικά σας κλειδιά αλλού, κινδυνεύετε. Κρατήστε μόνο ό, τι είναι απαραίτητο για συναλλαγές στο πορτοφόλι σας. Μετακινήστε το BTC σας σε ένα πορτοφόλι που ελέγχετε. Σκεφτείτε το σαν να μεταφέρετε μετρητά – δεν θα κρατούσατε τις αποταμιεύσεις της ζωής σας στην πίσω τσέπη σας, έτσι; Κρατήστε μετρητά για ό, τι χρειάζεστε και κρατήστε τα υπόλοιπα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ε: Λειτουργεί το Bitstamp στις ΗΠΑ?

Α: Μέχρι τον Μάιο του 2017, η Bitstamp δεν επέτρεπε στους Αμερικανούς πελάτες να χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα. Τώρα, οι πελάτες των ΗΠΑ επιτρέπεται να χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα για να αγοράσουν κέρματα.

Ε: Πόσο διαρκεί μια κατάθεση?

Α: Σύμφωνα με την υποστήριξη, οι μεταφορές SEPA πρέπει να διαρκέσουν έως και 24 ώρες. Μερικές φορές έως και 3 ημέρες. Οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές ενδέχεται να διαρκέσουν έως και 5 ημέρες.

Ε: Πόσο διαρκεί η επαλήθευση Bitstamp?

Α: Η υποστήριξη ισχυρίζεται ότι η επαλήθευση διαρκεί συνήθως 3 εργάσιμες ημέρες.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Bitstamp, ανοίξτε ένα εισιτήριο με υποστήριξη πελατών.

Τι αρέσει / δεν αρέσει στο Cryptopositive

Το Bitstamp έχει πολλά να προσφέρει, αλλά τα ελαττώματα του είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Αλλά θέλω να κρίνω το Bitstamp για ό, τι είναι αντί για ό, τι δεν είναι.

Διαφημίζεται ως ένας από τους πιο ασφαλείς, αξιόπιστους και υγρούς τρόπους για την ανταλλαγή Bitcoin, Litecoin, Ripple και Ethereum – που προσφέρει. Ωστόσο, δεν είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες ανταλλαγές. Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με πολλές άλλες ανταλλαγές, το Bitstamp έχει μερικές πολύ ελκυστικές ιδιότητες.

Μου αρέσει

 • Ασφάλεια / Σταθερότητα: Ορισμένες ανταλλαγές θα μπορούσαν εύκολα να εξαντλούνται από το υπόγειο κάποιου παιδιού και δεν θα ήμασταν οι σοφότεροι. Αυτό δεν είναι Bitstamp. Υποστηριζόμενη από μια άδεια διαπραγμάτευσης της ΕΕ και κάποια σοβαρή κυβερνητική εποπτεία, τα χρήματά σας είναι ασφαλή εδώ Το 2FA είναι διαθέσιμο για αυξημένη ασφάλεια. Δείτε το εξηγητικό βίντεο για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Διασύνδεση συναλλαγών: Δεν είναι φιλικό για αρχάριους, αλλά για έμπειρους εμπόρους η διεπαφή είναι δολοφόνη. Υπάρχουν τόνοι καταπληκτικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε μοτίβα και να αξιοποιήσετε τις ανεπάρκειες της αγοράς. Φέρνει επίσης νοσταλγικές αναμνήσεις για βιντεοπαιχνίδια στις αρχές της δεκαετίας του 90.
 • Απλοποιημένη αγορά: Η αγορά με πιστωτική κάρτα ή SEPA / τραπεζικό έμβασμα είναι τόσο εύκολη που ακόμη και θα μπορούσα να το κάνω. Και αυτό λέει κάτι.
 • μπράβοΧωρίς όρια: Το Bitstamp σας επιτρέπει πραγματικά να φτάσετε στα αστέρια του ψηφιακού νομίσματος. Δεν υπάρχουν σκληρά όρια για διαπραγμάτευση. Τα εμπόδια επαλήθευσης αυξάνονται καθώς κάνετε περισσότερες συναλλαγές, αλλά δεν υπάρχει ανώτατο όριο.

Δεν μου αρέσει

Γεια, αν όλα ήταν τέλεια, η ζωή θα ήταν βαρετή!

 • Βαριά επαλήθευση και παρεμβατικές λεπτομέρειες
 • Περιορισμένες επιλογές νομίσματος
 • thumbs-down Υψηλή χρέωση πιστωτικής κάρτας

Τελική απόφαση της αναθεώρησης ανταλλαγής Bitstamp

Το Bitstamp είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο αξιόπιστα και πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια της αγοράς. Η υψηλή ασφάλεια, τα σε βάθος εργαλεία διαπραγμάτευσης, η απλοποιημένη διαδικασία αγοράς και η σταθερότητα το καθιστούν μία από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες συναλλαγών. Αλλά πληρώνετε για ό, τι παίρνετε.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Bitstamp, θα πρέπει να κάνετε κάποια σοβαρή επαλήθευση. Επιπλέον, θα πληρώσετε ελαφρώς υψηλότερα τέλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε συναλλαγές μόνο σε Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple και Bitcoin μετρητά καθώς και USD και EUR.

Εάν θέλετε γρήγορες, ασφαλείς και σταθερές αγορές συναλλαγών, το Bitstamp είναι ένα από τα καλύτερα για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Απλώς προειδοποιήστε ότι τα εμπόδια επαλήθευσης και η σε βάθος διεπαφή σημαίνει ότι δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη.

Ετυμηγορία: Το Bitstamp είναι ιδανικό για σοβαρούς εμπόρους, ειδικά από την ΕΕ. Για να αξίζει τον κόπο, χρειάζεστε σοβαρό όγκο συναλλαγών. Εάν θέλετε περισσότερο απόρρητο, δοκιμάστε το LocalBitcoins. Εάν θέλετε ένα ευρύτερο φάσμα κερμάτων, δοκιμάστε το Bittrex ή το Poloniex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner