Μηνιαία έκθεση OKB Ecosystem (Δεκ 2019 – Ιαν 2020)

Το σεληνιακό νέο έτος μόλις πέρασε. Σας ευχόμαστε σε όλους μια υγιή και ευημερούσα χρονιά αρουραίου! Τον Ιανουάριο, η OKB επικεντρώθηκε στην επέκταση της υποστήριξης αποθήκευσης και έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με 3 επιχειρήσεις που επιτρέπουν την ασφαλή αποθήκευση του OKB. Επίσης, έχουμε επεκτείνει τα κανάλια συναλλαγών OKB και προσθέσαμε ένα νέο κανάλι κατάθεσης EURO. Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των εκατομμυρίων κατόχων OKB παγκοσμίως, διοργανώσαμε 5 συναντήσεις κοινότητας τον περασμένο μήνα για να ακούσουμε τις πολύτιμες προτάσεις και τα σχόλιά τους.

Από σήμερα, η OKB έχει δημιουργήσει οικολογικές συνεργασίες με 32 επιχειρήσεις παγκοσμίως, και έχει ανοίξει κανάλια καταθέσεων για δεκάδες μεγάλες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των USD, EURO, Won της Νότιας Κορέας, Dong Vietnam και Rupee της Ινδονησίας. Έχουμε επίσης καταχωρίσει ζεύγη συναλλαγών OKB σε πολλά μεγάλα χρηματιστήρια χάρη στις συλλογικές προσπάθειες της ομάδας μας. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι η OKB κατέγραψε εξαιρετική απόδοση τον Ιανουάριο! Το 2020, θα συνεχίσουμε να τελειοποιούμε το οικοσύστημα OKB για να οδηγήσουμε το OKB σε νέα ύψη.

1. Ο OKB κατέγραψε 3,42 USDT τον Ιανουάριο με αύξηση κατά 25%

Η OKB πέτυχε εξαιρετική απόδοση στην αγορά τον Ιανουάριο και έλαβε παγκόσμια υποστήριξη από χρήστες.

Τον Ιανουάριο, η OKB αυξήθηκε από 2,61 USD σε 3,26 USD, σημειώνοντας αύξηση 24,9%. Το υψηλότερο τον Ιανουάριο ήταν 3,42 USDT.

2. Υποστήριξη και κυκλοφορία αποθήκευσης OKB

Περισσότερες επιχειρήσεις και ανταλλαγές έχουν εισέλθει στην αγορά κρυπτογράφησης κατά το παρελθόν έτος για να συμμετάσχουν σε αυτήν την ανερχόμενη βιομηχανία, όπως και οι απάτες και οι απάτες. Ως εκ τούτου, η προστασία των περιουσιακών στοιχείων έχει καταστεί μείζον μέλημα των χρηστών. Το OKB αναζητά τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών του OKB σε ασφαλή αποθήκευση και κυκλοφορία και αυτό θα αποτελέσει σημαντικό θεμέλιο για την OKB να πραγματοποιήσει την ενίσχυση της αξίας το 2020.

Τον Ιανουάριο, επικεντρωθήκαμε στην ανάπτυξη συνεργασιών με γνωστές επιχειρήσεις στον κλάδο κρυπτογράφησης και στην επέκταση της υποστήριξης αποθήκευσης OKB για πορτοφόλια υλικού, πορτοφόλια συμβολαίων και αποθήκευση cloud, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διατηρούν τα περιουσιακά τους στοιχεία με ασφάλεια.

Στις 7 Ιανουαρίου 2020, συνεργαστήκαμε με την Portto, μια εταιρεία πορτοφολιών συμβολαίου της Ταϊβάν για να υποστηρίξουμε την αποθήκευση του OKB στο πορτοφόλι τους, Blocto.

Το Blocto είναι μία από τις πιο εύχρηστες υπηρεσίες αποθήκευσης blockchain. Μέσω του Blocto, οι κάτοχοι OKB μπορούν να αποθηκεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με ασφάλεια και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν μια υπέροχη εμπειρία χρήστη από την εταιρεία.

Στις 9 Ιανουαρίου 2020, συνεργαστήκαμε με την Cool Wallet, μια παγκόσμια εταιρεία πορτοφολιών υλικού για την υποστήριξη της αποθήκευσης του OKB.

Προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των χρηστών σχετικά με την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων και να ευχαριστήσουμε τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους, οργανώσαμε επίσης μια δωρεάν προώθηση πορτοφολιού υλικού OKB με το Cool Wallet, δίνοντας φορητές κάρτες πορτοφολιών OKB που γίνονται δεκτές σε διάφορα καταστήματα στους τυχερούς.

Στις 10 Ιανουαρίου 2020, συνεργαστήκαμε με την Hoo, μια δημόσια ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων για την υποστήριξη της αποθήκευσης του OKB στο πορτοφόλι της Hoo.

Οι απάτες και οι επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος ήταν πάντα η # 1 απειλή για τους εμπόρους κρυπτογράφησης. Με νέους χρήστες κρυπτογράφησης να εισέρχονται στην αγορά και να αγοράζουν OKB κάθε μέρα, κάνουμε τα καλύτερα μέτρα μας για τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών του OKB.

Από σήμερα, η OKB έχει δημιουργήσει συνεργασίες με 9 κορυφαία πορτοφόλια, συμπεριλαμβανομένων των Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket και Cobo.

3. Περισσότερα κανάλια συναλλαγών OKB

Εργαζόμαστε για την ενίσχυση της ρευστότητας και της ανταγωνιστικότητας της OKB στην αγορά. Τον Ιανουάριο, έχουμε αντιμετωπίσει περαιτέρω τα εμπόδια της ανταλλαγής αξίας για τα κανάλια συναλλαγών OKB.

Στις 9 Ιανουαρίου 2020, η OKB είναι επίσημα εισηγμένη στο Bitlocus, το Ευρωπαϊκό C2C exchange. Οι χρήστες μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν OKB με EUR απευθείας.

Το OKB υποστηρίζει μια ποικιλία βασικών μεθόδων διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη, όπως SEPA, SWIFT και VISA. Όντας η τρίτη μεγαλύτερη αγορά κρυπτογράφησης στον κόσμο, η έναρξη διαπραγμάτευσης OKB στη ζώνη EURO έχει βαθύ αντίκτυπο στην οικολογική κατασκευή του OKB. Θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε την ευρωπαϊκή αγορά στο μέλλον.

Στις 16 Ιανουαρίου 2020, η OKB συνεργάστηκε με την CoinBene για να εισαγάγει ζεύγη spot OKB.

Από σήμερα, έχουμε συνεργαστεί με 8 μεγάλες ανταλλαγές C2C, συμπεριλαμβανομένων των Bitfinex, ALINIEX, Probit και Indodax για να υποστηρίξουμε την αγορά OKB με USD, EUR, Dong Vietnam, Won Νότιας Κορέας και Rupee Ινδονησίας κ.λπ. διαπραγμάτευση, η OKB είναι τώρα εισηγμένη σε μια δωδεκάδα mainstream χρηματιστηρίων, όπως το Bitmax, το Bitfinex και το BiKi, με περισσότερα από 40 μεγάλα ζεύγη συναλλαγών περιουσιακών στοιχείων διαθέσιμα.

4. Επέκταση της κοινότητας OKB

Η κοινότητα είναι ένας σημαντικός δεσμός μεταξύ των χρηστών του OKB και του OKEx. Πρόσφατα, λάβαμε πολλά συγκινητικά βίντεο χαιρετισμού για το νέο έτος από τους παγκόσμιους χρήστες μας στα Αγγλικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Αραβικά, Καντονέζικα, Μαλαισιανά, Ινδικά, Ταμίλ και άλλες μητρικές γλώσσες.

Στις 6 και 10 Ιανουαρίου 2020, διοργανώσαμε προσφορές για να δώσουμε τις δωρεάν κάρτες πορτοφολιών OKB και OKB, προκειμένου να συλλέξουμε πολύτιμες προτάσεις από τους χρήστες σχετικά με την έναρξη των υπηρεσιών κράτησης αυτοκινήτων και πορτοφολιών OKB.

Κατανοούμε ότι το οικοσύστημα OKB είναι αδιαχώριστο από την κοινότητα, επομένως θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κοινότητα με γνώμονα τον χρήστη, όπου μπορούμε πάντα να ακούσουμε σχόλια και προτάσεις απευθείας από τους χρήστες, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας τα τελευταία χρόνια, ενημερώστε μας για τις προτάσεις και τα σχόλιά σας, ώστε να μπορούμε να τελειοποιήσουμε το οικοσύστημα OKB για εσάς!

Πείτε μας τη γνώμη σας στο [email protected]!

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner