Μηνιαία έκθεση παγκόσμιου οικοσυστήματος OKB – Ιούλιος 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιούλιο, 11 νέοι συνεργάτες προσγειώθηκαν στο παγκόσμιο οικοσύστημα του OKB σε μια προσπάθεια να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που σχετίζονται με αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, διαδικτυακές πληρωμές, ασφάλεια και νόμιμο εμπόριο νομισμάτων σε όλους τους κατόχους OKB.

Επιπλέον, η OKEx ξεκίνησε την υπηρεσία δανείου OKB C2C και η πρώτη καμπάνια OKChain Hackathon κατέληξε σε επιτυχή ολοκλήρωση.

Η ακόλουθη έκθεση δείχνει την πρόοδο και τα επιτεύγματα του οικοσυστήματος OKB κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2020.

Λεπτομέρειες αγοράς OKB για τον Ιούλιο

Η υψηλότερη μηνιαία απόδοση επένδυσης της OKB ήταν 27%

Το CoinGecko ανέφερε ότι η κίνηση στο Διαδίκτυο OKEx είχε την υψηλότερη αύξηση σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020 – φθάνοντας σε κέρδος 239%.

Ταυτόχρονα, το εγγενές νόμισμα της πλατφόρμας OKEx, το OKB, είχε την υψηλότερη απόδοση επένδυσης μεταξύ των πέντε κορυφαίων διακριτικών πλατφόρμας – φθάνοντας το 90%. 

Έντεκα παγκόσμιοι εταίροι εντάχθηκαν στο οικοσύστημα OKB

Προκειμένου να βελτιωθεί η αξία, η υποστήριξη και η εμπειρία υπηρεσιών του OKB, το οικοσύστημα πρόσθεσε συνολικά 11 συνεργάτες παγκοσμίως τον Ιούλιο. Οι προσθήκες καλύπτουν πολλά σημαντικά πεδία – όπως υπηρεσίες DeFi, διαδικτυακές πληρωμές, ασφάλιστρα έκπτωσης, υπηρεσίες ασφαλείας καθώς και συνηθισμένες συναλλαγές.

Στις 2 Ιουλίου, η OKB σταθεροποίησε μια στρατηγική συνεργασία με το Saturn Network, έναν γνωστό πάροχο υπηρεσιών DeFi. Οι χρήστες μπορούν να διεξάγουν παράγωγα OKB DEX ενώ κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα Saturn Network.

Η OKB έφτασε επίσης διαδοχικά σε μια στρατηγική συνεργασία με την Aeron και την MyWish στον τομέα των πληρωμών. Με την Aeron, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα αεροπορίας που παρέχονται από την Aeron με το OKB. Ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OKB για να πραγματοποιήσουν πληρωμές και να απολαύσουν την έξυπνη συμβατική υπηρεσία που παρέχεται από το MyWish.

Επιπλέον, η OKB υποστήριξε επίσης την κυκλοφορία γνωστών πλατφορμών στρατηγικής API Haasonline, Cryptohopper και Mudrex. Όλοι οι χρήστες του OKB μπορούν να απολαύσουν εκπτώσεις αμοιβών για συναλλαγές bots στις παραπάνω πλατφόρμες.

Όσον αφορά την επέκταση των νόμιμων καναλιών συναλλαγής token, η OKB ξεκίνησε την Kamoney, μια κορυφαία και νόμιμη πλατφόρμα συναλλαγών νομισμάτων της Νότιας Αμερικής, καθώς και το Cointopay, μια γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών – περαιτέρω ανάπτυξη του παγκόσμιου οικοσυστήματος.

Όσον αφορά τα πορτοφόλια, η OKB έχει επιτύχει διαδοχικά μια συμφωνία με γνωστά ινδικά πορτοφόλια BuyUCoin και το μεγαλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης στη Ρωσία – δηλαδή, Trustee. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις δυνατότητες αποθήκευσης και διαπραγμάτευσης της OKB μέσω των παραπάνω πορτοφολιών.

Με συνεχείς προσπάθειες, η OKB διαθέτει σήμερα 76 παγκόσμιους συνεργάτες και θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε εκατομμύρια χρήστες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η OKEx κυκλοφόρησε το δάνειο OKB C2C

Στις 17 Ιουλίου, η OKEx ξεκίνησε επίσημα το δάνειο OKB C2C.

Επί του παρόντος, όλοι οι δανειολήπτες μπορούν να απολαύσουν το χαμηλότερο επιτόκιο στον κλάδο – στο 0,01%

Προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία χρήστη, είναι πλέον δυνατή η επιλογή της διάρκειας ενός δανείου μεταξύ των περιόδων επτά και 90 ημερών. Το όριο για ένα μόνο δάνειο είναι από τουλάχιστον 200 USDT έως 1 εκατομμύριο USDT κατ ‘ανώτατο όριο.

Η πρώτη εκστρατεία του Hackathon του OKChain ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η πρώτη εκστρατεία του Hackathon του OKChain κατέληξε σε επιτυχημένη ολοκλήρωση στις 31 Ιουλίου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στα τέλη Αυγούστου.

Από την έναρξή του στις 4 Ιουνίου, συνολικά 22 ομάδες και άτομα συμμετείχαν στον διαγωνισμό – συμπεριλαμβανομένων των Beijing ChainsGuard, Bitsong, DappBirds και άλλων γνωστών οργανισμών σε διάφορους τομείς. Οι υποβολές των διαγωνιζόμενων κάλυψαν DEX, ψηφιακά πορτοφόλια περιουσιακών στοιχείων, API, εικονικές μηχανές, προγράμματα περιήγησης blockchain, ασφάλιση blockchain, staking, εργαλεία προγραμματιστών, SDK, λύσεις cross-chain και πολλές άλλες καινοτόμες εφαρμογές.

Η αρχική πρόθεση της εκστρατείας Hackathon ήταν να επιτρέψει σε περισσότερα ιδρύματα και άτομα να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν με το OKChain. Προκειμένου να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό των διαγωνιζομένων, το OKChain θα διανείμει ανταμοιβές αξίας έως 5.000 $ του OKB, σύμφωνα με τις συνεισφορές των ιδρυμάτων και των ατόμων.

Ανυπομονώ για ένα νέο μήνα

Επιπλέον, προκειμένου να διατηρήσει στενή επικοινωνία με τους χρήστες και να ακούσει τις προτάσεις τους, η OKB πραγματοποίησε επίσης αρκετές σημαντικές κοινοτικές δραστηριότητες τον Ιούλιο. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τον βοηθό του OKB (WeChat ID: OKBNO1) για να λάβουν πληροφορίες και οφέλη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια για τις ομάδες OKB ή OKChain, επικοινωνήστε με τις παρακάτω επαφές:

Email OKB: [προστασία μέσω email]

OKChain email: [προστασία μέσω email]

Τηλεγράφημα OKChain Tech: https://t.me/okchaintech

Ομάδα OKB

Αύγουστος 2020

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner