Horizon Globex – syvällinen katsaus alan johtajaan

Horizon Globex on seuraavan sukupolven tunniste foorumi joka jatkaa otsikoita edullisesta lähestymistavastaan ​​markkinoilla. Alusta toimii “yhden luukun” palveluna yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan suojaustunnuksia. Tällä hetkellä yrityksellä on strategiset suhteet Yhdysvaltojen, EU: n ja Aasian sääntelyviranomaisten kanssa. Nyt Horizon Globex on valmis laajentamaan tokenisaatioekosysteeminsä uusille korkeuksille saatuaan useita useita korkean tason kumppanuuksia.

Mitä Horizon Globex tarjoaa

Horizon Globex -alusta tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden merkitä lähes kaikki varat. Yhtiöllä on tällä hetkellä neljä päätuotetta. Jokainen niistä tarjoaa ainutlaatuisen hyödyn yrityksille ja sijoittajille, jotka haluavat päästä suojaustunnisteiden markkinoille. Yksinkertaistamalla STO-prosessia Horizon Globex tekee joukkorahoituksesta helpommin saatavissa massojen saataville.

Tokenetics

Yksi Horizon Globexin päätuotteista on Tokenetics. Tokenetics-järjestelmä toimii kolmen pääominaisuuden ympärillä. Ensinnäkin yritykset voivat kerätä alustan kautta sijoituspääomaa ilman IT-infrastruktuuria. Tämä strategia alentaa pääsyrajaa yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita blockchain-pohjaisesta joukkorahoitusstrategiasta.

Tällä hetkellä STO-prosessi edellyttää yrityksiä hankkimaan taustatietoja kolmannen osapuolen todentamisjärjestelmästä ja oikeudellisia ohjeita. Molemmat näistä vaatimuksista lisäävät huomattavasti STO: n isännöinnin kustannuksia. Tärkeää on, että näiden kustannusten poistaminen voi lisätä osallistumista markkinoihin.

Horizon Globex Twitterin kautta

Horizon Globex Twitterin kautta

Vaatimustenmukaisuus

Toiseksi Tokenetics sisältää yhdistelmän välittäjä-jälleenmyyjiä ja siirtoagentteja. Tämä strategia suojaa sijoittajia ja varmistaa, että kaikki rahakkeet pysyvät yhteensopivina. Aikaisemmin vaatimustenmukaisuusongelmat vaivaavat markkinoita. Varsinkin kun keskustellaan suojausmerkkikaupasta toissijaisilla kauppapaikoilla.

Kaupankäynti

Tokeneticsin kolmas pilari on sen dollaroitu kaupankäyntialusta. Tämä sisäinen turvakoodipörssi on erikoistunut liikkeeseenlaskun jälkeiseen kauppaan. Erityisesti likviditeetti on edelleen tärkein huolenaihe arvopaperimerkkien alalla. Siksi sijoittajat haluavat tietää, että arvopaperit, joihin he sijoittavat, voivat käydä kauppaa vaatimustenmukaisella tavalla. Tämä vaihto antaa sijoittajille tämän varmuuden tarvitsematta poistua Globex-tokenisaatioekosysteemistä.

CustodyWare

Horizon Globexin teknisen strategian lisäksi yritys jatkoi useita kumppanuuksia pyrkimyksiensä edistämiseksi. Tammikuussa 2019 yritys allekirjoitettu lisenssisopimus V Stock Transfer LLC: n (Vstock) kanssa. Sopimus antoi Vstockille pääsyn Horizon Globexin CustodyWare-ohjelmistoon.

Osana sopimusta Vstockista tuli lisensoitu ja rekisteröity arvopapereiden siirtoagentti. CustodyWare tukee kaikkia rekisteröityjä ja rekisteristä vapautettuja ERC-20-tarjouksia. Ohjelmistossa on integroidut KYC-vaatimustenmukaisuuden valvontamekanismit. Nämä mekanismit noudattavat SEC-sääntöä 506 ©, joka koskee STO: n jälkeistä merkkihuoltoa.

Globexin KYCware Goes Live

Myös tällä viikolla Horizon Globex julkaisi viimeisimmän tunnuksensa ohjelmisto lisäosa. Järjestelmää kutsutaan nimellä KYCware, ja sen tuomat mahdollisuudet markkinoille ovat kiistattomia. Uuden järjestelmän avulla tokenoidut arvopaperisijoittajat ja liikkeeseenlaskijat voivat tehostaa verifiointiprosessia. Digitaaliset arvopaperit, kuten perinteisetkin arvopaperit, vaativat KYC: n (Tunne asiakkaasi) ja AML: n (rahanpesun torjunta) vaatimuksia. Aikaisemmin nämä vaatimukset viivästyttivät sijoittajan mahdollisuutta osallistua STO: han. Yksinkertaisesti sanottuna KYC-huolenaiheet estivät yritysten kykyä hyväksyä sijoittajia.

KYCWare poistaa nämä ongelmat yhdistämällä ominaisuudet. Tunnisteiden liikkeeseenlaskijat saavat valkoisella merkityn onboarding-sovelluksen, joka on räätälöity vastaamaan asiakkaiden erityisiä arvopapereiden tarpeita. Sovellus mukautuu automaattisesti alueen lainkäyttö- ja sääntelyvaatimuksiin. Käyttäjät syöttävät tietonsa edistyneeseen henkilöllisyystodistukseen, asiakirjaan ja henkilöllisyyden todentamisjärjestelmään.

Yksityisyys

Vaikuttavasti sovellus sisältää täydellisen asiakastunnuksen ohjelmoinnin Yhdysvaltain Patriot Act -lain 326. mukaisesti. Kaikki tietueet suojataan offline-tilassa ja tallennetaan automaattisesti vanhentuvaan välimuistiin. Erityisesti Horizon Globex ilmoitti, ettei se koskaan ulkoista näitä tietoja kolmansille osapuolille. Näiden ominaisuuksien lisäksi koko toimenpide on aikaleimattu lohkoketjuun digitaalisella allekirjoituksella, jonka mukana toimitetaan peukaloinnin esto.

Keskustellessaan KYCWaren vaikutuksista markkinoihin, Globexin toimitusjohtaja Brian Collins kuvaili, kuinka foorumi antaa rahayksiköiden liikkeeseenlaskijoille mahdollisuuden tarkistaa sijoittajansa ilman kolmansien osapuolien käyttöä. Tämä strategia on tärkeä, kun otetaan huomioon, että sääntelyelimet, kuten SEC, pitävät tunnisteiden liikkeeseenlaskijaa vastuussa näistä tehtävistä. KYCWare-sovellus on nyt saatavilla sekä Apple- että Android-käyttöjärjestelmille.

Globex Partners yhteistyössä STOcheckin kanssa

Globex nosti kulmakarvat uudestaan ​​salausyhteisössä tällä viikolla ilmoitettuaan strategisesta kumppanuudesta erittäin suositun STO-listasivuston kanssa STOCheck. STOCheck on yksi markkinoiden suurimmista STO-listaussivustoista. Sijoittajat voivat mennä tälle alustalle saamaan ajantasaista tietoa nykyisistä osakkeista. Nämä tiedot sisältävät perusteellisen yritysprofiilin, kuten yrityksen sijainnin, avainhenkilöt ja tulot.

Tärkeää on, että kumppanuus asettaa Globexille vahvan aseman toimialalla tarjotakseen tuotteitaan ja palveluitaan massoille. Teoriassa jokainen STOCheckissä luetellusta STO: sta on potentiaalisia asiakkaita Globexille. Täällä yritys saa pääsyn uusimpiin STO: iin ennen markkinoita. Globexin alustan joustavuuden vuoksi sinun pitäisi odottaa sen saavan merkittävän määrän asiakkaita tästä lähestymistavasta.

Horizon Globex – Yritysprofiili

Horizon Globexin pääkonttori sijaitsee Sveitsin kuuluisassa Crypto Valley -laaksossa. Yritys tuli markkinoille vuonna 2010 yksityisomistuksessa olevana tokenointialustana, joka on erikoistunut ERC-20-suojaustunnusohjelmistoihin. Tällä hetkellä yhtiössä on alle viisikymmentä työntekijää. Tämän vuoden tammikuussa Globex nimitti Mark Elenowitz uuden yhtiön toimitusjohtajana.

Helmikuussa Globex teki taas otsikot henkilöstövalinnoistaan ​​yrityksen jälkeen ilmoitti tuon entisen Overstockin toimitusjohtajan, Mitch Edwardsin oli tarkoitus liittyä tiimiin. Kuten voit odottaa, Edwards ei ole vieras blockchain-sektorille. Edward’s oli keskeinen Overstocksin viimeaikaisen tZERO-nimisen lohkoketjun laajennuksen aikana. Overstockissa vietetyn ajan lisäksi hän oli myös Chia Network Inc: n talousjohtaja.

Uusi horisontti

Horizon Globex näyttää löytäneen markkinarakonsa. Tunnistettujen arvopapereiden laajentuessa useampi yritys etsii Globexin ohjelmistoratkaisuja joukkorahoituskampanjoidensa yksinkertaistamiseksi. Tällä yrityksellä on kokemusta ja tiimi tulemaan yhdeksi johtavista toimijoista tietoturvakoodien alalla tulevina kuukausina. Sinun pitäisi odottaa Horizon Globexin jatkavan otsikoiden taitavia liiketoimintastrategioita ja ainutlaatuisia ohjelmistoratkaisuja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner