Binance anmeldelse: Alt hvad du behøver at vide

Binance exchange er en af ​​markedets bedste platforme til udveksling af kryptokurrency. Hvis du leder efter et sjovt og spændende sted at spekulere i sjældne og højpotentielle mønter, har du fundet det. Læs vores fulde Binance-gennemgang, og foretag dit informerede valg. Men meget har ændret sig, siden det åbnede dørene, og det skjuler et par mørke hemmeligheder.

Vores opdaterede gennemgang af Binance Bitcoin-udvekslingen dækker alt hvad du behøver at vide. Du må ikke handle inden du læser.

Binance udveksling

Binance har taget verden med storm for at blive den førende børs. Sjældne og højpotentiale altcoins, unikke Maserati-gaver og bargain-basement-gebyrer har drevet stigningen fra 0 til markedsleder på kun 6 måneder. Det tilmeldte sig endda 240.000 nye brugere på bare en time.  Men det, der virkelig gør det unikt, er dets innovative matchende motor. Det hævder at være den mest avancerede børs på markedet, der er i stand til at matche 1,4 millioner handler pr. Sekund.

Det hele tilføjer en meget pålidelig, respekteret og ønsket udveksling.

Men det er ikke perfekt. Der er meget, du har brug for at vide om handel med Bitcoin på Binance (især med hensyn til gebyrer).

Mængden af ​​dårlig information derude gør det vanskeligt at danne en mening.

Derfor oprettede jeg denne vejledning.

Fordele:

 • Lave gebyrer
 • Høj likviditet
 • Sjældne mønter
 • Unikke Giveaways
 • tommelfinger op Højt fællesskabssentiment
 • tommelfinger-opApp
 • tommelfinger op Ekstremt hurtig

Ulemper:

 • Kun krypto
 • Ingen brøkhandel (forklaring senere)
 • tommelfinger ned Høje tilbagetrækningsgebyrer på nogle mønter

Funktioner

Sikkerhed

På trods af at det er kryptisk om, hvordan det beskytter midler, er samfundets tillid høj. Bortset fra standard 2FA er der få andre detaljer. Webstedet minder dig konstant om sikkerhedsforanstaltninger under hele din rejse.

Privatliv

Binance kræver ikke bekræftelse for niveau 1-konti. Dette giver dig mulighed for at trække op til 2BTC om dagen. Niveau 2 giver dig mulighed for at trække 50 BTC om dagen og kræver kun et foto-ID.

Begyndervenlig

Alle Binances funktioner gør det vanskeligt for begyndere, især dets handelsgrænseflade. Selv grundvisningen er vanskelig at forstå. Det er også kun krypto, så du kan ikke bruge kontanter til at kreditere for at få mønter. Du skal allerede have nogle.

Gebyrer

På trods af meget lave gebyrer for handel er udbetalingsgebyrer for nogle mønter astronomiske. Hvis du vil have sjældne mønter, koster det en konges løsesum at tage dem af siden.

Support

Binance er en virkelig international operation. Det har velrenommeret flersproget kundesupport. De er aktive på Reddit og kan normalt nås. Ulempen er, at supportområdet mangler og har artikler med dårlig engelsk.

Ydeevne

Binances handelsmotor er uden sidestykke.

Omdømme

I modsætning til de fleste andre udvekslinger fandt jeg få indlæg, der dårligt slog Binance. Samfundet elsker det.

samlet set

Lave gebyrer, høj ydeevne og flydende bøger fulde af altcoins? Hvad kan man ikke lide? Binance klipper.

Læs denne artikel for at lære, hvordan du sikkert gemmer dine Bitcoins.

Om Binance Exchange

Binance er en asiatisk digital aktivudveksling, der kombinerer teknologi og finansiering. Det letter udvekslingen af ​​digitale valutapar med verdens mest avancerede motor (i stand til behandler 1,4 millioner ordrer pr. sekund) Oprindeligt finansieret via et indledende møntudbud (ICO) **, det har nu fået opbakning fra venturekapitalister og hurtigt steget til toppen af ​​markedet.

Det største frynsegode er dens række sjældne altcoins, likvide ordrebøger (BTC er ikke engang det mest handlede aktiv pr. 26/1/18) og komisk lave handelsgebyrer. Men jeg elskede også dets samfundsinddragelse og gaver. Det er en af ​​de sjældne børser, der faktisk giver brugerne mulighed for at deltage i tilføjelsen af ​​nye handelspar, hvilket er en ret almindelig begivenhed.

gennemgang af bitcoin-udveksling

Binance er lige så unik og sjov som den er flydende og rentabel.

Binance har en verden af ​​krypto summende. Det åbnede sine døre i midten af ​​2017 og er allerede steget til toppen. Det er i øjeblikket den førende børs med hensyn til 24-timers volumen (2,2 milliarder dollars fra 26. januar 2018).

En anden unik funktion, der henleder opmærksomhed fra handlende, er platformens oprindelige mønt, Binance Coin. Ikke kun er det en god investeringsmulighed (lær hvorfor senere), men det giver dig mulighed for at skære handelsgebyret i halve.

Det er ikke nybegyndervenligt, men det kompenserer for det på et utal af måder.

** ICO – Et indledende møntudbud er et middel til crowdfunding centreret omkring kryptokurrency. Grundlæggende tilbyder opstarten “tokens”, der kan indløses til valuta, Bitcoin eller andre mønter, når projektet starter. Læs den fulde forklaring på Wikipedia.

Binance-funktioner:

 • kontrollereGrundlagt: 2017
 • kontrolleredirektør: Chengpeng Zhao
 • kontrollereValutaer: 188 handelspar
 • kontrollereBetalingsmuligheder: Crypto
 • kontrollereVerifikation: Ingen verifikation for niveau 1 | ID-dokument til niveau 2
 • kontrollereHastighed: Øjeblikkelige indlån | Hurtige handler
 • kontrollereApp: Ja
 • kontrollereHandelsværktøjer: Grundlæggende og avanceret visning
 • kontrollereHQ Linkedin siger Asien. Januar 2018 Rygter Gør krav på Tokyo. CEO Chengpen Zhao sagde holdet var “spredt ud” på nationalt tv.
 • kontrollereGebyrer: .1% (0,05% med BNB)

Hvordan fungerer en Bitcoin Exchange?

Når du handler, køber eller sælger du ikke fra platformen. For at handle på Binance skal du allerede have krypto i en tegnebog, du stoler på (eller offline i en hardware tegnebog. MEGET SIKKER).

Hvad er Binance?

Binance er en digital aktivudveksling, der matcher købere og sælgere. Crypto-to-crypto-handler foretages mellem brugere, og udvekslingen tager et gebyr for sine problemer. I modsætning til mange børser kan du ikke købe krypto fra Binance.

Hvis du allerede har din krypto, skal du gå over til børsen, indbetale og vælge din handelspar**.

Binance er ikke en Bitcoin-mægler (en platform, der udveksler fiat-valuta til BTC).

**Handelspar – Et udtryk for parring af to valutaer til handel. For eksempel BTC / ETH. I dette tilfælde accepterer du at bytte din BTC til ETH eller omvendt.

handel par kryptovaluta

De mest populære BTC-par er øverst til højre sammen med søgefunktionen. Du kan nu købe eller sælge ADA til BTC.

Er Binance Safe?

Jeg var sikker på, at Binances noget skyggefulde operationer og base i Asien ville udskyde nogle brugere. Det faktum, at det er så nyt på markedet, er en anden faktor, der vejer tungt for folks sind. Det er overflødigt at sige, at mange nærmede sig med forsigtighed.

binance udveksling gennemgang

Binance – Meddelelse om sikkerhedsrisiko.

Binance anmeldelse: fidus eller en god krypto-udveksling?

Binance hævder at være dedikeret til din sikkerhed. De var den eneste udveksling, jeg har brugt, der mindede mig om sikkerhedsprocedurer regelmæssigt. De er dog ikke for åbne om deres sikkerhedsprotokoller. Deres About-side hævder “multi-tiered & multi-klynget ”systemarkitektur – uanset hvad det betyder.

På trods af frygt har Binance imidlertid vundet samfundets hjerter. Bortset fra standard 2FA-procedurer er der en antal gode tegn for Binance:

 • Reddit.com/r/Binance – Binance’s sub er ret positiv. De fleste brugere er venlige over for udvekslingen og siger, at det er sikkert og sikkert. Denne tråd hvor en ny bruger spørger om sikkerhed er et godt eksempel.
 • Chenpeng Zhao – Administrerende direktør er velkendt og respekteret efter at have arbejdet med adskillige blockchain-projekter gennem sin karriere.
 • Højt fællesskabsstemning – Binance har et fantastisk ry.
 • Venture Capital Backing – Efter virksomhedens ICO, tilsyneladende indsamlet $ 10 millioner mere i finansiering fra Black Hole Capital. Dets økonomiske grundlag er sikkert.

Dom: Sikkerhedstjek.

Hvad er Binance’s gebyrer for handler / udbetalinger?

Binance opkræver en lejlighed .1% gebyr på alle foretagne handler.

I modsætning til rivaler, der opkræver gebyrer fra producenter / takere eller puster deres møntpriser til fortjeneste, er Binance gennemsigtig, ligetil og let at forstå.

Men der er en fangst …

Binance har nogle meget høje udbetalingsgebyrer til altcoins. Tilbagetrækning af Bitcoin eller Ethereum er mere eller mindre standard, men for nogle andre mønter kan gebyrene være grænseværdig afpresende. Som Reddit-brugeren “vilkårlig” udtrykker det korrekt:

”Snyder brugeren ude i det fri. Det er sjovt. CRYPTOCURRENCY VAR BETYDT AT STOPPE DENNE MIDDLEMAN *********, BINANCE. ”

De overreagerer, men dette gentager stemningen for mange på nettet.

Tilbagetrækningsgebyrer

Her er gebyrerne for et udvalg af populære altcoins:

 • kontrollereRipple: .15 XRP
 • kontrollereDash: .002 DASH
 • kontrollereIOTA: .5 IOTA
 • kontrollereMonero: .04XMR

De højere gebyrer skal modvirke et stort antal små transaktioner og tilskynde til likviditet. Logikken er, at hvis brugere afskrækkes fra at trække sig tilbage, er det mere sandsynligt, at de fortsætter med at handle.

Dette gør dog ikke alle glade.

binance-udveksling brugeranmeldelser

Du er velkommen til at udvide udtrædelsesgebyr tråd på Reddit for at se, hvad brugerne siger fra januar 2018.

Pro Tip:

Når du handler sjældne mønter, vil gebyrene være høje. Sådan er det bare. Ingen udveksling vil tilfredsstille alle dine ønsker. Hvis du er interesseret i en bestemt mønt, skal du undersøge for at se, hvilken børs der tilbyder de bedste gebyrer for den. Gå til Coinmarketcap.com og søg efter din valuta. Klik på Markets, så ser du alle de børser, der tilbyder din mønt. Derfra Google, der udveksler + trækker gebyr. Sammenlign og tag det bedste tilbud.

Hvad er BNB-mønten??

Binance Coin (BNB) er Binances egen kryptokurrency. Det kan købes eller sælges på børsen. Binance oprettede 200 millioner af dem oprindeligt og planlægger at bruge 20% af sit overskud hvert kvartal til at tilbagekøbe dem… .og ødelægge dem!

Binance vil genkøbe sit token og ødelægge halvdelen af ​​dem og derved begrænse udbuddet og øge værdien.

BNB kan bruges til at betale for handels- og tilbagetrækningsgebyrer på webstedet. Når du bruger BNB til at betale handelsgebyrer, er gebyret .05%. Rabatten falder årligt.

binance gennemgang

Hvordan sammenlignes Binances handelsgebyrer med konkurrenter?

Sammenlignet med konkurrenterne er gebyrerne stadig ikke så dårlige. I betragtning af hvad du sparer på handelsgebyrer, udjævner det sandsynligvis til sidst, hvis du ikke foretager for mange udbetalinger.

Hvis du handler meget og ikke foretager mange udbetalinger, er det en ekstremt billig platform.

Sådan følger det med konkurrencen:

 • kontrollereBitstempel: .Handelsgebyr på 25% | 5% kreditkortgebyr
 • kontrollereBittrex: .Handelsgebyr på 25%
 • kontrollereLocalBitcoins: Ingen “gebyrer” | 1% provision på salg | Højere møntpriser
 • kontrollereCEX.IO ” Producentgebyr: .16% | Takstgebyr –25%

Hvad er Binance’s grænser for bekræftede / ubekræftede brugere?

En anden af ​​mine yndlingsfordele ved Binance er det faktum, at du kan indbetale, handle og hæve valuta uden verifikation. Men hvis du vil låse op for højere grænser, skal du blive lidt mere personlig med virksomheden.

Her er Binances nuværende grænser for forskellige niveauer:

 • kontrollereNiveau 1: Kan trække op til 2 BTC pr. Dag
 • kontrollereNiveau 2: Kan trække op til 50 BTC pr. Dag. Kræver regerings-ID

For højere beløb kan du gå op til niveau 3 (gisp!). Du skal kontakte virksomheden for at gøre det.

Hvad er Binance-verifikationskrav til niveau 2?

Hvis du vil bryde kæderne på en ubehagelig 2BTC pr. Dag, kan du hæve 50BTC om dagen til at lege med. I modsætning til mange andre børser er Binances verifikation ikke så vanskelig eller invasiv. Bare et regerings-ID vil gøre.

Klik først på det lille hoved i øverste højre hjørne, og send derefter dine dokumenter ved at klikke på et af de to links på siden.

binance-niveau2

Klik på det lille hoved i øverste højre hjørne, og send derefter dine dokumenter

Nu skal du bare udfylde detaljerne og uploade fotos af forsiden og bagsiden af ​​dokumentet.

Udfyld detaljerne og upload fotos.

Sammenlignet med andre mere invasive udvekslinger (*** hoste **** Bitstamp *** hoste ***) er dette relativt smertefrit. Du skal bare vente på support for at bekræfte dig. Apropos support …

Hvordan er Binance kundesupport?

Kundesupport er ligesom dommerne i en sport: et let mål for at fjerne din vrede. Næsten hver udveksling, jeg har undersøgt, havde forfærdelige kundesupportanmeldelser, selvom supporten i virkeligheden var god. Misfornøjede kunder er mere tilbøjelige til at klage end glade er at rose.

Men Binance var lidt anderledes.

binance anmeldelser

Positive anmeldelser? Det er noget nyt.

Support tilbydes på flere sprog, herunder engelsk, fransk og kinesisk.

De er aktive på sociale medier, især deres Reddit og Twitter. Du kan også Send en forespørgsel på deres supportside. Bemærk: Binance tilbyder ikke længere support via Telegram (januar, 2018).

Januar 2018: Support hævder, at deres efterslæb svæver dem. Typiske svartider er 3 dage. Support.Binance.com.

Ikke alle er dog lykkelige. Mange hævder, at indbetalinger eller verifikation tager for lang tid, eller at support ikke reagerer. Mit bedste gæt er dog, at de bare er overbelastede til tider.

Måtte dele dette fra deres Twitter-side om en videokonkurrence:

binance anmeldelser

Død.

Sådan handler du Bitcoin på Binance

Binance er en af ​​de bedre børser på markedet, men det er ikke en af ​​de mest nybegyndervenlige. Handelsvisningen findes enten i Basic eller Advanced, men selv Basic er ikke let at forstå. Alligevel er det ikke så svært. Da der ikke var nogen verifikation nødvendig for at foretage en handel, kan du foretage din første næsten øjeblikkeligt.

Trin # 1: Opret din konto

Gå til Binance.com og klik på Registrer i øverste højre hjørne.

binance registrering

Indtast et par nøgleoplysninger.

binance udveksling registrering

Klik på linket i den bekræftelses-e-mail, som Binance sender til dig.

Trin # 2: Aktivér 2FA

Binance giver dig flere sikkerhedsadvarsler, når du opretter din konto. Først bliver du bedt om at gennemgå nogle sikkerhedstip.

binance udveksling gennemgang

Klik på hvert felt til højre for at fortælle Binance, at du har gennemgået dem. Dernæst vil Binance stærkt anbefale 2FA til dig. Sæt det op!

binance aktivere 2FA

Hvis du vælger Google Authentication, bliver du bedt om at downloade appen. Her er en guide til hvordan man aktiverer 2FA på Binance ved hjælp af Google Authenticator.

Hvis du vælger SMS, bliver du bedt om at indtaste dit telefonnummer og derefter indtaste den adgangskode, der sendes til det.

binance SMS-vefirikation

Trin # 3: Depositum

Som jeg sagde før, kan du ikke købe nogen krypto fra Binance. Du er nødt til at indbetale fra en tegnebog.

Sådan deponeres Crypto på Binance

Deponering er ligetil. Gå til fonde øverst til højre, og vælg Indskud i rullemenuen. Derfra skal du bare vælge den ønskede valuta, kopiere og indsætte adressen og sende den valuta fra din tegnebog til Binance.

Trin # 4: Start handel!

Nu begynder det sjove! Det er tid for dig at få fat i en partner og begynde at gøre Do-Si-Do. Gå til fanen Exchange øverst til venstre, og vælg, hvilken visning du foretrækker. For nu skal du bare holde fast i Basic.

binance start handel

Nu er du i handelsområdet. Tingene begynder at blive risikable. Der er 10 forskellige sektioner at se på. Og dette er kun grundvisningen. Her er et beskrivende billede af Binance-supportafsnittet:

handel med finansudveksling

Dette er ikke maling med tal; dette er grundlæggende visning.

Det ser måske skræmmende ud i starten, men lige nu behøver du virkelig kun at vide, hvilket par du vil handle, og hvordan du køber det. Afsnit 9 ovenfor er hvor handelspar er såvel som søgefeltet. Du kan finde dit par og derefter bruge sektion 7 til at købe eller 8 til at sælge. Indtast det beløb, du ønsker, og voila.

binance-handelspar

Binance Anmeldelser | Er Binance Legit?

Selv med stigningen fra opstart til krypto-udvekslingsstjerne spørger mange stadig, om Binance er legitim.

det er.

Anmeldelser på nettet er generelt positive. Kundesupport gør et godt stykke arbejde med at holde trit med efterspørgslen, handler går let igennem, indskud er hurtige, og handelsoplevelsen er fremragende.

Ingen større problemer er blevet rapporteret endnu og heller ingen hacks. Jeg fandt, at mange mennesker bekymrede sig for, om virksomheden ville holde eller ej, men de har overgået forventningerne. De fortsætter med at vokse, og verden tager opmærksomhed. Administrerende direktør har endda været omtalt på Bloomberg.

“Verdens største kryptokurrencyudveksling bliver stadig større.”

– Bloomberg

Positive Binance-anmeldelser

 • Lave handelsgebyrer
 • Flydende markeder
 • Hurtige hastigheder
 • Store handelspar
 • God kundesupport

Negative Binance-anmeldelser

 • Tilbagetrækningsgebyrer
 • Støv (ikke-handelsrester)

Eksempler på positive anmeldelser

positiv anmeldelse

I det næste skud har en bruger tillidsproblemer (TooMeInRealLife) med Binance, men support dukker hurtigt op for at rette dem.

binance gennemgang

Hvad siger negative Binance-anmeldelser

Negative anmeldelser fokuserede næsten udelukkende på udbetalingsgebyrer og støv. Støv er de resterende fraktioner af en mønt, der akkumuleres på din konto, fordi de ikke kan handles. Binance tillader endnu ikke brøkhandel, du kan kun handle hele mønter (1 IOTA, ikke 693 IOTA). Udstedelsen forstærkes yderligere af handelsgebyret. Hvis du køber 1 IOTA, tager Binance 1% som gebyr, hvilket giver dig 9 IOTA. Det betyder, at du ikke kan handle med den IOTA, du lige har købt! Løsningen bruger Binance Token til handelsgebyrer.

Binance hævder at arbejde på en løsning på dette. Det “fejer” automatisk dit støv og konverterer det til Binance Coin

Besøg virksomhedens opdateringer og forslagstråd på Reddit for at få en fornemmelse for, hvor meget samfundet hader støv og tilbagetrækningsgebyrer.

Top 3 nybegyndervenlige Binance-alternativer til Fiat-valuta

Hvis du har et vandrende øje, er der masser af konkurrenters på markedet, der giver dig let adgang til krypto med fiat (og ikke afpresse dig for at trække det tilbage).

1 # Coinbase

kryptokurrencymægler

Coinbase er verdens største Bitcoin-mægler. Det sælger Bitcoin, Ethereum og Litecoin i bytte for fiat-valuta (USD, EUR). Hvis du leder efter en pålidelig, reguleret og sikker måde at købe Bitcoin på med et kreditkort, er det langt den mest bekvemme metode. Du kan også bruge deres børs, GDAX, til at handle med andre brugere. Det er den mest nybegyndervenlige oplevelse på nettet. Læs vores fuld gennemgang af Coinbase for at lære at købe din første Bitcoin sikkert.

2 #LocalBitcoins

LocalBitcoins.com logo

LocalBitcoins er et peer-to-peer-netværk, hvor brugerne handler Bitcoin direkte med hinanden. Da du handler direkte med en anden bruger, er sikkerheden lav og risikoen høj. Stadig det store flertal af overførsler sker uden problemer. Hvis du leder efter en nem måde at købe Bitcoin med USD (eller noget andet) 100% anonymt, er det det. Det er dog kun Bitcoin. Du må ikke handle på LocalBitcoins uden først at læse vores komplette gennemgang.

3 # Kraken

kraken logo

Hvis manglen på fiat-valuta får dig ned, er det måske på tide, at du slipper løs Kraken. Kraken er ikke den mest begyndervenlige platform, men tilbyder bankindskud i en række valutaer. Du kan derefter få travlt med at bruge sin innovative platform til at handle for en række seje mønter og endda marginhandel. Det understøtter USD, CAD, GBP, EUR og JPY.

Binance vs. Bittrex

Binance vs Bittrex er som Yankees vs. Red Sox eller katte vs hunde: debatten er uendelig. Begge er digitale aktivudvekslinger med fremadrettet ledelse, der har optjent deres dominerende stilling. I det røde hjørne er Bittrex stolt af sikker handel gennem en simpel grænseflade. I det blå hjørne ændrer Binance spillet ved at tilbyde ubekræftet handel med nogle af de sjældneste mønter (og forsøger at give dig en Porsche mens du gør det).

binanceudveksling Hjemmeside for Bittrex-udveksling

Vinderen af ​​denne titelkamp kommer ned på, hvad du har brug for personligt. Lad os se, hvilken der er den bedste Bitcoin-udveksling, Bittrex eller Binance.

Bittrex Vitals

 • Valutaer: 190+ digitale valutaer, ingen fiat
 • Depositum: Crypto (medmindre over $ 10.000 USD)
 • Tilbagetrækning: Krypto
 • Verifikation: Ja
 • Indbetalingshastighed: Øjeblikkelig
 • App: Ingen
 • Tegnebog: Ja
 • Kommissionen: .25%
 • Handelspar: Hundredvis

Bittrex vs Binance

 • Gebyrer: Binance
 • Begynder-venlighed: Bittrex
 • Omdømme: Binance
 • Sikkerhed: Bittrex
 • Support: Binance
 • App: Binance
 • Likviditet: Binance
 • Ydeevne: Binde
 • Handelspar: Binde

Bittrex er en af ​​de mest banebrydende handelsoplevelser på nettet. Det var grundlagt af en gruppe online sikkerhedsprofessionelle der har dedikeret virksomheden til at levere en sikker og hurtig Bitcoin-handelsoplevelse. Det er en favorit blandt seriøse forhandlere på grund af dets stabilitet, sikkerhed og likviditet. Det er den største konkurrent til Binance i den eneste kryptosektor.

Det er stærkt reguleret, hvilket betyder, at der er mere verifikation. Denne ekstra verifikation giver dog større stabilitet og sikkerhed.

Vinder – Binance

Binance kommer ud i flere kategorier. Men efter min mening afhænger det virkelig af, hvad du vil have. For en mere reguleret og sikker handelsoplevelse, Bittrex. Hvis du vil have adgang til flere altcoins med mindre verifikation, skal du vælge Binance.

Binance FAQ

Spørgsmål: Hvor er Binance placeret?

A: Jeg ville ønske, jeg kunne svare dig konkret, men det kan jeg ikke. En moderator på Reddit-underdelen sagde “HQ anses for at være Japan på dette tidspunkt (december 2017)”. Den gode nyhed er, at Japan er et af de mest progressive markeder for kryptobørs.

Spørgsmål: Er Binance 100% sikker?

A: Binance er ret stille om sin sikkerhed. Dens protokoller er ikke kendt, men det betragtes som sikkert. Der har ikke været nogen problemer endnu. Gennemsigtigheden af ​​dens administrerende direktør og økonomiske støttemænd er nok til, at folk kan stole på dem.

Spørgsmål: Accepterer Binance USD-indskud?

A: Nej. Det er kun crypto.

Spørgsmål: Tolererer Binance handelsbots?

A: Dette er det vilde vest, mand. Selvfølgelig kan du bruge en handels bot. Bare misbrug det ikke, ellers bliver du midlertidigt forbudt. Hvis du vil tjene mange penge på at handle med Bitcoin, skal du tjekke disse 12 værktøjer til seriøse kryptohandlere.

Spørgsmål: Understøtter Binance amerikanske kunder?

A: Ja, amerikanske kunder kan bruge Binance.

Spørgsmål: Kræver Binance verifikation?

A: For niveau 1, nr. For niveau 2 skal du angive et foto-id.

Spørgsmål: Hvad er Binance Coin (BNB)?

A: Binance har et oprindeligt token kaldet BNB. Det kan bruges til at betale for handelsgebyrer på webstedet. Dets levering begrænses kunstigt af virksomheden, så dens værdi stiger konstant.

Spørgsmål: Jeg trak penge tilbage, men de ankom ikke. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Hvis du har et udtrædelsesproblem, skal du kontrollere status for tilbagetrækningen i din historie. Hvis det viser, at det ikke er bekræftet, skal du bare være tålmodig. Hvis det er bekræftet, og du ikke har modtaget det, skal du tale med support på destinationen.

Hvad kryptopositive kan lide / ikke lide

Kan lide

 • Hurtige hastigheder – Den matchende motor er lynhurtig. Med over en million pr. Sekund behøver du aldrig vente så længe på at gøre noget.
 • Likviditet – Binances strafferetlige tilbagetrækningsgebyrer hjælper med at holde ordrebøgerne flush. Deres bøger er så flydende som is i ørkenen.
 • Giveaways – Binance harkens tilbage til den gamle skole online casino verden. De har regelmæssigt konkurrencer, der giver nogle seriøst luksuriøse præmier væk.
 • Lave handelsgebyrer – Hvis du laver stort volumen og ikke planlægger at foretage små udbetalinger, er Binance uovertruffen. Handelsgebyret på 1% er forhandlingsniveau.
 • Ingen verifikation nødvendig – Niveau 1 kræver ingen verifikation og lader dig trække op til 2 BTC pr. Dag!

Kan ikke lide

Hej, intet er perfekt …

 • Tilbagetrækningsgebyrer – Nogle altcoins har uforklarligt høje gebyrer. Dette er for at tilskynde til likviditet. Nogle af gebyrerne er dog afpresning ved grænsen. Jeg vil sige, at i Binances forsvar er gebyret det samme, uanset om du hæver $ 50.000 eller $ 50, så du kan bare foretage store udbetalinger sjældnere.
 • Ingen Fiat – Du kan ikke bruge USD eller EUR på Binance.
 • Støv – Binance tillader ikke brøkhandel, hvilket betyder, at du akkumulerer uoverskuelige fraktioner af mønter. De arbejder på en løsning.

Endelig dom af vores Binance Review

Binance er verdens travleste børs og har taget verden med storm. De er i spidsen for hele kryptoverdenen. Porsche-gaver, innovative handelsmotorer og inkubatorlaboratorier, hvor de understøtter blockchain-opstart – Binance gør det hele.

De gør ikke bare handel let, de gør det også sjovt og billigt. Det er ikke den mest nybegyndervenlige, og de er lidt skyggefulde om deres placering, men sikkerhed og stabilitet har modstået tidstesten (i det mindste kort tid). Samfundet elsker de lave gebyrer, det store udvalg af mønter og stor støtte. De elsker også den detaljerede handelsgrænseflade.

Så længe du ikke trækker dine mønter for ofte, oplever du ingen større problemer.

Dom:

Binance er en platform med lave gebyrer, der er god til handel med alle tænkelige mønter. Men det er ikke velegnet til begyndere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner